margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ειναι κολαση το μαγαζι λεμε, ειχα να παω πολυ καιρο & το καταχαρηκα. Βασικα χτες μετα το προγραμμα μου ανεβηκα στ διαδρομο γι αποθεραπεια και ενιωσα ενα τσιμπημα στα 15' οποτε σταματησα, γυρισα, κ εβαλα παγο. Δε με ποναει, το λυγιζω κανονικα. Μονο εχω αυτο το αισθημα στο πανω μπροστινο μερος. Σημερα βεβαια δε θα παω. Τις ασκησεις τις κανω σωστα standard.
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 "Θελω να χάσω λιγο λίπος πριν βγω στην παραλία" Το άκουσα πριν απο 2 ωρες στο gym και παραλίγο να μου φύγει το cable. XD 2
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δν θελω να περιγραψω πως ειναι η επομενη μερα της leg day. 40kg σε dl και glute bridge, βηματισμος πιγκουινου και θανατος σε καρεκλες,κρεβατια καναπεδες.
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Κόψε τις ζάχαρες και τις επεξεργασμένες τελείως. Ψωμί μόνο ολικής και αυτό σε μικρές ποσότητες. Να εντάξεις περισσότερο στη διατροφή σου όσπρια, λαχανικά και φρούτα. Η διατροφή που έκανες πριν δυο μήνες ήταν καλή. Σύνεχισε την άμα θέλεις να φύγει η κοιλιά. Επίσης στην άσκηση πέρα απο αερόβια και διαλειμματική να προσθέσεις και μυική ενδυνάμωση. πχ στο σπίτι μπορείς να κάνεις μονόζυγο και κάμψεις. Ρε μα γιατι λετε για το ψωμι οτι δεν πρεπει να τρως πολυ; Εγω τρωγω 4 φετες τη μερα και χανω κιλα. Τρωγω 3 με το πρωινο και 1 με το κυριως γευμα. Το λετε για καποιο αλλο λογο εκτος απ'το χασιμο βαρους; Γιατι αν ειναι για το χασιμο βαρους, αυτο που ξερω ειναι οτι κοιτας το θερμιδες μεσα/θερμιδες εξω. Εντω μεταξυ εχω και μια αλλη ερωτηση. Το ψωμι του φουρνου σαν τροφη, απο αποψη ποιοτητας, πως ειναι; Εννοω το αλευρι που χρησιμοποιουν ειναι ενταξει, η παιζει να χει συντηρητικα το αλευρι, φυτοφαρμακα το σιταρι, κλπ; Θα μου πεις και τι να κανεις. Απλα ηθελα να τα αποφυγω, αλλα αμα δε γινεται, θα τα φαω και θα πω κι ευχαριστω.
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 1 σου λεω. Φιλος αγορασε ψωμι για να το χρησιμοποιησει για δολωμα στο ψαρεμα. Το εχωσε σε μια γωνια στο πορτ-μπαγκαζ, πηγε για ψαρεμα, το ξεχασε. 1 μηνα μετα, το βρηκε καθως καθαριζε. Δεν είχε πάθει τίποτα... Καλοκαιρι... Τουλάχιστον παίρνε ολικής. Μείωσε το λευκό αλεύρι όσο μπορείς. Μαργαρίτα, το παράκανες με τη γυμναστική, θα πάθεις σοβαρότερη ζημιά και θα τρέχεις. Ξεκουράσου και όταν γυμνάζεσαι μη δίνεις τόσο πόνο. Άσε να περάσουν μερικοί μήνες, να συνηθίσει το σώμα στις νέες απαιτήσεις και μετά δίνεις τόσο πόνο. οχι ότι θα με δώσεις σημασία βεβαια, μολις περασει λιγο το γονατο θα κλεισεις παλι κανα τριωρο στο gym... 3
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ρε μα γιατι λετε για το ψωμι οτι δεν πρεπει να τρως πολυ; Εγω τρωγω 4 φετες τη μερα και χανω κιλα. Τρωγω 3 με το πρωινο και 1 με το κυριως γευμα. Το λετε για καποιο αλλο λογο εκτος απ'το χασιμο βαρους; Γιατι αν ειναι για το χασιμο βαρους, αυτο που ξερω ειναι οτι κοιτας το θερμιδες μεσα/θερμιδες εξω. Εντω μεταξυ εχω και μια αλλη ερωτηση. Το ψωμι του φουρνου σαν τροφη, απο αποψη ποιοτητας, πως ειναι; Εννοω το αλευρι που χρησιμοποιουν ειναι ενταξει, η παιζει να χει συντηρητικα το αλευρι, φυτοφαρμακα το σιταρι, κλπ; Θα μου πεις και τι να κανεις. Απλα ηθελα να τα αποφυγω, αλλα αμα δε γινεται, θα τα φαω και θα πω κι ευχαριστω. To ψωμί που γίνεται απο λευκό αλεύρι ή αλλιώς το γνωστό ψωμί του φούρνου, δεν προσφέρει τίποτα στο οργανισμό. Μόνο υδατάνθρακες. Χώρια το αλάτι και τα διάφορα διογκωτικά που βάζουν για να φουσκώσει. Το μαύρο ψωμί που γίνεται απο αλεύρι ολικής έχει μεγάλο αριθμό φυτικών ινών που σε μια πλήρη διατροφή είναι αναγκαίες απο τον οργανισμό. Ψάξε στο google για τις φυτικές ίνες.Έχει πάρα πολλά άρθρα που θα σε διαφωτίσουν ως προς τη χρησιμότητα τους στη διατροφή. 1
louisbeats2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οταν αρχίσεις να κανεις βάρη με ποσά κιλά πρέπει να ρχισεις πχ βαράκια ή μπαρα Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οταν αρχίσεις να κανεις βάρη με ποσά κιλά πρέπει να ρχισεις πχ βαράκια ή μπαρα Sent from my iPhone using Insomnia Με όσα είσαι άνετος.
louisbeats2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οταν αρχίσεις να κανεις βάρη με ποσά κιλά πρέπει να ρχισεις πχ βαράκια ή μπαρα Sent from my iPhone using Insomnia Με όσα είσαι άνετος. Τι αλλο μπορεις να κανεις για να γυμνάστρια κοιλιά και στήθος; Sent from my iPhone using Insomnia
louisbeats2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Android εχεις;Οχι Sent from my iPhone using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 1 σου λεω. Φιλος αγορασε ψωμι για να το χρησιμοποιησει για δολωμα στο ψαρεμα. Το εχωσε σε μια γωνια στο πορτ-μπαγκαζ, πηγε για ψαρεμα, το ξεχασε. 1 μηνα μετα, το βρηκε καθως καθαριζε. Δεν είχε πάθει τίποτα... Καλοκαιρι... Τουλάχιστον παίρνε ολικής. Μείωσε το λευκό αλεύρι όσο μπορείς. Μαργαρίτα, το παράκανες με τη γυμναστική, θα πάθεις σοβαρότερη ζημιά και θα τρέχεις. Ξεκουράσου και όταν γυμνάζεσαι μη δίνεις τόσο πόνο. Άσε να περάσουν μερικοί μήνες, να συνηθίσει το σώμα στις νέες απαιτήσεις και μετά δίνεις τόσο πόνο. οχι ότι θα με δώσεις σημασία βεβαια, μολις περασει λιγο το γονατο θα κλεισεις παλι κανα τριωρο στο gym... Δε ξανακλεινω τριωρο πανε αυτα.... Αυριο εχω την πρωτη μου προπονηση στα πλαισια του μαραθωνιου. Αν ξυπνησω οκ θα παω μιας που εχει διαδρομο κ αυτο μονο στο 6. Αλλιως θα κατςω στ αβγα μου.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 θέλω να δω αυριο(ποιο πολύ μεθαυριο που έχει πλάτη) αν με ξαναπιάσουν οι κοιλιακοί , σήμερα φαίνεται να ειναι οκ , μέχρι χθες κ φτέρνισμα ακόμα το ένιωθα όπως τις πρώτες μέρες μετά το χειρουργείο . Απότι φαίνεται ηταν το κλασικό πιάσιμο επειδή ηταν σε ακινησία για 2 μηνες σχεδον και ουσιαστικά την προηγούμενη εβδομάδα δούλεψαν λιγο κ όχι σε ab workout . Γενικά ταρζανιές δεν ειχε η προηγούμενη εβδομάδα , όρθιος δηλαδή δικέφαλα να έκανα με 20ρηδες αλτήρες , μπάρα 35ρα? δηλαδή δεν ειναι οτι είχα κακή εκτέλεσηκαλά θα προσέξω στις ασκήσεις που βαράνε κοιλιακούς να μη το χέσω αλλα αν 1% δεν ειναι normal όλο αυτό θα σαπίσω όλο το team τους για την αδιαφορία . Ημουν σαφής όταν ρώτησα τι μπορώ να κάνω κ τι όχι και αν αδιαφόρισαν επειδή δεν έδωσα φακελάκι θα έχουμε γλέντια. Μεθαυριο έχω να κάνω μια εξέταση κ μετά αρχίζουν τα καλά.Μπορεί να ρίξω λιγο carbs να ανεβάσω λιπαρά γιατι πεινάω και ακόμα και 3000 cal δεν μου φτάνουν (lel) και θέλω να χάσω κ το bf που έβαλα στο off αλλα αυτό θα γίνει μόνο του (lel x 2)αυτά :-D 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γενικά ταρζανιές δεν ειχε η προηγούμενη εβδομάδα , όρθιος δηλαδή δικέφαλα να έκανα με 20ρηδες αλτήρες , μπάρα 35ρα? δηλαδή δεν ειναι οτι είχα κακή εκτέλεση για πιο λογο δεν εκανες καθιστος δικεφαλα με αλτηλες απο την στιγμη που ειναι το ιδιο ακριβως και δε ζοριζεις καθολου μεση και κοιλακους ?? μη μου πεις εκανα και καθιστος , γιατι αν εκανες καθιστος δε χρειαζοταν να κανεις κ ορθιος ! τα ιδια ακριβως ισχυουν και για την μπαρα ! για καλο στο λεω νικολα .. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις