evoracing Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 οκ viper , Android εχει .. λέει τίποτα; αχαχαχα Γεια σ Maus ... Παιδιά ερώτηση.! εδώ και αρκετό καιρό έκανα ποδήλατο (Νέα Ιωνία Βριλήσσια με τέρμα επίδοση) και δεν είχα κάποιο θέμα, όμως χρειάστηκε να σταματήσω λόγο εξετάσεων για 1 μήνα. Χτες πήγα έκανα όμως λίγο και μετά είπα να το ρίξω στο τρέξιμο μετά από λίγο όμως με έπιασε πόνος κάτω από το στήθος δεξιά (όπως το βλέπω) και σχεδόν δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν ξέρω από τι προκλήθηκε πάντως τρέξιμο δεν έκανα συχνά ποιο πολύ ποδήλατο. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, τι εξετάσεις πρέπει να κάνω για να βεβαιωθώ ότι είμαι καλά και δεν θα μείνω πουθενά? παθολόγο έκανα (απλές αυτό με την κρύα @@ που ακούει την αναπνοή σ ). Αυτό με τον διάδρομο που σε γεμίζουν βεντούζες και τρέχεις πως λέγετε? στο ΙΚΑ (-_^) το έχουν? 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 γεια σου εβο ! κατα 99% δεν εχεις τιποτα μην ανχωνεσαι .. απλα πηγαινε σε εναν καρδιολογο να σε κοιταξει κ θα σου πει αυτος τι εξετασεις χρειαζεται να κανεις ~ εισαι πιτσιρικας και αδυνατουλης το ποιο πιθανο ειναι να μην εχεις τιποτα ομως κοιταξε το για να σου φυγει , μη το αφησεις αν σου επει ολα οκ , τοτε ξεκινα τρεξιματακι χαλαρα σιγα σιγα στην αρχη ..
evoracing Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εχεις 13 μερες να ζήσεις ίβο.. :/ Oh god! γεια σου εβο ! κατα 99% δεν εχεις τιποτα μην ανχωνεσαι .. απλα πηγαινε σε εναν καρδιολογο να σε κοιταξει κ θα σου πει αυτος τι εξετασεις χρειαζεται να κανεις ~ εισαι πιτσιρικας και αδυνατουλης το ποιο πιθανο ειναι να μην εχεις τιποτα ομως κοιταξε το για να σου φυγει , μη το αφησεις αν σου επει ολα οκ , τοτε ξεκινα τρεξιματακι χαλαρα σιγα σιγα στην αρχη .. Γεια σ Maus Μωρέ δεν αγχώνομαι αλλά λέω μην πιεστώ και τελικά είναι κάτι. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως επειδή δεν συγκρίνεται το ποδήλατο με το τρέξιμο στην ουσία είμαι αγύμναστος και πόνοι είναι λογικό να υπάρχουν.
Antwni Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αυτό που σκέφτομαι είναι πως επειδή δεν συγκρίνεται το ποδήλατο με το τρέξιμο στην ουσία είμαι αγύμναστος και πόνοι είναι λογικό να υπάρχουν. Πώς το σκέφτηκες ρε τρελέ?
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 μα γι αυτο σου ειπα να πας να το κοιταξεις - με αυτα δε παιζουν ! θα δεις δε θα εχεις τιποτα παντως .. και ναι οντως δεν εχουν σχεση μεταξυ τους , αν δε τρεχεις κ το εκανες αποτομα ειναι λογικο να μπουκωσες ! αν δεν εχεις κανει ποτε σου εξετασεις για την καρδια καλο ειναι να πας να κανεις , δες το σαν ευκαιρια αυτο που σου ετυχε ..
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τεστ κοπωσεως λεγεται, εκανα κι εγω. Πονος απ την απουσια ασκησης ηταν λογικα αλλα πηγαινε σ ενα καρδιολογο να σε δει, να κανεις κανα τριπλεξ, να σαι σιγουρος
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αναρωτιέμαι αν αρκετός κόσμος έχει κουραστεί ποτέ σωματικά και στον πρώτο πόνο αρχίζει και ψάχνεται. 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι αν αρκετός κόσμος έχει κουραστεί ποτέ σωματικά και στον πρώτο πόνο αρχίζει και ψάχνεται. Ειναι αρκετοι που ειναι ιατρολαγνοι με το παραμικρο πανε στον γιατρο -φαρμακειο κτλπ ,εγω τεινω στο αλλο ακρο για να παρω φαρμακο η' να παω στον γιατρο πρεπει να πεθαινω εκτος απο τις περιπτωσεις που πρεπει να παω υποχρεωτικα π.χ εξετασεις-δελτια αθλητη κτλπ. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από Fotis13 4
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Κανενα ακρο δεν ειναι καλο, σε κανενα τομεα Καλο ειναι παντως αν καποιος ξεκινησει ν αθλειται συστηματικα, και δεν εχει κανει καποιον ελεγχο, να τον κανει. 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Κανενα ακρο δεν ειναι καλο, σε κανενα τομεα Εισαι πολυ συντηρητικη
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εισαι πολυ συντηρητικη Ναι αλλα χτες πηγα σε βαφτιση και εβαλα τακουνι οποτε φανταζομαι δεν πειραζει η συντηρικλα 1
king2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Margarita επειδη σε βλεπω πολυ ορεξατη οσον αφορα τη γυμναστικη συνεχισε με μετρο.Μην το παρακανεις γιατι και γρηγορα θα κουρασεις το σωμα σου και μπορει να σε βρει και κανενας τραυματισμος.Με μετρο οσο μπορεις και σιγα σιγα θα ρθουν και οι αντοχες και το σωμα που εχεις βαλει στοχο. Μaus με 2 μπανια ρε συ και εισαι λες και εκανες solarium.Αλοιμονο σε μας που ειμαστε σαν το γαλα και για να μαυρισουμε πρεπει να ειμαστε ολη μερα ξεβρακωτοι στον ηλιο...
louisbeats2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 <p>δεκτο το εφιολογημα !</p> <p>η ερωτηση παραμενει η ιδια ομως νεος .. </p> <p> Android εχεις ?</p>Όχι iphone Sent from my iPhone using Insomnia
rupak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ξέρουμε κανα καλό σιδεράδικο στους αμπελόκηπους? Κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας ? Θα βρίσκομαι για καποιες μέρες εκεί την άλλη εβδομάδα και λέω κανα δυο επισκέψεις να τις κάνω, μην χάσω προπόνηση τώρα που μπήκα σε μια σειρά (ή αλλιώς βλέπε πόρωση χεχ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις