Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά είναι πολλά τα θέματα. Αν δεν τρως bro foods είναι πολύ σύσκολο να χτυπήσεις το τουλάχιστον 10-12γρ. φυτικές ίνες/1000 θερμίδες. Τώρα για το από που θα προέρχεται ο υδατάνθρακάς και τα λιπαρά σου πέρα από την γενικότερη υγεία που πες την γράφεις και δεν σε νοιάζει είναι και το body composition. Την καλύτερη προσέγγιση πάνω στο θέμα την έχω ακούσει από τον Pakulski (αν θες τσέκαρε στο youtube).

Δεν γίνεται IIFYM χωρίς η βασική σου διατροφή να είναι bro foods re. Τίγκα στο μαύρο μακαρόνι, μαύρο ψωμί και λαχανικό είναι απλά τρως και το παγωτάκι στο τέλος :D

Μόνο τα μαύρα μακαρόνια που τρώω έχουν 1000 θερμίδες τα 300 γραμμάρια και 21 γρ fiber οπότε γενικά σίγουρα είμαι κοντά στα 10γ average

φαντάζομαι αυτό λες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Υπάρχουν βέβαια και κάτι παιδάκια που κάθονται και την βγάζουν μόνο με σαβούρα και βάζουν και λίγο πατατούλα και νομίζουν πως αυτό είναι IIFYM.

Αυτό λέω.

• Like 1

Με τίποτα αν οι θερμίδες της ημέρας απο σαβούρα ξεπερνάν το 25% απλά δεν βγαίνουν τα νούμερα.

και πάλι στην δική μου περίπτωση (αν εξαιρέσουμε το σημερινό) η "σαβούρα" είναι παγωτό με γιαούρτι κακάο και στεβια , η σορμπε φρούτου χτυπημένου στο blender με νερό και στεβια.  Αν σαβούρα είναι τηγανητές πατάτες με μαγιονέζα, και πιτόγυρα, εντάξει δεν οδηγεί πουθενά αυτό, κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.

Επίσης δεν θα ασχολιόμουνα με IIFYM αν ήθελα να πάω κάτω απο 12% λίπος είναι λίγο άκυρο αυτό. Αυτό το στυλ διατροφής είναι για αυτά τα επίπεδα εκεί κοντά, δεν είναι για shredded καταστάσεις γραμμές στα πόδια και φλέβες στους κοιλιακούς, σίγουρα όχι στην ηλικία μου

• Like 1

Τούμπανα και τουμπανιέρες του thread....ι αμ μπακ με εξελίξεις στο πρόγραμμα μου.

Έχουν περάσει 2.5 βδομάδες από όταν ξεκίνησα και θα ήθελα να αναφέρω την πρόοδο.

1)Πλέον μπορώ να κάνω 10km περπάτημα χωρίς λαχάνιασμα με ταχύτητα περίπου 5,5 km/h που περιλαμβάνει τόσο ανηφορικό δρόμο όσο και κατηφορικό(πάω υδραγωγείο :P ).

2)Έχοντας αρχίσει ξανά τα βάρη βλέπω διαφορά στην δύναμη αλλά και στην αντοχή.

3)Έχω φουσκώσει (δυστυχώς).Ήλπιζα ότι με τόση αεροβική(περπάτημα/μπάσκετ/κολύμπι) θα έχανα μόνο λίπος και ίσως και λίγο όγκο αλλά δυστυχώς με επηρέασε το σπιτικό φαγητό.Έχω πάρει 3 κιλά,το ποσοστό λίπους έχει πέσει σχετικά...υπολογίζω να είμαι περίπου στο 17% bf και έχω πάρει λίγο όγκο (Που να έπερνα και συμπληρώματα) :(

Anyway θα δω τι θα κάνω...ίσως μειώσω τα βάρη ορ σομθινγκ.

Καλά μπάνια και όχι υπερβολές.

Φιλούθκια και στα 2 μαγουλάκια :)

• Like 1

Τούμπανα και τουμπανιέρες του thread....ι αμ μπακ με εξελίξεις στο πρόγραμμα μου.

Έχουν περάσει 2.5 βδομάδες από όταν ξεκίνησα και θα ήθελα να αναφέρω την πρόοδο.

1)Πλέον μπορώ να κάνω 10km περπάτημα χωρίς λαχάνιασμα με ταχύτητα περίπου 5,5 km/h που περιλαμβάνει τόσο ανηφορικό δρόμο όσο και κατηφορικό(πάω υδραγωγείο :P ).

2)Έχοντας αρχίσει ξανά τα βάρη βλέπω διαφορά στην δύναμη αλλά και στην αντοχή.

3)Έχω φουσκώσει (δυστυχώς).Ήλπιζα ότι με τόση αεροβική(περπάτημα/μπάσκετ/κολύμπι) θα έχανα μόνο λίπος και ίσως και λίγο όγκο αλλά δυστυχώς με επηρέασε το σπιτικό φαγητό.Έχω πάρει 3 κιλά,το ποσοστό λίπους έχει πέσει σχετικά...υπολογίζω να είμαι περίπου στο 17% bf και έχω πάρει λίγο όγκο (Που να έπερνα και συμπληρώματα) --> δεν θα γινόταν τίποτα.

Anyway θα δω τι θα κάνω...ίσως μειώσω τα βάρη ορ σομθινγκ.

Καλά μπάνια και όχι υπερβολές.

Φιλούθκια και στα 2 μαγουλάκια :)

Τα κιλά που πήρες δεν είναι επειδή έκανες βάρη και πήρες μυς σε 2,5 βδομάδες οπότε μην σκέφτεσαι να σταματήσεις τα βάρη επειδή "φούσκωσες". Αν δεν θες να παίρνεις κιλά απλά κόβεις θερμίδες...όχι βάρη.

• Like 1

αιμοπετάλια 145.000(δηλαδή normal) απο 104.000 που έδειξε πριν λιγες μέρες
αυτή τη φορά ηταν σε ιδιωτικό σοβαρό εργαστηριο κ όχι στο μπουρδHELLO του δημοσιου νοσοκομείου
και ο θυρεοειδής που δεν τον ειχα ελέγξει ποτέ , ρολόι

you know what time it is?
its time for ..

dancing !!

zyzz-dance-o.gif

• Like 3

Ειδικη δεν ειμαι αλλα τα 10km μετα απο 2.5 βδομαδες μου φαινονται πολλα.. Προσεχε γιατι εγω εκανα υπερβολες, και μαλλον, τη πατησα. :-)

10km την μέρα :)

Δεν είναι ότι δεν έχω ξανααθληθεί στην ζωή μου.Μέχρι πριν 2 χρόνια έπαιζα μπάλα με άτομα που ήταν σε περιφερειακό πρωτάθλημα..Απλώς 2 χρόνια τώρα έτρωγα βλακείες και έκανα άκρως καθιστική ζωή..σιγά σιγά επανέρχομαι :)

Καλησπέρα σας παίδες και κορίτσια του fitness universe!

Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας , μιας και παρακολουθώ το section εδώ και καιρό!

Για να μην σας πρήζω,για αρκετά έτη ήμουν φανατικός του αθλητισμού συγκεκριμένα στίβος και ήμουν σε άριστο σημείο σωματικά.

Όμως εδώ και μία 4ετία έβαλα κιλά, συγκεκριμένα από 90 κατάφερα να φτάσω τα 106 κιλά και όπως καταλάβατε όχι μέσω γυμναστικής αλλά μέσω σουβλακερίς, πίτσας  και άλλα χίλια δυο σκατά...

Με τα πολλά πολλά σιχάθηκα τον ευατό μου και με διατροφή αστραπή , συγκεκριμένα κατανάλωση ΜΟΝΟ πρωτείνης καθόλου φρούτα, λαχανικά , ζυμαρικά κτλπ κτλπ, κατάφερα να χάσω σε δύο εβδομάδες 6 ολόκληρα κιλά....

Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω την διατροφή αυτήν μιας και δεν είναι σωστό να τρώω μόνο λευκό κρέας και ψάρια μία ζωή....θα πάω ζημιά...

Σωματικά είμαι μεσομορφικός, 1.82 ύψος 34,5 Ετών σε ηλικία  με μεταβολισμό, χοληστερίνη κτλπ άριστα, παρόλο τα κιλά μου.

Τι προτείνεται για τα επόμενα δέκα κιλα που πρέπει να χάσω? Αφοσίωση ΜΟΝΟ στην γυμναστική και κανονική διατροφή πχ??

Καλησπέρα σας παίδες και κορίτσια του fitness universe!

Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας , μιας και παρακολουθώ το section εδώ και καιρό!

Για να μην σας πρήζω,για αρκετά έτη ήμουν φανατικός του αθλητισμού συγκεκριμένα στίβος και ήμουν σε άριστο σημείο σωματικά.

Όμως εδώ και μία 4ετία έβαλα κιλά, συγκεκριμένα από 90 κατάφερα να φτάσω τα 106 κιλά και όπως καταλάβατε όχι μέσω γυμναστικής αλλά μέσω σουβλακερίς, πίτσας  και άλλα χίλια δυο σκατά...

Με τα πολλά πολλά σιχάθηκα τον ευατό μου και με διατροφή αστραπή , συγκεκριμένα κατανάλωση ΜΟΝΟ πρωτείνης καθόλου φρούτα, λαχανικά , ζυμαρικά κτλπ κτλπ, κατάφερα να χάσω σε δύο εβδομάδες 6 ολόκληρα κιλά....

Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω την διατροφή αυτήν μιας και δεν είναι σωστό να τρώω μόνο λευκό κρέας και ψάρια μία ζωή....θα πάω ζημιά...

Σωματικά είμαι μεσομορφικός, 1.82 ύψος 34,5 Ετών σε ηλικία  με μεταβολισμό, χοληστερίνη κτλπ άριστα, παρόλο τα κιλά μου.

Τι προτείνεται για τα επόμενα δέκα κιλα που πρέπει να χάσω? Αφοσίωση ΜΟΝΟ στην γυμναστική και κανονική διατροφή πχ??

Ξεχνάς τις ακρότητες που έκανες...τα πολλά κιλά που φύγαν είναι νερά.

Φτιάχνεις μία σωστή διατροφή, μετράς θερμίδες για αρχή να δεις που παίζεις συνεχίζεις την γυμναστική σου και κάνεις υπομονή.

Link.png Site: εδώ είναι ένας αρχικός οδηγός για τις θερμίδες.

• Like 1

Ξεχνάς τις ακρότητες που έκανες...τα πολλά κιλά που φύγαν είναι νερά.

Φτιάχνεις μία σωστή διατροφή, μετράς θερμίδες για αρχή να δεις που παίζεις συνεχίζεις την γυμναστική σου και κάνεις υπομονή.

Link.png Site: εδώ είναι ένας αρχικός οδηγός για τις θερμίδες.

Μια χαρά! Σε ευχαριστώ :)

Πάντως τα 6 κιλά που έχασα έκαναν ΜΠΑΜ στο σώμα, μεγάλη διαφορά με πριν αλλά ενεργειακά είμαι πάτος και με πονοκεφάλους...τόσο κρέας δεν έχω φάει στην ζωή μου και φοβάμαι μην έκανα μαλακία που ξεκίνησα τόσο ακραία....

Μια χαρά! Σε ευχαριστώ :)

Πάντως τα 6 κιλά που έχασα έκαναν ΜΠΑΜ στο σώμα, μεγάλη διαφορά με πριν αλλά ενεργειακά είμαι πάτος και με πονοκεφάλους...τόσο κρέας δεν έχω φάει στην ζωή μου και φοβάμαι μην έκανα μαλακία που ξεκίνησα τόσο ακραία....

Μαλακία δεν έκανες ακόμα αλλά πρέπει να εντάξεις όλες τις διατροφικές ομάδες στην διατροφή σου.

• Like 2

Η κίνηση στα γυμναστήρια πως πάει; Έχουν φούλ κόσμο;; Οι του καλοκαιριού σταμάτησαν;; Για ένα μήνα θα βρίσκομαι σε διαφορετική πόλη και σκέφτομαι να γραφτώ σε κανένα εκεί. Ότι έκανα το έκανα στο σπίτι. Δεν αξίζει να μεταφέρω τώρα βαράκια κλπ αλλά απτήν άλλη μου την σπάει που θες χαρτάκι για να κάτσεις σένα μηχάνημα, ειδικά απογευματινές ώρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...