Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Όλη μέρα βλέπεις τεχνικές για ασκήσεις τώρα δες τεχνικές για ποζα. Στησε το κινητό κάπου βάλε αντιστροφή μέτρηση και ποζαρε 1
king2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημητρα αστα αυτα.Εδω εισαι http://digital-photography-school.com/21-sample-poses-photographing-female-models/ Ο αντρικος πληθυσμος περιμενει... 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Επειδή είμαι σχετικά καινούργιος κ οι παλαιότεροι είναι λίγο στα @@ αναγκάζομαι να κάνω την δουλειά εγώ. Οπότε δυστυχώς σχεδόν πάντα ειδικά τα πρωινά δεν το έχω αυτο το 5λεπτο. Άν είχα διάλειμμα φυσικά και θα έτρωγα όχι σαντουιντς αλλά κανονικό φαγητό από το σπίτι.Το λέω για να μην παρεξηγηθώ οτι καταφεύγω στην εύκολη λύση. Μπορείς να ετοιμάσεις μπισκότα με ταχίνι, μέλι, βρώμη, σκόνη πρωτείνης, κτλ, να τα έχεις στην τσέπη και όταν πεινάς θα ρίχνεις από κανένα στο στόμα ενώ δουλεύεις, δε χρειάζεται να κάνεις διάλειμμα. Έχω ζήσει τέτοια εμπειρία, κι αυτό το κολπάκι με τα μπισκότα λειτουργεί. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τελευταίος αγώνας της σεζόν για μένα. Άντε να δούμε πως θα παει. Καλημέρες 1
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τελευταίος αγώνας της σεζόν για μένα. Άντε να δούμε πως θα παει. Καλημέρες καλη επιτυχία πζηλέ!
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ερώτηση Μπορούμε να πάρουμε ηλεκτρολυτες απο σκευάσματα του εμπορίου; Thanks
original911 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μπορείς να ετοιμάσεις μπισκότα με ταχίνι, μέλι, βρώμη, σκόνη πρωτείνης, κτλ, να τα έχεις στην τσέπη και όταν πεινάς θα ρίχνεις από κανένα στο στόμα ενώ δουλεύεις, δε χρειάζεται να κάνεις διάλειμμα. Έχω ζήσει τέτοια εμπειρία, κι αυτό το κολπάκι με τα μπισκότα λειτουργεί. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!Είναι περίεργη η φάση όλη κ έχω ξενερώσει πολύ.Ευτυχώς που τρώω δυνατό πρωινό κ με κρατάει λίγο.Οι 8ωροι στην δουλειά μου κάνουν διάλειμμα οι 6ωροι όχι. Μαους οι μπανάνες δεν θα με πιάσουν το ξέρω ήδη τρώω 3 τη μέρα αν έτρωγα και 3 στη δουλειά θα γινόμουν πίθικος. Έκανα λάθος με το τρέξιμο ,έκαψα πολυ μυική μάζα μαζί με λίπος κ τώρα είμαι κοκκαλίαρης Προσπαθώ να τρώω αρκετά μπας κ παχύνω αλλά με τόσο μεγάλο κενό απο την δουλειά δεν μπορώ να φάω τα γεύματα που έχασα. Γιάννη έχεις συνταγή? Υ.Γ.:Συγγνώμη ξέχασα να πω τις καλημέρες μου! 1
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 8ωροι = 30 λεπτα (υποτίθεται) part timers = 15 (υποτίθεται) αντε μουθ και στο διάολο.
original911 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 8ωροι = 30 λεπτα (υποτίθεται) part timers = 15 (υποτίθεται) αντε μουθ και στο διάολο. Μακάρι φίλε μου να ήταν έτσι.Αλλά τι περιμένεις σε μία χώρα που τα πάντα ΔΕΝ λειτουργούν.Όλα είναι αλυσίδα όταν το κατανοήσουμε θα πάμε μπροστά.
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ερώτηση Μπορούμε να πάρουμε ηλεκτρολυτες απο σκευάσματα του εμπορίου; Thanks Μην δίνεις τσάμπα λεφτά εκεί μωρέ...βάζε αλατάκι στα φαγητά σου και είσαι κομπλέ. Μερικοί που θέλουν ηλεκτρολύτες μέσα στην προπόνηση αν δεν έχει το ενδοποροπονητικό τους (bcaa) και κάποιους ηλεκτρολύτες βάζουν λίγο αλατάκι μέσα.
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τα τεστ δυσανεξίας αξίζουν; ή είναι πεταμένα λεφτά;
alex_000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σημερινες ! δεν εχω δει ποτε πιο μικρα τα χερια μου αλλα δε γαμιεται ειμαι κομματια χαχαχαχαχαχ ετσι λεμε οταν φευγουν μυες 1a11a.jpg 1a1232.jpg μας χωρίζει κάνας χρόνος δουλειάς και λίγο σολάριουμ. Του χρόνου θα ξανα συγκρίνω 7
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ετσι ειναι οι εργοδοτες εδω στο ελλαδισταν.. Και γω περιμενω να μου πει για το φαγητο .. Να του το φτυσω στην μαπα... Προχτες καναμε διαλλειμα λες και ειμαστε παιδια του.. Σηκωσε δυο εργατες για να του βαλουν νερο.. Ο ανθρωπος εχει προβλημα με το εγω του δεν εξηγητε αλλιως... Σημερα μαμησαμε.. Βγηκαν τα προηγουμε να κιλα σε ολα τα σετ αυτη την φορα το τολμησα... Τωρα νιωθω αναπηρος... Πολυ ζορισμα αλλα και πορωση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις