Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 μας χωρίζει κάνας χρόνος δουλειάς και λίγο σολάριουμ. Του χρόνου θα ξανα συγκρίνω τιποτα δε μας χωριζει φιλε μια χαρα εισαι , λιγο μαυρισμα θελεις κ εισαι κομπλε ! πολυ δυνατος μπραβο ! εντομεταξυ σαν και σενα ημουν κ γω ασπρος - με 2 μπανια εγινα ετσι .. 1
YiN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλό ξεφλούδισμα. Το λοιπόν, φρίκαρα, παραιτήθηκα, ξεκινώ γυμναστική όπως άλλοτε. Για παραλία δεν το 'χω, αλλά ψυχική υγεία ρε. Θα μπω στο γυμναστήριο κλαίγομτας αύριο. 9
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και από τις 5 δουλειές? Άντε για να δούμε και άλλο ένα κορίτσι να σηκώνει. 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σημερα παω το απογευμα για καφε.. Παει 19:30 δεν εχω τιποτα να φαω.. Σταματαω σε ενα κοτοπουλαδικο παιρνω δυο βαρβατα σαντουιτσς ... Μετα βλεπω ενα σουπερ μαρκετ μπαινω μεσα παιρνω ενα λιτρο γαλα και βγαινω... Η κοπελα που μασταν μαζι τρελαθηκε....Χαχαχ Δημητρα αυριο εχω ποδια θα κλαψουν μανουλες.. Δεν λογαριαζω τιποτα ..... 3
YiN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και από τις 5 δουλειές? Άντε για να δούμε και άλλο ένα κορίτσι να σηκώνει. Από τη μία που ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω περάσει στη ζωή μου και δυστυχώς το κύριο έσοδό μου. Αλλά δε γαμείς. Δίνω δύο βδομαδούλες για τα 60 kg squat 2
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Από τη μία που ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω περάσει στη ζωή μου και δυστυχώς το κύριο έσοδό μου. Αλλά δε γαμείς. Δίνω δύο βδομαδούλες για τα 60 kg squat deep squat παρακαλώ.... άντε και άργησες...πέθανα στη μοναξιά του γυναικείου lift εδώ μέσα.... Σημερα παω το απογευμα για καφε.. Παει 19:30 δεν εχω τιποτα να φαω.. Σταματαω σε ενα κοτοπουλαδικο παιρνω δυο βαρβατα σαντουιτσς ... Μετα βλεπω ενα σουπερ μαρκετ μπαινω μεσα παιρνω ενα λιτρο γαλα και βγαινω... Η κοπελα που μασταν μαζι τρελαθηκε....Χαχαχ Δημητρα αυριο εχω ποδια θα κλαψουν μανουλες.. Δεν λογαριαζω τιποτα ..... Ντάκον Junior θα γίνεις .... ειδικά αν σε δω να τρως burger
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Χαχαχα.... Ακομα εχω μπροστα μου μελλον... Να ανεβαινουνε σε δυναμη και τα αλλα αν κλεισω το στομα θα επανελθουν... Σημερα στις στρατιωτικες τρελαθηκα που τα σηκωσα και στα τρια σετ... Να φτιαξω το σακο που θελω και να βρω/αγορασω αλυσιδα... Το σαββατο θα χουμε ανελεητο μαστιγωμα...
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Χαχαχα.... Ακομα εχω μπροστα μου μελλον... Να ανεβαινουνε σε δυναμη και τα αλλα αν κλεισω το στομα θα επανελθουν... Σημερα στις στρατιωτικες τρελαθηκα που τα σηκωσα και στα τρια σετ... Να φτιαξω το σακο που θελω και να βρω/αγορασω αλυσιδα... Το σαββατο θα χουμε ανελεητο μαστιγωμα... Είσαι Ντάκον Junior, τέλος 1
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μπα, εγώ είμαι φλώρος. Αυτός είναι the real deal. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μπα, εγώ είμαι φλώρος. Αυτός είναι the real deal. Έχει το αίμα του νεανία δυνατός ο μικρός, μπράβο του. Ντάκον, εσύ όντως μπήκες σε off περίοδο;
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Yep. Προσέχουμε για να έχουμε. Επιστροφή Σεπτέμβρη;
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δεν κανω τιποτα παραπανω απο το να ακουω το σωμα μου... Το δινω ενεργεια.. Με τις οδηγιες/συμβουλες ολων το παιδιων εδω μεσα... Θελει υπομονη και να πονεσεις λιγο για να δεις αποτελεσμα.... 2
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλά, Άλεξ, έχεις γίνει κτήνος, άμα συνεχίσεις έτσι, του χρόνου εξώφυλο σε βλέπω. Λίβε, πας για powerlifter; καλά σε λέει η Δημητρα, ντάκον τζουνιορ Τα τεστ δυσανεξίας είναι πεταμένα λεφτά Δήμητρα. Αν νομίζεις ότι έχεις αλλεργία κάπου, κράτα αναλυτικό ημερολόγιο τροφών και στομαχικών καταστάσεων. Σε 2-3 βδομάδες θα δεις να αναδύονται μοτίβα και θα καταλάβεις τις τροφές ή τους συνδυασμούς που σε ενοχλούν. Ορίτζιναλ, η συνταγή είναι απλή. Βάζεις ταχίνι και μέλι για το υγρό μέρος, θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς, βρώμη, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα, σκόνη πρωτείνης, για το ξηρό μέρος. Το πόσο θα βάλεις από το καθένα εξαρτάται από τα γούστα. Το ζήτημα είναι η τελική ζύμη να είναι κάπως σφιχτή. ούτε πολύ πέτρα, ούτε πολύ υγρή. Απλώνεις λαδόκολλα στο ταψί, ρίχνεις σβόλους από τη ζύμη που έφτιαξες, τα ψήνεις για 15-20' στους 180 κι είσαι ΟΚ. Πειραματίσου, μη φοβάσαι, βγαίνουν νόστιμα τα άτιμα. Απλά παίζοντας με τη συνταγή βγάζεις κάθε φορά και διαφορετική γεύση, να μη βαριέσαι βρε αδερφέ 2
tehAllantin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 γεια σας παρέα υπερτούμπανα! (ψυχολογικά τούμπανα πάνω απ''ολα!). Αύριο έρχεται η φιλενάδα από Σουηδία. Άλλοι πάνε να γίνουν πατάτες/ζαμπόν από αλκοόλ και χασίσιμυρωδάτο και εμείς θα πάμε για υπερεβδομάδα γυμναστικής/cardio στα παρκάκια κλπ. ZHTΩ! Σημερα κανονικά το 5/3/1, περιττό να σας πω πως στην κουζίνα τις κατσαρολάρες τις 60λιτρες τις σηκώνω λες και είναι πούπουλλα να'ουμ, . Να άλλο ένα καλό τς γυμναστικής. Καλή βδομαδα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις