viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 αυτο το freddo espresso στο γυμναστηριο κατανταει καπως...
Antwni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ναυαγοσώστης είσαι ρε? Τούμπανος.Ωραίος 300 γραμμάρια τοταλ 2% 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 14% λιπαρά 50 γραμμάρια άγλυκο κακάο organic 50 γραμάρια στέβια - 0 θερμίδες 100 γραμμάρια γάλα 1.5% αποτέλεσμα IIFYM παγωτό τούμπανο με πολύ καλά υλικά, πολύ πρωτεΐνη για πολλά γούστα Και την μπανάνα ξέχασες να γράψεις. Πωπω ζήλεψα ρε! Και εγώ θέλω το ΄ξερα!!! να γιατί δείχνω τουλ 5 χρόνια μικρότερη!!! φακινγκ γέα! Δεν έχει σημασία μόνο αυτό.Είναι και η κληρονομικότητα. Και η αδελφή μου δείχνει 7 χρόνια μικρότερη ξέρω γω χωρίς να πολυγυμνάζεται. 2
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 φωτη ευχαριστω φιλε , δεν εχεις αναγκη εσυ , τουμπανο εισαι ! για το χρωμα περα απο το οτι οκ παιρνω ευκολα κανει πολυ δουλεια κ αυτο viper τι εννοεις , πας γυμναστηριο κ χτυπας καφεδακι πριν την προπονηση στο γυμναστηριο στο μπαρ? αντωνη , ποσο ειπαμε ειναι η αδελφη σου ? αχααχααχχαχα πλακααα φιλος 1
mgs4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν έχει σημασία μόνο αυτό.Είναι και η κληρονομικότητα. Και η αδελφή μου δείχνει 7 χρόνια μικρότερη ξέρω γω χωρίς να πολυγυμνάζεται. Kυρίως η κληρονομικότητα εγώ θα έλεγα... Γιατί κι εγώ ξέρω άνθρωπο 30 χρονών που δε γυμνάζεται πολύ και δείχνει για 20 κάτι... Πάντως βοηθάει στο να δείχνεις νεότερος η γυμναστική απλά αν έχεις και γονίδια από 40 μπορεί να φαίνεσαι 30αρης όπως ο μάους-μάους για παράδειγμα... Πλάκα κάνω εεε για το γλύψιμο αλλά ισχύει αυτό που έγραψα... 2
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 viper τι εννοεις , πας γυμναστηριο κ χτυπας καφεδακι πριν την προπονηση στο γυμναστηριο στο μπαρ? γυρνας στα μηχανηματα και στις μπαρες μαζι με τον καφε. Αναμεσα στα σετ, χτυπας και μια τζουρα.
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αν εχεις doms σε καποιον μυ για 4η μερα, δεν πρεπει να τον γυμνασεις; Μπορει δηλαδη να τραυματιστει χειροτερα και να παθω καμια ραβδομυοληση παλι, να βγαλω κανενα cpk 520.000; Εμενα μου κανει καλο, περναει το πιασιμο με τη γυμναστικη. 2
ennoeitai Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πως γίνεις ένας 'σωστός' spotter σε θηλυκά Μα ειναι σωστο αυτο που κανει η απο πισω; Δεν καταλαβαινω γιατι μπορει να την κραταει ετσι, δε νομιζω να ειναι σωστο σποτινγκ αυτο. Ωραιες κοπελες αλλα δεν πρεπει να εχουν καθολου ιδεα τι κανουν. Ενταξει ενα καφε θα τον επινα μαζι τους παντως. όταν βλέπετε κάποιον αδύνατο να σφιγγει χέρι δεν σας φαίνεται αστείο ?.. ειναι οκ για εμένα να ειναι οπως θέλει ο καθένας αλλα φαίνεται κάπως 5
Antwni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ωραιες κοπελες αλλα δεν πρεπει να εχουν καθολου ιδεα τι κανουν. Ενταξει ενα καφε θα τον επινα μαζι τους παντως. Α για καφέ τις θες εσύ δηλαδή 2
ennoeitai Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Α για καφέ τις θες εσύ δηλαδή Ε αμα δεν πιειτε κι ενα καφε πως θα ξερεις αν σε τραβαει και η προσωπικοτητα τους; Φευγουμε κι απ'το θεμα μας που ειναι η γυμναστικη. 1
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ε ρε την πουτάνα μου μέσα. Να τρως καλά, να κοιμάσαι καλά και να μην τραβάει η προπόνηση. ΠΟΥΤΑΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ασε ησυχη την ψυχολογια ρε, μια χαρα επιστημη ειναι Μη χαλιεσαι, συμβαινουν αυτα. Στην επομενη θα καλυψεις τα σπασμενα της προηγουμενης!
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ριξτο σε 3 προπονησεις ..... Και ξαναεπιχειρησε μετα.... Αυτο το προγραμμα θελει καλο φαι, καλη ξεκουραση πολυ υπνο, αλλα να ξερεις το νευρικο σου συστημα μπορει να κλαταρει.....
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 3 μέρες κάνω. Και 1-2 πάω για tabata. Ίσως και κανά κοιλιακο κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις