bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 μπος απο τι σκατα ομως παιζει να ειναι ολη αυτη η κουραση που νοιωθω στα ποδια.? δηλαδη τωρα τα νοιωθω κανονικα. αν παω να τρεξω ή να κανω κατι με τα ποδια στα 5 λεπτα θα τα νοιωθω κουρασμενα. Και αυτη η κουραση βγηκε αποτομα δεν ειναι οτι ξεκινησα να πεφτω σταδιακα! Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει spect. Πάντως αφού τελειώνεις τώρα τους αγώνες ρίξε μία καλή ξεκούραση. Για διατροφές, νερά κτλπ δεν στα λέω γιατί φαντάζομαι θα είσαι καλυμμένος από αυτά.
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Φίλε μου μήπως έχεις κάνει λάθος στο νούμερο;; 13.900 είναι waaaay too much. Μέχρι και ανακοπή παθαίνεις (καθώς και η καρδιά είναι ένας μυς). Σκέψου το φυσιολογικό είναι 100 κ σε μια περίπτωση μαραθωνοδρόμου φίλου μου είχε φτάσει 900! Προφανώς θέλει ξεκούραση, σωστή διατροφή πάνω απόλα και αρκετή ενυδάτωςη. Αυξημένη CPK σημαίνει καταστροφή μυών. Δε ξέρω τι πρόγραμμα έκανες ακριβώς ή αν ξεκουραζόσουν αλλά πρόσεξε το! Ναι όποιος ασκείται έχει αυξημένη CPK. Οχι ητανε οντως 13.900, πηρα κι εγω τηλεφωνο μηπως κανανε λαθος, αλλα μου ειπαν οτι το ελεγξαν και δυο φορες. Τρελαθηκανε ολοι και μου λεγανε να πινω συνεχεια νερα. Εννοειται οτι σταματησα τη γυμναστικη, τωρα εχω πολλες μερες να κανω, εχω ξανακανει εξετασεις τεσσερις φορες απο τοτε, τη μια (5 μερες μετα την πρωτη εξεταση) ειχε πεσει στο 820, την αλλη (6 μερες μετα την πρωτη) στο 635 και στην τελευταια (προχθες) ειχε πεσει στο 300. Μου ειπε ο γιατρος να περασει τουλαχιστον ενα 10ημερο μεχρι να ξανακανω. Επισης ειδα οτι οταν καποιος ειναι πιο γυμνασμενος, το σωμα προσαρμοζεται και εκκρινεται λιγοτερη cpk απ'οτι αν ηταν αγυμναστος. Και ειμαι και σε περιοδο με ελειμμα θερμιδων και κακο υπνο, θα επαιξε κι αυτο ρολο. Τωρα με την αστοχια δεν ξερω τι θα κανω απο τωρα και στο εξης. Σιγουρα ακομα και να το παρακανω, δε θα το ξανα-παρακανω τοσο που ειχα παρακανει τοτε. Αλλα δε μπορω να ξερω που ειναι τα ορια.
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν μπορείς -οικονομικά- αγόραζε κατσικίσιο γάλα. Αλλά η διαφορά είναι μεγάλη: 2,50 το κατσικίσιο, 1 το αγελαδινό. Αν πίνεις 1 ποτήρι -δηλαδή 200ml, δηλαδή 1λίτρο σε πάει 5 μέρες, θα αντέξεις οικονομικά το κατσικίσιο. Αλλά αν πίνεις κανα λίτρο τη μέρα, το αγελαδινό είναι μονόδρομος.
linkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Λεπόν, ήρθε το πακέτο γάντια+μπαντάζ+σάκος. Τον γεμίζω πριονίδι, όσο πο πακτωμένα μπορώ. Τον κρεμάω, του ρίχνω ένα ξεγυρισμένο 4λεπτο, τον ξεκρεμάω γιατί σακούλιασε, τον ξαναγεμίζω -ένα 30% επιπλέον ήθελε, άλλο ένα 4λεπτο, ξανά γέμισμα, αυτή τη φορά συμπλήρωσα με πανιά ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω "βουναλάκι" και επιπλέον να μη βγαίνουν τα πριονίδια από το φερμουάρ στο πάνω μέρος. Είναι πλέον πολύ καλά γεμισμένος. Νομίζω όμως ότι με μερικά χτυπήματα ακόμα θα χρειαστεί λίγα ακόμα πανιά, το πριονίδι έχει πολύ αέρα. Εμπειρία; Ένα έχω να πω: Ωραιος ο μαγκας! Μερικες καλοπροαιρετες παρατηρησεις καθως αμα παιζεις 4λεπτο σακο πρωτη φορα, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κανεις οτι να ναι. Αρχικα, το 4λεπτο ειναι παρα πολυ. Ριξ'το σε 3λεπτο. Ακομα, πριν μπεις σακο, κανε λιγη σκιαμαχια σε εναν καθρεφτη να ζεσταθουν οι ωμοι μην γινει καμια ζημια. Επισης, δες βιντεακια online και μαθε πρωτα τα direct. Oταν και μονο οταν μαθεις να βγαζεις σωστα τα ευθεια, δοκιμασε τα υπολοιπα! Αντε καλη συνεχεια! 1
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν μπορείς -οικονομικά- αγόραζε κατσικίσιο γάλα. Αλλά η διαφορά είναι μεγάλη: 2,50 το κατσικίσιο, 1 το αγελαδινό. Αν πίνεις 1 ποτήρι -δηλαδή 200ml, δηλαδή 1λίτρο σε πάει 5 μέρες, θα αντέξεις οικονομικά το κατσικίσιο. Αλλά αν πίνεις κανα λίτρο τη μέρα, το αγελαδινό είναι μονόδρομος. Λες αμα ρωτησω σε κανενα χασαπη, κι εχει κατσικισιο, θα ειναι καλο απο αποψη ποιοτητας ε; Η προβειο.
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σε χασάπη; Πάνε σε βοσκό αν έχεις κοντά (εγώ έχω). Το έχουν πολύ πιο φτηνά (1 ευρώ το κιλό) αλλά θέλει βράσιμο και φιλτράρισμα, έχει μέσα τρίχες κι άλλες μαλακίες. Είναι λίγο ρίσκο το χύμα. Πόσο πίνεις τη μέρα; Λινκιν, κάνω 4λεπτο σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ, δηλαδή 20'' βαράω το σάκο, 10'' ξεκούραση * 8. Με πονάνε λίγο οι καρποί παρά το δέσιμο, είναι από τη λάθος τεχνική ή απλά επειδή είναι αγύμναστοι -κάτι σαν το πιάσιμο στα βάρη; Edit: Λάθος, δεν είναι ο καρπός, ο βραχίονας (από καρπό έως αγκώνα) πονάει λίγο, υποθέτω επειδή είναι αμάθητος στο μποξ. Κάνω σκιαμαχία στον καθρέφτη και παρακολουθώ βίντεο, το έχω πάρει ζεστά. Είναι απίστευτη εμπειρία το μποξ, δε θέλω να το χάσω με κανένα ηλίθιο τραυματισμό λόγω κακής τεχνικής Ο σάκος είναι πολύ γεμάτος μέχρι τη μέση και λίγο πιο χαλαρός στο άνω μισό. Θα τον αφήσω έτσι προς το παρόν, όταν θέλω πολύ ζόρι βαράω χαμηλά, ειδάλλως στοχεύω ψηλά.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 μυτες δεν εχετε? in other news με αυτα και με εκεινα, τελιωσε η σακουλα με την whey... Τρωμε καλα ομως.
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σε χασάπη; Πάνε σε βοσκό αν έχεις κοντά (εγώ έχω). Το έχουν πολύ πιο φτηνά (1 ευρώ το κιλό) αλλά θέλει βράσιμο και φιλτράρισμα, έχει μέσα τρίχες κι άλλες μαλακίες. Είναι λίγο ρίσκο το χύμα. Πόσο πίνεις τη μέρα; Δεν εχω βοσκο κοντα, δεν ειναι ευκολο, γι'αυτο τον ειπα τον χασαπη (δεν ξερω αν εχουν, νομιζω οτι μπορει να εχουν). Δεν πινω πολυ, τωρα ειδικα που ειμαι σε διαιτα, ενα μπωλ για τα δημητριακα το πρωι μονο (θα ναι ~250 ml). Εντω μεταξυ σημερα πηρα κοτατζ πρωτη φορα, και εχει πολυ εντονη γευση. Ετσι σκετο τρωγεται; Δε μπορουσα να φαω παραπανω απ'το μισο (200 gr. ητανε ολοκληρο). Μισο κεσεδακι τη μερα το τρωνε; Τοφου ενταξει, μπορω να τρωγω καθε μερα. Δεν πειραζει να τρως καθε μερα ετσι;
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 <p>Σε χασάπη; Πάνε σε βοσκό αν έχεις κοντά (εγώ έχω). Το έχουν πολύ πιο φτηνά (1 ευρώ το κιλό) αλλά θέλει βράσιμο και φιλτράρισμα, έχει μέσα τρίχες κι άλλες μαλακίες. Είναι λίγο ρίσκο το χύμα. Πόσο πίνεις τη μέρα;</p> <p> </p> <p>Λινκιν, κάνω 4λεπτο σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ, δηλαδή 20'' βαράω το σάκο, 10'' ξεκούραση * 8. Με πονάνε λίγο οι καρποί παρά το δέσιμο, είναι από τη λάθος τεχνική ή απλά επειδή είναι αγύμναστοι -κάτι σαν το πιάσιμο στα βάρη;</p> <p> </p> <p>Κάνω σκιαμαχία στον καθρέφτη και παρακολουθώ βίντεο, το έχω πάρει ζεστά. Είναι απίστευτη εμπειρία το μποξ, δε θέλω να το χάσω με κανένα ηλίθιο τραυματισμό λόγω κακής τεχνικής </p> <p> </p> <p>Ο σάκος είναι πολύ γεμάτος μέχρι τη μέση και λίγο πιο χαλαρός στο άνω μισό. Θα τον αφήσω έτσι προς το παρόν, όταν θέλω πολύ ζόρι βαράω χαμηλά, ειδάλλως στοχεύω ψηλά.</p>να ξερεις πως απο τοτε που αρχισες το TROBATA θα γινει η αιτια διαζυγιου σου διοτι μπηκες στην διαδικασια να παρεις σακους , ροπαλα, αστερακια νιντζα και δεν ξερω εγω τι αλλο... Sent from my ipad4 using Insomnia 2
linkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σε χασάπη; Πάνε σε βοσκό αν έχεις κοντά (εγώ έχω). Το έχουν πολύ πιο φτηνά (1 ευρώ το κιλό) αλλά θέλει βράσιμο και φιλτράρισμα, έχει μέσα τρίχες κι άλλες μαλακίες. Είναι λίγο ρίσκο το χύμα. Πόσο πίνεις τη μέρα; Λινκιν, κάνω 4λεπτο σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ, δηλαδή 20'' βαράω το σάκο, 10'' ξεκούραση * 8. Aσε τα ΤΑΒΑΤΑ και τα κουλουβαχατα. Δοκιμασε να κανεις σερι 3λεπτα. Οταν εννοω σερι 3λεπτα δεν εννοω να βαρας το σακο συνεχως επι 3 λεπτα αλλα να εχεις τα χερια σου σωστα στην guard, να κινεισαι περιμετρικα του σακου και να βγαζεις συνδυασμους αριστερο-δεξι ταυτοχρονα καλυπτοντας το προσωπο σου με το χερι που δεν βαραει. Με πονάνε λίγο οι καρποί παρά το δέσιμο, είναι από τη λάθος τεχνική ή απλά επειδή είναι αγύμναστοι -κάτι σαν το πιάσιμο στα βάρη; Μαλλον απο την λαθος τεχνικη (υποθετοντας οτι εχεις δει βιντεο ωστε να τα δενεις σωστα τα χερια σου). Την στιγμη που το χερι σου κανει επαφη με τον σακο, το χερι σου πρεπει να ειναι οριζοντια με το εδαφος. Καθολου γυρισμενο. Επισης, υποπτευομαι οτι πρεπει να τα βγαζεις τα χτυπηματα "πατηκωτα" (δεν εισαι μονο εσυ, ολοι ετσι κανουν στην αρχη). Τα χτυπηματα σου πρεπει να ειναι γρηγορα και κοφτα. Δεν σε ενδιαφερει να πονεσει ο σακος! Σκεψου, ειναι σαν να χτυπας την λευκη στο μπιλιαρδο οταν δεν θες να παει καροτσακι! Κάνω σκιαμαχία στον καθρέφτη και παρακολουθώ βίντεο, το έχω πάρει ζεστά. Είναι απίστευτη εμπειρία το μποξ, δε θέλω να το χάσω με κανένα ηλίθιο τραυματισμό λόγω κακής τεχνικής Ναι ρε, εννοειται, ειναι τρελη προπονηση η πυγμαχια, μετραει ασχημα. Ο σάκος είναι πολύ γεμάτος μέχρι τη μέση και λίγο πιο χαλαρός στο άνω μισό. Θα τον αφήσω έτσι προς το παρόν, όταν θέλω πολύ ζόρι βαράω χαμηλά, ειδάλλως στοχεύω ψηλά. Γενικα, τωρα για αρχη κοιταξε να σημαδευεις στο ιδιο υψος που βρισκεται το κεφαλι σου! Επισης, μην βιαζεσαι. Ειναι τοσα πολλα που πρεπει να κανεις ταυτοχρονα που αν τα κανεις μαζι ως αρχαριος, θα τα κανεις ολα λαθος. Eιναι δυσκολο να τα αφομοιωσει ολα το μυαλο τοσο γρηγορα. Ξεκινα μαθε σιγα σιγα τα βηματα, μετα γυρισμα κορμου, μετα αριστερο ευθειο, μετα δεξι. Σκεψου εγω οταν ξεκινησα, εκανα 1 μηνα βηματα και ποδια και ειχα σκυλοβαρεθει την ζωη μου. Μετα που εμαθα καλα, καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι το footwork. Αντε να κανονισουμε τωρα που ερχομαι Ελλαδα να σε κανω ασηκωτο!
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεν εχω βοσκο κοντα, δεν ειναι ευκολο, γι'αυτο τον ειπα τον χασαπη (δεν ξερω αν εχουν, νομιζο οτι μπορει να εχουν). Δεν πινω πολυ, τωρα ειδικα που ειμαι σε διαιτα, ενα μπωλ για τα δημητριακα το πρωι μονο (θα ναι ~250 ml). Εντω μεταξυ σημερα πηρα κοτατζ πρωτη φορα, και εχει πολυ εντονη γευση. Ετσι σκετο τρωγεται; Δε μπορουσα να φαω παραπανω απ'το μισο (200 gr. ητανε ολοκληρο). Μισο κεσεδακι τη μερα το τρωνε; Τοφου ενταξει, μπορω να τρωγω καθε μερα. Δεν πειραζει να τρως καθε μερα ετσι; Για ένα μπωλ τη μέρα, νομίζω σε παίρνει να αγοράζεις κατσικίσιο, θες 1 λίτρο κάθε 4 μέρες. Το κοτατζ εγώ το απλώνω σε ρυζογκοφρέτες. Κόβω κι από μια φέτα τομάτα πάνω και το αφήνω 10 λεπτά να "μπαγιατέψει" λίγο και να αφήσει όλη τη γεύση. Απίθανο. Γενικα, τωρα για αρχη κοιταξε να σημαδευεις στο ιδιο υψος που βρισκεται το κεφαλι σου! Τόσο ψηλά; πιο πολύ με βολεύει στην ευθεία του χεριού, δηλαδή στο ύψος του στήθους.
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τελείωσα το p90x3. Δεν είναι κάνα τρελό πρόγραμμα αλλά βοήθησε αρκετά . καλύτερη ισορροπία και έλεγχος του σώματος. Τελικά αυτές οι γιόγκαμαλακιες δεν είναι κακές .από αύριο ξαναγυρνάω σε insanity μονοπάτια.θα ψάξω για κάποιο κόμπο πρόγραμμα.θέλω να συνεχίσω προπόνηση με λάστιχο. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 yeah spinning ανώτερο level αντίστασης με ταχύτητα χωρίς να με βγάλει νοκ άουτ στα πόδια yeah !!! Το ελλειπτικό και οι φουλ αντιστάσεις βοήθησαν πολύ. Τώρα απολαμβάνω τα doms 1
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 2 αρσενικά τα παράτησαν, το 3ο είναι μέσα στη γκρίνια γιατί πεινάει, τα θηλυκά βλέπω όμως κρατάνε ψηλα τη σημαία του fitness. Keep it up gals! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις