Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καντην μονο με την μπαρα να δεις την κινηση στον καθρεφτη... Μετα προσθεσε βαρος... Ειναι για μπριζομενους....
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καντην μονο με την μπαρα να δεις την κινηση στον καθρεφτη... Μετα προσθεσε βαρος... Ειναι για μπριζομενους.... μωρέ ναι μόνο με άδεια θα ξεκινούσα, απλά μου φαίνεται τόσο πολυπλοκοσύνθετη που με τρομάζει.
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Γι αυτο σου ειπα ειναι για προχωρημενους.. Εγω επαιρνα ρισκο που την εκανα... Γιατι δεν ειμαι ακομα σε τετοιο επιπεδο.. Κακα τα ψεματα...
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θα κάνω υπομονή, παίζει σε κανένα crossfit να τη δοκιμάσουμε να μου φύγει η κάψα
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ξεκουραση τον αυγουστο που θα φυγω! μια και καλη Κι εγω οπως το χες γραψει νομιζα οτι σταματησες τωρα γενικως για ξεκουραση! Αυγουστο κι εγω θα λειπω τα 3/4 του μηνα.. Μπορει απο τη πρωτη βδομαδα μεχρι και τις 27.. Γι αυτο θα προμηθευτω στρωματακι, λαστιχο, κανα kettlebell & γενικοτερα εχω πει στη κοπελια να μου δειξει ασκησεις να κανω , γιατι δε θελω σε καμια περιπτωση να μεινω τοσο διαστημα ετσι. Εχω και ποδηλατο εκει που κανω συνηθως μια διαδρομη μεχρι τη θαλασσα 6χλμ , βαλε και το κολυμπι... Κατι πιστευω να γινει. Παντως ολη αυτη η βδομαδα εχει κυλησει με πιασιματακια & διατασεις, πιασιματακια και διατασεις
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Με kettlebell και μόνο γυμνάζεσαι πλήρως Μαργαρίτα, τουλάχιστον για τις 2-3 βδομάδες που θα λείψεις από τοο γυμναστήριο. Αν μπορείς να πάρεις κανα 5κιλο*, θα είσαι μια χαρά. *Δες ποιες ασκήσεις θα κάνεις και πάνε σε κατάστημα να δεις ποιο βάρος είναι το ιδανικό. 1
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μου δωσε για πρωτη φορα kettlebell στο μαθημα της Δευτερας , χρησιμοποιησα Δευτερα & Τεταρτη το 6κιλο. Οποτε θα δω αν κ ιουλιο θα συνεχισω με το ιδιο βαρος
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Είναι σκληρά τα αγόρια μας, δεν θα εγκαταλείψουν έτσι εύκολα. Ο Ντάκον έχει μπει σε προετοιμασίες γάμου και ξεκίνησε το cutting Ο Φώτης θα φάει και μας στο τέλος. Εσας θα σας φαω μια και καλη τον Οκτωβριο . Χονκ Κονκ παω για αρχη! διαλλειμα δεν ξερω μεχρι ποτε θα κανω! με την πρωτη ευκαιρια θα ξεκινησω παλι Αλλοι Hong Kong και αλλοι τα @@ τους ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 φωτη δεν θα μεινω πολυ εκει 4-5 μερες! μετα κανα διημερο Μακαου μετα Γκουανκγζου και μετα θα εγκατασταθω στην Τσανγκσα! 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 φωτη δεν θα μεινω πολυ εκει 4-5 μερες! μετα κανα διημερο Μακαου μετα Γκουανκγζου και μετα θα εγκατασταθω στην Τσανγκσα! Αυτα ειναι ζηλευω, αν και 29/6 φευγω και εγω για ταξιδι ειδικου σκοπου .Ευτυχως εκει που παω εχει gym !
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι ζηλευω, αν και 29/6 φευγω και εγω για ταξιδι ειδικου σκοπου .Ευτυχως εκει που παω εχει gym !Που θα πας? Εσας θα σας φαω μια και καλη τον Οκτωβριο . Αλλοι Hong Kong και αλλοι τα @@ τους ... Θα χουμε προμηθευτει στανες κ τυρογαριδακια να σε ταιζουμε! 2
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ουυυυυυυ, μυστήριο, γουστάρω! Άμα δεν είχα παιδιά κι εγώ θα την έκανα για εξωτερικό, η νοοτροπία μου δεν ταιριάζει σ' αυτή τη χώρα. Σπεκτ, ζηλεύω. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 3,59€ total 2% σε lidl Θα δειτε φωτο οταν γυρισω Παρε με κ μενα?
bosei Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 3,59€ total 2% σε lidl Πήγα τις προάλλες σκλαβενίτη και πήρα 3 κιλά total 2% που τα είχε προσφορά 2,90 το κιλό...τσέκαρε μπας κι έχει ακόμα την προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις