Plug Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ξέρουμε κανα καλό σιδεράδικο στους αμπελόκηπους? Κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας ? Θα βρίσκομαι για καποιες μέρες εκεί την άλλη εβδομάδα και λέω κανα δυο επισκέψεις να τις κάνω, μην χάσω προπόνηση τώρα που μπήκα σε μια σειρά (ή αλλιώς βλέπε πόρωση χεχ). παλαίστρα; είναι στhn Giant
rupak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 "παλαίστρα" στην περιοχή "Giant" ? θα το ψάξω thnx
Plug Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 "παλαίστρα" στην περιοχή "Giant" ? θα το ψάξω thnx giant= πυργος αθηνων
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ας ανεβασω και εγω 2 φωτο.. πιστευω οτι φαινεται καποια μικρη διαφορα ως προς το παχος. Η μια ειναι στις 24/5 και η αλλη απο προχτες (πριν το amigos ) 13
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για φωτη παει αυτο@@ εχω ξεχασει πως ειναι η γευση τους . Sent from my ipad4 using Insomnia <p>Ας ανεβασω και εγω 2 φωτο.. πιστευω οτι φαινεται καποια <strong>μικρη</strong> διαφορα ως προς το παχος.</p> <p> </p> <p>Η μια ειναι στις 24/5 και η αλλη απο προχτες (πριν το amigos )</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p>εχεις προδιαγραφες καλες αν συνεχισεις την γυμναστικη και την σωστη διατροφη θα κανεις σωματαρα . Sent from my ipad4 using Insomnia 2
king2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αστα φωτη στα ιδια και εγω αλλα θα ρθουν και καλυτερες μερες. Μαργαριτα παρα πολυ καλο σωματακι αρκετα αδυνατουλα εισαι αλλα οντως εχεις σωματοτυπο για να κανεις ενα εξαιρετικο σωμα.Μπραβο σου. Αντε Δημητρα ακομα σε περιμενουμε.
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω παιδια, σιγουρα θα συνεχισω . Ακομα αλλωστε ειμαι στην αρχη Το μονο που με στεναχωρει ειναι το γονατο αυτες τις μερες , που δε μπορεσα σημερα ν αρχισω τη προπονηση μου & φυσικα ουτε αυριο, και δε το βλεπω και για μεθαυριο. Ισως μεινω μεχρι και τη παρασκευη εκτος, να του δωσω χρονο να ξεκουραστει & ελπιζω να μη χρειαστει να μπλεξω με μαγνητικες και γιατρους.
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 <p>Ευχαριστω παιδια, σιγουρα θα συνεχισω . Ακομα αλλωστε ειμαι στην αρχη </p> <p> </p> <p>Το μονο που με στεναχωρει ειναι το γονατο αυτες τις μερες , που δε μπορεσα σημερα ν αρχισω τη προπονηση μου & φυσικα ουτε αυριο, και δε το βλεπω και για μεθαυριο. Ισως μεινω μεχρι και τη παρασκευη εκτος, να του δωσω χρονο να ξεκουραστει & ελπιζω να μη χρειαστει να μπλεξω με μαγνητικες και γιατρους.</p>σου δινω και bonus για το σωστο στυλ στο gym xD Sent from my ipad4 using Insomnia 3
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγώ θα σε παραδεχτώ margarita όταν κάνεις 5 έλξεις μόνη σου χωρίς βοήθεια εννοειται. Και την Δήμητρα. Και τη Υin 1
alex_000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η σκέψη της ημέρας: ο λόγος που επικράτησε το λίγες επαναλήψεις πολλά κιλά = όγκος, και πολλές επαναλήψεις = γράμμωση δεν είναι ότι με πολλά κιλά χτίζουμε μυς ενώ με πολλές επαναλήψεις δεν χτίζουμε. Με όλα χτίζουμε (ειδικά αν σε πολλά ρεπς έχει μέσα και super set η drop set) o λόγος που πέρασε αυτού του είδους το δόγμα είναι ότι στην "γράμμωση" η στο θερμιδικό έλλειμμα είναι άτοπο να ταλαιπωρούμε το αδύναμο νευρικό μας σύστημα και τις σχετικά άδειες ενεργειακές αποθήκες μας με λίγες επαναλήψεις και υπερπροσπάθειες, και μάλλον θα κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό. Στην προπόνηση γράμμωσης είναι πιο έξυπνο να παίζουμε πολλές επαναλήψεις, να μην ταλαιπωρούμε το νευρικό σύστημα και να στοχεύουμε στην διατήρηση μυικής μάζας όχι στο χτίσιμο, ώστε και να την βγάλουμε καθαρή χωρίς τραυματισμούς και να είμαστε φρέσκοι όταν επιστρέψουμε στο recomp ή όγκο. Οσον αφορά την προπόνηση λίγων επαναλήψεων το κύριο ατού της ειναι η προπόνηση ΚΝΣ και αύξηση δύναμης που είναι λίγο άτοπη υποθερμιδικά. υπό αυτό το πρίσμα το πάνω δόγμα με βρίσκει σύμφωνο. Τέλος το σημερινό παγωτό βγήκε ποίημα. 5
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 <p>Η σκέψη της ημέρας:</p> <p> </p> <p>ο λόγος που επικράτησε το λίγες επαναλήψεις πολλά κιλά = όγκος, και πολλές επαναλήψεις = γράμμωση δεν είναι ότι με πολλά κιλά χτίζουμε μυς ενώ με πολλές επαναλήψεις δεν χτίζουμε. Με όλα χτίζουμε (ειδικά αν σε πολλά ρεπς έχει μέσα και super set η drop set)</p> <p> </p> <p>o λόγος που πέρασε αυτού του είδους το δόγμα είναι ότι στην "γράμμωση" η στο θερμιδικό έλλειμμα είναι άτοπο να ταλαιπωρούμε το αδύναμο νευρικό μας σύστημα και τις σχετικά άδειες ενεργειακές αποθήκες μας, και μάλλον θα κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό. Στην προπόνηση γράμμωσης είναι πιο έξυπνο να παίζουμε επαναλήψεις, να μην ταλαιπωρούμε το νευρικό σύστημα και να στοχεύουμε στην διατήρηση μυικής μάζας όχι στο χτίσιμο. </p> <p> </p> <p>υπό αυτό το πρίσμα το πάνω δόγμα με βρίσκει σύμφωνο. </p>ετσι οπως το εθεσες συμφωνω και εγω . Sent from my ipad4 using Insomnia
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η σκέψη της ημέρας: ο λόγος που επικράτησε το λίγες επαναλήψεις πολλά κιλά = όγκος, και πολλές επαναλήψεις = γράμμωση δεν είναι ότι με πολλά κιλά χτίζουμε μυς ενώ με πολλές επαναλήψεις δεν χτίζουμε. Με όλα χτίζουμε (ειδικά αν σε πολλά ρεπς έχει μέσα και super set η drop set) o λόγος που πέρασε αυτού του είδους το δόγμα είναι ότι στην "γράμμωση" η στο θερμιδικό έλλειμμα είναι άτοπο να ταλαιπωρούμε το αδύναμο νευρικό μας σύστημα και τις σχετικά άδειες ενεργειακές αποθήκες μας με λίγες επαναλήψεις και υπερπροσπάθειες, και μάλλον θα κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό. Στην προπόνηση γράμμωσης είναι πιο έξυπνο να παίζουμε πολλές επαναλήψεις, να μην ταλαιπωρούμε το νευρικό σύστημα και να στοχεύουμε στην διατήρηση μυικής μάζας όχι στο χτίσιμο, ώστε και να την βγάλουμε καθαρή χωρίς τραυματισμούς και να είμαστε φρέσκοι όταν επιστρέψουμε στο recomp ή όγκο. υπό αυτό το πρίσμα το πάνω δόγμα με βρίσκει σύμφωνο. Εμένα αυτό το δόγμα θα με έβρισκε σύμφωνο εφόσον κάποιος ήξερε συνηδητοποιημένα τι κάνει και όχι επειδή έτσι έχει επικρατήσει. Γιατί πες εγώ κι εσύ και γενικά κάποιος που δεν έχει μείνει στα τετρημένα μπορεί να βγάλει σοβαρή προπόνηση και με high reps και με ό,τι είδος προπόνηση θες. Άντε να πεις τώρα στον αρχάριο που δεν ξέρει τα όριά του και δεν έχει δοκιμάσει πράγματα, να κάνει περισσότερες επαναλήψεις...το πιθανότερο είναι να μην έχει σωστή ένταση η προπόνησή του. Αυτό που λες πάντως ότι έτσι την βγάζεις καθαρή χωρίς τραυματισμούς δεν συμφωνώ. Όταν σπάει το form είσαι και πιό εκτεθειμένος να τραυματιστείς. Προσωπικά το form μου παρατηρώ ότι σπάει πάντα σε μεγαλύτερες επαναλήψεις, σε αντίθεση με πιό βαριά κιλά.
Yperaspisths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αυτο που κατάλαβα εγω μετα απο καιρό είναι οτι το 80% είναι διατροφή και το 20% γυμναστική. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε μέρα γυμναστική. Και 3 φορές σκληρη γυμναστική να κάνεις(squat,deadlift,bench press) θα βάλεις μυς ,αρκεί να τρως παραπάνω θερμίδες απ'οτι καταναλώνεις και φυσικά θα πρέπει να μετράς και πόση πρωτεινη λαμβάνεις ,αλλα και υδατάνθρακες και λιπαρά. Είχα λιώσει στην γυμναστική και αντι να βάζω κιλά, έχανα. Μόνο απο τότε που αρχισα να μετραω τις θερμίδες κατάφερα να βάλω μυικα κιλά. Τηγανητά και σοκολάτες τα είχα κόψει έτσι και αλλιώς εδω και καιρό. Προσπαθώ να περιορίσω και τυρί και λευκό ψωμί ,αλλά για μένα είναι δύσκολο. Να τρωω εγω , να παιρνεις εσυ τις θερμιδες Ερωτηση:αισθημα βαρους στην μπροστινη πλευρα του γονατου, μπορει να ειναι θεμα μηνισκου; Μπορεί. Να πας στον γιατρό έτσι και αλλιώς. Ειδικά αν νιώθεις οτι έχεις αστάθεια να πας σίγουρα.(δεν σου λεω τι σημαίνει η αστάθεια για να μην σε πανικοβάλλω )pa 3
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Θα το ξεκουρασω κ αν δω προς το τελος της βδομαδας οτι δε περναει, θα παω σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις