dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πήγα τις προάλλες σκλαβενίτη και πήρα 3 κιλά total 2% που τα είχε προσφορά 2,90 το κιλό...τσέκαρε μπας κι έχει ακόμα την προσφορά.Δεν εχουμε σκλαβενιτη εδω πανω!
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Παρε με κ μενα? Δεν νομιζω να σου αρεσει αυτο που παω να κανω δεν ειναι για γυναικες ...Τουλαχιστον για την συντριπτικη πλειοψηφια. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Α ναι ξεχασα εισαι τουμπανοσεξιστης με πιστολι εσυ! Καλα να περασει ο,τι κ αν κανεις!
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Α ναι ξεχασα εισαι τουμπανοσεξιστης με πιστολι εσυ! Καλα να περασει ο,τι κ αν κανεις! Λολ σιγα μην ειμαι και μπαλαρινα .Θα δεις ρε χαζη μολις γυρισω και θα μου πεις οτι ειχα δικιο . 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν νομιζω να σου αρεσει αυτο που παω να κανω δεν ειναι για γυναικες ...Τουλαχιστον για την συντριπτικη πλειοψηφια. αν ειναι αυτό που νομίζω να ξες οτι έχεις συνάδελφο εδω μέσα gl son
tehAllantin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πάντα με άρεσε η άρση βαρών (βλέπε μεγάλωσα στα 90's όταν οι πρωταθληταραδες μας τα σαρώναν όλα να 'ουμε) αλλά δεν είχα τη δυνατότητα για προπόνηση. Κάποια στιγμη θα τη δουλέψω, πως θα πάει. Το επολέ-ζετέ είναι ΓΑΜΩ τς ασκήσεις. Στην ουσία είναι άρσεις θανάτου+front squat+ κάτι σαν military press. Νταξει, πολυ χοντροκομμένα. Τώρα το καλοκαίρι, μιας και τα κηπευτικά μπαίνουν στο παιχνίδι γουστάρω να κάνω κάτι σαν γκασπάτσο (περασμένη τοματα/αγγούρι/λιγη πιπεριά/κρεμύδι/σκόρδο/λάδι/αλατοπιπερο/εγώ βάζω και δυόσμο) και τρώω τα μακαρόνια με το κοτόπουλο με αυτή τη σάλτσα. Γαμαέι! γαμώτη, πως στο διάολο το κωλοκινητό από μόνο του πάει σε 640χ480..;; 4
skipperas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Παίδες η παραλία, το χαλαρό μπανάκι και η ηλιοθεραπεία, μπορούν να συνδυαστούν με προπόνηση και βάρη; Την ίδια μέρα; Γιατί έχω ακούσει κάτι urban legends( του τύπου "μετά το μπάνιο απαγορεύεται η γυμναστική λόγω χαλάρωσης των μυών κλπ κλπ" Τι λέτε; Πχ τωρα μεσημέρι πήγα άραξα τρεις ωρίτσες παραλία και λέω κατα τις 8-9 να παίξω λίγο πλάτη-τρικέφαλα!
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Παίδες η παραλία, το χαλαρό μπανάκι και η ηλιοθεραπεία, μπορούν να συνδυαστούν με προπόνηση και βάρη; Την ίδια μέρα; Γιατί έχω ακούσει κάτι urban legends( του τύπου "μετά το μπάνιο απαγορεύεται η γυμναστική λόγω χαλάρωσης των μυών κλπ κλπ" Τι λέτε; Πχ τωρα μεσημέρι πήγα άραξα τρεις ωρίτσες παραλία και λέω κατα τις 8-9 να παίξω λίγο πλάτη-τρικέφαλα! Μια χαρα γινεται αν ηταν ετσι θα ειχαμε κοψει τα μπανια .Εγω συνηθως τις μερες που παω για μπανιο εχω gym . 2
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εγώ τις μέρες που είμαι off λιώνω την κορμάρα μου κάτω από τον ήλιο, μαζί με τα ταπεράκια για σνακ
bosei Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Παίδες η παραλία, το χαλαρό μπανάκι και η ηλιοθεραπεία, μπορούν να συνδυαστούν με προπόνηση και βάρη; Την ίδια μέρα; Γιατί έχω ακούσει κάτι urban legends( του τύπου "μετά το μπάνιο απαγορεύεται η γυμναστική λόγω χαλάρωσης των μυών κλπ κλπ" Τι λέτε; Πχ τωρα μεσημέρι πήγα άραξα τρεις ωρίτσες παραλία και λέω κατα τις 8-9 να παίξω λίγο πλάτη-τρικέφαλα! Εγώ φέτος έκανα μπάνιο την ίδια μέρα μετά το μπάνιο 2 φορές. Την πρώτη φορά έκανα προπόνηση στα καπάκια δηλαδή φτάνω σπίτι πίνω έναν εσπρέσσο και ξεκινάω προπόνηση. Ε δεν βγήκε...ήταν λες και ήμουν ακόνη για μπάνιο. Την δεύτερη φορά άφησα να περάσει ένα 4-5ωρο και όλα ήταν μιά χαρά.
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγώ πάλι σχεδιάζω να κάνω βάρη πριν πάω θάλασσα καθώς συνήθως πάμε κατα τις 6 το απόγευμα και καθόμαστε μέχρι τη δύση. Οπότε 5 βάρη, μουσκίδι και μετά βουρ για βουτιές. Μόνο μειονέκτημα ότι εκείνη την ώρα θα έχει 40φευγα βαθμούς. Αγκαλίτσα με τον ανεμιστήρα θα 'μαι.
skipperas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ναι το να κάνεις πριν είναι μια λύση! Γιατί και δροσίζεσαι και τη βγάζεις κομπλέ τη προπόνηση ΚΑΙ είσαι και πρησμένος και φαίνεσαι πιο τούμπανο! χεχε
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το προγραμματακι μου σημερα , το εμπλουτισαμε κιολας, ανεβασα κ κιλα παλι σε καποιες ασκησεις , κ βγηκε ωραιοτατα Και μετα 43' διαδρομος με ανηφορα κ τρεξιμο ανα διαστηματα. Ειχα βαλει στοχο τα 60' αλλα ο δικεφαλος ηταν στο ορια της κραμπας και τελικα το σταματησα... Αυριο ελεγα να παω, εστω κ μπνο γι αεροβιο, αλλα επειδη ολη η βδομαδα πηγε με πιασιματα κ πονο, θα κατσω στ αυγα μου. Ερωτηση γενικης φυσεως... Παιζει ενας μυς να ψιλοπρηστει αλλα να μην εχει παθει θλαση; 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ερωτηση γενικης φυσεως... Παιζει ενας μυς να ψιλοπρηστει αλλα να μην εχει παθει θλαση; Ναι φυσικα συμβαινει πολυ συχνα ,αλλοι παρακαλανε να το παθαινουν !Για αυτο παμε gym 1
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Και γυρνας και σε περιμενει μοσχαρισια μπριζολαρα . Ωρες ωρες αγαπω τη μαμα μου Χαχχα ωραιος ρε Φωτη... Οποτε ή ειναι φαση σφιχτης ή τραυματισμος του μυ; Sent from my iPad using Insomnia 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις