Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maus εγραψες λεμεεε . Το προγραμμα μου το εβγαλα μια χαρα και εκανα και 1 ωρα κ κατι διαδρομο μετα. Σκεψου οτι δεν ειχα καταλαβει οτι ειχε περασει μια ωρα και ηρθαν κ με σταματησαν :P

Επισης δηλωσα συμμετοχη στον Μαραθωνιο, στα 5χλμ βεβαια. Για να δουμε..τη Παρασκευη εχω εργομετρικα (εδω γελαμε χαχχαχα :P ) και θα βγαλουμε προγραμμα προπονησεων.

Αυριο εχω ρεπο.

@alex καλοριζικη χαχα!

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

τουρμπο μαργαριτα ? 

ε οπως και να το κανουμε , αλλο το τοστακι  με τον χυμο και αλλο η φωτο που ποσταρες !   μη το παρακανεις παντως και μετα μας ρωτας πως θα χασεις κιλα :)

aleχ σοβαρα μιλας τωρα ? περιμενω φωτο  μηχανης και παγωτου ..

• Like 2
Δημοσ.

μου την βάρεσε και πήγα αγόρασα παγωτομηχανή. 

αυτοσυγκρατηση, you have none...  =]

in other news

περιμενω αυριο να σκασουν τα τσουβαλακια μου για να δοκιμασω τις καινουργιες γευσεις. Απο οτι διαβαζω, η μια γευση παιζει να ειναι πολυ γλυκια...

ειδωμεν

Δημοσ.

@Maus αμα παρω κιλα εσυ θα τη πληρωσεις χαχαχα! Οχι...με μετρο!

@Yannis το λες κ ψυχωση....εδω τσαντιζομαι τις μερες που πρεπει να ξεκουραστω φαντασου. Ερχεται ο Αυγουστος... Δε σκεφτομαι τι θα κανω στο νησι. Σκεφτομαι τις προπονησαρες διπλα στη θαλασσα :D

Δημοσ.

οκ κατάλαβα. Απλά να ξέρεις οτι πρέπει να ρίξεις το bf και να βάλεις μυς . Μην περιμένεις οτι θα χάσεις λίπος και θα ειναι ok το δέρμα. Πρέπει να γεμίσεις και κάποιο κενό. Αυτό θα το δεις στην πορεία και θα σου αρέσει οταν σου γίνει συνήθεια , καλή συνέχεια bro , οτι θες ρώτα μας να σου πούμε.

Ναι το ξερω. Ειναι ενας παραπανω λογος που θελω να γυμναζομαι (οχι ο βασικοτερος βεβαια). Δεν ημουνα παντα 110, στα 80-85 ημουνα, απλα πριν απο μερικα χρονια τα πηρα αποτομα και μου την ειχε σπασει, και γενικα ολος αυτος ο τροπος της καθιστικης ζωης κλπ. Μπραβο παντως, δεν το ηξερα οτι ησουνα 130 κιλα, τεραστια αλλαγη. Παραδεχομαι.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, εννοειται.

Δημοσ.

Παντως τετοιο σωμα που θες πολυ δυσκολα να το χτισεις μονο με bodyweight ασκησεις.

σιγά ρε συ , το σώμα που έδειξε δεν έχει καμια ιδιαίτερη μυικότητα

Δημοσ.

Για το #10 πρώτη φορά το ακούω!!!
Μα η γλουταμίνη δεν περιέχεται ως αμινοξύ στις πρωτεϊνες τύπου whey? 

Καλά για το fasted cardio έχω ακούσει άπειρα πράγματα. Πλέον το μόνο που πιστεύω είναι το αερόβιο μετά τα βάρη και μόνο μετά για καλύτερη επίτευξη εξολόθρευσης λιπάσης. 

Δημοσ.

Για το #10 πρώτη φορά το ακούω!!!

Μα η γλουταμίνη δεν περιέχεται ως αμινοξύ στις πρωτεϊνες τύπου whey? 

Καλά για το fasted cardio έχω ακούσει άπειρα πράγματα. Πλέον το μόνο που πιστεύω είναι το αερόβιο μετά τα βάρη και μόνο μετά για καλύτερη επίτευξη εξολόθρευσης λιπάσης. 

Κι εγώ τώρα είδα τον μύθο. Ναι περιέχεται αλλά προφανώς εννοεί μεγαλύτερη δόση αν και είναι αρκετά πολύπλοκη σκέψη το ότι η γλουταμίνη μπορεί να αυξήσει την πρωτεΐνοσύνθεση αλλά τέλος πάντων.

Για το cardio ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Απλά αν κάποιος θέλει την βέλτιστη καύση η βιβλιογραφία δείχνει HIIT. Φυσικά όμως δεν είναι για όλους και γι αυτό κάνουμε απ' όλα τα είδη.

Δημοσ.

με τι διαλειμματική υψηλής έντασης τι διαδικασία επιτυγχάνεται; δλδ μπορούμε να πούμε ότι η καύση λίπους είναι μέγιστη στην εν λόγω άσκηση;  

θεωρώ ότι είναι λίγο παγίδα και αυτό. Διότι με την αύξηση ΗR για Χ διάστημα αυξάνεται και κατανάλωση θερμίδων. Αυτές οι θερμίδες όμως στην πλειονότητα τους είναι καύση λιπάσης; ή καύση γλυκογόνου;  

Δημοσ.

με τι διαλειμματική υψηλής έντασης τι διαδικασία επιτυγχάνεται; δλδ μπορούμε να πούμε ότι η καύση λίπους είναι μέγιστη στην εν λόγω άσκηση;  

θεωρώ ότι είναι λίγο παγίδα και αυτό. Διότι με την αύξηση ΗR για Χ διάστημα αυξάνεται και κατανάλωση θερμίδων. Αυτές οι θερμίδες όμως στην πλειονότητα τους είναι καύση λιπάσης; ή καύση γλυκογόνου;  

Η καύση λίπους είναι μέγιστη αλλά όχι άμεσα. Με την HIIT έχεις αυξημένο EPOC 24 ώρες μετά από αυτή.

Το καύσιμο της HIIT είναι το γλυκογόνο αλλά δεν έχει να κάνει...όπως είπα έχεις αυξημένο EPOC οπότε δεν σε νοιάζει τι καις όταν το κάνεις. 

Δημοσ.

Η καύση λίπους είναι μέγιστη αλλά όχι άμεσα. Με την HIIT έχεις αυξημένο EPOC 24 ώρες μετά από αυτή.

Το καύσιμο της HIIT είναι το γλυκογόνο αλλά δεν έχει να κάνει...όπως είπα έχεις αυξημένο EPOC οπότε δεν σε νοιάζει τι καις όταν το κάνεις. 

τι εστί EPOC 24 βρε bosei γιατί πρώτη φορά την ακούω ως ορολογία

• Like 1
Δημοσ.

EPOC σκέτο: Excess.Post-exercise.Oxygen.Consumption

Τώρα είδα έχει και το wikipedia να διαβάσεις τα βασικά αν θες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...