viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οχι Sent from my iPhone using Insomnia Okay Πάρε για chest http://www.muscleandstrength.com/articles/top-5-exercises-increasing-chest-mass.html Επίσης Δεν γυμναζουμε κοιλιακούς αλλα core. Αν είσαι advanced, γυμνά ζεις εγκαρσιο. In other news Υπάρχει τρόπος να μανατζαρουμε το over-training? Thanks
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 για πιο λογο δεν εκανες καθιστος δικεφαλα με αλτηλες απο την στιγμη που ειναι το ιδιο ακριβως και δε ζοριζεις καθολου μεση και κοιλακους ?? μη μου πεις εκανα και καθιστος , γιατι αν εκανες καθιστος δε χρειαζοταν να κανεις κ ορθιος ! τα ιδια ακριβως ισχυουν και για την μπαρα ! για καλο στο λεω νικολα .. παρασύρθηκα γιατι τις προηγούμενες 3 μέρες δεν ειχα νιώσει κάτι , now i know ειχε έρθει κ ένα γκομενάκι και με χάζευε γιατι τα χέρια μου ειχαν γίνει γάμησετα κ φταίει κ αυτό (τηλ δεν πήρα , next time lel) κ μετά όμως δεν ένιωθα ενόχληση , σαν πιάσιμο μου βγήκε την επόμενη μέρα 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σε καταλαβαινω νικ ξερεις ποτε ειναι το πιο επικινδυνο να την παθαινουμε ειδικα στην μεση ? οταν υπαρχει προβλημα - και δε νιωθουμε ενοχληση ! νομιζουμε ειμαστε οκ , παρασυρομαστε - και αυτη ειναι η πιο επικινδυνη φαση να την παθουμε .. ασχετο , αλλα εγω εχω κοψει ορθιος αλτηρες και ειδικα μπαρα για δικεφαλα εδω και πολα χρονια ! και τραβαει πολυ ζορι η μεση οταν σηκωνεις πχ 2 δεκαπεντακιλα και την μπαρα - και κλεβω - και πιανω πολυ καλυτερα τα δικεφαλα μονο, καθιστος .. 2
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Android εχεις; Γιατι αμα ειχε τι θα του προτεινες? :ο
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σε καταλαβαινω νικ ξερεις ποτε ειναι το πιο επικινδυνο να την παθαινουμε ειδικα στην μεση ? οταν υπαρχει προβλημα - και δε νιωθουμε ενοχληση ! νομιζουμε ειμαστε οκ , παρασυρομαστε - και αυτη ειναι η πιο επικινδυνη φαση να την παθουμε .. Γενικοτερα νομιζω ειναι ευκολο να παρασυρθεις αν δε νιωθεις πονο/ενοχληση. Και μετα τη πατας οταν το νιωσεις την εχεις πατησει ηδη #@#%#
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατι αμα ειχε τι θα του προτεινες? :ο Jetfit 1
tehAllantin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 μιλάς με γρίφους γέροντα. διευκρίνηση, το γέροντα δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις. Ευχαριστώ 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 δεκτο το εφιολογημα ! η ερωτηση παραμενει η ιδια ομως νεος .. Android εχεις ? 1
tehAllantin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εχω, μπορω να το περάσω. Απλά, δώστε καμια ξήγα αμα λάχει να ουμε. Κρατάει track προόδου κλπ κλπ; τι παιζει;
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 οκ viper , Android εχει .. λέει τίποτα; αχαχαχα 3
benign Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απιστευτο. https://www.youtube.com/watch?v=zrcyX7ccMcY 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις