Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Φώτης την παίρνει ενέσιμη δεν τον νοιάζει 

αχχαχααχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχα ειχα ακούσει μια φορά δυο μπακαλούδια να λενε "θα αρχίσω ενέσεις πρωτείνης μαλακα τουμπανο θα γινω μαλακα θα εχω ενα χερι σαν το κεφαλι σου μαλακα" κ ο αλλος συμφωνούσε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

brah u just made my day :-D

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

O Φώτης την παίρνει ενέσιμη δεν τον νοιάζει 

xaaxaxa  εχω συνδεσει σωληνακι μονιμα στο στομα μου με το δοχειο της πρωτεινης και απλα ρουφαω.Εννοειται πως στις διακοπες  την παιρνω και μαζι μου .

• Like 3
Δημοσ.

Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε

Μα δε μιλησα εγω ποτε για συμπληρωματα  - ο αλεξ εχει φαγωθει να φαρμακωθει και ψαχνει να βρει δικαιολογιες για παγωτα κτλ :-) - εγω μεχρι ξηρους καρπους προτεινω , αντε και λιγο μελι !!

μαργαριτα πες μας ποσα ρεκορ εσπασες σημερα , η φωτο σου τα εσπασε παντως !

να τα δικα μου τα συμπληρωματα φιλε κινγκ

αντε και καλη μας ορεξη !! :-)

• Like 10
Δημοσ.

φιλε δε τους φαινεται αλλα τα πιατα ειναι πολυ μεγαλα ! το μαυρο τεραστιο και το ασπρο πολυ βαθυ !

1 μεγαλη ντοματα ειναι , μισο αγγουρι και λιγο φετα ! αν βαλω και δευτερη δε θα την φαω κ δε  βαζω την σαλατα στο ψυγειο μετα .. μολις εσκασα μιλαμε ..

• Like 2
Δημοσ.

Η allwhey ήταν άθλια συμφωνώ. Νομίζω είχα γράψει κριτική της. 

Πως την πίνει ο Φώτης δεν καταλαβαίνω. Μάλλον είναι αυτό που έγραψε ο alex.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η allwhey ήταν άθλια συμφωνώ. Νομίζω είχα γράψει κριτική της.

Πως την πίνει ο Φώτης δεν καταλαβαίνω. Μάλλον είναι αυτό που έγραψε ο alex.

βανιλια πινω ρε μλκς και ειναι αριστη δεν εχω παρει την σοκολατα οεοοεοεο .Αυτη για την ακριβεια:

post-237837-0-37314100-1403109779_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι βρε δεν μιλησα για σενα.Εξαιρετικο το γευμα.Ντοματα και σκετο τυρι δυστυχως δεν τρωω αλλα βαζω αλλα αντιστοιχα τροφιμα στα φαγητα μου.

Το μελι ειναι απο τα πιο υγειινα γλυκα και ας εχει και λιγο ζαχαρη μεσα οπως και οι ξηροι καρποι.

Τωρα με τις ζεστες κατεβαζω και γω 1.5 λιτρο νερο σε καθε προπονηση.Θα προσθεσω και μια κουταλια μελι οπως εχεις πει παλιοτερα να εχει και λιγο γευση.

• Like 1
Δημοσ.

το να τρως καθαρά δε σημαίνει οτι αδυνατίζεις , οι θερμίδες που λαμβάνεις/καίς παίζουν ρόλο σε αυτό,οπότε συνεχίζεις να τρως καθαρά αλλα δε το παρακάνεις στην μείωση θερμίδων , ρίχνε σταδιακά , όχι απότομα

η εγχείρηση ειναι ακριβή. Σε γιατρό έξω θες 5000 euros ξερω γω πάνω κάτω αλλιώς σε δημόσιο 650 περίπου η εγχείρηση και πάει 1000+ με τα έξοδα σύνολο χωρίς φακελάκια κλπ που δεν έδωσα προσωπικά. Στην περίπτωση του δημοσίου βέβαια ειναι κ λίγο ρίσκο , πρέπει να βρεις γιατρό που να έχεις δει δουλειές του η να στον συστήσει κάποιος, δε γίνεται να πας στα τυφλά κ να πέσεις σε κανα χασάπη , γιατι υπάρχουν.

Απλά η εγχείρηση να ειναι η τελευταία σου λύση , σοβαρά τώρα , γιαυτό το θέμα άκουσε μόνο κάποιον που την έχει κάνει, ειναι τρελή brutalιά , αξίζει αλλα ειδικά οι πρώτες μέρες ειναι για το πεος κ στο λέει άτομο αναίσθητο σε πόνο

δείξε μια φωτογραφία με κοινό αθλητικό σώμα για να καταλάβω τι εννοείς ακριβως

Ναι θελω να την αποφυγω κι εγω, απλα δεν ξερω πως θα ειναι. Μπορει και να μη χρειαστει.

Αθλητικο σωμα εννοω αυτο ας πουμε, που πιστευω ειναι εφικτο με ασκησεις βαρους του σωματος, αν ξερει κανεις τροπους να αυξανει πολυ τη δυσκολια:

Αυτο προφανως ειναι περισσοτερο και θεμα διατροφης.

fQuZNVH.png

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω πως τρώτε τοςα αυγά...

παλιοσυνηθειες   B)

Δημοσ.

Πάω να φτιάξω παγωτό.

μου την βάρεσε και πήγα αγόρασα παγωτομηχανή. 

• Like 6
Δημοσ.

Πάω να φτιάξω παγωτό.

μου την βάρεσε και πήγα αγόρασα παγωτομηχανή.

χαχαχα θεος! Δεν υπαρχεις μλκ ! Sent from my ipad4 using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι θελω να την αποφυγω κι εγω, απλα δεν ξερω πως θα ειναι. Μπορει και να μη χρειαστει.

Αθλητικο σωμα εννοω αυτο ας πουμε, που πιστευω ειναι εφικτο με ασκησεις βαρους του σωματος, αν ξερει κανεις τροπους να αυξανει πολυ τη δυσκολια:

Αυτο προφανως ειναι περισσοτερο και θεμα διατροφης.

fQuZNVH.png

οκ κατάλαβα. Απλά να ξέρεις οτι πρέπει να ρίξεις το bf και να βάλεις μυς . Μην περιμένεις οτι θα χάσεις λίπος και θα ειναι ok το δέρμα. Πρέπει να γεμίσεις και κάποιο κενό. Αυτό θα το δεις στην πορεία και θα σου αρέσει οταν σου γίνει συνήθεια , καλή συνέχεια bro , οτι θες ρώτα μας να σου πούμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...