Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Ενα ωραίο προγραμματάκι , upper/lower όπως μου αρέσει, από το Brandon Cambell που συμπαθώ με όλες τις πληροφορίες σε μια σελίδα. Κρατήστε το link , και όποιος θέλει το δουλεύει.

http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλημερες κι απο μενα...! μετα το κουτσουρεμενο σαββατο με τη ξεκουραση των ποδιων & το χτεσινο ρεπο, σημερα επιτελους ειμαι μια χαρα. :) 5:30 εχω προπονηση 1 ωρας & μετα φουλ διαδρομο. :)

@teh ολα γι αυτο γινονται, για να σηκωνεις τις κατσαρολες :P

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να αρχίσω να γυμνάζω κοιλιακούς σιγά σιγά και θα ειναι γαμησάκι , ήδη πρίζεται η κοιλιά μου που τσιμπάει λιγο ζόρι απο τις υπόλοιπες ασκήσεις γιατι ειναι και η μαλακία με τους γιατρούς , άντε να εμπιστευτεις την άλλη όταν σου λέει ε ξεκίνα οποτε θες και βλέπεις ... τι να δω μαρη μαγδάλο ... επιδιόρθωση κοιλιακών μου έκανες με ράμματα .. ψαχτά θα το πάω? και διαβάζω στο net ξένους χειρούργους να λένε απαγορευεται ab workout για 2 μηνες++ :mad:  wtf?

μια σημερινή πριν την προπόνηση στήθους, ακόμα δεν έχει ξεπριστεί τελείος η κοιλιά και θέλει κανα 1,5 μηνα ακόμα αλλα δε με νοιάζει κ τόσο αυτό , ειναι κάπου στα 80cm , αν ξεπριστεί και γραμμώσω κίολας θα ειναι σε οκ μέγεθος

post-212651-0-02910600-1402916932_thumb.jpg

Το λοιπόν, φρίκαρα, παραιτήθηκα, ξεκινώ γυμναστική όπως άλλοτε. Για παραλία δεν το 'χω, αλλά ψυχική υγεία ρε.
Θα μπω στο γυμναστήριο κλαίγομτας αύριο.

Από τη μία που ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω περάσει στη ζωή μου και δυστυχώς το κύριο έσοδό μου. Αλλά δε γαμείς.

Δίνω δύο βδομαδούλες για τα 60 kg squat :P

καλή αρχή :D
γνώμη μου μη σκέφτεσαι τα κιλά , ξεκίνα και όλα θα έρθουν
κ εγώ ξεκίνησα πριν μια εβδομάδα μετά απο off 1,5 μηνα ακινησίας και ειμαι ξενερωμένος για αρχή γιατι πιστευα οτι η δύναμη μου θα είναι ίδια σε μια εβδομάδα λολ

• Like 4
Δημοσ.

πρέπει να αρχίσω να γυμνάζω κοιλιακούς σιγά σιγά και θα ειναι γαμησάκι , ήδη πρίζεται η κοιλιά μου που τσιμπάει λιγο ζόρι απο τις υπόλοιπες ασκήσεις γιατι ειναι και η μαλακία με τους γιατρούς , άντε να εμπιστευτεις την άλλη όταν σου λέει ε ξεκίνα οποτε θες και βλέπεις ... τι να δω μαρη μαγδάλο ... επιδιόρθωση κοιλιακών μου έκανες με ράμματα .. ψαχτά θα το πάω? και διαβάζω στο net ξένους χειρούργους να λένε απαγορευεται ab workout για 2 μηνες++ :mad:  wtf?

μια σημερινή πριν την προπόνηση στήθους, ακόμα δεν έχει ξεπριστεί τελείος η κοιλιά και θέλει κανα 1,5 μηνα ακόμα αλλα δε με νοιάζει κ τόσο αυτό , ειναι κάπου στα 80cm , αν ξεπριστεί και γραμμώσω κίολας θα ειναι σε οκ μέγεθος

Ρε μανάρι πόσος καιρός πάει απ την εγχείρηση; αν είναι λιγότερο από 2μηνο (που είναι) άστο να πάει στο καλό μην τρέχεις...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μανάρι πόσος καιρός πάει απ την εγχείρηση; αν είναι λιγότερο από 2μηνο (που είναι) άστο να πάει στο καλό μην τρέχεις...

ε σε καμια εβδομάδα λέω , όχι τώρα

• Like 1
Δημοσ.

ε σε καμια εβδομάδα λέω , όχι τώρα

και πάλι, με μέτρο... εγώ είχα φοβηθεί πολύ που ξεκίνησα λίγο πιο νωρίς πέρυσι...

μας έστειλαν απ τη δουλειά μειωμένη συνδρομή για το vari sports club αλλά είναι διαόλου κώλο :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ανέφεραν το πόσο πάει το Vari Sports Club το χρόνο ή απλά το ποσοστό μείωσης? :P

Δημοσ.

ανέφεραν το πόσο πάει το Vari Sports Club το χρόνο ή απλά το ποσοστό μείωσης? :P

α όχι πόσο πάει γενικά, με την έπτωση 444 και 3 μήνες δώρο και κάτι άλλα spa διατροφολόγος κτλ

Δημοσ.

και πάλι, με μέτρο... εγώ είχα φοβηθεί πολύ που ξεκίνησα λίγο πιο νωρίς πέρυσι...

μας έστειλαν απ τη δουλειά μειωμένη συνδρομή για το vari sports club αλλά είναι διαόλου κώλο :P

εγώ το μόνο που φοβάμαι σε τέτοια θέματα ειναι οτι δεν θα το πάρω χαλαρά κ επειδή έχω και μια ανοχή στον πόνο θα γίνει καμια στραβή

γιαυτό αφήνω μια εβδομάδα για περισότερη ασφάλεια :P

πήγαινε όπου σε βολευει , εγώ αν και έχω 3 gym στην περιοχή μου παίρνω λεωφορείο 50 λεπτά απόσταση για να πάω καθημερινά επειδή ειναι ο μόνος χώρος που με εμπνεει

• Super Moderators
Δημοσ.

α όχι πόσο πάει γενικά, με την έπτωση 444 και 3 μήνες δώρο και κάτι άλλα spa διατροφολόγος κτλ

χωρίς την έκπτωση είχα ακούσει κάτι 650-700αρια νομίζω...

Δημοσ.

χωρίς την έκπτωση είχα ακούσει κάτι 650-700αρια νομίζω...

700 το χρόνο ? με τόσα μπορείς να tren hard @home , eat clen n test ur self brah !

ααχχαχα jk jk

πάντως ειναι πολλά , δηλαδή αν πληρώσεις 1 μηνα μόνο του πόσο πάει ο μήνας? 100 euro ? :mellow:

Δημοσ.

700 το χρόνο ? με τόσα μπορείς να tren hard @home , eat clen n test ur self brah !

ααχχαχα jk jk

πάντως ειναι πολλά , δηλαδή αν πληρώσεις 1 μηνα μόνο του πόσο πάει ο μήνας? 100 euro ? :mellow:

συνήθως δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές γι αυτά τα γυμναστήρια τύπου holmes, vari sports club κτλ

Thresh ρώτησα, 550 λέει χωρίς την έκπτωση, αλλά μπορεί και πάλι για εταιρικό, δεν είναι σίγουροι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...