Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεσοβδομαδα και ο αλλος παει για μπάνιο. Ο ίδιος που γκρινιάζει για τις μάςες των άλλων, τώρα παει για μπάνιο οταν οι άλλοι λιώνουν στα γραφεία τους.

"Δεν είσαστε σωστός κύριε"

Εχω γενεθλια σημερα ρε , κλεινω τα 25

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Χρονια πολλα φωτη!!! 

@μαργαριτα εχεις καλες προδιαγραφες! Αν προσεξεις φαγητο και γυμναστικη (και οχι εξτριμ πραγματα) θα κανεις σωματαρα!

• Like 1

Χρόνια πολλά Φώτη!

Όχι τέτοιες φώτο σήμερα πού έχει της πουτ@ν@ς την ζέστη γαμώ...θα πάρω το βιβλίο στην παραλία xD

• Like 2

ένας φίλος μου ζάλισε τα @@ ότι πρέπει να κάνω παγωτό με nutella. E έκανα, πίστευα ότι θα σώζεται με 50 γραμμάρια νουτέλα (στα 500ml) αλλά ούτε κάν, χρειάστηκε 150 γραμ (που στην nutella είναι μόλις 750 θερμίδες μιλάμε αυτό το πράμα είναι to neutron star των θερμίδων δεν υπάρχει....)

για να το φάω πρέπει να κόψω 100 γραμμάρια μακαρόνι σήμερα και κάτι άλλα ψιλά αλλά στα @@ μου :)

ένας φίλος μου ζάλισε τα @@ ότι πρέπει να κάνω παγωτό με nutella. E έκανα, πίστευα ότι θα σώζεται με 50 γραμμάρια νουτέλα (στα 500ml) αλλά ούτε κάν, χρειάστηκε 150 γραμ (που στην nutella είναι μόλις 750 θερμίδες μιλάμε αυτό το πράμα είναι to neutron star των θερμίδων δεν υπάρχει....)

για να το φάω πρέπει να κόψω 100 γραμμάρια μακαρόνι σήμερα και κάτι άλλα ψιλά αλλά στα @@ μου :)

750 θερμίδες ? Καλά που κάνεις IF και όχι μικρά γεύματα γιατί θα την έβγαζες μόνο με πρωτεΐνη σε ένα γεύμα.

Κι εγώ αν θέλω να φάω κανά φρούτο οι θερμίδες που μου παίρνει με φτάνουν να τρώω φρούτο και κοτόπουλο με καμιά 30-40αριά γρ. ρύζι αντί για 200γρ. π.χ.

Ναι έτσι γίνεται η δουλειά. Βασικά εφόσον τρως όσες ίνες χρειάζεσαι στην διατροφή σου έχει πολύ μικρή σημασία αν ο υδατάνθρακας σου θα είναι ζάχαρη (παγωτά κτλ), φρούτο, η σοκολάτα εφόσον οι ποσότητες είναι έτσι ώστε να έχουν ίδια θερμιδική αξία.

τώρα οκ παγωτό με nutella είναι τελείως IIFYM κατάσταση, αλλά είναι εξέραιση συνήθως το παγωτό που κάνω είναι πολύ light είτε κακάο με στέβια, είτε φρούτα στο Mixer με στέβια (sorbet). Θα το αλλάξω το παγωτό nutella θα το κάνω μισό μισό σαν chocko hazelnut γιατί εντάξει είπαμε... πολύ βαρύ έπεσε :D

Ναι έτσι γίνεται η δουλειά. Βασικά εφόσον τρως όσες ίνες χρειάζεσαι στην διατροφή σου έχει πολύ μικρή σημασία αν ο υδατάνθρακας σου θα είναι ζάχαρη (παγωτά κτλ), φρούτο, η σοκολάτα εφόσον οι ποσότητες είναι έτσι ώστε να έχουν ίδια θερμιδική αξία.

τώρα οκ παγωτό με nutella είναι τελείως IIFYM κατάσταση, αλλά είναι εξέραιση συνήθως το παγωτό που κάνω είναι πολύ light είτε κακάο με στέβια, είτε φρούτα στο Mixer με στέβια (sorbet). Θα το αλλάξω το παγωτό nutella θα το κάνω μισό μισό σαν chocko hazelnut γιατί εντάξει είπαμε... πολύ βαρύ έπεσε :D

Καλά είναι πολλά τα θέματα. Αν δεν τρως bro foods είναι πολύ σύσκολο να χτυπήσεις το τουλάχιστον 10-12γρ. φυτικές ίνες/1000 θερμίδες. Τώρα για το από που θα προέρχεται ο υδατάνθρακάς και τα λιπαρά σου πέρα από την γενικότερη υγεία που πες την γράφεις και δεν σε νοιάζει είναι και το body composition. Την καλύτερη προσέγγιση πάνω στο θέμα την έχω ακούσει από τον Pakulski (αν θες τσέκαρε στο youtube).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...