Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιαπ , την isolate λεω.

squat και αρσεις κανονικα μεσα στο προγραμμα και πριν αρχισω αυτο που ποσταρα.

2-3 ασκησεις 3-4 σετ καθε φορα δλδ η απο 1-2 καθε ''μοιρα''?

αυτη που κανω και δεν την αλλαζω ειναι αυτη στην τροχαλια/αλτηρα με τη μονη λαβη απο κατω που τραβαμε στα πλαγια.

τωρα απο κει και περα για ανω/κατω μοιρα υπαρχουν ενα καρο.

αυτο που αναρωτηθηκα ηταν η διαρκεια , απλα γιατι νομιζω οτι δεν εχει νοημα να καθεται κανεις να κανει 4 σετ σε καθε ασκηση κοιλιακων αφου πρακτικα με καθε ασκηση δουλευει ολο το core.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες θέλω τα φώτα σας γιατί είναι μέρες τώρα που το μελετάω. Γυμναστήριο ξεκίνησα, όλα καλά. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω και διατροφή να χάσω κανά κιλό γιατί με την κωλοδουλειά που πήγα και έπιασα προσιδιάζω σε ελέφαντα αυτή τη στιγμή. Πέρσι με κέτωση και βάρη είχα φτάσει σε πολύ καλό σημείο, οπότε σκεφτόμουν να κάνω το ίδιο πράμα, το οποίο ήταν και πολύ αποτελεσματικό. ΑΛΛΑ. Η κέτωση είναι εξαντλητικό πράμα και δεδομένου ότι θέλω να κάνω και το τρεξιματάκι μου, να ανεβάζω και τα βάρη μου κλπ (ευτυχώς δεν έχω μεγάλη απόκλιση από το σημείο που ήμουν πριν 6 μήνες) δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να το ξανακάνω. Δηλ. πέρσι την πάλευα μεν, αλλά μαύροι κύκλοι, κούραση, έλλειψη αντοχής (που δεν έχω καλή αντοχή στην αερόβια έτσι κι αλλιώς) και τέτοια - βάλε ότι δε μπορείς να φας κι ένα φρουτάκι, εχ καταντάει προβληματικό, επομένως προβληματίζομαι.

Οπότε τι λέτε οι ειδικοί; Ισορροπημένη διατροφή με σχετικά χαμηλούς υδατάνθρακες και προσοχή με τα πολλά λίπη ή να το κοιτάξω για κέτωση αλλά όχι για μεγάλο διάστημα; Ή κάποια άλλη πρόταση τέλος πάντων;

Δημοσ.

σταμάτα να ασχολείσαι με τα makros πέρα από την πρωτεΐνη και τις θερμίδες. Υπολόγισε αυτά, φάε υποθερμιδικά με ένα 10% έλλειμα και φάε ότι θες όποτε θες με αυτούς τους περιορισμούς. 

πολύ καλό εναλλακτικό είναι +10% μέρες προπόνησης / -20% off days, που σπάει και λίγο η κατάσταση (ρίχνεις και την μάσα σου δηλαδή)

Εγώ άνετα χάνω 2 κιλά τρώγοντας παγωτά όπως και άνετα βάζω 10 κιλά τρώγοντας μόνο ρύζι, σανό και στήθος κοτόπουλο, οι θερμίδες κάνουν την διαφορά, και εφόσον τρως την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης η μυική σου μάζα διατηρείται. 

• Like 3
Δημοσ.

σταμάτα να ασχολείσαι με τα makros πέρα από την πρωτεΐνη και τις θερμίδες. Υπολόγισε αυτά, φάε υποθερμιδικά με ένα 10% έλλειμα και φάε ότι θες όποτε θες με αυτούς τους περιορισμούς. 

πολύ καλό εναλλακτικό είναι +10% μέρες προπόνησης / -20% off days, που σπάει και λίγο η κατάσταση (ρίχνεις και την μάσα σου δηλαδή)

Ωραία, με τι όριο θερμιδών;

Δημοσ.

γιαπ , την isolate λεω.

squat και αρσεις κανονικα μεσα στο προγραμμα και πριν αρχισω αυτο που ποσταρα.

2-3 ασκησεις 3-4 σετ καθε φορα δλδ η απο 1-2 καθε ''μοιρα''?

αυτη που κανω και δεν την αλλαζω ειναι αυτη στην τροχαλια/αλτηρα με τη μονη λαβη απο κατω που τραβαμε στα πλαγια.

τωρα απο κει και περα για ανω/κατω μοιρα υπαρχουν ενα καρο.

αυτο που αναρωτηθηκα ηταν η διαρκεια , απλα γιατι νομιζω οτι δεν εχει νοημα να καθεται κανεις να κανει 4 σετ σε καθε ασκηση κοιλιακων αφου πρακτικα με καθε ασκηση δουλευει ολο το core.

Κάνε ό,τι νιώθεις ή βλέπεις ότι δουλεύει. Το αν έχει νόημα να κάνεις 4 σετ εξαρτάται από πόσες ασκήσεις κάνεις. Αν μου κάνεις 5 τότε δεν έχει νόημα αλλά αν κάνεις 2 τότε οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε και καλη μου αρχη :D

attachicon.gif:

Χτες το πρωι εγινε η παραγγελια σημερα ηρθε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ωραια αυτη θα παρω και εγω αμεσως μετα ,τι γευση πηρες?

Λοιπόν παίδες θέλω τα φώτα σας γιατί είναι μέρες τώρα που το μελετάω. Γυμναστήριο ξεκίνησα, όλα καλά. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω και διατροφή να χάσω κανά κιλό γιατί με την κωλοδουλειά που πήγα και έπιασα προσιδιάζω σε ελέφαντα αυτή τη στιγμή. Πέρσι με κέτωση και βάρη είχα φτάσει σε πολύ καλό σημείο, οπότε σκεφτόμουν να κάνω το ίδιο πράμα, το οποίο ήταν και πολύ αποτελεσματικό. ΑΛΛΑ. Η κέτωση είναι εξαντλητικό πράμα και δεδομένου ότι θέλω να κάνω και το τρεξιματάκι μου, να ανεβάζω και τα βάρη μου κλπ (ευτυχώς δεν έχω μεγάλη απόκλιση από το σημείο που ήμουν πριν 6 μήνες) δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να το ξανακάνω. Δηλ. πέρσι την πάλευα μεν, αλλά μαύροι κύκλοι, κούραση, έλλειψη αντοχής (που δεν έχω καλή αντοχή στην αερόβια έτσι κι αλλιώς) και τέτοια - βάλε ότι δε μπορείς να φας κι ένα φρουτάκι, εχ καταντάει προβληματικό, επομένως προβληματίζομαι.

Οπότε τι λέτε οι ειδικοί; Ισορροπημένη διατροφή με σχετικά χαμηλούς υδατάνθρακες και προσοχή με τα πολλά λίπη ή να το κοιτάξω για κέτωση αλλά όχι για μεγάλο διάστημα; Ή κάποια άλλη πρόταση τέλος πάντων;

Ασε τις κετωσεις και αυτα τα σατανικα πραγματα και κανε  για αρχη αυτα που ειπε ο Alex ειναι πολυ σωστα για καποιον που  ειναι λατρης του φαγητου  και η μεταβαση απο την πληρη ασυδοσια σε αυτο ειναι πολυ ομαλη ,λογικη και εχει αποτελεσματα .Βασικα πραγματα: δεν τρωμε( η' τρωμε σπανια  λιπη-τηγανητα-γλυκα σαβουρες γενικοτερα )βαζεις πρωτεινικα γευματα και συνεχιζεις ετσι.

Μολις φτασεις σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο ξανακανεις τα ιδια πιο αυστηρα και παει λεγοντας.

Το θεμα ειναι να γινει ρουτινα αυτο  και να ειναι ο κανονας και η σαβουρα η εξαιρεση  τοτε θα εχεις πετυχει .Σημειωτεον πως αυτο για ανθρωπους που δεν τους αρεσει να τρωνε βρυα και λειχηνες(βαζω και τον εαυτο μου μεσα ) ειναι πολυ δυσκολο πιο δυσκολο ακομα και απο το να κοψεις το τσιγαρο η' δεν ξερω εγω τι αλλο εθισμο εχει ο καθενας .

Το μονο σιγουρο ειναι πως εχει θεαματικα αποτελεσματα αρκει να κανεις την θυσια η οποια αξιζει 1000% δεστο σαν αλλαγη  τα αλλα τα εκανες τοσα χρονια ...

• Like 3
Δημοσ.

Σημειωτεον πως αυτο για ανθρωπους που δεν τους αρεσει να τρωνε βρυα και λειχηνες(βαζω και τον εαυτο μου μεσα ) ειναι πολυ δυσκολο πιο δυσκολο ακομα και απο το να κοψεις το τσιγαρο η' δεν ξερω εγω τι αλλο εθισμο εχει ο καθενας .

tumblr_mx4iuhF0331rmgso1o1_500.gif

τι ειναι αυτα?

Δημοσ.

tumblr_mx4iuhF0331rmgso1o1_500.gif

τι ειναι αυτα?

Ε ξερεις μωρε πρασιναδες -οσπρια-βρωμες,χαρτια εφημεριδας  και γενικα οτι ειναι υγιεινο που για καποιον που εχει γευστικους καλυκες  ειναι ταυτοχρονα και ανοστο .

• Like 3
Δημοσ.

μα γιατί όλοι προτιμάνε την isolate.

εγώ θα πάρω την the protein works whey protein 80 (2kg) concentrate με new aminogen formula, γεύση stracciateλla 

Έλα μου ντε...κι εγώ που παίρνω μία isolate δεν την παίρνω γιατί είναι isolate απλά η εταιρία που την βγάζει έχει πολύ καλή ποιότητα και η concentrate της ίδιας εταιρίας για πολλούς λόγους δεν μου κάνει.

Α για την stracciatela να κάνω ένα follow up. Τελικά όντως είναι αρκετά γλυκιά...το κατάλαβα μετά από κάποιες μέρες. Βασικά γλυκίζει τόσο που ξενερώνω να την πιώ το πρωί.

Δημοσ.

Έλα μου ντε...κι εγώ που παίρνω μία isolate δεν την παίρνω γιατί είναι isolate απλά η εταιρία που την βγάζει έχει πολύ καλή ποιότητα και η concentrate της ίδιας εταιρίας για πολλούς λόγους δεν μου κάνει.

Α για την stracciatela να κάνω ένα follow up. Τελικά όντως είναι αρκετά γλυκιά...το κατάλαβα μετά από κάποιες μέρες. Βασικά γλυκίζει τόσο που ξενερώνω να την πιώ το πρωί.

Καλά που το είπες άντε να δούμε τι σκατά θα πάρω τώρα. Εγώ κοιτάω μόνο αναλογία πρωτεϊνης σε γραμμάρια και την γεύση. 

και έχει και άπειρες γεύσεις άντε να διαλέξεις. Ναι η διαλυτότητα της syntrax που ήταν concentrate δεν ήταν και ότι καλύτερο.

http://www.musclemax.gr/proteins/the-portein-works-whey-protein-80-2000gr-detail#.U6mA-5R_vqU

Δημοσ.
Καλησπερα παιδες

Ληγει η συνδρομη στο γυμναστηριο και σκεφτομουν, αντι για ανανεωση, να επενδυσω το ποσο της συνδρομης στα παρακατω:

- σετ αλτηρων

- μπαρα/δισκοι

- παγκος

- μονοζυγο πορτας

για γυμναστικη in house μαζι με τρεξιματακι για αεροβια.

Ειναι εντελως ακυρη η ιδεα, αν οχι τι θα προσθετατε εσεις στην παραπανω λιστα?

/thanks

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...