viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. θα κάνω το γιαούρτι με κλασσικό κακαό σε σκόνη για αρχή και βλέπουμε . 1 ώρα και οχι δυωρο στο ψυγείο γιατι θα κανει κρούστα 1
king2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 παει και το τελευταιο φυσικο σωμα εδω , φαρμακωθηκε για λιγο παγωτακι spect χορτοφαγος yannis χορτοφαγος εγω τη βγαζω με 10 αυγα τη μερα.Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κινκ εγω δικαιολογω μεχρι πρωτεινη αλλα μονο υπο την προυποθεση οτι εχει φτιαξει ολα τα υπολοιπα και οχι για καθημερινη διατροφη αλλα για μερεες που για καποιο λογο δεν μπορει να φαει κανονικα 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Jack Daniels sause με εντυπωσιακά πολύ αλκοόλ μέσα ------ Παίδες πέραν της πλάκας επειδή δεν ασχολούμαι με πρωτεΐνες κτλ και δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο συμπλήρωμα, αλλά θέλω να κάνω τις συνταγές με το frozen yogurt και το παγωτό μπανάνα (γιατί δεν την παλεύω αλλιώς) θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αυτή την λίστα http://www.cysupplements.com/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=83 και να μου προτείνει μια πρωτεΐνη να παραγγείλω. 2 πράματα με ενδιαφέρουν πρώτον να έχει σοκολατένια γεύση που να μετράει και δεύτερον να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται, δεν θέλω καμιά άλλη ουσία μέσα. Τιμή δεν με νοιάζει θέλω την καλύτερη ποιότητα όσο και να κάνει. L Λοιπον Alex ασε τα γυναικεια "θα την εχω μονο για παγωτο" και σαχλαμαρες ολα τα πρεζακια ετσι ξεκινησαν να ξερεις και μeτα επεσαν με τα μουτρα Εγω τωρα παιρνω αυτη στα 70 Και μολις τελειωσει θα παρω αυτη που ειναι ποιοτητα -ποσοτητα οτι πρεπει : http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-90-isolate-4000gr-detail#.U5B8O_mSzh5 2
king2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κινκ εγω δικαιολογω μεχρι πρωτεινη αλλα μονο υπο την προυποθεση οτι εχει φτιαξει ολα τα υπολοιπα και οχι για καθημερινη διατροφη αλλα για μερεες που για καποιο λογο δεν μπορει να φαει κανονικα Ετσι ναι σε αυτη την περιπτωση που δεν εχεις αλλη επιλογη χτυπας κανα σκουπακι αλλα το καθε μερα δεν χρειαζετε.Υπαρχουν ενα σωρο πηγες πρωτεινης που ο καθενας μπορει να παρει 120-180γρ πρωτεινης καθημερινα δεν ειναι αναγκη το συμπληρωμα.
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κινκ εγω δικαιολογω μεχρι πρωτεινη αλλα μονο υπο την προυποθεση οτι εχει φτιαξει ολα τα υπολοιπα και οχι για καθημερινη διατροφη αλλα για μερεες που για καποιο λογο δεν μπορει να φαει κανονικα και για παγωτά 2
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Λες να προσπαθησω περισσοτερο να τα χασω αργα ε; Οκ θα το παλεψω, αλλα τωρα με τις συνηθειες που εχω δημιουργησει, ειναι πιο δυσκολο να μη χανω κιλα. Ποιος θα τρωει τωρα τα φρουτα και τα λαχανικα μου; ;_;. Τελοσπαντων. Ποσο σου πηγε το μαλλι για την εγχειρηση; 1,78 ειμαι. Και για τα αποτελεσματα που λες, δε θελω να γινω τοσο μυωδης οσο εσυ, θελω να εχω μυες, αλλα αυτους που εχει ενα κοινο αθλητικο σωμα, οχι μεγαλυτερους. το να τρως καθαρά δε σημαίνει οτι αδυνατίζεις , οι θερμίδες που λαμβάνεις/καίς παίζουν ρόλο σε αυτό,οπότε συνεχίζεις να τρως καθαρά αλλα δε το παρακάνεις στην μείωση θερμίδων , ρίχνε σταδιακά , όχι απότομα η εγχείρηση ειναι ακριβή. Σε γιατρό έξω θες 5000 euros ξερω γω πάνω κάτω αλλιώς σε δημόσιο 650 περίπου η εγχείρηση και πάει 1000+ με τα έξοδα σύνολο χωρίς φακελάκια κλπ που δεν έδωσα προσωπικά. Στην περίπτωση του δημοσίου βέβαια ειναι κ λίγο ρίσκο , πρέπει να βρεις γιατρό που να έχεις δει δουλειές του η να στον συστήσει κάποιος, δε γίνεται να πας στα τυφλά κ να πέσεις σε κανα χασάπη , γιατι υπάρχουν. Απλά η εγχείρηση να ειναι η τελευταία σου λύση , σοβαρά τώρα , γιαυτό το θέμα άκουσε μόνο κάποιον που την έχει κάνει, ειναι τρελή brutalιά , αξίζει αλλα ειδικά οι πρώτες μέρες ειναι για το πεος κ στο λέει άτομο αναίσθητο σε πόνο δείξε μια φωτογραφία με κοινό αθλητικό σώμα για να καταλάβω τι εννοείς ακριβως Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από nicoc89
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Jack Daniels sauce διαβαζω... Παλιες καλες εποχες στα fridays ααααχχχχ Κατα τ αλλα... Maus μεχρι τωρα απο ξηρους καρπους ετρωγα μονο φυστικια Αιγινης. Μπορω να πω οτι αναθεωρησα! Σχεδον 1:30ω πριν τη προπονηση λοιπον Sent from my iPad using Insomnia 5
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 spect χορτοφαγος yannis χορτοφαγος εγω τη βγαζω με 10 αυγα τη μερα.Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε Εγώ δεν είμαι αυστηρός χορτοφάγος. Μπορεί να μην τρώω συχνά κρέας, αλλά τρώω, πες 1 μικρή μερίδα κάθε 10-15 μέρες, και μάλλον θα το αυξήσω. Έχω βάλει και λίγο γάλα στη διατροφή μου. Όσο σοβαρεύει η προπόνηση και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του σώματος η χορτοφαγία δε με καλύπτει. Εξακολουθώ να τρώω πολλά φρούτα/λαχανικά/ξηρούς καρπούς/ταχίνι αλλά από μόνα τους... δεν... Έχουν είτε πολύ χαμηλή αναλογία πρωτείνης/λιπαρών (π.χ. ξηροί καρποί 18% πρωτεινη-75% λιπαρά) είτε πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με το ζόρι του στομαχιού να τα χωνέψει -όπως την πρασινάδα. Ακούω/παρακολουθώ το σώμα μου και διαρκώς δοκιμάζω/βελτιώνω/προσαρμόζω τη διατροφή στις εκάστοτε απαιτήσεις. Δεν υπάρχει η βέλτιστη για όλες τις καταστάσεις, αλλάζει κατά περίσταση. Άλλες ανάγκες είχα πριν 6 μήνες, αλλες τώρα που μετά από 40' βάρη ρίχνω και 8' μπουνιές στο σάκο. Αν δω ότι με πειράζει θα το κόψω, αντιθέτως όμως βλέπω να αυξάνεται η ενέργεια και η δύναμη. Υ.Γ. Πάντως Φώτης να κατεβάζω στάνες, δε θα γίνω 7
silverado Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μονο προς το καλυτερο θα πας με αυτες τις αλλαγες Γιαννη. 3
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 spect χορτοφαγος yannis χορτοφαγος εγω τη βγαζω με 10 αυγα τη μερα.Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε Εγώ δεν είμαι αυστηρός χορτοφάγος. Μπορεί να μην τρώω συχνά κρέας, αλλά τρώω, πες 1 μικρή μερίδα κάθε 10-15 μέρες, και μάλλον θα το αυξήσω. Έχω βάλει και λίγο γάλα στη διατροφή μου. Όσο σοβαρεύει η προπόνηση και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του σώματος η χορτοφαγία δε με καλύπτει. Εξακολουθώ να τρώω πολλά φρούτα/λαχανικά/ξηρούς καρπούς/ταχίνι αλλά από μόνα τους... δεν... Έχουν είτε πολύ χαμηλή αναλογία πρωτείνης/λιπαρών (π.χ. ξηροί καρποί 18% πρωτεινη-75% λιπαρά) είτε πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με το ζόρι του στομαχιού να τα χωνέψει -όπως την πρασινάδα. Ακούω/παρακολουθώ το σώμα μου και διαρκώς δοκιμάζω/βελτιώνω/προσαρμόζω τη διατροφή στις εκάστοτε απαιτήσεις. Δεν υπάρχει η βέλτιστη για όλες τις καταστάσεις, αλλάζει κατά περίσταση. Άλλες ανάγκες είχα πριν 6 μήνες, αλλες τώρα που μετά από 40' βάρη ρίχνω και 8' μπουνιές στο σάκο. Αν δω ότι με πειράζει θα το κόψω, αντιθέτως όμως βλέπω να αυξάνεται η ενέργεια και η δύναμη. Υ.Γ. Πάντως Φώτης να κατεβάζω στάνες, δε θα γίνω πανε οι στανες τον χειμωνα παλι τωρα τρωω σαν γκομενα qq Sent from my iPhone5 using Insomnia 2
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εγώ δεν είμαι αυστηρός χορτοφάγος. Μπορεί να μην τρώω συχνά κρέας, αλλά τρώω, πες 1 μικρή μερίδα κάθε 10-15 μέρες, και μάλλον θα το αυξήσω. Έχω βάλει και λίγο γάλα στη διατροφή μου. Όσο σοβαρεύει η προπόνηση και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του σώματος η χορτοφαγία δε με καλύπτει. Εξακολουθώ να τρώω πολλά φρούτα/λαχανικά/ξηρούς καρπούς/ταχίνι αλλά από μόνα τους... δεν... Έχουν είτε πολύ χαμηλή αναλογία πρωτείνης/λιπαρών (π.χ. ξηροί καρποί 18% πρωτεινη-75% λιπαρά) είτε πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με το ζόρι του στομαχιού να τα χωνέψει -όπως την πρασινάδα. Ακούω/παρακολουθώ το σώμα μου και διαρκώς δοκιμάζω/βελτιώνω/προσαρμόζω τη διατροφή στις εκάστοτε απαιτήσεις. Δεν υπάρχει η βέλτιστη για όλες τις καταστάσεις, αλλάζει κατά περίσταση. Άλλες ανάγκες είχα πριν 6 μήνες, αλλες τώρα που μετά από 40' βάρη ρίχνω και 8' μπουνιές στο σάκο. Αν δω ότι με πειράζει θα το κόψω, αντιθέτως όμως βλέπω να αυξάνεται η ενέργεια και η δύναμη. Υ.Γ. Πάντως Φώτης να κατεβάζω στάνες, δε θα γίνω τζαμπα ταλαιπωρείσαι. Το ελάχιστο θα έλεγα να τρως κρέας τις μέρες προπόνησης. Δεν είναι ανάγκη να είναι όλο κόκκινο, παίζε λευκό / κόκκινο / ψάρι 2
bosei Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 έγινε θα πάρω της On, η dynamize όντως φαίνεται να έχει καλύτερα "stats" αλλά η on είναι η πιο στανταριά κυριλέ μάρκα με φήμη ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται. Γεύση σοκολάτα δοκίμασε κανείς? (αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ Lol http://youtu.be/nU4EJfX2aXE?t=1m44s Εγώ έχω δοκιμάσει από αυτή μόνο double rich chocolate. Δεν είναι πάρα πολύ έντονη η γεύση σαν άλλες που έχω δοκιμάσει αλλά ας πει και κανάς άλλος γιατί με τις γεύσεις είμαι πολύ περίεργος. π.χ. την Allwhey που πόσταρε ο Φώτης σε σοκολάτα κατάφερα να την πιώ μέχρι την μέση...την χάρισα την υπόλοιπη. 1
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εγώ έχω δοκιμάσει από αυτή μόνο double rich chocolate. Δεν είναι πάρα πολύ έντονη η γεύση σαν άλλες που έχω δοκιμάσει αλλά ας πει και κανάς άλλος γιατί με τις γεύσεις είμαι πολύ περίεργος. π.χ. την Allwhey που πόσταρε ο Φώτης σε σοκολάτα κατάφερα να την πιώ μέχρι την μέση...την χάρισα την υπόλοιπη. O Φώτης την παίρνει ενέσιμη δεν τον νοιάζει 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις