king2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σημερινες ! δεν εχω δει ποτε πιο μικρα τα χερια μου αλλα δε γαμιεται ειμαι κομματια χαχαχαχαχαχ ετσι λεμε οταν φευγουν μυες 1a11a.jpg 1a1232.jpg Μαργαριτα μη μασας με το καιρο θα φυγουν κ πιασηματα και κομποι και τα παντα ολα ! καποιος σου χε ζητησει μσν πριν λιγες μερες θυμαμαι , ετοιμασου να σου προσφερθει για μασζακι να σου λυσει τους κομπους συνδιασα για λιγο καιρο την δουλεια εδω με διακοπες , οποτε οι επομενες φωτο αν υπαρχουν θα ειμαι μαυρος σαν αραπης ! αντε και καλο καλοκαιρι σε ολους !!! Γεια σου ρε τουμπανο Maus γαμω τα χερια πολυ φουσκωμα.Εχουν πιασει 50cm περιμετρο?Εγω ειμαι στα 36. Σημερα πρωτο μπανακι 1 ωριτσα μεσα πολυ ζεστη θαλασσα μια χαρα αεροβικη. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Επειδή είμαι σχετικά καινούργιος κ οι παλαιότεροι είναι λίγο στα @@ αναγκάζομαι να κάνω την δουλειά εγώ. Οπότε δυστυχώς σχεδόν πάντα ειδικά τα πρωινά δεν το έχω αυτο το 5λεπτο. Άν είχα διάλειμμα φυσικά και θα έτρωγα όχι σαντουιντς αλλά κανονικό φαγητό από το σπίτι.Το λέω για να μην παρεξηγηθώ οτι καταφεύγω στην εύκολη λύση. αυτα ειναι μαλακιες! και νομικα εισαι κατωχηρομενος για το διαλλειμα για φαγητο. οποτε γραψτους στα αρχιδα σου! πες οτι πας τουαλετα Ανεβηκες αρκετα σε λιπος ρε συ αλλα πιστευω ειναι καλυτερο το σωμα ετσι.Φουσκωσες σε αρκετα σημεια.Το <10% λιπος δεν δειχνει καθολου ωραια.Στο 10-11% ειναι το καλυτερο για οποιοδηποτε σωμα και το πιο ομορφο. αφου εχω λιωσει στο φαγητο πως να μην ανεβω. και το κατω απο 10 μπορει να δειξει ωραιο. απλα παιζει ρολο το πως θα το κανεις
king2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αυτα ειναι μαλακιες! και νομικα εισαι κατωχηρομενος για το διαλλειμα για φαγητο. οποτε γραψτους στα αρχιδα σου! πες οτι πας τουαλετα αφου εχω λιωσει στο φαγητο πως να μην ανεβω. και το κατω απο 10 μπορει να δειξει ωραιο. απλα παιζει ρολο το πως θα το κανεις Πολλα παιζουν ρολο.Ειδικα αν ειναι καλα κατανεμμημενο το λιπος σε ολο το σωμα και με 8-9% δειχνεις και γραμμενος και φουσκωμενος.Το τελειως γραμμωμενο σωμα με το ελαχιστο λιπος ειναι μονο για αγωνες και για μενα ειναι παρα πολυ ασχημο.
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σαν το πεκ-ντεκ και το κροσοβερ μεσα στην θαλασσα μιλαμε δεν υπαρχει τιποτα ! οκ για να πρηστεις στην πλατη πρεπει να κανεις πραγματικο κολυμπι και για πολυ ωρα , το στηθος ομως μπορεις να το κανεις πολυ ευκολα τουμπανο μεσα σε 5 λεπτα ! εμενα το στηθος εναι διπλασιο οταν βγαινω απο την θαλασσα σε σχεση με οταν μπαινω ! λιβε και linkin ευχαριστω ρε παιχτες ! κινγκ πολυ θα θελα αλλα καμμια σχεση ρε φιλε τα 50αρια χερια ειναι σαν κορμοι απο δενδρα ! σκεκτ πολυ θα θελαμε στην ελλαδα τα εργατικα δικιωματα να ισχυουν κι ολας , αλλα δεν .. οριγιναλ 2-3 μπανανουλες παιρνε μαζι και χτυπα τες οποτε μπορεις θα σου δωσουν και ενεργεια που την χρειαζεσαι στην δουλεια .. βοζινιωτη το φυσας το μασαζ ε ?? χαχααχα εισσσωραιος !!
linkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Maus και spect ειστε κοπιδια και οι 2 ρε μαγκες. Μπραβο! 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 μαους οπως και να χει οταν δουλευω 8ωρες οποιος και να ειναι αφετνικο μου εγω το διαλλειμα για να φαω θα το κανω και ας πει οτι θελει. δες το και αλλιως πρεπει να φαω γιατι δεν εχω δυναμη. Δεν νοιωθω καλα. Η πας τουαλετα που αλλη μια βιολογικη αναγκη και καθεσαι γι φαγητο
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 τουαλετα να την κανει στην ζουλα οκ ναι ! να του πει ομως αφεντικο ξερεις δικαιουμαι βαση νομου μισαωρακι κτλ το πιο πιθανο ειναι να του απαντησει αντε σπιτακι σου αγορι μου και θα βρω εναν αλλον που δε θα το θελει και τοσο ! και στην ουρα θα περιμενουν αμετρητοι νεοι που θα το βουλωνουν δυστυχως .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 πρεπει να χει πολυ κομπλεξ καποιος για να μην σε αφησει 5 λεπτα να φας ενα σαντουιτς. μετα αλλιως ξεκινας τις ζαλαδες κτλ και τελος εγω τωρα στο 5μηνο οχι φαγητο 2 ταπερ εβγαζα καθε φορα και μυριζε ολο το γραφειο σκορδο
bosei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λόγω της δουλειάς μένω νηστικός τουλάχιστον 7 ώρες.Άντε στην καλύτερη να φάω 2 φέτες του τόστ με χαλβά ή ταχίνι και μία μπανάνα.Θα βοηθούσε ένα σκούπ πρωτείνης?Υπολογίστε και την φύση της δουλειάς μου(αποθηκάριος σε ΣΜ).Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Καταρχάς αν δεν βγαίνει αλλιώς το πρόγραμμα δεν τρέχει και τίποτα να μείνεις νηστικός 7 ώρες. Οκ, θα ήταν καλό να φάς κάτι αλλά αν δεν γίνεται δεν είναι ότι θα πάθεις και κάτι. Πάντως λύσεις υπάρχουν. Μία είναι η πρωτεΐνη που είπες...βάζεις από το σπίτι και βρώμη και τα ανακατεύεις με γάλα ή νερό. Πάντως παιδιά δεν γίνεται και σε όλες τις δουλειές να βγάλεις να φας. Τώρα π.χ. που κάνω πρακτική σε ένα φυσικοθεραπευτήριο τι να κάνω ? Να αφήσω τον άνθρωπο επειδή πρέπει να φάω ? Ναι οκ το στομάχι χτυπάει τύμπανα αλλά το βουλώνω και τρώω όταν τελειώσω. 1
margaritagr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ειναι η ηλιθιοτητα των ελληνων εργοδοτων. Δε μπορουν να καταλαβουν το προφανες... Ο οργανισμος θελει καυσιμο για να δουλεψει,,, πιο αποδοτικος πως εισαι; Οταν εχεος εξαντληθει κ μπορει να ζαλιζεσαι απ την αφαγια; Maus & Spect ειστε τουμπανα λεμε Εκανα κι εγω τη προπονησουλα μου, κουτσουρεμενη μεν λογω ποδιων, αλλα την εκανα. Δευτερα παλι 1
Prozac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ήμουν έτοιμος να βάλω και εγώ φώτο, αλλά τώρα που έβαλε ο Σπέκτ και ο Μάους, γάμα το.
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ήμουν έτοιμος να βάλω και εγώ φώτο, αλλά τώρα που έβαλε ο Σπέκτ και ο Μάους, γάμα το. Και γω πια δεν τολμώ να βάλω άλλη φώτο μου
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Prozac σιγα μη σκισουμε κανα καλσον κ γω και ο σπεκτ, ασε τα σαπια και χωσε φωτο ! Δημητρα για σενα δε χρειαζεται να πω κατι , ο λαος δε θελει , απαιτει να ανεβασεις .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μπος δεν θα τον αφήσεις στη μέση αλλά στο ενδιάμεσο με τον επόμενο τρως. Εγω κάθε φορά που παω κάπου αν τρώει άλλος δεν τον κόβω του λεω μια καλη όρεξη και τελειώνει η φάση. Την άλλη φορά ειδα τη σερβιτόρα που έτρωγε και πήγα και πλήρωσα μέσα για να μην την κόψω
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Prozac σιγα μη σκισουμε κανα καλσον κ γω και ο σπεκτ, ασε τα σαπια και χωσε φωτο ! Δημητρα για σενα δε χρειαζεται να πω κατι , ο λαος δε θελει , απαιτει να ανεβασεις .. Ρε συ Μάου, αν αυτό είναι το αδύνατο χέρι σου δλδ το τούμπανο πως είναι; Καλά ε, μη φάει κανείς φάπα από τα χέρια σου. δεν βγαίνω καλά στις φώτο, δεν ξέρω να ποζάρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις