Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alex, καθαρή χωρίς άλλη ουσία εννοείς από γλυκαντικά ή από άλλα μπιχλιμπιδάκια π.χ. και κρεατίνη μέσα ? Αν εννοείς χωρίς γλυκαντικά πέρα φυσικών, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από γεύσεις.

Πάντως από αυτές που πόσταρες πολλές είναι καλές. Για αρχή μπορείς να πάρεις της ON που όλοι από κει αρχίσαμε και είναι χιλλιοδοκιμασμένη απ' όλες τις απόψεις. 

τα γλυκαντικά δεν με πειράζουν πως αλλιώς να γίνει σοκολάτα. Χωρίς "μπιχλιμπίδια" θέλω να μην έχει οτιδήποτε άλλη "ουσία" ύποπτη και μη

αλεξ απο μενα αυτη

http://www.cysupplements.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=924&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=83

επισης αλεξ ανθες παγωτο μπορεις και χωρις σκονη πρωτεινης να κανεις! σκετες μπανανες τις παγωνεις τις κανεις κρεμα τις βαζεις ξανα καταψυξη και ετοιμος

ναι ξέρω, αυτό το δοκίμασα ήδη , θα κάνω και frozen yogurt σήμερα, αλλά θέλω να έχουν και πρωτεΐνη μέσα για να μην τρώω σκέτα carbs. Εκτός του παγωτού δεν θα ασχολούμαι με το συμπλήρωμα. 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ok, Άλεξ. Τότε -αφού δεν έχεις θέμα και με τα λεφτά- θα πήγαινα ή Link.png Site: εδώ ή Link.png Site: εδώ . Η πρώτη διαβάζω ότι έχει τρομερές γεύσεις αλλά βλέπω δεν την έχει σε stock...αν δεν θες να περιμένεις πήγαινε στην ON.

Και αυτή που σου είπε ο spect καλή είναι απλά είναι hydrolysed isolate (της ON είναι blend concentrate με isolate). Αν πιστεύεις ότι αξίζει η διαφορά στην τιμή για 2-3γρ. λιγότερα υδατάνθρακα μπορείς να πας κι εκεί αν και επειδή θα είναι hydrolysed isolate η γεύση θα είναι πιό αραιή.

• Like 1
Δημοσ.

να πω και εγω το παραπονο μου και να το μοιραστω μαζι σας.

καθε φορα που θα ριξω λιγο πρωτεινη στο γιαουρτι  το μυαλο μου θα ηθελε αυτο που ανακατευω να μην ηταν γιαουρτι με πρωτεινη αλλα φρουτοκρεμα και με πιανει το παραπονο.(ειναι βεβαια μεχρι να κοιταξει τα kcal στην φρουτοκρεμα και να αλλαξεις γνωμη) ή μεχρι να ενδωσεις στον πειρασμο :P

Πασ gym αλέκο?

παμε μωρη βραζιλιαααααααααα ασχετοο :-)

Πού θα πάτε μωρέ.Δεν σασ αφησε ο Οτσόα :P

Το πολύ-πολύ να περάσετε στην επόμενη φάση και μετά σπίτια σασ (που δεν είναι και μακριά :P)

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε, ειχες φτασει 130; Ειμαι 28, και τον τελευταιο 1 χρονο και 8 μηνες εχω χασει 25 κιλα (απο τα 110 στα 85). Τα πρωτα 10 τα ειχα χασει ψιλοαποτομα.

Απο τα 89 κιλα και κατω, εδω και κανενα διμηνο, εχω αρκετη χαλαρωση στην κοιλια. Οχι υπερβολικη, απλα οταν ειμαι ορθιος κανει μια μικρη καμπυλη στην κατω μερια. Προφανως οταν καθομαι ειναι χειροτερα. Εχω αρχισει και το παιρνω αποφαση οτι δε θα φυγει ποτε. Λες να την παλεψει και να μαζευτει καθολου; Απ'οτι εχω δει στο ιντερνετ, ειναι κυριως θεμα γονιδιων και ηλικιας κι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραματα. Και νταξει η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι μπεμπης. Το παλευω να τα χανω οσο πιο αργα μπορω, αλλα εχω αρχισει κι εχω αμφιβολιες για το αν εχει νοημα να το καθυστερω. Γιατι τα τελευταια κιλα τα χανω πολυ αργα, αλλα η χαλαρωση τωρα εσκασε παρ'ολα αυτα. Διαβασα και καπου οτι δεν παιζει μεγαλο ρολο το αν τα χανεις αργα (εκτος αν τα χασεις υπερβολικα αποτομα).

Κανω και ασκησεις με το βαρος του σωματος (You are your own gym), αμα παιζει κανενα ρολο, αν και μαλλον αυτο που κανουν οι μυες ειναι να πιανουν χωρο και να κανουν το δερμα να τσιτωνει περισσοτερο, οχι οτι μαζευει το δερμα επειδη συρρικνωνεται.

Δες πως θα πάει , μην νομίζεις , αν πέσεις σε λίπος θα μειωθεί κ η χαλαρότητα γιατι κ για εμένα υπήρχε η λύση να ρίξω πολύ το λίπος και να ειμαι σε χαμηλά κιλά αλλα ανθρωπάκι δε θα γίνομουν με καμία παναγία. :lol:

απλά χάσε τα υπόλιπα κιλά σου αργά αργά :-)

Δημοσ.

Καλημερα

Πινω νερο κατα τη διαρκεια της προπονησης. Εχω βρει αυτους εδω τους ηλεκτρολυτες http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=GU11BREWTABS κ λεω να παρω.

In other news καιρος ηταν να ξαναπιαστω :P

Προσωπικά θεωρώ ότι οι ηλεκτρολύτες χρειάζονται/κάνουν εμφανή διαφορά σε μεγάλης διάρκειας και έντονης προσπάθειας αεροβική άσκηση (όπως τις ποδηλασίες που πηγαίνω). Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σε ωφελήσουν για όση ώρα κάνεις διάδρομο - εκτός κι αν τρέχεις με 16χλμ/ώρα για μία ώρα - αλλά άμα θες να πάρεις, πάρε. Προσοχή στην (υπερ)κατανάλωση, 1 συκώτι έχουμε που τα επεξεργάζεται όλα αυτά, δεν έχουμε δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Υ.Γ. Για το χαλαρό δέρμα μη χαλιέσαι, στη χειρότερη να χρειαστείς πλαστική όπως ο Νίκος. Αλλά αυτο θα σε απασχολήσει του χρόνου την άνοιξη άμα ξεκινήσεις δυνατά από τώρα μυική ενδυνάμωση.

αναλόγος πόσα θέλει να χάσει ακόμα κ το ύψος του γιατι δεν ειδα να το ανέφερε.

αν έχει απο τώρα χαλαρό δέρμα και χάσει καμια 15ρια-20 κιλά θα χαλιέται

βέβαια ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα γιατι στην περίπτωση μου βρέθηκαν πολλοί μέτριοι τυπάδες κ μεγαλύτερης ηλικίας που μ ειπαν οτι δεν σου χρειάζεται και οτι ειναι υπερβολή αυτό που θα κάνω κλπ αλλα βρέθηκαν άλλοι τόσοι με γαμάτα σώματα που μ ειπαν οτι έχεις δίκιο , σου χρειάζεται κ κάντο . η διαφορά ειναι οτι οι πρώτοι ηταν της άποψης οτι ένα καλό σωματάκι ειναι αρκετό κ οι δευτεροι ηταν της φάσης που θα μπω , επίπεδα μοντέλων κ αγωνιστικών , αυτό που γουσταρω κ ειναι κ ο λόγος που ασχολούμαι , δηλαδή αν για τον α-β λόγο γινόμουν σαν δρομέας θα πάθαινα κατάθληψη. Θέλω μάζες και δύναμη.

οπότε αν ο φίλος θέλει ενα φυσιολογικό σώμα και να κρατιέται σε χαμηλά κιλά δεν θα πρέπει να χαλιέται ακόμα κ αν θα εχει του χρονου χαλαρώτητα αλλα αν θέλει να φτάσει το σώμα του κ την εικόνα του στα άκρα θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο επέμβασης αργότερα. Ολα αυτά βέβαια ειναι ικασίες αφου δεν ξέρουμε υψος ούτε τον έχουμε δει.

Πάντως παίζει ρόλο κ η ηλικια , εγώ στα 21 τα έχασα (στο τσάκ) κ πρόλαβε το σώμα μου να επανέρθει κ ευτυχως δεν μοιάζω να ειχα ποτέ μου κιλά (εκτός απο τις ραγάδες που δεν με απασχολούν γιατι έτσι κ αλλιώς θα έβγαιναν με τις μάζες που έβαλα κ έχω σκοπό να βάλω ). 

Δημοσ.

Έφυγε και το πρώτο 2λιτρο νερό για φέτος μέσα στην προπόνηση...είμαι σαν να γενάω αλλά δεν παλεύεται αλλιώς τόση ζέστη.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδες θα ηθελα μερικες συμβουλες εαν γινεται,

Εχω υψος 1,75 και βαρος κοντα 86 κιλα, ειμαι δηλαδη υπερβαρος. Βασικα θελω να χασω βαρος, να πεσω γυρω στα 73-75, και να δεσω λιγακι. Πριν απο 3 χρονια ειχα πεσει στα 67 κιλα, λογω διαφορων συνθηκων, χωρις καμια ασκηση, και φυσικα το θεαμα ηταν ασχημο, και φυσικα μολις καλυτερεψε η κατασταση τα ξαναπηρα και με το παραπανω. Να σημειωσω οτι εχω περασει τα 35 και ειμαι και καπνιστης(το οποιο σκεφτομαι σοβαρα να κοψω) αλλα αν τα κανω ολα μαζι μαλλον δεν θα κανω τιποτα στη τελικη(ετσι πιστευω τουλαχιστον).

Σκεφτομαι να ξεκινησω πρωινο jogging ή μαλλον εντονο περπατημα συνοδευομενο απο λιγο ποδηλατο (στη αρχη λογω μηδαμινης φυσικης καταστασης) και επειδη εχω ενα παγκο και αλτηρες να κανω και καποιες ασκησεις. Θα κανω δουλεια ετσι η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο; Μηπως εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα για εντελως αρχαριους( το εχω ψαξει αρκετα αλλα κατι για το επιπεδο μου δεν βρηκα);

Και απο πλευρα διατροφης επειδη τα αυστηρα προγραμματα δεν προκειται να τα ακουλουθησω εχετε καποιες βασικες διατροφικες συμβουλες να δωσετε;

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ok, Άλεξ. Τότε -αφού δεν έχεις θέμα και με τα λεφτά- θα πήγαινα ή Link.png Site: εδώ ή Link.png Site: εδώ . Η πρώτη διαβάζω ότι έχει τρομερές γεύσεις αλλά βλέπω δεν την έχει σε stock...αν δεν θες να περιμένεις πήγαινε στην ON.

Και αυτή που σου είπε ο spect καλή είναι απλά είναι hydrolysed isolate (της ON είναι blend concentrate με isolate). Αν πιστεύεις ότι αξίζει η διαφορά στην τιμή για 2-3γρ. λιγότερα υδατάνθρακα μπορείς να πας κι εκεί αν και επειδή θα είναι hydrolysed isolate η γεύση θα είναι πιό αραιή.

έγινε θα πάρω της On, η dynamize όντως φαίνεται να έχει καλύτερα "stats" αλλά η on είναι η πιο στανταριά κυριλέ μάρκα με φήμη ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται. Γεύση σοκολάτα δοκίμασε κανείς? (αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ Lol

Έφυγε και το πρώτο 2λιτρο νερό για φέτος μέσα στην προπόνηση...είμαι σαν να γενάω αλλά δεν παλεύεται αλλιώς τόση ζέστη.

>
  • Like 2
Δημοσ.

καργκο με δυο λογια κοβεις μαχαιρι τηγανιτα πιτσες σουβλακια ψωμια λαδια   και αρχιζεις να τρως βραστα !
νεροβραστο ρυζακι νεροβραστες πατατες  κτλ ασπρο κρεας κ οχι κοκκινο , πολλες σαλατες πρασινες μαρουλι μπροκολο λαχανο κτλ κανα φρουτακι  και θα πεφτεις για υπνο παντα  νηστικος , ποτε με γεματο στομαχι !
λεπτομερειες θα σου πουν τα παιδια ..

παει και το τελευταιο φυσικο σωμα εδω , φαρμακωθηκε για λιγο παγωτακι :-)

• Like 6
Δημοσ.

Σιγα ρε μεγαλε, δεν εισαι και μπεμπης, 13 χρονια σε περναω, εκει να δεις ζορι τοσο σε επιπεδο αντοχων οσο και σε επιπεδο "χανω δυσκολα λιπος/το βαζω ομως πανευκολα". Αμα εισαι συνεπης στη διατροφη, θα δεις αποτελεσματα, μη μασας!

Ναι ρε δικιο εχεις δε λεω, απλα ηθελα να πω οτι αμα ημουνα πχ 15-20 το δερμα θα μαζευε πολυ πιο ευκολα. Αλλα νταξει.

Αμα χανεις κιλα χωρις να γυμναζεσαι, δε θα χανεις μονο λιπος αλλα λιπος και μυς, οποτε δωρο αδωρον αν τα χασεις μαζεμενα ή σε 38 χρονια, η χαλαρωση θα ειναι η ιδια.

Εσυ βεβαια γυμναζεσαι, με bodyweight. Το βιβλίο που λες το δούλεψα κι εγώ, το βρίσκω φοβερό -γι αυτό το έχω και στην υπογραφή μου ;). Αλλά δεν αρκεί. Αν δε θες να επενδύσεις σε βάρη/αλτήρες/μπάρα/πάγκο, πάρε τουλάχιστον λάστιχα γυμναστικής ή έστω kettlebell. Σοβαρή δουλειά μόνο με bodyweight ασκήσεις δεν κάνεις, εκτός κι αν είσαι πολύ πορωμένος ή έχεις trainer δίπλα που δε σε αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Ειμαι οντως πολυ πορωμενος.

Άμα κάνεις ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή ώστε να χάνεις 1-2 κιλά το μήνα και ταυτόχρονα δίνεις ζόρι στους μυς αναγκάζοντάς τους να αυξηθούν, σε 1 χρόνο θα έχεις χάσει 20 κιλά λίπος έχοντας παράλληλα βάλει 4-5 κιλά μυς. Άλλος άνθρωπος θα γίνεις :)

Καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω. Μπορει να μη φτασω τα 70, για 75 ελεγα. Αλλα θα δουμε.

Υ.Γ. Για το χαλαρό δέρμα μη χαλιέσαι, στη χειρότερη να χρειαστείς πλαστική όπως ο Νίκος. Αλλά αυτο θα σε απασχολήσει του χρόνου την άνοιξη άμα ξεκινήσεις δυνατά από τώρα μυική ενδυνάμωση.

Ηθελα να τη γλιτωσω ρε γαμωτο. Τελοσπαντων, θα δουμε πως θα παει.

Δες πως θα πάει , μην νομίζεις , αν πέσεις σε λίπος θα μειωθεί κ η χαλαρότητα γιατι κ για εμένα υπήρχε η λύση να ρίξω πολύ το λίπος και να ειμαι σε χαμηλά κιλά αλλα ανθρωπάκι δε θα γίνομουν με καμία παναγία. :lol:

απλά χάσε τα υπόλιπα κιλά σου αργά αργά :-)

Λες να προσπαθησω περισσοτερο να τα χασω αργα ε; Οκ θα το παλεψω, αλλα τωρα με τις συνηθειες που εχω δημιουργησει, ειναι πιο δυσκολο να μη χανω κιλα. Ποιος θα τρωει τωρα τα φρουτα και τα λαχανικα μου; ;_;. Τελοσπαντων.

Ποσο σου πηγε το μαλλι για την εγχειρηση;

1,78 ειμαι. Και για τα αποτελεσματα που λες, δε θελω να γινω τοσο μυωδης οσο εσυ, θελω να εχω μυες, αλλα αυτους που εχει ενα κοινο αθλητικο σωμα, οχι μεγαλυτερους.

Δημοσ.

καλα , κανε λιγο παρειτσα με τον viper  και θα σου πω εγω αν πεφτει το οχυρο  :P

• Like 1
Δημοσ.

καργκο με δυο λογια κοβεις μαχαιρι τηγανιτα πιτσες σουβλακια ψωμια λαδια   και αρχιζεις να τρως βραστα !

νεροβραστο ρυζακι νεροβραστες πατατες  κτλ ασπρο κρεας κ οχι κοκκινο , πολλες σαλατες πρασινες μαρουλι μπροκολο λαχανο κτλ κανα φρουτακι  και θα πεφτεις για υπνο παντα  νηστικος , ποτε με γεματο στομαχι !

λεπτομερειες θα σου πουν τα παιδια ..

παει και το τελευταιο φυσικο σωμα εδω , φαρμακωθηκε για λιγο παγωτακι :-)

δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. θα κάνω το γιαούρτι με κλασσικό κακαό σε σκόνη για αρχή και βλέπουμε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...