Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μαργκαρετ αν βαλεις μπολικα μαζι με μελι ειναι λιγα τα 40 λεπτα ειναι πολλες οι θερμιδες ! μιω ωρα με μιαμιση και εισαι κομπλε .. θα δεις διαφορα παντως , θα σου δωσουν πολυ ενεργεια .. παμε μωρη βραζιλιαααααααααα ασχετοο
margaritagr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 @Spect ναι τις δυο τελευταιες φορες το πηγα εντονα... Τωρα θα κοψω λιγο, αυριο θα κανω μονο τη μια ωρα του περσοναλ με κανα 20λεπτο χαλαρα διαδρομο μετα & μεθαυριο δε θα παω. @Maus εληφθη!
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πήγα χτες τα κορίτσια μου για μπάνιο. Η παραλία είναι κανα 3 χλμ μήκος. "Που τα πήγες;" με ρωτάει το αφεντικό. "Αριστερά, δίπλα στα beachoμπαρα"."Α, να μοστράρεις το κορμί..." πατ η παντόφλα Y.Γ. Το μπάνιο μετά τη γυμναστική είναι πολύ γαμάτο! 5
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πήγα χτες τα κορίτσια μου για μπάνιο. Η παραλία είναι κανα 3 χλμ μήκος. "Που τα πήγες;" με ρωτάει το αφεντικό. "Αριστερά, δίπλα στα beachoμπαρα". "Α, να μοστράρεις το κορμί..." πατ η παντόφλα Y.Γ. Το μπάνιο μετά τη γυμναστική είναι πολύ γαμάτο! Γιάννη εφοδιάσου με εξοπλισμένο έ χει να πέσει μπόλικη παντόφλα 1
ennoeitai Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Yep. Προσέχουμε για να έχουμε. Σταματας εντελως τις προπονησεις για δυο μηνες; Δεν ειναι πολυ; Βασικα δεν ξερω, γι'αυτο ρωταω. Καλησπέρα. Ήμουν 120Kg και μετά από 5 μήνες διαλειμματικού τρεξίματος & μεγάλης πορείας (περπάτημα) καθημερινά σχεδόν είμαι 90Kg, θέλω όμως να αρχίσω να εξαφανίζω λίπος από την μέση και δεν έχω σκοπό να τρέχω γυμναστήρια! Υπάρχει τρόπος; Διαβασε το You are your own gym (η το Convict Conditioning, η το Never Gymless). επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη στιγμή σου γράφω αυτό στα πεταχτά μη το ξεχάσω να το γράψω αργότερα Σχετικά με αυτό προσοχή επειδή βλέπω οτι έχασες 30kg σε 5 μηνες να ξέρεις πως αν έχεις τώρα στα 90kg χαλάρωση στην κοιλιά , όταν θα πέσεις στα σωστά κιλά για το ύψος σου κ διώξεις το λίπος θα σου μείνει αμανάτι χαλαρό δέρμα και θα ειναι σκατά φάση. Υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσεις κ να μην ειναι τόσο έντονο αν χάσεις τα υπόλιπα με σωστό τρόπο και μπορέσεις να κάνεις recomposition (να χάνεις λίπος και ταυτοχρόνος να βάλεις μυς ) αλλα το βασικό ειναι να δώσεις το χρόνο στο δέρμα σου να αφομοιώσει τα κιλά που χάνεις. Στο λέω γιατι κ εγώ στην ηλικία σου τα εχανα και πάνω κάτω παρόμια stats είχαμε , ειμαι 1,74 κ ειχα φτάσει 130 στο λέω για να μην κάνεις καμια απότομη βουτιά. Δώστου χρόνο τώρα με σωστή διατροφή κ χαλαρά κ απο χειμώνα που θα γυμνάζεσαι θα δεις πολυ καλά πράγματα . Ελα ρε, ειχες φτασει 130; Ειμαι 28, και τον τελευταιο 1 χρονο και 8 μηνες εχω χασει 25 κιλα (απο τα 110 στα 85). Τα πρωτα 10 τα ειχα χασει ψιλοαποτομα. Απο τα 89 κιλα και κατω, εδω και κανενα διμηνο, εχω αρκετη χαλαρωση στην κοιλια. Οχι υπερβολικη, απλα οταν ειμαι ορθιος κανει μια μικρη καμπυλη στην κατω μερια. Προφανως οταν καθομαι ειναι χειροτερα. Εχω αρχισει και το παιρνω αποφαση οτι δε θα φυγει ποτε. Λες να την παλεψει και να μαζευτει καθολου; Απ'οτι εχω δει στο ιντερνετ, ειναι κυριως θεμα γονιδιων και ηλικιας κι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραματα. Και νταξει η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι μπεμπης. Το παλευω να τα χανω οσο πιο αργα μπορω, αλλα εχω αρχισει κι εχω αμφιβολιες για το αν εχει νοημα να το καθυστερω. Γιατι τα τελευταια κιλα τα χανω πολυ αργα, αλλα η χαλαρωση τωρα εσκασε παρ'ολα αυτα. Διαβασα και καπου οτι δεν παιζει μεγαλο ρολο το αν τα χανεις αργα (εκτος αν τα χασεις υπερβολικα αποτομα). Κανω και ασκησεις με το βαρος του σωματος (You are your own gym), αμα παιζει κανενα ρολο, αν και μαλλον αυτο που κανουν οι μυες ειναι να πιανουν χωρο και να κανουν το δερμα να τσιτωνει περισσοτερο, οχι οτι μαζευει το δερμα επειδη συρρικνωνεται.
wizzy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μαργαρίτα, διάβασα πριν κάποιες σελίδες ότι έκανες 1 ώρα διάδρομο (φαντάζομαι συνδυασμός τρεξίματος/περπατήματος). Κατά τη διάρκεια που κάνεις διάδρομο, πίνεις κάτι; Εάν όχι, θα σου πρότεινα να διαλύεις μία ταμπλέτα μαγνησίου (υπάρχουν στα φαρμακεία σε συσκευασίες των 2*20 ταμπλετών) σε 500ml νερό και να πίνεις μια γουλιά ανά λεπτό. Από προσωπική εμπειρία, είδα ότι "δουλεύει": ενυδατώνομαι κατά τη διάρκεια της άσκησης και το μαγνήσιο βοηθά στην αποτροπή/μείωση πιθανοτήτων κραμπών. Αν θέλεις δοκίμασέ το και πες μας την εμπειρία σου.
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φώτη πήγα στο κλαρκ για φαι σήμερα, έλα Εχω να φαω burgeraki απο τον απριλιο που ειχα παει σε ενα στην Γλυφαδα ,πφφφ.Για το κλαρκ ειναι η ζωη τα εχει ολα λυμενα ! Στο σφηνοποτηρο τι ειναι grappa?
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Όχι ρε και 2 μήνες. Κάνω προπονήσεις, απλά πιο χαλαρές. Δε φεύγω κουρασμένος από το γυμναστήριο. Αυτός είναι ο νέος κανόνας για λίγο καιρό. 3
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μαργαρίτα, διάβασα πριν κάποιες σελίδες ότι έκανες 1 ώρα διάδρομο (φαντάζομαι συνδυασμός τρεξίματος/περπατήματος). Κατά τη διάρκεια που κάνεις διάδρομο, πίνεις κάτι; Εάν όχι, θα σου πρότεινα να διαλύεις μία ταμπλέτα μαγνησίου (υπάρχουν στα φαρμακεία σε συσκευασίες των 2*20 ταμπλετών) σε 500ml νερό και να πίνεις μια γουλιά ανά λεπτό. Από προσωπική εμπειρία, είδα ότι "δουλεύει": ενυδατώνομαι κατά τη διάρκεια της άσκησης και το μαγνήσιο βοηθά στην αποτροπή/μείωση πιθανοτήτων κραμπών. Αν θέλεις δοκίμασέ το και πες μας την εμπειρία σου. Καλημερα Πινω νερο κατα τη διαρκεια της προπονησης. Εχω βρει αυτους εδω τους ηλεκτρολυτες http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=GU11BREWTABS κ λεω να παρω. In other news καιρος ηταν να ξαναπιαστω
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εχω να φαω burgeraki απο τον απριλιο που ειχα παει σε ενα στην Γλυφαδα ,πφφφ.Για το κλαρκ ειναι η ζωη τα εχει ολα λυμενα ! Στο σφηνοποτηρο τι ειναι grappa? Jack Daniels sause με εντυπωσιακά πολύ αλκοόλ μέσα ------ Παίδες πέραν της πλάκας επειδή δεν ασχολούμαι με πρωτεΐνες κτλ και δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο συμπλήρωμα, αλλά θέλω να κάνω τις συνταγές με το frozen yogurt και το παγωτό μπανάνα (γιατί δεν την παλεύω αλλιώς) θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αυτή την λίστα http://www.cysupplements.com/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=83 και να μου προτείνει μια πρωτεΐνη να παραγγείλω. 2 πράματα με ενδιαφέρουν πρώτον να έχει σοκολατένια γεύση που να μετράει και δεύτερον να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται, δεν θέλω καμιά άλλη ουσία μέσα. Τιμή δεν με νοιάζει θέλω την καλύτερη ποιότητα όσο και να κάνει.
original911 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλημέρα,έχετε να προτίνετε λάστιχα αντίστασης?Τα θέλω μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα αρχίσω Muay Thai μετά θα λιώνω στις προπονήσεις.
bosei Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Jack Daniels sause με εντυπωσιακά πολύ αλκοόλ μέσα ------ Παίδες πέραν της πλάκας επειδή δεν ασχολούμαι με πρωτεΐνες κτλ και δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο συμπλήρωμα, αλλά θέλω να κάνω τις συνταγές με το frozen yogurt και το παγωτό μπανάνα (γιατί δεν την παλεύω αλλιώς) θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αυτή την λίστα http://www.cysupplements.com/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=83 και να μου προτείνει μια πρωτεΐνη να παραγγείλω. 2 πράματα με ενδιαφέρουν πρώτον να έχει σοκολατένια γεύση που να μετράει και δεύτερον να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται, δεν θέλω καμιά άλλη ουσία μέσα. Τιμή δεν με νοιάζει θέλω την καλύτερη ποιότητα όσο και να κάνει. Alex, καθαρή χωρίς άλλη ουσία εννοείς από γλυκαντικά ή από άλλα μπιχλιμπιδάκια π.χ. και κρεατίνη μέσα ? Αν εννοείς χωρίς γλυκαντικά πέρα φυσικών, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από γεύσεις. Πάντως από αυτές που πόσταρες πολλές είναι καλές. Για αρχή μπορείς να πάρεις της ON που όλοι από κει αρχίσαμε και είναι χιλλιοδοκιμασμένη απ' όλες τις απόψεις. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αλεξ απο μενα αυτη http://www.cysupplements.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=924&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=83 επισης αλεξ ανθες παγωτο μπορεις και χωρις σκονη πρωτεινης να κανεις! σκετες μπανανες τις παγωνεις τις κανεις κρεμα τις βαζεις ξανα καταψυξη και ετοιμος 1
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σταματας εντελως τις προπονησεις για δυο μηνες; Δεν ειναι πολυ; Βασικα δεν ξερω, γι'αυτο ρωταω. Διαβασε το You are your own gym (η το Convict Conditioning, η το Never Gymless). Ελα ρε, ειχες φτασει 130; Ειμαι 28, και τον τελευταιο 1 χρονο και 8 μηνες εχω χασει 25 κιλα (απο τα 110 στα 85). Τα πρωτα 10 τα ειχα χασει ψιλοαποτομα. Απο τα 89 κιλα και κατω, εδω και κανενα διμηνο, εχω αρκετη χαλαρωση στην κοιλια. Οχι υπερβολικη, απλα οταν ειμαι ορθιος κανει μια μικρη καμπυλη στην κατω μερια. Προφανως οταν καθομαι ειναι χειροτερα. Εχω αρχισει και το παιρνω αποφαση οτι δε θα φυγει ποτε. Λες να την παλεψει και να μαζευτει καθολου; Απ'οτι εχω δει στο ιντερνετ, ειναι κυριως θεμα γονιδιων και ηλικιας κι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραματα. Και νταξει η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι μπεμπης. Το παλευω να τα χανω οσο πιο αργα μπορω, αλλα εχω αρχισει κι εχω αμφιβολιες για το αν εχει νοημα να το καθυστερω. Γιατι τα τελευταια κιλα τα χανω πολυ αργα, αλλα η χαλαρωση τωρα εσκασε παρ'ολα αυτα. Διαβασα και καπου οτι δεν παιζει μεγαλο ρολο το αν τα χανεις αργα (εκτος αν τα χασεις υπερβολικα αποτομα). Κανω και ασκησεις με το βαρος του σωματος (You are your own gym), αμα παιζει κανενα ρολο, αν και μαλλον αυτο που κανουν οι μυες ειναι να πιανουν χωρο και να κανουν το δερμα να τσιτωνει περισσοτερο, οχι οτι μαζευει το δερμα επειδη συρρικνωνεται. Σιγα ρε μεγαλε, δεν εισαι και μπεμπης, 13 χρονια σε περναω, εκει να δεις ζορι τοσο σε επιπεδο αντοχων οσο και σε επιπεδο "χανω δυσκολα λιπος/το βαζω ομως πανευκολα". Αμα εισαι συνεπης στη διατροφη, θα δεις αποτελεσματα, μη μασας! Αμα χανεις κιλα χωρις να γυμναζεσαι, δε θα χανεις μονο λιπος αλλα λιπος και μυς, οποτε δωρο αδωρον αν τα χασεις μαζεμενα ή σε 38 χρονια, η χαλαρωση θα ειναι η ιδια. Εσυ βεβαια γυμναζεσαι, με bodyweight. Το βιβλίο που λες το δούλεψα κι εγώ, το βρίσκω φοβερό -γι αυτό το έχω και στην υπογραφή μου . Αλλά δεν αρκεί. Αν δε θες να επενδύσεις σε βάρη/αλτήρες/μπάρα/πάγκο, πάρε τουλάχιστον λάστιχα γυμναστικής ή έστω kettlebell. Σοβαρή δουλειά μόνο με bodyweight ασκήσεις δεν κάνεις, εκτός κι αν είσαι πολύ πορωμένος ή έχεις trainer δίπλα που δε σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Άμα κάνεις ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή ώστε να χάνεις 1-2 κιλά το μήνα και ταυτόχρονα δίνεις ζόρι στους μυς αναγκάζοντάς τους να αυξηθούν, σε 1 χρόνο θα έχεις χάσει 20 κιλά λίπος έχοντας παράλληλα βάλει 4-5 κιλά μυς. Άλλος άνθρωπος θα γίνεις Υ.Γ. Για το χαλαρό δέρμα μη χαλιέσαι, στη χειρότερη να χρειαστείς πλαστική όπως ο Νίκος. Αλλά αυτο θα σε απασχολήσει του χρόνου την άνοιξη άμα ξεκινήσεις δυνατά από τώρα μυική ενδυνάμωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις