Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχει κάνει κανεις αγορες απο το iherb (αμερικη) απο θεσσαλονικη συγκεκριμενα?

στην αθηνα δεν υπαρχουν προβληματα με εοφ και τελωνια απλα διαβασα προβληματα σε θεσσαλονικη.

σκεφτομε να αγορασω complex b, Vitamin D3, explode 2.0 (bsn) σε τιμη χώμα .

Επισεις να καποιος κανει καποια αγορα απο prozis και ειναι θεσσαλονικη ας μου ριξει ενα μνμ μηπως και τα βρουμε.

Δεν είμαι Θεσσαλόνίκη ούτε έχω παραγγείλει αλλά κι εγώ έχω διαβάσει για εκεί ότι μερικοί είχαν θέμα με τελωνείο και κρατήσαν πράγματα ακόμη και αν ήταν εντός ορίων τα πράγματα (δηλαδή μέχρι 4 λίμπρες και κάτω από 80 δολλάρια).

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

<p>Μαργαρίτα, με το αβαταρ το τερμάτισες. Σε βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα να αθλεισαι για υπερμαραθώνιο :P</p>

γιαννη συνεχιζεις ακομα το TROBETA?

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 5
Δημοσ.

Αθήνα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα παντός!  Ένα ποστ βρήκα μόνο που έλεγε ότι και θεσσαλονικη δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον το θέμα είναι ότι μόνο με ένα ποστ δεν παίρνεις το ρίσκο ειδικά με το xplode που είναι και us έκδοση που 13 ευρώ που. 35 όμως....

Δημοσ.

Αλλιώς βλέπετε τις δυνατότητες εσείς κι αλλιώς εγώ. Για μένα αυτό το σώμα είναι αποτέλεσμα μεγάλου μεγάλου κόπου, για σας απλώς μερικοί μήνες προπονήσεων + προσεχτική διατροφή.

Γουστάρω νιάτα :)

Καλα κι εγω υποθετικα μιλαω, ετσι; Στην πραξη παιζει να ειναι αλλιως.

Δημοσ.

μου είπε ότι άλλαξε το γύρισε σε TRAVOLTA που δίνει την σωματοδομή που γουστάρει

22851_lg.jpg

• Like 3
Δημοσ.

όταν βλέπετε κάποιον αδύνατο να σφιγγει χέρι δεν σας φαίνεται αστείο ?..
ειναι οκ για εμένα να ειναι οπως θέλει ο καθένας αλλα φαίνεται κάπως

Δημοσ.

καλησπερα εχει κάνει κανεις αγορες απο το iherb (αμερικη) απο θεσσαλονικη συγκεκριμενα?

στην αθηνα δεν υπαρχουν προβληματα με εοφ και τελωνια απλα διαβασα προβληματα σε θεσσαλονικη.

σκεφτομε να αγορασω complex b, Vitamin D3, explode 2.0 (bsn) σε τιμη χώμα .

Επισεις να καποιος κανει καποια αγορα απο prozis και ειναι θεσσαλονικη ας μου ριξει ενα μνμ μηπως και τα βρουμε.

Εχω κανει αγορα απο iherb 4 υγρες στεβια. Το δεμα μου απο αμερικη πηγε γερμανια και απο γερμανια ελλαδα. Δν πληρωσα δασμους
Δημοσ.

δεν είναι καλή ιδέα να πάρεις χύμα. Πάνε δοκίμασε τα αν μπορείς

Τι θα πρέπει να προσέξω όμως ,δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ.

Δημοσ.

Τι θα πρέπει να προσέξω όμως ,δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ.

Δεν είναι τοσο απλά ως παίρνω το πιο μαυρο γιατί είμαι τούμπανο. Το μάυρο είναι πραγματικά εξωφρενικά σκληρό και είναι για συγκεκριμένες ασκήσεις (πχ shrugs). Πάνε δες τα

Δημοσ.

Οσο και να το κοροϊδεύεις, κάνει δουλειά, ειδικά στα μπουνίδια στα σάκο. Όταν τελειώνω 2 γύρους ΤΑΒΑΤΑ δεν έχω κουράγιο ούτε στο σκαμπό να κάτσω.

Αλλά δε σε παρεξηγώ, απ' την πείνα είναι :P

• Like 3
Δημοσ.

Οσο και να το κοροϊδεύεις, κάνει δουλειά, ειδικά στα μπουνίδια στα σάκο. Όταν τελειώνω 2 γύρους ΤΑΒΑΤΑ δεν έχω κουράγιο ούτε στο σκαμπό να κάτσω.

Εγω φταιω που ρωταω απο ενδιαφερον ...

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη απορω με τοση πλακα που σου  κανουμε πως δεν μας εχεις πει ακομη ρε ΤΡΑΒΑΤΑ γ@μηθ@@τε απο δω ολοι

αχαχααχααα :-D

• Like 6
Δημοσ.

Γιαννη απορω με τοση πλακα που σου  κανουμε πως δεν μας εχεις πει ακομη ρε ΤΡΑΒΑΤΑ γ@μηθ@@τε απο δω ολοι

αχαχααχααα :-D

Οχι ρε σιγα εγω τους πειραζω σχεδον ολους . ο Γιαννης ειναι απο τα καλα ατομα που εχουμε εδω μεσα   δεν παρεξηγει .

• Like 2
Δημοσ.

ναι ρε φωτη το ξερω , εννοειται οτι κανεις πλακα , και συμφωνω για τον γιαννη και επαυξανω ! 

απλα το ΤΑΒΑΤΑ με το ΤΡΑΒΑΤΕ  ειχε πολυ πλακα  :-)

ο αλεξ του ποσταρε τον ΤΡΑΒΟΛΤΑ !

εγω πειραζω τον viper συνεχεια για την πρωτεινη και ας μην εχουμε πολλα πολλα με τον ανθρωπο

οκ πλακιτσα να γινεται  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Καλά μια μέρα Γιάννη ε να πλακώσεις τον Φώτη.

Και άμα χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαι εγώ. xDDD

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...