Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον Dakon που ρωτούσε για παγωτό με πολύ πρωτεΐνη κτλ, ψάχτηκα και άλλο και έχω να συμπληρώσω στο κλασικό παγωτό μπανάνα. 

(θέλει και 2 ώρες κατάψυξη αυτό που κάνει ο τύπος και γίνεται frozen yogurt)

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δεν ξέρει να τα φτιάχνει...η κουζίνα είναι γυναικεία υπόθεση για τον Φώτη

Δεν ξερω αν ειναι γυναικεια η' αντρικη  υποθεση ,το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι δικη μου υποθεση lol .

• Like 1
Δημοσ.

viper  καλυτερα να σε ταιζουν  και να σε ντυνουν μαζι εσενα φιλε παρα να σου δινουν πρωτεινη να πινεις :-)

• Like 3
Δημοσ.

διαβασα στο Men's Health αυτο που ηξερα αιωνες τωρα στην πραξη !

καναν ερευνες λεει και οι γυναικες μετα απο μια καλη προπονηση ευχαριστιουνται περισσοτερο και εχουν πολυ μεγαλυτερη διαθεση για σεξ ! επισης φτανουν πολυ πιο ευκολα σε οργασμο ! 

κοριτσια βουρ στα γυμναστηρια !!

φιλε msn , mp4  η οπως αλλιως σε λενε ασπραδια φαε και 24 δεν εχεις κανενα θεμα !

ειδες διαφορα στο σωμα σου σε λιγες μερες ? σε κανα μηνα σκεψου τι εχει να γινει  :-)

Φίλε μου σε ευχαριστώ. Ναι τελικά για εμάς τους αδύνατους το πρόβλημα είναι κυρίως να πάρουμε μυική μάζα μιας και το λίπος δεν είναι σε υψηλά επίπεδα...

Ντάξει βέβαια  όπως είχα γράψει τότε στόχος μου δεν είναι να γίνω schwarzenegger τη δεκαετία του 70 αλλά συνεχίζουμε δυνατά!!!

Καλή συνέχεια σε όλους...

• Like 1
Δημοσ.

Με ποια ασκηση αντικαθιστουμε την πρεσσα στα ποδια???

όσες πιάνουν τετρακέφαλο

το είδα και θυμήθηκα τον Ντάκον

10387481_798656770154393_454967314989479

• Like 2
Δημοσ.

να πω και εγω το παραπονο μου και να το μοιραστω μαζι σας.

καθε φορα που θα ριξω λιγο πρωτεινη στο γιαουρτι  το μυαλο μου θα ηθελε αυτο που ανακατευω να μην ηταν γιαουρτι με πρωτεινη αλλα φρουτοκρεμα και με πιανει το παραπονο.(ειναι βεβαια μεχρι να κοιταξει τα kcal στην φρουτοκρεμα και να αλλαξεις γνωμη) ή μεχρι να ενδωσεις στον πειρασμο:P

• Like 2
Δημοσ.

εφτιαξα και εφαγα παγωτο με (b)rotein, γαλα και γιαουρτι. 

Εσκασα.

Υποψιν οτι με κανονικο παγωτο σταματαγα λιγο πριν τελιωσω το λιτρο.

Οπως πρεπει δλδ.  :-D

Δημοσ.

Ενταξει σχεδον 3 ωρες στο γυμναστηριο σημερα.. Το προγραμμα μου στα οργανα, + ενα προγραμμα με διαφορες ασκησεις κοιλιακων + yoga. Τρελλα γουστα :D

@viper καλοχωνευτο :D

@Maus πηρα τα ξηροκαρπια αυριο θα τα χωσω σ ενα μπωλ κανα 40λεπτο πριν το περσοναλ και θα τα σκισω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μαργαριτα τρως λιγο γενικα και υπερβαλεις στην γυμναστικη! Η γυμναστικη σου δεν ειναι καλο να ξεπερναει τη 1.30 ωρα!

αν συνεχισεις ετσι θα μπεις και συ στο κλαμπ μαζι μου που δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απο την υπερκοπωση!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...