Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε γατοκοριτσο το χω πραγματικα απορια για ποιο λογο ποσταρεις σε αυτο το κωλο τοπικ?

πηγαινε στο οφφ τοπικ και στη μαγειρικη και ασε τους εδω να πεινανε και να βασανιζονται!

Αφού είναι 70% διατροφή φίλος.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδιά όλα καλά τις τελευτάιες μέρες με διατροφή και άσκηση επιτέλους βλέπω κάποια αλλαγή στο σώμα μου έστω και μικρή...

Να ρωτήσω κάτι... Το πρωινό μου αποτελείται από πιτάκι βρώμης (βρώμη +5 ασπράδια+1 ολόκληρο)

Λόγω του ότι δεν ξέρω τι να βάλω το απόγευμα μετά την προπόνηση μπορώ να βάλω 5-6 ασπράδια ακόμα ή θα είναι πολλά τα 10-12 ασπράδια την ημέρα; Θερμιδικά με παίρνει πάντως... Επίσης τις μερες που δεν θα πηγαίνω για προπόνηση μπορώ το απόγευμα να πίνω whey ή να το αποφεύγω ;

Δημοσ.

το εχω ξαναπει και το ξαναλεω ανθρωπος που δεν μπορει να φαει δεν το καταλαβαινω.ειναι απλο εισαι σε διατροφη τρωως.δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω.
ελεος δηλαδη.

και εγω εχω πεσει στις 1300-1500 αλλα αμα χρειαστει θα ξαναγυρισει στις 1900 που χτυπαγα παλιότερα.α και δεν πειναω πια.επιτελους έκλεισε η μπουκαπορτα :-)

Δημοσ.

διαβασα στο Men's Health αυτο που ηξερα αιωνες τωρα στην πραξη !

καναν ερευνες λεει και οι γυναικες μετα απο μια καλη προπονηση ευχαριστιουνται περισσοτερο και εχουν πολυ μεγαλυτερη διαθεση για σεξ ! επισης φτανουν πολυ πιο ευκολα σε οργασμο ! 

κοριτσια βουρ στα γυμναστηρια !!

φιλε msn , mp4  η οπως αλλιως σε λενε ασπραδια φαε και 24 δεν εχεις κανενα θεμα !

ειδες διαφορα στο σωμα σου σε λιγες μερες ? σε κανα μηνα σκεψου τι εχει να γινει  :-)

• Like 2
Δημοσ.

το εχω ξαναπει και το ξαναλεω ανθρωπος που δεν μπορει να φαει δεν το καταλαβαινω.ειναι απλο εισαι σε διατροφη τρωως.δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω.

ελεος δηλαδη.

και εγω εχω πεσει στις 1300-1500 αλλα αμα χρειαστει θα ξαναγυρισει στις 1900 που χτυπαγα παλιότερα.α και δεν πειναω πια.επιτελους έκλεισε η μπουκαπορτα :-)

Παίζει να κινείται και κάτω από 1200 θερμίδες, δλδ υποσιτισμός. 

Και για κάποιον που υποσιτιζόταν επί χρόνια είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να αρχίσει να τρώει... 

καναν ερευνες λεει και οι γυναικες μετα απο μια καλη προπονηση ευχαριστιουνται περισσοτερο και εχουν πολυ μεγαλυτερη διαθεση για σεξ ! επισης φτανουν πολυ πιο ευκολα σε οργασμο ! 

φιλε msn , mp4  η οπως αλλιως σε λενε ασπραδια φαε και 24 δεν εχεις κανενα θεμα !

ειδες διαφορα στο σωμα σου σε λιγες μερες ? σε κανα μηνα σκεψου τι εχει να γινει  :-)

έκαναν έρευνα σε γυναίκες μετά από leg day? 

Δημοσ.

ναι αληθεια ! κανονικοτατα και μεγαλη ερευνα κι ολας αναμεσα σε πολλες γυναικες !

αν πεσει στα χερια σου το περιοδικο ριχτου μια ματια ..

Δημοσ.

Δεν ειμαι γιατρος μακαρι να ειμουν θα μου εγραφα αυξητικες :devil:

Αυτο που λεω ειναι οτι οι γιατροι συμβουλευουν να μενεις εκτος απο τετοιες δραστηριοτητες για τουλαχιστον 2 μηνες και μετα πολυ χαλαρα γιατι μπορει να κανεις κοιλη. Το εχω δει να γινεται 2 φορες σε γνωστους μου. Οποτε προσεχε

και που κολλάς? φράγκα να χεις κ μετράς παραπάνω κ απο γιατρός αχχαχαχα :devil:

έχεις γνωστους που έκαναν επιδιόρθωση κοιλιακών ? για πες κάτι παραπάνω γιατι η #!@%!@$^@# δεν μου τα ειπε αυτά :mad:

ρε φίλε θα παω εκεί κ θα τους σπάσω τα μούτρα

Ρε αγόρια δε μπορώ να μη ρωτήσω. Δηλαδή πώς νιώθετε όταν παίρνετε σελφηζ τα μπράτσα σας; :ρ

νιώθω σπίσιαλ (/retard mode on)

χαχαχα οχι σοβαρά , εγώ προσωπικά τραβάω συχνά φωτογραφίες γιατι δε βλέπω τις αλλαγές πάνω μου παρα μόνο αν τις βλέπω στις φωτογραφίες, δεν μου αρκεί δηλαδή τι λεει η ζυγαριά , η μεζούρα και οι άλλοι. Στον καθρέφτη ποτέ δεν με βλέπω καλό.

Δημοσ.

φάε τυρογαριδάκια ή burger αν δεν σ'αρέσουν τ' άλλα

Ρε φιλη αμα ειναι αν φαω τυρογαριδακια παω fridays που χω να παω ενα μηνα & τσακιζω potato twisters :devil:

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήμουν 120Kg και μετά από 5 μήνες διαλειμματικού τρεξίματος & μεγάλης πορείας (περπάτημα) καθημερινά σχεδόν είμαι 90Kg, θέλω όμως να αρχίσω να εξαφανίζω λίπος από την μέση και δεν έχω σκοπό να τρέχω γυμναστήρια! Υπάρχει τρόπος;

Δημοσ.

εγω ειχα διαβάσει οτι κάποιες γυναίκες έχουν οργασμό κατα τη διάρκεια της προπόνησης B)

νομίζω πως όταν η γυναίκα γυμνάζεται ανεβαίνουν όσο ανεβαίνουν τα ανδρογόνα της (ανάλογα την περίπτωση) γιαυτό κ έχει ορέξεις

δηλαδή οι γυναίκες BB που ειναι με φάρμακο μπορεί να μη τους έχει φυτρώσει αλλα αν βρουν ευκαιρία μπορεί κ να μας γ@μήσουν

αχχαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα. Ήμουν 120Kg και μετά από 5 μήνες διαλειμματικού τρεξίματος & μεγάλης πορείας (περπάτημα) καθημερινά σχεδόν είμαι 90Kg, θέλω όμως να αρχίσω να εξαφανίζω λίπος από την μέση και δεν έχω σκοπό να τρέχω γυμναστήρια! Υπάρχει τρόπος;

γράψε κ ύψος -ηλικία

θα το μιώσεις τρώγοντας σωστά με τον καιρό , βέβαια μην περιμένεις οτι θα έχεις το σώμα που έχει κάποιος που γυμνάζεται ακόμα κ αν χάσεις το λιπος. Αν θες απλά να έχεις ενα normal σώμα κλπ ναι γίνεται όπως σου ειπα , απλά θέλει το χρόνο του, 30kg σε 5 μηνες χμμμ..

απο δέρμα πως πας? σφιχτό?

μπράβο πάντως για την προσπάθεια , συνέχισε έτσι.

• Like 2
Δημοσ.

Διατροφή. Χωρίς αυτή δεν πας πουθενά. Πόσταρε τη διατροφή που ακολουθείς τώρα και σου προτείνουμε τυχόν αλλαγές που μπορεί να χρειάζεται.

• Like 2
Δημοσ.

εγω ειχα διαβάσει οτι κάποιες γυναίκες έχουν οργασμό κατα τη διάρκεια της προπόνησης B)

νομίζω πως όταν η γυναίκα γυμνάζεται ανεβαίνουν όσο ανεβαίνουν τα ανδρογόνα της (ανάλογα την περίπτωση) γιαυτό κ έχει ορέξεις

δηλαδή οι γυναίκες BB που ειναι με φάρμακο μπορεί να μη τους έχει φυτρώσει αλλα αν βρουν ευκαιρία μπορεί κ να μας γ@μήσουν

αχχαχαχαχαχαχα

γράψε κ ύψος -ηλικία

θα το μιώσεις τρώγοντας σωστά με τον καιρό , βέβαια μην περιμένεις οτι θα έχεις το σώμα που έχει κάποιος που γυμνάζεται ακόμα κ αν χάσεις το λιπος. Αν θες απλά να έχεις ενα normal σώμα κλπ ναι γίνεται όπως σου ειπα , απλά θέλει το χρόνο του, 30kg σε 5 μηνες χμμμ..

απο δέρμα πως πας? σφιχτό?

μπράβο πάντως για την προσπάθεια , συνέχισε έτσι.

1.78 - 22 ετών. Δεν θέλω να έχω το σώμα που έχει κάποιος γυμνασμένος. Έτσι και αλλιώς το χειμώνα που θα έχω χρονο θα γραφτώ γυμναστήριο αλλά μέχρι τότε να κάνω μερικά πραγματάκια.

Δέρμα, χμμ... Έχω λίγη χαλάρωση στην κοιλιά, μόνο εκεί... Κατά τ'άλλα η διαφορά στο σώμα μου είναι μεγάλη σε σχέση με τότε...

Διατροφή. Χωρίς αυτή δεν πας πουθενά. Πόσταρε τη διατροφή που ακολουθείς τώρα και σου προτείνουμε τυχόν αλλαγές που μπορεί να χρειάζεται.

Διατροφή, εδώ 2 μήνες την έχω ψιλοπαρατήσει.

Πριν το κάνω αυτό έτρωγα σαλάτες, λαχανικά, ζυμαρικά ολικής, ρύζι καστανό, ψητά (κοτόπουλο, ψάρι), τόνο κονσέρβα (σε νερό), βρώμη με γάλα και ασπράδια αυγών.

Τώρα τρώω κανονικές ποσότητες με κάποιες αλλαγές: Ζυμαρικά ολικής αντί τα απλά, ΑΝ φάω κάτι κόκκινιστό θα είναι ελαφρύ (όχι δηλαδή κατακόκκινο, λίγα πράγματα :P). Γενικά ψωμί, επεξεργασμένες τροφές τα αποφεύγω (άσχετα αν κάνω "αμαρτίες" που και που και τρώω λουκάνικα, αλλά σπάνια).

Παρ'όλα αυτά δεν έχω ξαναπάρει ούτε ένα κιλό, αντιθέτως χάνω περίπου 0.5-1Kg/εβδομάδα.

Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου προτείνετε μια διατροφούλα. :)

EDIT: Για πρωινό το κλασσικό, γάλα με βρώμη ή δημητριακά ολικής.

Δημοσ.

ρε γατοκοριτσο το χω πραγματικα απορια για ποιο λογο ποσταρεις σε αυτο το κωλο τοπικ?

πηγαινε στο οφφ τοπικ και στη μαγειρικη και ασε τους εδω να πεινανε και να βασανιζονται!

το οφ τοπικ ειναι κλειστο απο χθες για πολυ τραγικο λογο ρε γαμω ! πολυ κριμα   .. παρα πολυ ...

Δημοσ.

1.78 - 22 ετών. Δεν θέλω να έχω το σώμα που έχει κάποιος γυμνασμένος. Έτσι και αλλιώς το χειμώνα που θα έχω χρονο θα γραφτώ γυμναστήριο αλλά μέχρι τότε να κάνω μερικά πραγματάκια.

Δέρμα, χμμ... Έχω λίγη χαλάρωση στην κοιλιά, μόνο εκεί... Κατά τ'άλλα η διαφορά στο σώμα μου είναι μεγάλη σε σχέση με τότε...

Διατροφή, εδώ 2 μήνες την έχω ψιλοπαρατήσει.

Πριν το κάνω αυτό έτρωγα σαλάτες, λαχανικά, ζυμαρικά ολικής, ρύζι καστανό, ψητά (κοτόπουλο, ψάρι), τόνο κονσέρβα (σε νερό), βρώμη με γάλα και ασπράδια αυγών.

Τώρα τρώω κανονικές ποσότητες με κάποιες αλλαγές: Ζυμαρικά ολικής αντί τα απλά, ΑΝ φάω κάτι κόκκινιστό θα είναι ελαφρύ (όχι δηλαδή κατακόκκινο, λίγα πράγματα :P). Γενικά ψωμί, επεξεργασμένες τροφές τα αποφεύγω (άσχετα αν κάνω "αμαρτίες" που και που και τρώω λουκάνικα, αλλά σπάνια).

Παρ'όλα αυτά δεν έχω ξαναπάρει ούτε ένα κιλό, αντιθέτως χάνω περίπου 0.5-1Kg/εβδομάδα.

Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου προτείνετε μια διατροφούλα. :)

EDIT: Για πρωινό το κλασσικό, γάλα με βρώμη ή δημητριακά ολικής.

Κόψε τις ζάχαρες και τις επεξεργασμένες τελείως. Ψωμί μόνο ολικής και αυτό σε μικρές ποσότητες. Να εντάξεις περισσότερο στη διατροφή σου όσπρια, λαχανικά και φρούτα. Η διατροφή που έκανες πριν δυο μήνες ήταν καλή. Σύνεχισε την άμα θέλεις να φύγει η κοιλιά. Επίσης στην άσκηση πέρα απο αερόβια και διαλειμματική να προσθέσεις και μυική ενδυνάμωση. πχ στο σπίτι μπορείς να κάνεις μονόζυγο και κάμψεις.

Δημοσ.

επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη στιγμή σου γράφω αυτό στα πεταχτά μη το ξεχάσω να το γράψω αργότερα

Σχετικά με αυτό προσοχή

επειδή βλέπω οτι έχασες 30kg σε 5 μηνες να ξέρεις πως αν έχεις τώρα στα 90kg χαλάρωση στην κοιλιά , όταν θα πέσεις στα σωστά κιλά για το ύψος σου κ διώξεις το λίπος θα σου μείνει αμανάτι χαλαρό δέρμα και θα ειναι σκατά φάση. Υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσεις κ να μην ειναι τόσο έντονο αν χάσεις τα υπόλιπα με σωστό τρόπο και μπορέσεις να κάνεις recomposition (να χάνεις λίπος και ταυτοχρόνος να βάλεις μυς ) αλλα το βασικό ειναι να δώσεις το χρόνο στο δέρμα σου να αφομοιώσει τα κιλά που χάνεις. 

Στο λέω γιατι κ εγώ στην ηλικία σου τα εχανα και πάνω κάτω παρόμια stats είχαμε , ειμαι 1,74 κ ειχα φτάσει 130

στο λέω για να μην κάνεις καμια απότομη βουτιά. Δώστου χρόνο τώρα με σωστή διατροφή κ χαλαρά κ απο χειμώνα που θα γυμνάζεσαι θα δεις πολυ καλά πράγματα .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...