dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 2 αρσενικά τα παράτησαν, το 3ο είναι μέσα στη γκρίνια γιατί πεινάει, τα θηλυκά βλέπω όμως κρατάνε ψηλα τη σημαία του fitness. Keep it up gals! Είναι σκληρά τα αγόρια μας, δεν θα εγκαταλείψουν έτσι εύκολα. Ο Ντάκον έχει μπει σε προετοιμασίες γάμου και ξεκίνησε το cutting Ο Φώτης θα φάει και μας στο τέλος. 3
linkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Για ένα μπωλ τη μέρα, νομίζω σε παίρνει να αγοράζεις κατσικίσιο, θες 1 λίτρο κάθε 4 μέρες. Το κοτατζ εγώ το απλώνω σε ρυζογκοφρέτες. Κόβω κι από μια φέτα τομάτα πάνω και το αφήνω 10 λεπτά να "μπαγιατέψει" λίγο και να αφήσει όλη τη γεύση. Απίθανο. Τόσο ψηλά; πιο πολύ με βολεύει στην ευθεία του χεριού, δηλαδή στο ύψος του στήθους. Nope. Αμα γραφτεις σε καποιον συλλογο θα σε βαλουν να παιξεις με καποιον περιπου στο ιδιο υψος-κιλα με σενα. Που θα τον χτυπας, στο κεφαλι ή στο στηθος?? Να σημαδευεις στο υψος του σαγονιου σου. Eπισης 2 συμβουλες για να κατανοησεις καλυτερα την τεχνικη. Φτιαξε τα ποδια σου σωστα και κανε βηματακια μπρος πισω. 10 μετρα μπροστα - 10 μετρα προς τα πισω. Θες καθολη την διαρκεια της κινησης να εχει ισοροπια, οπως επισης οταν τελειωνεις τον βηματισμο, τα ποδια σου να εχουν την ιδια αποσταση οπως οταν ξεκινησες. Καντο αυτο για καμια 10αρια μερες και μετα πες σε καναν γνωστο σου, οταν τελειωνεις τους βηματισμους σου, να σε σπρωχνει ελαφρα απο διαφορετικη μερια καθε φορα και σε τυχαια χρονικα διαστηματα. Αυτο θα σε βοηθησει παααααααααααρα πολυ να κρατας καλη ισορροπια. Επισης το βαρος σου παιζει απο 50-50 μεχρι 60-40 μεταξυ του μπροστα και πισω ποδιου. 2
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ποια ειναι τα αρσενικα;; Ο Ντακον εκανες βαριες προπονησεις δεν νομιζω να τον παιρνει να παιζει... Το καλυτερο απο το να ακους το σωμα σου δεν υπαρχει.. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ποιοι τα παρατησαν γιαννη? περα απο ντακον
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κι εσυ -προσωρινα, γιατι τρως ζορι στα ποδια κι ειπες να τα ξεκουρασεις. Εκτος κι αν εχασα κανενα επεισοδιο Παντως ψιλοπλακα εκανα, πολυ σοβαρα το πηρατε. Σεβομαι τις επιλογες του καθενος, κι οπως λεει ο λιβε, ακουμε το σωμα μας. ΧαΛαρα παιδες
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 γιαννη εγω ειπα οτι εχω βγει οφφ οχι οτι το εκοψα και τελειως! και το στεπ μου κανω και τα τρεξιματακια μου τα παω (μεθαυριο εχω και αγωνα) απλα δεν παω στον βαθμο που πηγαινα . (Τρεξιμο βαρη κανω καθημερινα) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ξεκουραση τον αυγουστο που θα φυγω! μια και καλη
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 το χει δουλέψει κανείς; Εγω .. Στο killer work routine. Δεν ειναι ασκηση για πειραματισμους και πρεπει να την εκτελεις σωστα και να σαι εμπειρος... Εγω βασικα εκανα την hang clean ..
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Για πόσο σπεκτ; Τέτοια μαζόχα που είσαι σε βλέπω με το που πατάς πόδι Σανγκάη να ρίχνεις ένα γύρο το αεροδρόμιο, έτσι για το γούρι 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Χονκ Κονκ παω για αρχη! διαλλειμα δεν ξερω μεχρι ποτε θα κανω! με την πρωτη ευκαιρια θα ξεκινησω παλι
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εγω .. Στο killer work routine. Δεν ειναι ασκηση για πειραματισμους και πρεπει να την εκτελεις σωστα και να σαι εμπειρος... Εγω βασικα εκανα την hang clean .. Είναι παλούκι άσκηση. Απλά ήθελα να σε ρωτήσω στο δεύτερο ανέβασμα (από το μηριαίο ανεβαίνει με reverse handle η μπάρα στο σημείο της κλείδας) το πέλμα ξεκολλάει όλο; ή μόνο η φτέρνα;
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σταθερος εισαι.. Μονο η φτερνα ανασηκωνεται... Γνωμη μου μην βαζεις ολο το βαρος στο τελος στα δαχτυλα. Θα χασεις την ισορροπια σου.. Αλλα σου ειπα οτι εγω εκανα την hang clean δες την ειναι πιο βατη απο αυτη εδω...
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ε καλά και η hang clean έχει το δύσκολο αυτό μέρος με το ανασήκωμα σε reverse. Το κέντρο βάρους παραμένει κάθετο, ελπίζω να μη μου φύγει. Αν και να πω την αλήθεια φοβάμαι να την κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις