Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παντως εγω και ο πυτζαμουλης θελουμε solarium , στο μεταξυ εχω κανει και 10 μπανια ο αλλος ο μαυρος ο maus me 2 μπανια γινεται κατραμι ...

• Like 3
Δημοσ.

Παντως εγω και ο πυτζαμουλης θελουμε solarium , στο μεταξυ εχω κανει και 10 μπανια ο αλλος ο μαυρος ο maus me 2 μπανια γινεται κατραμι ...

μια απ τα ίδια αλλα φέτος θα μαυρίσω :-D

είχε πάρει το αφτί μου για "συμπλήρωμα" που ανέβαζε πολύ τα ποσοστά μελανινης στο σώμα και μαυριζες για πλάκα σε χρόνο ντε-τε αλλα δε το προτείνω γιατι νομίζω ειναι ύποπτο για καρκίνο :ph34r:

Δημοσ.

(στην φώτο που είχα βάλει για συγκριση είχα κάνει και εγώ δυο μπάνια αλλά δεν είπα τίποτα απλά πήγα στην γωνιά και έκλαψα)

• Like 6
Δημοσ.

Frulite on the go κανει να πινουμε για ενεργεια, ή ειναι τιγκα στην ζαχαρη και τωρα για καλοκαιρι να μην αγγιζω? Μα αρεσει πολυ σα γευση βασικα..

Δημοσ.

πάντως προσοχή στον ήλιο γιατι τα προβλήματα εμφανίζονται μελλοντικά , καλό το μαυρισμα αλλα όχι βιασυνες
και ποιος το λέει , εγώ που είμαι σαν γάλα , ποιο άσπρο απο εμένα δεν έχω δει. B)

μου ειπε μια φίλη μου να αρχίσω με 50ρι αντηλιακό , εσείς τι λέτε? έχει να με δει ήλιος κάτι χρόνια (για ηλιοθεραπία , δε ζω σε μπουντρούμι :-D )

Frulite on the go κανει να πινουμε για ενεργεια, ή ειναι τιγκα στην ζαχαρη και τωρα για καλοκαιρι να μην αγγιζω? Μα αρεσει πολυ σα γευση βασικα..

ηλεκτρολύτες are ur friends
δεν ξέρω αν έχει ζάχαρη γιατι δεν πίνω αλλα θα το λέει σίγουρα στα συστατικά του

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρεα. Διαβαζα πριν κατι σελιδες που μιλαγατε για μπανανες,:P,και ηθελα να ρωτησω τι ισχυει με τις φήμες οτι δεν κανει να κανουμε υπερβολική χρηση μπανανας δλδ οχι πανω απο 2-3 την βδομάδα, λογο κάποιου στοιχείου που περιεχει. Ισχυει??

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρεα. Διαβαζα πριν κατι σελιδες που μιλαγατε για μπανανες, :P,και ηθελα να ρωτησω τι ισχυει με τις φήμες οτι δεν κανει να κανουμε υπερβολική χρηση μπανανας δλδ οχι πανω απο 2-3 την βδομάδα, λογο κάποιου στοιχείου που περιεχει. Ισχυει??

αν κάνεις μια στο τόσο ορμονολογικές κ σωστό pct εισαι οκ.

Δημοσ.

Καλά, Άλεξ, έχεις γίνει κτήνος, άμα συνεχίσεις έτσι, του χρόνου εξώφυλο σε βλέπω.

Λίβε, πας για powerlifter; καλά σε λέει η Δημητρα, ντάκον τζουνιορ :)

Τα τεστ δυσανεξίας είναι πεταμένα λεφτά Δήμητρα. Αν νομίζεις ότι έχεις αλλεργία κάπου, κράτα αναλυτικό ημερολόγιο τροφών και στομαχικών καταστάσεων. Σε 2-3 βδομάδες θα δεις να αναδύονται μοτίβα και θα καταλάβεις τις τροφές ή τους συνδυασμούς που σε ενοχλούν. 

Ορίτζιναλ, η συνταγή είναι απλή. Βάζεις ταχίνι και μέλι για το υγρό μέρος, θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς, βρώμη, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα, σκόνη πρωτείνης, για το ξηρό μέρος. Το πόσο θα βάλεις από το καθένα εξαρτάται από τα γούστα. Το ζήτημα είναι η τελική ζύμη να είναι κάπως σφιχτή. ούτε πολύ πέτρα, ούτε πολύ υγρή.

Απλώνεις λαδόκολλα στο ταψί, ρίχνεις σβόλους από τη ζύμη που έφτιαξες, τα ψήνεις για 15-20' στους 180 κι είσαι ΟΚ.

Πειραματίσου, μη φοβάσαι, βγαίνουν νόστιμα τα άτιμα. Απλά παίζοντας με τη συνταγή βγάζεις κάθε φορά και διαφορετική γεύση, να μη βαριέσαι βρε αδερφέ :)

Μμμ ωραία φαίνονται!! :-D Ευχαριστώ πολυ Γιάννη!

• Like 1
Δημοσ.

Busted λοιπον :P Ενδείκνυται μετα την προπόνηση ή πριν, γιατι εχω ακουσει και τα δυο..

οτι σου χρειάζεται , προσωπικά τρώω πριν

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...