Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μαους, κουρεύτηκες;;; με γειά! αχααχαχα θυμασαι το ντακφεις ε?? ναι , ευχαριστω ! 1
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σημερινες και κλεινω εγω απο φωτο εχω ανεβασει μπολικες (και ειναι και unfair για τους ασπρουλιαρηδες της παρεας μας ) κοντα 40 παρακαλω - αφιερωμενες σε οσους δυσκολευονται να καταλαβουν την ποιοτητα ζωης που σου προσφερει ο αθλητισμος οποιασδηποτε μορφης και η ισορροπημενη διατροφη ! 1ζζζζζζζζζζζζζζζζα.jpg 1ζζζζζζζζζζζζζ.jpg λιγο πριν αρχισω κανα μισαωρακι προπονησης πανω στην θαλασσα - μιλαμε για τρελλη κ@@λα .. εντάξει οποιασδήποτε μορφής.... μην ψαρώνει ο άλλος και νομίζει ότι αν κάνει χουλα χουπ θα γίνει έτσι τι να πω στις φώτο φαίνεσαι 1.70 ενώ από ότι ξέρω είσαι 1.87, οπότε 40 ξε-40 είσαι τελείως τούμπανο.. με τέτοιο ύψος πρέπει να έχεις πολύ πράμα για να φαίνεσαι έτσι. τουρμπο μαργαριτα ? ε οπως και να το κανουμε , αλλο το τοστακι με τον χυμο και αλλο η φωτο που ποσταρες ! μη το παρακανεις παντως και μετα μας ρωτας πως θα χασεις κιλα aleχ σοβαρα μιλας τωρα ? περιμενω φωτο μηχανης και παγωτου .. 300 γραμμάρια τοταλ 2% 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 14% λιπαρά 50 γραμμάρια άγλυκο κακάο organic 50 γραμάρια στέβια - 0 θερμίδες 100 γραμμάρια γάλα 1.5% αποτέλεσμα IIFYM παγωτό τούμπανο με πολύ καλά υλικά, πολύ πρωτεΐνη για πολλά γούστα 7
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 alex την επομενη φορα θα ανεβασω φωτο με μεζουρα στο τοιχο με εχεις αμφισβητησει τρελλα μιλαμε και οκ τοσο τουμπανο δεν ειμαι, τουμπανο ημουν εδω εδω μπορει να ειμαι και 96κ γοριλας - τα χερια μου παιζει να ηταν και διπαλσια καμμια σχεση με το πως ημουν πιο μικρος - τωρα την εχω δει πιο φιτνες την δουλεια απλα με τις φωτο θελω να πω πως με λιγη προπονηση και διατροφη μπορεις να κρατιεσαι σε μια φορμα και να δειχνει το σωμα σου αν οχι τουμπανο τουλαχιστον παρα πολλα χρονια πιο νεοτερο ! το παγωτο φαινεται να τα σπαει !!! θελω και γωωωωωω .. 1
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 δεν καταλαβες τι λέω ρε μλκ. Για να φαίνεται ένας που είναι 1.87 σαν 1.70 πρέπει να έχει πάρα πολύ κρέας επάνω του.. για καλό το είπα. Οι ψηλοί πολύ δύσκολα φαίνονται να έχουν μυικότητα όπως οι πιο κοντοί , δεν αμφισβήτησα τίποτα.
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ναι ρε οκ δε τρεχει τιποτα και να με αμφισβητεις ! αν θυμαμαι καλα εισαι καπου 1.84! αν βρεθουμε ποτε στην αθηνα θα μετρηθουμε και θα δεις οτι σου ριχνω - πολυ απλο εχεις δικιο απολυτο σε αυτο που λες για το υψος .. οσο πιο ψηλος - τοσο πιο δυσκολα ''γεμιζεις'' ..
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 μία φορά είχε πει ότι είσαι χοντρός και ότι σηκώνεις ούτε τα μισά κιλά από αυτόν και ότι έχεις άσπρες τρίχες και τέτοια. 7
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Βγαίνετε τσίτσιδοι στα μπαλκόνια και μετά σας φταίει η google και το street view παλιοτεντυμπόυδες 4
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Βγαίνετε τσίτσιδοι στα μπαλκόνια και μετά σας φταίει η google και το street view παλιοτεντυμπόυδες οποιος προλαβε τον κυριο ειδε αλαντιν για τις τριχες τις ασπρες δεν ειπε κ ψεμματα ..
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 δεβαργιέσαι; Τρίχες. Καληνυχτώ εγώ, άντε ύπνο την μελατονίνη μου μέσα!
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 απλα με τις φωτο θελω να πω πως με λιγη προπονηση και διατροφη μπορεις να κρατιεσαι σε μια φορμα και να δειχνει το σωμα σου αν οχι τουμπανο τουλαχιστον παρα πολλα χρονια πιο νεοτερο ! το ΄ξερα!!! να γιατί δείχνω τουλ 5 χρόνια μικρότερη!!! φακινγκ γέα! εντάξει οποιασδήποτε μορφής.... μην ψαρώνει ο άλλος και νομίζει ότι αν κάνει χουλα χουπ θα γίνει έτσι τι να πω στις φώτο φαίνεσαι 1.70 ενώ από ότι ξέρω είσαι 1.87, οπότε 40 ξε-40 είσαι τελείως τούμπανο.. με τέτοιο ύψος πρέπει να έχεις πολύ πράμα για να φαίνεσαι έτσι. 300 γραμμάρια τοταλ 2% 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 14% λιπαρά 50 γραμμάρια άγλυκο κακάο organic 50 γραμάρια στέβια - 0 θερμίδες 100 γραμμάρια γάλα 1.5% αποτέλεσμα IIFYM παγωτό τούμπανο με πολύ καλά υλικά, πολύ πρωτεΐνη για πολλά γούστα ζήλεψα τη νοσταλγία σου για παγωτό και το επιχείρησα και γω με μια μικρή παραλλαγή ... high protein frozen yogurt, εθίστηκα...έγλειψα και το ταπεράκι 3
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σημερινες και κλεινω εγω απο φωτο εχω ανεβασει μπολικες (και ειναι και unfair για τους ασπρουλιαρηδες της παρεας μας ) κοντα 40 παρακαλω - αφιερωμενες σε οσους δυσκολευονται να καταλαβουν την ποιοτητα ζωης που σου προσφερει ο αθλητισμος οποιασδηποτε μορφης και η ισορροπημενη διατροφη ! 1ζζζζζζζζζζζζζζζζα.jpg 1ζζζζζζζζζζζζζ.jpg λιγο πριν αρχισω κανα μισαωρακι προπονησης πανω στην θαλασσα - μιλαμε για τρελλη κ@@λα .. Μαus θα μας κανεις κομπλεξικους ρε κ@ριολι εισαι μια κατηγορια μονος σου, πολυ fit .Ζηλευω το μαυρισμα σου εγω ετσι δεν γινομαι ουτε με 100 μπανια αχχαα. 2
ennoeitai Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αν εχεις doms σε καποιον μυ για 4η μερα, δεν πρεπει να τον γυμνασεις; Μπορει δηλαδη να τραυματιστει χειροτερα και να παθω καμια ραβδομυοληση παλι, να βγαλω κανενα cpk 520.000;
Προτεινόμενες αναρτήσεις