original911 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δεν είναι τοσο απλά ως παίρνω το πιο μαυρο γιατί είμαι τούμπανο. Το μάυρο είναι πραγματικά εξωφρενικά σκληρό και είναι για συγκεκριμένες ασκήσεις (πχ shrugs). Πάνε δες τα Το πιασα θα παω να τα δω.Ευχαριστώ Alex. 1
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 μου είπε ότι άλλαξε το γύρισε σε TRAVOLTA που δίνει την σωματοδομή που γουστάρει Απ' τη μια η αγριοφατσα στο αβαταρ του Αλεξ, απ' την αλλη ο λουλης τραβολτα, καποια στιγμη πρεπει να δακρυσα απο τα γελια 4
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 η δυναμη μου που επιστρέφει μετά απο 2 εβδομάδες 140kg(2χ25kg + 8x10kg + 2x5kg) επικλινής πρεσα χ15μέχρι 160χ15 πήγα οπως πριν το off κ γενικά δεν ειμαι για πολλά πολλά γιατι χθες δουλεψαν λιγο παραπάνω οι κοιλιακοί κ ειχα ενοχλήσεις ολη την υπόλιπη μέρα . οπότε προσέχω γιατι θέλουν τον καιρό τους και μια απο χέρια να έρθει η επόμενη εβδομάδα να αρχίσω μαυρισμα γιατι ειμαι ποιο άσπρος κ απο φάντασμα κ όλα καλά 11
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 νικολα πολυ δυνατος μπραβο ! μην φορτωνεις ακομη πολλα κιλα στα ποδια τραβανε ζορι οι κοιλιακοι - μη γινει ζημια κ σε φερει παλι πισω ! φορτωσε τον κορμο και ασκησεις που κανεις καθιστος οσο γουσταρεις ! ασκησεις ποδιων - κοιλιακων και αυτες που κανεις ορθιος μην φορτωνεις ακομη , προσεκτικα .. 3
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 θα πωρωθείς με τέτοια τρίχα , ούτε λυκάνθρωπος χαχαχααχθα βγάλω καποια στιγμή κ θα ειναι κ το δερμα βελούδομια μηχανή του γκαζόν να βρω νικολα πολυ δυνατος μπραβο ! μην φορτωνεις ακομη πολλα κιλα στα ποδια τραβαζε ζορι οι κοιλιακοι - μη γινει ζημια κ σε φερει παλι πισω ! φορτωσε τον κορμο και ασκησεις που κανεις καθιστος οσο γουσταρεις ! ασκησεις ποδιων - κοιλιακων και αυτες που κανεις ορθιος μην φορτωνεια ακομη , προσεκτικα .. τώρα που το λες συμφωνώ , την ώρα της προπόνησης ειναι που το ξεχνάω πάντως κ τώρα προσεκτικά προπονούμαι , αν δεν ειχα κάνει εγχείρηση θα δοκίμασα πολυ παραπάνω για 6reps χαχαπάντως οι ενοχλησεις ειναι normal , όσο ξεμουδιάζει η περιοχή κ αρχίζουν κ δουλευουν οι κοιλιακοίδεν τους γυμνάζω ακόμα ξεχωριστά 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 γιαννη ασε της TRABATES και εσυ λιβε ασε την ροδα και ελατε κυριακη σαλονικα
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 To ειπα και στο αλλο τοπικ, αν δεν εχω καλεσμενους θα ερθω.
babble tribe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τι θα πρέπει να προσέξω όμως ,δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. Δεν είναι τοσο απλά ως παίρνω το πιο μαυρο γιατί είμαι τούμπανο. Το μάυρο είναι πραγματικά εξωφρενικά σκληρό και είναι για συγκεκριμένες ασκήσεις (πχ shrugs). Πάνε δες τα Εγω εχω τα bodylastics xt strongman ενα σου λεω μην υποτιμας την αντισταση απο τα λαστιχα! Εβγαλα προπονηση πλατης με το πορτοκαλη (δυσκολοτερο) και αλλο ενα λαστιχο
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 γιαννη ασε της TRABATES και εσυ λιβε ασε την ροδα και ελατε κυριακη σαλονικα Αστους αυτους ειναι ντουκια, δεν εχουν αναγκη! Ριξε προς τα δω κανα τιπ προς αρχαριους που αρχιζουν τρεξιμο
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αντί να γίνεται τούμπανο το arms με φλέβες, γίνεται τούμπανο με φλέβες ο πήχης. γκαντεμιά! Και για τις γυναίκες που δεν lifting http://www.acefitness.org/blog/4916/the-problem-with-lifting-too-little/
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Και για τις γυναίκες που δεν lifting http://www.acefitness.org/blog/4916/the-problem-with-lifting-too-little/ Εδω αλλες δεν φορανε ψηλοτακουνα το lifting ειναι το λιγοτερο
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εδω αλλες δεν φορανε ψηλοτακουνα το lifting ειναι το λιγοτερο Πρέπει να τις πείσεις ότι αναδεικνύεται η γάμπα βρε
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πρέπει να τις πείσεις ότι αναδεικνύεται η γάμπα βρε Δεν το εχουν γενικα δεν ειναι κατι αλλο ,τι να πεισω τα αυτονοητα θα λεω
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν το εχουν γενικα δεν ειναι κατι αλλο ,τι να πεισω τα αυτονοητα θα λεω άλλαξε γυναίκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις