original911 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 για λαστιχα δεν ξερω να σου προτεινω! (αν και οτι και να παρεις την δυσκολια την ρυθμιζεις με το πιασιμο) αλλα για οταν ξεκινησεις μουαι ται τσεκαρε αυτα http://www.mmawarehouse.com/stroops_python_striker_slastix%C2%AE_training_system/str-1001.html?start=16&cgid=training-accessories Γαμάτα φαίνονται ,θα αποκτάς τρομερή ταχύτητα όσο κάνεις προπονήσεις με αυτά!Ευχαριστώ Spect!Κάποιος που γνωρίζει απο λάστιχα?
tehAllantin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδάκια, σας έχασα λίγο, έχω φάει ένα τσουτσούνι στη δουλειά ΝΑ. Από σήμερα ρεπό για 3 μέρες και γυμναστήριο με τη Σουηδέζα φιλενάδα. Θα ποστάρω και φωτό γιατί παίζει να μην με πιστεύει κανεις Προχτες έφτιαξα παραδοσιακή τρικαλινιά στριφτή πίτα να την υποδεχτώ, δυστυχώς χωρίς τσουκνιδα, λάπατο, παζί κλπ εγχώρια χορταράκια. Αρκέστηκα σε πράσο και φρέσκο κρεμυδάκι (σωτέ), ΠΟΛΥ σπανάκι, αυγά, φέτα, και λίιιιγο γιαούρτι με λιιιιγο bacin powder. (Α, και αρκετό λάδι ) Κατα τ'αλλα ελπιζω να σας πάνε ολα καλλλά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 εχουν δυο καλα αυτα τα λαστιχα! το πρωτο ειναι οτι σε βοηθαει να μαθεις να γυρνας τα χερια και ποδια στη θεση τους αμεσς το οποιο ειναι πολυ σημαντικο και επισης βοηθαει να φτιαξεις δυναμη και ταχυτητα στα χτυπηματα σου! κανεις προπονηση με αυτα και μολις τα βγαλεις πετας πραγματικα! 1
alex_000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Γαμάτα φαίνονται ,θα αποκτάς τρομερή ταχύτητα όσο κάνεις προπονήσεις με αυτά!Ευχαριστώ Spect!Κάποιος που γνωρίζει απο λάστιχα? http://www.bbclub.gr/gf-st100-single-extreme-resist.-tube-100lb-black.html πάνε από εκεί και θα σε αφήσουν να τα δοκιμάσεις.
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Στα λαστιχα η δυσκολια παει αναλογα με το χρωμα & επισης αυξανεται με το τεντωμα, οσο πιο μακρια στεκεσαι δηλ απο κειμπου το χεις περασει. Καλυτερα να πας στο μαγαζι και να τα δοκιμασεις επι τοπου για να δεις εσυ σε τι επιπεδο παιζεις 1
original911 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 http://www.bbclub.gr/gf-st100-single-extreme-resist.-tube-100lb-black.html πάνε από εκεί και θα σε αφήσουν να τα δοκιμάσεις. Alex δεν ανοίγει η σελίδα. Στα λαστιχα η δυσκολια παει αναλογα με το χρωμα & επισης αυξανεται με το τεντωμα, οσο πιο μακρια στεκεσαι δηλ απο κειμπου το χεις περασει. Καλυτερα να πας στο μαγαζι και να τα δοκιμασεις επι τοπου για να δεις εσυ σε τι επιπεδο παιζεις Ευχαριστώ για την παρατήρηση μέσα στο μυαλό μου ήσουν.
alex_000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ψάξε στο κατάστημα για τα gofit λάστιχα που έχει. Είναι απομίμηση από τα bodylastics http://www.bodylastics.com/. Τα έχω είναι πολύ καλα (τα gofit) 1
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Alex δεν ανοίγει η σελίδα. http://www.bbclub.gr/gf-st100-single-extreme-resist.-tube-100lb-black.html 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ειναι η καταγωγη της μαμας μου απο Τηνο & εχουμε σπιτι εκει αλλη κωλοφαρδη απο δω ! δε μπορω θα την πω μια ιστορια ! το 2007 πρεπει να ηταν ενας πολυ κολλητος εφτιαξε σπιταρονα στην τηνο (ειναι γνωστος επιπλοποιος αν οχι εσυ τοτε η μαμα σου θα τον ξερει σιγουρα) αυτος δε μπορουσε να ερθει λογο δουλειας αλλα μας δινει τα κλειδια κ μας λεει οποτε θελετε πηγαιντε ειναι γαματα ! εγω και 2 κολλητοι ακομη ! εμεις λοιπον μη εχοντας ξαναπαει στο νησι, κ κολλημενοι με την μυκονο κανονισαμε να κανουμε το εξης ! να πηγαινουμε για υπνο στην τηνο μονο που χουμε το σπιτι και ολες τις αλλες ωρες να ειμαστε μυκονο ! ειναι ενα τεταρτακι με τι πλοιο , φευγαμε 6 το απογευμα και γυρνουσαμε 6 το πρωι για υπνο ! κ λεμε θα το κανουμε ετσι .. τα σπιτια στην μυκονο πανακριβα μεσα στον αυγουστο ! η καταληξη ? το καναμε μια φορα και ολες τις αλλες μερες μειναμε στην τηνο ! (10 μερες) ουτε ποιο διανοηθηκαμε να ξαναφυγουμε ! μιλαμε για απιθανες παραλιες και για σουπερ σοκακια με διασκεδαση οπως ακριβως πρεπει ! ουτε ο χαμος ουτε η νεκρα ! νομιζα πως το νησι ειναι η εκλησσια μονο κ τιποτα αλλο κ τελικα επαθα πλακα μ αρεσε πααρααα πολυ ! περασαμε τελεια με τα τυχερα μας με τα ολα μας οποιος δεν εχει παει ας το επισκεφθει ! ε και για να μην ειμαστε οφ- μεγαλε για τα λαστιχα ειναι οπως στα λενε , πανε με τα χρωμματα , το πρασινο το ευκολο και το κοκκινο το δυσκολο , πηγαινε ιντερσπορτ και δοκιμασε τα .. 7
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 χαχα! Κι εγω το χω κανει αυτο με τη Μυκονο αρκετες φορες... κι αν πασ με το "συμβατικο" πλοιο, οχι το γρηγορο, σε φοιτητικο εισιτηριο παιζει να μην ειναι ουτε 10ε. Οντως το νησι το ξερουν οι περισσοτεροι για την εκκλησια αλλα εχει σιγουρα κ αλλα πραγματα να κανεις. Οκ δεν εχει τη νυχτερινη ζωη αλλων νησιων αλλα σιγουρα εχει πραγματα να κανεις Εγω Maus αν θυμασαι/ξερεις καθολου την Κολυμπηθρα την παραλια, ειμαι 3,κατι χλμ απο κει. 6 χλμ δηλ θα βγαινει σουπερ προπονηση ειτε τρεξιμο ειτε ποδηλατο. 3χλμ , βουτια στη θαλασσα να δροσιστεις, και αλλα 3 πισω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 την θυμαμαι ναι ! σε ολες τις παραλιες πηγαμε, μου εκαναν εντυπωση , τελειες μεγαλες παραλιες ! εχω παει σε πααραα πολλα νησια και ειναι ενα απο τα καλυτερα η τηνος ! πανεμορφα .. καλα αν το κανεις με τα ποδια 6 χλ καθημερινα θα γυρισεις η μιση πισω , ουτε καρυδια σε σωσουν ουτε αμυγδαλα ουτε τιποτα ! 1
wizzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλά, 6χλμ με το ποδήλατο δεν τη λες και super προπόνηση...
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 χαχαχχα! Αν δω οτι χανω κ αλλα κιλα, θα πλακωσω τις κρεπες στη Χωρα :lol: Καλά, 6χλμ με το ποδήλατο δεν τη λες και super προπόνηση... με τα ποδια ομως? Το σουπερ πηγαινε στο οτι θα ειναι παραλιακη.. οπως κ αν το κανουμε αλλιως να τρεχεις μεσ την πολη, αλλιως στο νησι
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 καλα μη τρελαινεσαι κ εγω τον αυγουστο θα παω κ μεχρι 11/7 εχω εξεταστικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις