Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) άλλαξε γυναίκα μπ@ δεν χρειαζεται πεφτει ακυρο πανηγυρικο αν δεν φορανε χD Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2014 από Fotis13
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 μπ@ πεφτει ακυρο πανηγυρικο αν δεν φορανε χD ok, θα δώσουμε εντολή να φοράνε και ψηλά τακούνια στη κουζίνα καθώς μαγειρεύουν. Πέρα από τη πλάκα, θυμάμαι μια μέρα μετά από προπόνηση ποδιών να φοράω τακούνι σε ορθάδικο. Πόνος, όχι αστεία. 2
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ok, θα δώσουμε εντολή να φοράνε και μόνο ψηλά τακούνια στη κουζίνα καθώς μαγειρεύουν. Να δεις πώς μπαίνει ο Φώτης στην κουζίνα. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο 2
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ερχεται πριν κανα μηνα μια φιλη και μου ζηταει να την βοηθησω ! εχει σκασει του κοσμου τα λεφτα σε απατεωνες , της δωσαν ''χημικη'' διαιτα και η κοπελα υπεφερε ! της εγραψα μια διαιτα της ειπα να την ακολουθησει αυστηρα με πολυ λιγη ασκηση και να ζυγιζεται μια φορα την βδομαδα καθε δευτερα πρωι ! με πηρε τηλ σημερα να με ευχαριστησει , εχανε σταθερα 1.5 με 2κ την βδομαδα, τον πρωτο μηνα εχασε 6 πανευκολα και χωρις να πειναει! κοιταχτε διαιτα που της δωσαν η διατροφη του σαββατου ειναι σκετη τρελλα λεω να την καθιερωσω 10
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εμένα μ' άρεσε που αν δεν καταφέρει να φάει όλο το πρωινό, να το μοιράσει στο δεκατιανό... 2
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 κονομαει πολυς κοσμος πανω στην αγνοια του αλλου δυστυχως .. 50ρικακι η πρωτη επισκεψη ! και της λεει η πονηρη μετα καθε 2 βδομαδες να πηγαινει να την παρακολουθει πως παει ! 30ρακι μετα η επισκεψη ..
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 πήγαιναν κ δικές μου γνωστές και ειχα δει κάτι τέτοια τραγικά. Βλέπουν αποτέλεσμα (άσχετο ποσο σκατά ειναι αυτό το αποτέλεσμα , το θέμα για αυτές ειναι οτι πέφτει το νούμερο στη ζυγαριά κ τους μπαίνει το ρούχο !! ) και μετά πάλι τα ίδια , βρίσκονται μονίμος σε μια κατάσταση γιο-γιοαλλα θυμάμαι κ κάτι άλλουπάρχουν πολλοί , αρκετοί απο αυτούς πιτσιρικάδες που το καλοκαίρι για "γράμμωση" κάνουν το παρακάτωτσιγάρο+καφές όλη μέρα και το βράδυ 2 πιτόγυραη ηλιθιότητα τους κοντράρει τους περισότερους "διατροφολόγους"επίσης φέτος θα φορεθεί πολύ το μπακαλιάρος με "κοιλιακούς" 4
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ερχεται πριν κανα μηνα μια φιλη και μου ζηταει να την βοηθησω ! εχει σκασει του κοσμου τα λεφτα σε απατεωνες , της δωσαν ''χημικη'' διαιτα και η κοπελα υπεφερε ! της εγραψα μια διαιτα της ειπα να την ακολουθησει αυστηρα με πολυ λιγη ασκηση και να ζυγιζεται μια φορα την βδομαδα καθε δευτερα πρωι ! με πηρε τηλ σημερα να με ευχαριστησει , εχανε σταθερα 1.5 με 2κ την βδομαδα, τον πρωτο μηνα εχασε 6 πανευκολα και χωρις να πειναει! κοιταχτε διαιτα που της δωσαν 10363873_10203091703927776_2057283225810041738_n.jpg 10407508_10203091703447764_8714988820788625960_n.jpg η διατροφη του σαββατου ειναι σκετη τρελλα λεω να την καθιερωσω μια χαρά την βρίσκω. Και εγώ το Σάββατο έχω μέρα αποτοξίνωσης - μόνο παγωτό όσο θέλω. 11
mgs4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ημέρα ώμων η σημερινή... Δύσκολη μέρα και όταν γύρισα στο σπίτι με έπιασε ένας νευρόπονος (μάλλον) στον αριστερό. Από απότομη κίνηση λογικά... Αύριο ξεκούραση και βλέπουμε από Δευτέρα πώς θα είμαστε... Στα κιλά πάμε περίφημα... Από 64 κ. είμαστε 66 πλέον... Επίσης τελικά ακολούθησα τη συμβουλή του bosei και κατανέμησα ισόποσα τον υδατανθρακα με εξαίρεση το βράδυ στο κυρίως γεύμα μετά την προπόνηση που έδωσα λίγο παραπάνω σε σχέση με τα άλλα γεύματα... Ένιωθα ότι έχω ενέργεια όλη την ημέρα και επίσης το βράδυ νιώθω πολύ καλύτερα Σήμερα είχε μακαρόνια ολικής το πρόγραμμα. Πολύ γευστικά και θρεπτικά νομίζω, χρόνια είχα να χαρώ έτσι φαγητό με απίστευτη όρεξη και διάθεση, λες και διψάγανε οι μύες... Η βραδιά θα κλείσει σε λίγες ώρες με ένα γιαουρτάκι αγελαδίτσα 2% και μερικά αμυγδαλάκια, όπως κάθε βράδυ... Αύριο με ξεκούραση γυρνάμε στο ρυζάκι το καστανό πάλι ή σε καμιά πατάτα... Επίσης άσχετο αλλά είχα 1 μήνα από τότε που ξεκίνησα σχεδόν να ξυριστώ και έπρεπε γιατι είχα γίνει σαν ανθρωπος των σπηλαίων... Μπορει να είναι η ιδέα μου αλλά η φάτσα μου σίγουρα δε δείχνει πιο χοντρή, αλλά πιο σφριγιλή θα έλεγα λες και έχει γυμναστει και αυτή μαζί με το υπόλοιπο σώμα... Εύχομαι όλοι να έχετε καλή βραδιά και να περάσετε καλά το σ/κ. υγ.Το πρωί έχει ζύγιση και θα τα πούμε 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 μαους εγω μιλουσα με μια φιλη που εσκασε 50αρι σε διατροφολογο στα γιαννενα της απαγορευσε μπροκολο,καφε,πρασινο τσαι.λεμονια,πιπερια,φραουλες,βρωμη και χιλια δυο ακομη πραγματα τα οποια κανουν μονο καλο! της επιτρεπει να φαει απο οσα της αφησε ποσοτητες. Δηλαδη πατατες τιγανητες μπορει να φαει οπως και αλατι και ζαχαρι. Μου τα ελεγε και λεω πραγματικα εχουν καταστρεψει κοσμο! της ειπα μην τον ακους. Αλλαξε τα λευκα σε ολικης μυωσε αλατι,ζαχαρι, προσεξε ποσοτητες κοψε ψωμια και λιγη γυμναστικη και θα δεις διαφορα. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ό,τι πρέπει για να καταστρέφουν τον μεταβολισμό τουςΧαζές είναι, λίγο μυαλό θέλει για να καταλάβεις τι σου είναι ωφέλιμο και τι όχι.Δεν γίνεται να τρέφεσαι όλη μέρα με φρούτα και να το βαφτίζεις ημέρα αποτοξίνωσης..ό,τι τις πουλάνε, το αγοράζουν...
linkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Eιναι τοσο ασχετοι ή απλα θελουν να συνεχισουν να τα κονομανε εφ ορου ζωης οι διατροφολογοι? 2
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Eιναι τοσο ασχετοι ή απλα θελουν να συνεχισουν να τα κονομανε εφ ορου ζωης οι διατροφολογοι? Για μένα το δεύτερο
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σημερινες και κλεινω εγω απο φωτο εχω ανεβασει μπολικες (και ειναι και unfair για τους ασπρουλιαρηδες της παρεας μας ) κοντα 40 παρακαλω - αφιερωμενες σε οσους δυσκολευονται να καταλαβουν την ποιοτητα ζωης που σου προσφερει ο αθλητισμος οποιασδηποτε μορφης και η ισορροπημενη διατροφη ! λιγο πριν αρχισω κανα μισαωρακι προπονησης πανω στην θαλασσα - μιλαμε για τρελλη κ@@λα .. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις