Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλα αυτο τι κουλο με το γυμναστηριο.. Να μην εχει 2,5 κιλα... Αντε 1.25 να μην εχει αλλα 2.5 κιλα το θεωρω μαλακια.. Καλη η λυση που σου ειπε ο dakon... Απο το να αγκομαχας... Αλλα νομιζω θες τεσσερα 2.5 σε περιπτωση που κανεις ασκησει με αλτηρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ακολουθώντας τις άνωθι οδηγίες του μαστερ σπαθί, το πρόγραμμά μου: 1η μέρα: squat (3 σετ των 5) leg extension (5 των 15) leg curl (5 των 15) 2η μέρα: παγκο (3x5) επικληνής παγκος (5x15) κωπηλατική (5x15) 3η μέρα: deadlift (3x5) goodmornings (5x15) captain's chair (5x15) 4η μέρα: military press (3x5) τροχαλία (5x15) βυθίσεις (5x15) Και ναι, αυτό σκεφτόμουν σήμερα, να πάω να πάρω δικά μου. είσαι σε πρόγραμμα προσαρμογής ? η έχεις καιρό ? γιατι μου φαίνονται λίγες οι ασκήσεις (3 για κάθε ομάδα) γενικά δεν έχω ιδέα απο γυναικεία προγράμματα προπόνησης , γιαυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 βλακεία .. κανονικά θα έπρεπε να έχει. Τι πάει να πει 5 το λιγότερο ? ............. Έλα ντε, κατατά όταν με είδαν να κάνω σκουατ με ελεύθερη πήγαν να με βάλουν στο σμιθ γιατί ξέρουν καλύτερα. είσαι σε πρόγραμμα προσαρμογής ? η έχεις καιρό ? γιατι μου φαίνονται λίγες οι ασκήσεις (3 για κάθε ομάδα) γενικά δεν έχω ιδέα απο γυναικεία προγράμματα προπόνησης , γιαυτό ρωτάω. Dakon εξήγησέ του. Καλα αυτο τι κουλο με το γυμναστηριο.. Να μην εχει 2,5 κιλα... Αντε 1.25 να μην εχει αλλα 2.5 κιλα το θεωρω μαλακια.. Καλη η λυση που σου ειπε ο dakon... Απο το να αγκομαχας... Αλλα νομιζω θες τεσσερα 2.5 σε περιπτωση που κανεις ασκησει με αλτηρες.. Δεν έχει δίσκους των 1.25 => δεν μπορώ να ανεβάσω στο squat πχ 2.5 κιλά τη φορά, μόνο 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έλα ντε, κατατά όταν με είδαν να κάνω σκουατ με ελεύθερη πήγαν να με βάλουν στο σμιθ γιατί ξέρουν καλύτερα. Κλασικά...προσαγωγούς απαγωγούς και μηχάνημα για γλουτούς δεν σου παν να κάνεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 μύθος και καλά οτι καίει λίπος γιατι έχεις χρησιμοποιήσει το αποθηκευμένο γλυκογόνο (υδατάνθρακας ) στα βάρη είναι ενας μύθος που δεν έχει αποδειχθεί. Μην το ψάχνεις , μια έρευνα που βγαίνει μετά απο λίγο βγαίνει άλλη μια που την καταρρίπτει . Για παράδειγμα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φτάσεις το γλυκογόνο σου στο 0. το natural είναι σχετικό , ανάλογα τι θέλει ο καθένας όπως είπα. τώρα κανείς δεν λέει οτι η αερόβια κάνει κακό καλό κάνει , αρκεί να μην κρατάει πίσω την προπόνηση με βάρη Σε αυτό τον χώρο τίποτα δεν έχει αποδειχθεί για κάθε μια θεωρία υπάρχει μια αντίθετη για οποιοδήποτε θέμα διατροφής η άσκησης, οπότε όλοι παίζουν με το τι φαίνεται να δουλεύει καλύτερα. Υπάρχουν ελάχιστοι γενετικά τυχεροί που φτάνουν σε χαμηλά ποσοστά λίπους χωρίς να κάνουν ποτέ αερόβια. Μπράβο τους γούστο τους και καπέλο τους. Οι υπόλοιπο χωρίς αερόβια δεν φτάνουν εκεί που θέλουν η φτάνουν με πολύ extreme τρόπους (keto diets ktl), η φτάνουν πολύ αργά χωρίς την βοήθεια αερόβιας. Δεν είναι σωστό να ακυρώνεις την αερόβια για κάψιμο λίπους τελείως, δεν είναι μαλάκες όλοι οι φουσκωτοί που περπατάνε στους διαδρόμους για ώρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έλα ντε, κατατά όταν με είδαν να κάνω σκουατ με ελεύθερη πήγαν να με βάλουν στο σμιθ γιατί ξέρουν καλύτερα. γιαυτό γουστάρω το γυμναστήριο μου , γιατι αν δεν ρωτήσει κάποιος δεν του σκοτίζουν τα @@δια θα δείξουν σε κάποιον/κάποια που ξεκινάει τι να κάνει , αν έχει απορία θα εξηγήσουν/βοηθήσουν αλλα μέχρι εκεί το "κάνε αυτό γιατι δεν ξέρεις , εγώ ξέρω καλύτερα" δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ακολουθώντας τις άνωθι οδηγίες του μαστερ σπαθί, το πρόγραμμά μου: 1η μέρα: squat (3 σετ των 5) leg extension (5 των 15) Leg Press 5x15 (μας τέλειωσε το Leg extension για σένα, πολύ Light και δε βοηθάει) leg curl (5 των 15) Stiff Legged Deadlift 5x15 (θυμάται ο Dakon, καλά ή πρώτη μέρα είναι γαμάτη) 2η μέρα: παγκο (3x5) επικληνής παγκος (5x15) κωπηλατική (5x15) 3η μέρα: deadlift (3x5) goodmornings (5x15) captain's chair (5x15) 4η μέρα: military press (3x5) τροχαλία (5x15) βυθίσεις (5x15) Και ναι, αυτό σκεφτόμουν σήμερα, να πάω να πάρω δικά μου. Έκανα τις διορθώσεις που λέγαμε, you are welcome. ¨Αμα τα κάνεις και 5χ10 τις βοηθητικές να ανέβει λίγο το βάρος θα είσαι η καλύτερη. Nίκο αυτό είναι κλασικό 5/3/1 πρόγραμμα δύναμης. Δεν είναι λίγες οι ασκήσεις καθώς είναι οι περισσότερες compound. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Κλασικά...προσαγωγούς απαγωγούς και μηχάνημα για γλουτούς δεν σου παν να κάνεις ? Εννοείται. Κάπου πρέπει να έχω φυλαγμένο το πρόγραμμα που μου είχαν βγάλει στην αρχή. Όταν τους είπα να κάνω ελεύθερα βάρη δεν τους αρκούσε να τους πω ότι έχω ξανακάνει, ο διευθυντής αξουαλλι με έβαλε να κάνω σκουατ στο γραφείο του για να του αποδείξω ότι ξέρω. Και ότι με αυτό το πρόγραμμα θα κάνω όγκο και θα γίνω ντούκι και τέτοια. To this day, ντούκι δεν έχω γίνει. Αντιλαμβάνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Σε αυτό τον χώρο τίποτα δεν έχει αποδειχθεί για κάθε μια θεωρία υπάρχει μια αντίθετη για οποιοδήποτε θέμα διατροφής η άσκησης, οπότε όλοι παίζουν με το τι δουλεύει καλύτερα. Υπάρχουν ελάχιστοι γενετικά τυχεροί που φτάνουν σε χαμηλά ποσοστά λίπους χωρίς να κάνουν ποτέ αερόβια. Μπράβο τους γούστο τους και καπέλο τους. Οι υπόλοιπο χωρίς αερόβια δεν φτάνουν εκεί που θέλουν η φτάνουν με πολύ extreme τρόπους (keto diets ktl), η φτάνουν πολύ αργά χωρίς την βοήθεια αερόβιας. Δεν είναι σωστό να ακυρώνεις την αερόβια για κάψιμο λίπους τελείως, δεν είναι μαλάκες όλοι οι φουσκωτοί που περπατάνε στους διαδρόμους για ώρες κάποιοι απο αυτούς ειναι και μερικοί δεν έχουν και ιδέα νάνε καλά το φάρμακο και τα gens που έχουν αυτό που έχουν δίκιο έχει όμως , ακούστηκα πολύ απόλυτος και ισχύει το τι δουλευει καλύτερα στον καθένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 το κακο ειναι οτι αυτος που πραγματικα εχει αναγκη και κανει την ασκηση τελειως λαθος τον εχουν γραμμενο.Εχω γινει δευτερoς γυμναστης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έκανα τις διορθώσεις που λέγαμε, you are welcome. Ναι σωστά. Btw, αυτή τη βδομάδα έκανα την πρέσα, αλλά κότεψα στο stiff legged deadlift κι έκανα leg curl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 κάποιοι απο αυτούς ειναι και μερικοί δεν έχουν και ιδέα νάνε καλά το φάρμακο και τα gens που έχουν αυτό που έχουν δίκιο έχει όμως , ακούστηκα πολύ απόλυτος και ισχύει το τι δουλευει καλύτερα στον καθένα . με βάση την θεωρια σου το σώμα δεν καίει λίπος ποτέ γιατί το γλυκογόνο σου δεν φτάνει ποτέ στο 0 , η χάνεις λίπος μόνο οταν είσαι ετοιμοθάνατος από υποσιτισμό? .. εξήγησε μου πότε χάνεις λίπος με βάση αυτό που λες δηλαδή καθώς μετά τα βάρη δεν έχει τελειώσει το γλυκογόνο και μετά τρώς και μετα ο κυκλος συνεχίζεται ... όταν ο οργανισμός δεν έχει τι να κάψει καίει λίπος. Γιαυτό αποθηκεύεται για αυτό υπάρχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πρέσα ποδιών επικλινή κάνει κανείς? και αν ναι σε ποιους αρέσει? (δηλαδή τους πιάνει )μέχρι 180kg έχω κάνει γιατι συνήθος ειναι μετά το squat που έχω γαμηθεί το κακο ειναι οτι αυτος που πραγματικα εχει αναγκη και κανει την ασκηση τελειως λαθος τον εχουν γραμμενο.Εχω γινει δευτερow gymashthw ισχύει , συνήθως πάνε στα γκομενάκια για "δωρεάν συμβουλές" ακόμα και αν δεν τις χρειάζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Θες να τα βάλεις σαν τέταρτη άσκηση στη μέρα των Deadlifts? Να ανεβάσουμε λίγο τον όγκο προπόνησης με μερικές απομονωτικές , έτσι για το fun factor. Ξέρω ότι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 με βάση την θεωρια σου το σώμα δεν καίει λίπος ποτέ γιατί το γλυκογόνο σου δεν φτάνει ποτέ στο 0 , η χάνεις λίπος μόνο οταν είσαι ετοιμοθάνατος από υποσιτισμό? .. εξήγησε μου πότε χάνεις λίπος με βάση αυτό που λες δηλαδή καθώς μετά τα βάρη δεν έχει τελειώσει το γλυκογόνο και μετά τρώς και μετα ο κυκλος συνεχίζεται ... χάνεις λίπος όταν καις παραπάνω θερμίδες απ ότι λαμβάνεις αν η διατροφή σου ειναι σωστή χάνεις μόνο λίπος και όχι κιλά (μυς+ λιπος) αν δεν λαμβάνεις αρκετή πρωτεΐνη και η διατροφή σου ειναι οτι νανε τότε χάνεις και απο τα δύο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις