bosei Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Busted λοιπον Ενδείκνυται μετα την προπόνηση ή πριν, γιατι εχω ακουσει και τα δυο.. Δεν ενδείνυται πουθενά όπου θες την βάζεις. Πριν την προπόνηση την θεωρώ αχρείαστη εγώ. Μετά την προπόνηση αν έχεις μπόλικους υδατάνθρακες και θες να χωρέσεις και κάπου κι άλλους μπορείς να την βάλεις κι εκεί. Πάντως πουθενά δεν είναι απαραίτητη. 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δεν ενδείνυται πουθενά όπου θες την βάζεις. Πριν την προπόνηση την θεωρώ αχρείαστη εγώ. Μετά την προπόνηση αν έχεις μπόλικους υδατάνθρακες και θες να χωρέσεις και κάπου κι άλλους μπορείς να την βάλεις κι εκεί. Πάντως πουθενά δεν είναι απαραίτητη. αυτό
Antwni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Fotis 13 καλος Γατάκι είναι μωρέ.Και αυτός και ο maus Βγάλτε μια φωτο από το σβέρκο σας ρε xD (για φάπες είστε ) Φεύγω μην φάω καμία 2
isim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πρέπει να αρχίσω να γυμνάζω κοιλιακούς σιγά σιγά και θα ειναι γαμησάκι , ήδη πρίζεται η κοιλιά μου που τσιμπάει λιγο ζόρι απο τις υπόλοιπες ασκήσεις γιατι ειναι και η μαλακία με τους γιατρούς , άντε να εμπιστευτεις την άλλη όταν σου λέει ε ξεκίνα οποτε θες και βλέπεις ... τι να δω μαρη μαγδάλο ... επιδιόρθωση κοιλιακών μου έκανες με ράμματα .. ψαχτά θα το πάω? και διαβάζω στο net ξένους χειρούργους να λένε απαγορευεται ab workout για 2 μηνες++ wtf? Βασικα θα πρεπει να εχεις αποχη κανα τριμηνο το λιγοτερο και μετα χαλαρα με τους κοιλακους μεχρι να ξαναδυναμωσουν.Υπομονη
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Φωτη τουμπανος !!! (στην φώτο που είχα βάλει για συγκριση είχα κάνει και εγώ δυο μπάνια αλλά δεν είπα τίποτα απλά πήγα στην γωνιά και έκλαψα) μλκ Αλεξ κλαιω 2
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Βασικα θα πρεπει να εχεις αποχη κανα τριμηνο το λιγοτερο και μετα χαλαρα με τους κοιλακους μεχρι να ξαναδυναμωσουν. Υπομονη προπονήσεις έχω αρχίσει κανονικά αλλα φοράω την ζώνη , λες να την κρατήσω μέχρι να κλείσω 3μηνο ? (τώρα σχεδόν έκλεισα 2 ) και την φοράω μόνο στις προπονήσεις , γενικά την έχω βγάλει απ τον πρώτο μήνα απο ενοχλήσεις 0 αν εισαι doctor πες το γιατι σου έχω κ κανα δυο ερωτήσεις ακόμα thx
Prospector8 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ενδείκνυται αυτο το βιντεακι για Cardio/Καψιμο λίπους(της κοιλιακής χωρας κυρίως,) για ασκησεις στο σπιτι? (χρονος μηδεν, γιαυτο οσο θα ήθελα οτι καταφερω απο σπιτι αν γινόταν, ενω το θεμα ειναι η κοιλιά ειναι like εγκυους και στο υπολοιπο σωμα ειμαι σχεδον αδυνατος προς φυσιολογικος..) Καμια συμβουλη?
isim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 προπονήσεις έχω αρχίσει κανονικά αλλα φοράω την ζώνη , λες να την κρατήσω μέχρι να κλείσω 3μηνο ? (τώρα σχεδόν έκλεισα 2 ) και την φοράω μόνο στις προπονήσεις , γενικά την έχω βγάλει απ τον πρώτο μήνα απο ενοχλήσεις 0 αν εισαι doctor πες το γιατι σου έχω κ κανα δυο ερωτήσεις ακόμα thx
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ναι ρε φιλε!! Ναι!!! Σημερα μετα απο 1 ωρα προπονησης (personal) , εβγαλα τη 1 ωρα στο διαδρομο που ηθελα Αυριο παλι Α ζυγιστηκα κιολας.. Εχω χασει 1.5kg περιπου αν κ δε το θελα...κ βασικα δε θελω να χασω αλλο. Πιο πολυ δε μπορω να φαω, τι να κανω; Να ενταξω πιο πολλα καλα λιπαρα; Σε φαση μες το απογευμα να τρωω κ κανα αμυγδαλο; 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πιες γαλα.... Αν βλεπεις οτι δεν μπορεις να φας αλλο.... Μετα την προπονηση εβγαλες μια ωρα στο διαδρομο???? Γιατι???
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ενδείκνυται αυτο το βιντεακι για Cardio/Καψιμο λίπους(της κοιλιακής χωρας κυρίως,) για ασκησεις στο σπιτι? (χρονος μηδεν, γιαυτο οσο θα ήθελα οτι καταφερω απο σπιτι αν γινόταν, ενω το θεμα ειναι η κοιλιά ειναι like εγκυους και στο υπολοιπο σωμα ειμαι σχεδον αδυνατος προς φυσιολογικος..) Καμια συμβουλη? Για κάψιμο λίπους είναι μια χαρά το βιντεάκι. Καλό είναι βέβαια να έχεις ποικιλία στις ασκήσεις που κάνεις. Βάλε στο πρόγραμμα και κάνα άλλο βίντεο. Σαν το παρακάτω. Βέβαια το βασικό είναι η διατροφή. Χωρίς αυτήν δεν θα καταφέρεις να πέσει η κοιλιά εύκολα. 1
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πιες γαλα.... Αν βλεπεις οτι δεν μπορεις να φας αλλο.... Μετα την προπονηση εβγαλες μια ωρα στο διαδρομο???? Γιατι??? Γαλα ρε συ μονο πρωι μπορω να πιω...και βραδυ μονο αν δεν εχω φαει... Δηλαδη αναμεσα στα γευματα γαλα δε μπορω για κανενα λογο. Γιατι ειχα χρονο και το θελα απο τη Παρασκευη να το κανω αλλα επειδη ποναγε το ποδι μου ειχα σταματησει στα 40κατι λεπτα. Αυριο επιτελους παραγγελνουμε κ τη πρωτεϊνη... Αντε να δουμε γτ οπως παω με βλεπω να πεφτω κατω απ τα 55 κιλα κ θα φαινομαι λες κ ειμαι απ το Σουδαν. 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ενδείκνυται αυτο το βιντεακι για Cardio/Καψιμο λίπους(της κοιλιακής χωρας κυρίως,) για ασκησεις στο σπιτι? (χρονος μηδεν, γιαυτο οσο θα ήθελα οτι καταφερω απο σπιτι αν γινόταν, ενω το θεμα ειναι η κοιλιά ειναι like εγκυους και στο υπολοιπο σωμα ειμαι σχεδον αδυνατος προς φυσιολογικος..) Καμια συμβουλη? αυτό δεν υπάρχει , το λίπος μειώνεται συνολικά στο σώμα , απλά εσύ αποθηκευεις κάτι παραπάνω εκεί άλλος βάζει παραπάνω στην κοιλιά άλλος στα μπούτια , ειναι θέμα λιποαποθηκης αλλα και μπύρας καμια φορά στην περίπτωση της κοιλιάς δε θα σε ζαλίσω να σου προτείνω πράγματα γιατι απότι κατάλαβα θες απλά να απαλαγεις απο την κοιλιά. Κάτι απλό ειναι να αρχίσεις περπάτημα/jogging αλλα κυρίως πρόσεχε τι τρως. Για αρχή κόψε σαβούρα κ αναψυκτικά κ βλέπεις πως πάει. Αν μάθεις να τρως σωστά δεν θα έχεις ξανά κοιλιές.
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 μαργαριτα πηρες τελικα την 90αρα την 4κιλη ? 55κ με τι υψος ? αλλες κανουν διαιτες και αλλες θελουν να βαλουν κιλα , αυτα ειναι .. καλες θερμιδες μπορεις να παρεις βαζοντας σε ενα ποτηρι λιγα φουντουκια - αμυγδαλα και ψυχες απο καρυδια αναλατα ολα ανακατεμενα με μια κουταλιτσα μελι ! σουπερ γευστικο και δυνατο γευμα , αλλα μη το παρακανεις.. 2
tehAllantin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κι εγώ πίνω σχεδόν 1μιση λίτρο γάλα τη μέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις