Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτη που μου ειπες θα παρουμε απλα λογω οικονομικων της φιλης, που της αργησαν μια πληρωμη, δε τη πηραμε τη προηγουμενη βδομαδα κ θα τη παραγγειλουμε αυριο.

Δεν ειμαι 55... Βασικα ζυγιστηκα αμεσως μετα τη προπονηση κ ημουν 55.100 οποτε υπολογιζω να μαι 56. Υψος 1.70-1.71

Αυτο που λες συστηνεται και για πριν τη προπονηση; Γιατι σημερα πηγα ο βλακας μ ενα τοστακι κ ενα χυμο που χα φαει πριν απο 2-3 ωρες κ φυσικα δεν εδωσε ενεργεια.

@teh εγω πινω καθε πρωι ενα μεγαλο ποτηρι.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αν θες να ζυγιστείς, ζυγίσου πρωί αφού έχεις κάνει τσίσα σου κλπ. Εγώ είμαι στα 70, αφού δεν έχασα 2 κιλά την προηγούμενη εβδομάδα πάλι καλά.

Δημοσ.

εννοειται πως ναι ! ακομη καλυτερα πριν , τουρμπο θα σε κανει μιλαμε για πολυ ενεργεια -και θερμιδες-

να το χεις χονεψει ομως ε ?

Δημοσ.

Ναι ναι παντα πρωι ζυγιζπμαι αλλα εχει εναν ζυγο ακριβειας εκει κι ειπα να το δοκιμασω..

Ταχινι δε τρωω..ισως να το ενταξω κι αυτο. Να μη τρωω σκετο μελι το πρωι.

@maus θεωρειται δυσκολοχωνευτο; Κανα 2ωρακι δηλ πριν;

Δημοσ.

2 ωρο είναι too much. Ούτε φασολάκια να ήταν ξερωγω (ή οτιδήποτε άλλο extra rich σε fibers). Άσε που αυτο που ειπε ο μαους δεν μπορείς να το καταναλώσεις σε μεγάλη ποσότητα. Εγώ θα το έτρωγα και σε μισή ώρα με 40 λεπτά θα ξεκινούσα γυμναστική. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

προπονήσεις έχω αρχίσει κανονικά αλλα φοράω την ζώνη , λες να την κρατήσω μέχρι να κλείσω 3μηνο ? (τώρα σχεδόν έκλεισα 2 ) και την φοράω μόνο στις προπονήσεις , γενικά την έχω βγάλει απ τον πρώτο μήνα

απο ενοχλήσεις 0

αν εισαι doctor πες το γιατι σου έχω κ κανα δυο ερωτήσεις ακόμα :P

thx

εννοείς οτι συμφωνείς ή οτι είσαι doctor ή κάτι άλλο  :-D ? ?

Δημοσ.

Ενδείκνυται αυτο το βιντεακι για Cardio/Καψιμο λίπους(της κοιλιακής χωρας κυρίως,) για ασκησεις στο σπιτι? (χρονος μηδεν, γιαυτο οσο θα ήθελα οτι καταφερω απο σπιτι αν γινόταν, ενω το θεμα ειναι η κοιλιά ειναι like εγκυους και στο υπολοιπο σωμα ειμαι σχεδον αδυνατος προς φυσιολογικος..) Καμια συμβουλη?

Διατροφη  πολυ αυστηρη για να δεις θεαματικα αποτελεσματα ειδικα στην κοιλια .Τα αλλα ειναι βοηθητικα αλλα επιμερους  ειναι 80% -20% για ενας που γυμναζεται ,για εναν αγυμναστο ειναι  70-30.

• Like 1
Δημοσ.

εννοείς οτι συμφωνείς ή οτι είσαι doctor ή κάτι άλλο  :-D ? ?

Δεν ειμαι γιατρος μακαρι να ειμουν θα μου εγραφα αυξητικες :devil:

Αυτο που λεω ειναι οτι οι γιατροι συμβουλευουν να μενεις εκτος απο τετοιες δραστηριοτητες για τουλαχιστον 2 μηνες και μετα πολυ χαλαρα γιατι μπορει να κανεις κοιλη. Το εχω δει να γινεται 2 φορες σε γνωστους μου. Οποτε προσεχε

• Like 2
Δημοσ.

Ρε αγόρια δε μπορώ να μη ρωτήσω. Δηλαδή πώς νιώθετε όταν παίρνετε σελφηζ τα μπράτσα σας; :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε αγόρια δε μπορώ να μη ρωτήσω. Δηλαδή πώς νιώθετε όταν παίρνετε σελφηζ τα μπράτσα σας; :ρ

Εγω ερεθιζομαι  παντως !χα00αχ0χ00αχ

• Like 6
Δημοσ.

Εγω ερεθιζομαι παντως !χα00αχ0χ00αχ

Για εσένα ειδικά ημουν σίγουρη :ρ

(Παραδέξου το, κάνεις και ντακφεης)

• Like 2
Δημοσ.

Διατροφη  πολυ αυστηρη για να δεις θεαματικα αποτελεσματα ειδικα στην κοιλια .Τα αλλα ειναι βοηθητικα αλλα επιμερους  ειναι 80% -20% για ενας που γυμναζεται ,για εναν αγυμναστο ειναι  70-30.

10260036_10203064758512795_8234682623186

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...