bosei Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλά που το είπες άντε να δούμε τι σκατά θα πάρω τώρα. Εγώ κοιτάω μόνο αναλογία πρωτεϊνης σε γραμμάρια και την γεύση. και έχει και άπειρες γεύσεις άντε να διαλέξεις. Ναι η διαλυτότητα της syntrax που ήταν concentrate δεν ήταν και ότι καλύτερο. http://www.musclemax.gr/proteins/the-portein-works-whey-protein-80-2000gr-detail#.U6mA-5R_vqU Δες για την σοκολάτα από TPW...αυτή είναι μιά χαρά Καλησπερα παιδες Ληγει η συνδρομη στο γυμναστηριο και σκεφτομουν, αντι για ανανεωση, να επενδυσω το ποσο της συνδρομης στα παρακατω: - σετ αλτηρων - μπαρα/δισκοι - παγκος - μονοζυγο πορτας για γυμναστικη in house μαζι με τρεξιματακι για αεροβια. Ειναι εντελως ακυρη η ιδεα, αν οχι τι θα προσθετατε εσεις στην παραπανω λιστα? /thanks Αυτά που γράφεις + ορθοστάτες ή ιδανικά ένα power rack. Να ξέρεις θα βγει ακριβούτσικο...ειδικά αν επιλέξεις ποιοτικά πράγματα.
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δες για την σοκολάτα από TPW...αυτή είναι μιά χαρά Αυτά που γράφεις + ορθοστάτες ή ιδανικά ένα power rack. Να ξέρεις θα βγει ακριβούτσικο...ειδικά αν επιλέξεις ποιοτικά πράγματα. για την γεύση apple cinnamon swirl αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με αρέσει. Η σοκολάτα του γλύκιζε πολύ; τα 25γρμ δλδ σε λιγώνουν;
Log@n Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δες για την σοκολάτα από TPW...αυτή είναι μιά χαρά Αυτά που γράφεις + ορθοστάτες ή ιδανικά ένα power rack. Να ξέρεις θα βγει ακριβούτσικο...ειδικά αν επιλέξεις ποιοτικά πράγματα. Για τι ποσο μιλαμε δηλαδη πανω κατω? Φανταζομαι ο παγκος με τους ορθοστατες ειναι ολα τα λεφτα, ενας ποιοτικος παγκος ποσο θα κοστισει? Γιατι βλεπω με γρηγορο ψαξιμο μεγαλο ευρος τιμων. Googlara και το power rack, ξεφευγει αρκετα και δεν υπαρχει και χωρος. Σε ευχαριστω!
bosei Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 για την γεύση apple cinnamon swirl αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με αρέσει. Η σοκολάτα του γλύκιζε πολύ; τα 25γρμ δλδ σε λιγώνουν; googl-αρε για τις γεύσεις που θες μπας και υπάρχουν reviews. Η σοκολάτα όχι δεν με γλυκίζει, ούτε λιγώνει. Για τι ποσο μιλαμε δηλαδη πανω κατω? Φανταζομαι ο παγκος με τους ορθοστατες ειναι ολα τα λεφτα, ενας ποιοτικος παγκος ποσο θα κοστισει? Γιατι βλεπω με γρηγορο ψαξιμο μεγαλο ευρος τιμων. Googlara και το power rack, ξεφευγει αρκετα και δεν υπαρχει και χωρος. Σε ευχαριστω! Εγώ τον πάγκο με ορθοστάτες μαζί τον πήρα 200. Αν είσαι ψηλός μην πας σε πάγκο που έχει και ορθοστάτες γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορείς να κάνεις σωστό un-rack. Το καλύτερο είναι να πάρεις έναν πάγκο που φτιάχνεις και τις κλίσεις του (έχω καιρό να κοιτάξω αλλά υπολόγιζε minimum 150) και ξεχωριστούς ορθοστάτες (που πρέπει να τσεκάρεις ύψος). Τα πολλά λεφτά στην πορεία θα στα πάρουν οι δίσκοι. 2
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Φωτη τη σοκολατα πηρα. Μολις την ανοιξαμε μ αρεσε η μυρωδια της , και με τη γευση της ενθουσιαστηκα με λιγακι που δοκιμασα καθως για τα δικα μου γουστα, δεν ειναι πολυ γλυκια, δε πιστευω οτι θα με λιγωνει δηλαδη. @Yin τη πηρα μονο και μονο για μετα τη προπονηση 1 scoop. Αυγα πανω απο 3 δε μπορω να φαω για κανενα λογο. Και η isolate η 4κιλη, επειδη τη μοιραστηκαμε 2 ατομα κατοπιν υποδειξης του Maus , ηταν συμφερουσα οικονομικα. 1
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδες Ληγει η συνδρομη στο γυμναστηριο και σκεφτομουν, αντι για ανανεωση, να επενδυσω το ποσο της συνδρομης στα παρακατω: - σετ αλτηρων - μπαρα/δισκοι - παγκος - μονοζυγο πορτας για γυμναστικη in house μαζι με τρεξιματακι για αεροβια. Ειναι εντελως ακυρη η ιδεα, αν οχι τι θα προσθετατε εσεις στην παραπανω λιστα? /thanks Μια χαρά είσαι, ψηλούς ορθοστάτες όπως είπε κι ο Bosei αλλιώς πώς θα κάνεις σκουοτ και άρσεις ώμων; Για αεροβική, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές εκτός του τρεξίματος, κυρίως για ποικιλία αλλά και για να γυμνάζεις κι άλλους μυς παράλληλα. Ειδικά η αεροβική με kettlebell είναι όλα τα λεφτά. Κορυφή βέβαια είναι ο σάκος του μποξ (λέει ο κολλημένος... ) Εν τω μεταξύ, με έπιασε ένας εντελώς άκυρος πόνος στο πίσω μέρος της πατούσας (;!), με το ζόρι στέκομαι. Λες και πάτησα καρφί ένα πράμα. Εντελώς στο άσχετο ήρθε ο πόνος, μάλλον στεκόμουν στραβά ή κάτι άλλο. Τεσπα, τον γράφω στα @@ και πάω για leg day, τελευταια προπόνηση και μετά ξεκούραση για 7 μέρες. 4
isim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είσαι, ψηλούς ορθοστάτες όπως είπε κι ο Bosei αλλιώς πώς θα κάνεις σκουοτ και άρσεις ώμων; Για αεροβική, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές εκτός του τρεξίματος, κυρίως για ποικιλία αλλά και για να γυμνάζεις κι άλλους μυς παράλληλα. Ειδικά η αεροβική με kettlebell είναι όλα τα λεφτά. Κορυφή βέβαια είναι ο σάκος του μποξ (λέει ο κολλημένος... ) Εν τω μεταξύ, με έπιασε ένας εντελώς άκυρος πόνος στο πίσω μέρος της πατούσας (;!), με το ζόρι στέκομαι. Λες και πάτησα καρφί ένα πράμα. Εντελώς στο άσχετο ήρθε ο πόνος, μάλλον στεκόμουν στραβά ή κάτι άλλο. Τεσπα, τον γράφω στα @@ και πάω για leg day, τελευταια προπόνηση και μετά ξεκούραση για 7 μέρες. Καλη προπονηση 1
YiN Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κοιλιόδουλοι και τέτοια Ξέρω τι εννοείς και γενικά η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω πολλα σκατά, νταματζ κοντρολ κάνω εύκολα -όπως παχαίνω και εύκολα γαμώ τα γονίδιά μου. Το κύριο προβλημά μου όλο αυτο το διάστημα ήταν το ωράριο και η ψυχολογική μου κατάσταση, τώρα που έχω ισιώσει κάπως μπορώ να βάλω ένα πρόγραμμα γενικότερο. Η σωστή διατροφή δε θέλει και πολλη φιλοσοφία εδώ που τα λέμε, απλώς αμφιταλαντεύτηκα για λίγο με την κέτωση. Δυστυχώς η σχέση μου με το φαί είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την διάθεσή μου, όταν είμαι καλά ελέγχω τον εαυτό μου μια χαρά, οπότε ευελπιστω με αυτά που είπε κ ο άλεξ ότι θα είμαι οκ προσεχώς. 2
FreakBoy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Να ρωτησω καποια πραγματα που θελω.Μολις γραφτηκα σε γυμναστηριο και σημερα ειναι η δευτερη μερα που πηγα.Ηθελα να ρωτησω τωρα στην αρχη αν ειναι καλο οι ασκησεις να γινονται με πολλα κιλα και με λιγες επαναληψεις η στην αρχη να παω με πιο λιγα;;;Την πρωτη μερα που πηγα η γυμναστρια μου εβαζε πολλα κιλα με αποτελεσμα ηδη απο το δευτερο σετ (με εβαλε να κανω 3χ15) να ζοριζομαι και να μην βγαινουν ολες οι επαναληψεις.Σημερα που πηγα ηταν αλλη γυμναστρια που μου εδειξε τις ιδιες ασκησεις αλλα να ρυθμισω εγω τα κιλα εκει που εγω μπορουσα για να βγει η ασκηση το οποιο ειχε και αποτελεσμα σε σχεση με την πρωτη μερα.Να συνεχισω το ιδιο και σταδιακα να αυξανω τα κιλα;;Επισεις τωρα στην αρχη τι ασκησεις προτεινετε για καποιος που εχει να κανει σοβαρη γυμναστηκη πανω απο 1.5 χρονο;;
bosei Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Να ρωτησω καποια πραγματα που θελω.Μολις γραφτηκα σε γυμναστηριο και σημερα ειναι η δευτερη μερα που πηγα.Ηθελα να ρωτησω τωρα στην αρχη αν ειναι καλο οι ασκησεις να γινονται με πολλα κιλα και με λιγες επαναληψεις η στην αρχη να παω με πιο λιγα;;;Την πρωτη μερα που πηγα η γυμναστρια μου εβαζε πολλα κιλα με αποτελεσμα ηδη απο το δευτερο σετ (με εβαλε να κανω 3χ15) να ζοριζομαι και να μην βγαινουν ολες οι επαναληψεις.Σημερα που πηγα ηταν αλλη γυμναστρια που μου εδειξε τις ιδιες ασκησεις αλλα να ρυθμισω εγω τα κιλα εκει που εγω μπορουσα για να βγει η ασκηση το οποιο ειχε και αποτελεσμα σε σχεση με την πρωτη μερα.Να συνεχισω το ιδιο και σταδιακα να αυξανω τα κιλα;;Επισεις τωρα στην αρχη τι ασκησεις προτεινετε για καποιος που εχει να κανει σοβαρη γυμναστηκη πανω απο 1.5 χρονο;; Πρώτος σου στόχος τώρα δεν είναι το πόσα κιλά ή πόσες επαναλήψεις να κάνεις αλλά η τεχνική των ασκήσεων. Μην σε απασχολεί κάτι από αυτά γιατί πολύ απλά δεν έχουν σημασία τώρα. Αντίθετα η τενχική των ασκήσεων είναι εύκολο να την μάθεις λάθος και δύσκολο να την αλλάξεις. Από ασκήσεις σιγά σιγά άρχισε να πηγαίνεις σε βασικές ασκήσεις όπως bench press, squat, deadlift, barbell row, pull ups και γενικά ελεύθερα βάρη. Στις πιό σύνθετες ασκήσεις (3 πρώτες) άρχισε με άδεια μπάρα...μην σε απασχολεί πότε θα βάλεις καμία πλάκα πάνω μέχρι να μάθεις τεχνική.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδες Ληγει η συνδρομη στο γυμναστηριο και σκεφτομουν, αντι για ανανεωση, να επενδυσω το ποσο της συνδρομης στα παρακατω: - σετ αλτηρων - μπαρα/δισκοι - παγκος - μονοζυγο πορτας για γυμναστικη in house μαζι με τρεξιματακι για αεροβια. Ειναι εντελως ακυρη η ιδεα, αν οχι τι θα προσθετατε εσεις στην παραπανω λιστα? /thanks υπολογισε 90 κιλα(4 *10 κιλα, 8*5 κιλα, 4*2.5 κιλα) και λιγα λεω επι 1,80 στην καλυτερη δυο αλτηρες περιπου 20 ευρω μπαρα 2 μετρα μην παρεις μικροτερη 40+ ευρω Ορθοστατες μαζι με παγκο 200 καπου... Καμια στραβομπαρα 30 ευρω και μετα θα παρεις επιπλεον κιλα περιπου 60 ευρω... Να ρωτησω καποια πραγματα που θελω.Μολις γραφτηκα σε γυμναστηριο και σημερα ειναι η δευτερη μερα που πηγα.Ηθελα να ρωτησω τωρα στην αρχη αν ειναι καλο οι ασκησεις να γινονται με πολλα κιλα και με λιγες επαναληψεις η στην αρχη να παω με πιο λιγα;;;Την πρωτη μερα που πηγα η γυμναστρια μου εβαζε πολλα κιλα με αποτελεσμα ηδη απο το δευτερο σετ (με εβαλε να κανω 3χ15) να ζοριζομαι και να μην βγαινουν ολες οι επαναληψεις.Σημερα που πηγα ηταν αλλη γυμναστρια που μου εδειξε τις ιδιες ασκησεις αλλα να ρυθμισω εγω τα κιλα εκει που εγω μπορουσα για να βγει η ασκηση το οποιο ειχε και αποτελεσμα σε σχεση με την πρωτη μερα.Να συνεχισω το ιδιο και σταδιακα να αυξανω τα κιλα;;Επισεις τωρα στην αρχη τι ασκησεις προτεινετε για καποιος που εχει να κανει σοβαρη γυμναστηκη πανω απο 1.5 χρονο;; Η πρωτη απλα εγκληματικη..... 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Να ρωτησω καποια πραγματα που θελω.Μολις γραφτηκα σε γυμναστηριο και σημερα ειναι η δευτερη μερα που πηγα.Ηθελα να ρωτησω τωρα στην αρχη αν ειναι καλο οι ασκησεις να γινονται με πολλα κιλα και με λιγες επαναληψεις η στην αρχη να παω με πιο λιγα;;;Την πρωτη μερα που πηγα η γυμναστρια μου εβαζε πολλα κιλα με αποτελεσμα ηδη απο το δευτερο σετ (με εβαλε να κανω 3χ15) να ζοριζομαι και να μην βγαινουν ολες οι επαναληψεις.Σημερα που πηγα ηταν αλλη γυμναστρια που μου εδειξε τις ιδιες ασκησεις αλλα να ρυθμισω εγω τα κιλα εκει που εγω μπορουσα για να βγει η ασκηση το οποιο ειχε και αποτελεσμα σε σχεση με την πρωτη μερα.Να συνεχισω το ιδιο και σταδιακα να αυξανω τα κιλα;;Επισεις τωρα στην αρχη τι ασκησεις προτεινετε για καποιος που εχει να κανει σοβαρη γυμναστηκη πανω απο 1.5 χρονο;; τα κιλά που κάνεις δεν μπορει να στα ορίσει καμία γυμνάστρια (λελ) αυτό θα το δεις εσύ , θα κάνεις δοκιμές να δεις που βρίσκεται η δύναμη σου (για παράδειγμα αν βγάζεις ευκολα τα set με 10kg αλτήρα μην πάρεις τα 5kg για να μην πιαστείς ούτε τα 15 για να κάνεις κιλά, ξεκίνα για αρχη με σετ των 10-12reps κ τα κιλά μην σε απασχολούν θα παίρνεις για παράδειγμα τον αλτήρα των 5kg για να κάνεις ζέσταμα, αν σου φανεί πούπουλο κ οτι δεν την ένιωσες δοκιμάζεις με 8 πχ , αν δεις οτι οι 10-12 reps βγήκαν άνετα και σε έπιασε δοκιμάζεις και με 10(οχι να πάρεις 16 πχ επειδή τα 8 σου φάνηκαν πουπουλο, προσπάθησε να εκτελείς σωστά. αλλα αυτό οπως σου ειπα ειναι δικο σου θέμα, κανεις δεν μπορεί να σου πει. Επειδη βλέπω οτι αναφέρεις οτι έκανες σοβαρή γυμναστική πριν 1,5 χρόνο πες μας τι ηταν, βάρη ? κάτι άλλο ? Αν ηταν βάρη εμένα δεν παίζει ρόλο το off σε τέτοιο βαθμό που να πάρω τα πράγματα απο την αρχή, κ εγώ μετά απο 1 σχεδόν χρόνο off που ειχα αρχίσει την πρώτη εβδομάδα δεν έκανα ταρζανιές αλλα ούτε και έπαιξα λίγα κιλά σε βαθμό λες και ξεκινούσα για πρώτη φορά Πιάστηκα γάμησετα την πρώτη εβδομάδα αλλα σε 2 εβδομάδες ειχα σχεδον βρει τη δύναμη μου κ ειχα αρχίσει να πρίζομαι πάλι . Ενα φιλαράκι που πάνω κάτω ειχε ίδιο off εκανε το διπλάσιο χρόνο γιατι δεν ζόρισε τον εαυτό του. Πρέπει να ακούμε το σώμα μας , το να ακους το σώμα σου το λέει πολυς κόσμος αλλα λίγοι το καταλαβαίνουν. Οταν το καταφέρεις πραγματικά θα μπορείς να κάνεις οτι θέλεις και οι τραυματισμοί θα ειναι δύσκολο να συμβούν ακομα κ όταν ζορίζεσαι τέρμα. τέλος οι ασκήσεις να κοιτάξεις να καλύπτουν όλο το σώμα σου , μην επικεντρωθείς σε κάτι για εμένα squat/deadlift ειναι δυο απο τις ασκήσεις που πολλοί αποφευγουν και δεν τις γουστάρουν αλλα αν μάθεις να τις εκτελείς θα εκτοξευσουν την δύναμη κ το συνολικό σου αποτέλεσμα στο θεο. Οχι οτι δεν γίνεται χωρίς αυτές απλα κάποιος που δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην μεση κλπ δεν βλέπω το λόγο να μην τις εκτελεί. καλη αρχή , υπομονή κ προσοχή , ολα τα άλλα θα έρθουν
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μεσοβδομαδα και ο αλλος παει για μπάνιο. Ο ίδιος που γκρινιάζει για τις μάςες των άλλων, τώρα παει για μπάνιο οταν οι άλλοι λιώνουν στα γραφεία τους. "Δεν είσαστε σωστός κύριε" 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πειναω αλλα στα @@ μου ,θα παω για μπανιο φάε κάτι πριν πας δε μπορούσα να κρατηθώ αχαχχαχα , θα αρχίσω κ εγώ μπάνια απο αυτό το Σ/Κ , θα δειτε τι πάει να πει nigga , αρπάζω άσχημα αχαχ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις