Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασε ρε Φώτη, οι περισσότεροι είναι μικροί ακόμα και όλο γκομενίζουνε δεν σε πιανουνε...

j/k

Tου απαντησα ωραια ομως ετσι ? :)

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Λεπόν, ήρθε το πακέτο γάντια+μπαντάζ+σάκος. 

Τον γεμίζω πριονίδι, όσο πο πακτωμένα μπορώ. Τον κρεμάω, του ρίχνω ένα ξεγυρισμένο 4λεπτο, τον ξεκρεμάω γιατί σακούλιασε, τον ξαναγεμίζω -ένα 30% επιπλέον ήθελε, άλλο ένα 4λεπτο, ξανά γέμισμα, αυτή τη φορά συμπλήρωσα με πανιά ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω "βουναλάκι" και επιπλέον να μη βγαίνουν τα πριονίδια από το φερμουάρ στο πάνω μέρος.

Είναι πλέον πολύ καλά γεμισμένος. Νομίζω όμως ότι με μερικά χτυπήματα ακόμα θα χρειαστεί λίγα ακόμα πανιά, το πριονίδι έχει πολύ αέρα.

Εμπειρία; Ένα έχω να πω:

βραβο John. Το πριονίδι όπως και το στουπί (πανιά) θέλει αρκετό πάτημα όταν γεμίσεις το σάκο ρε.. δεν είναι σακούλα. :P

Καλά το πας πάντως όπως το κάνεις μπορείς να βρείς το γέμισμα που γουστάρεις περισσότερο. Να ξες πάντως όσο πιο βαρύς και πιο "σφιχτός" είναι ο σάκος, τόσο πιο έυκολο είναι να τραυματιστείς μεν αλλά τόσο πιο δυνατά μαθαίνεις να βαράς δε. Εγώ είχα αγοράσει το πιο βαρύ και σφιχτό thai bag που είχα βρεί.

¨Οταν περάσω από χαλκιδική το καλοκαίρι θα περάσω να σου στρώσω την τεχνική :D

Δημοσ.

Μάλλον έχει κλατάρει το σώμα μου. Παίρνω διακοπές επαόριστον. Πολύ κούραση στις προπονήσεις και μετά, βαριά πόδια και τα ρέστα. Πιασιματάκια παντού. Θα χαλαρώσω και βλέπουμε πως θα το πάμε από Σεπτέμβρη. Μπορεί να κάνω καμιά bodybuilderaδικη προπόνηση χωρίς failure, να ηρεμήσω λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχει κλατάρει το σώμα μου. Παίρνω διακοπές επαόριστον. Πολύ κούραση στις προπονήσεις και μετά, βαριά πόδια και τα ρέστα. Πιασιματάκια παντού. Θα χαλαρώσω και βλέπουμε πως θα το πάμε από Σεπτέμβρη. Μπορεί να κάνω καμιά bodybuilderaδικη προπόνηση χωρίς failure, να ηρεμήσω λίγο.

Πλακα κανεις ,σταματας μεχρι Σεπτεμβρη ?Προσπερνω την μπηχτη την οποια θα την πληρωσεις και πολυ ακριβα :)

• Moderators
Δημοσ.

ερωτηση! μιλουσα σημερα με ενα φιλο που εχει το εξτριμ στορς εδω στην Κερκυρα και μου ελεγε οτι για την κουραση που νοιωθω ειναι λογο "αδειων" αποθηκων απο bcaa! και προτεινε να παρω! τι λετε? εγω ελεγα μηπως ηταν θεμα σιδηρου αλλα αν ηταν απο σιδηρο θα ενοιωθα γενικη κουραση ενω τωρα ειναι μονο τα ποδια που στο τρεξιμο με αφηνουν! βαρη κτλ δεν εχω θεμα!

καμια γνωμη?

Δημοσ.

ερωτηση! μιλουσα σημερα με ενα φιλο που εχει το εξτριμ στορς εδω στην Κερκυρα και μου ελεγε οτι για την κουραση που νοιωθω ειναι λογο "αδειων" αποθηκων απο bcaa! και προτεινε να παρω! τι λετε? εγω ελεγα μηπως ηταν θεμα σιδηρου αλλα αν ηταν απο σιδηρο θα ενοιωθα γενικη κουραση ενω τωρα ειναι μονο τα ποδια που στο τρεξιμο με αφηνουν! βαρη κτλ δεν εχω θεμα!

καμια γνωμη?

Μα δεν έχουν αποθήκη τα bcaa για να είναι άδεια. Το έχω ξαναγράψει εδώ. Τα bcaa/λευκίνη απλά αρχίζουν την πρωτεϊνοσύνθεση όπως κάνει κάθε πρωτεϊνούχο φαγητό με επαρκή ποσότητα λευκίνης. 

• Like 1
Δημοσ.

1. Τι γνωμη εχετε για το γαλα απο τις γνωστες εταιριες; Μεχρι τωρα επινα καθε μερα, αλλα μου ειπανε διαφορα, οτι δινουν στις αγελαδες μεταλλαγμενες ζωοτροφες (το οποιο το εχει πει και η greenpeace σε ενα οδηγο καταναλωτων που εχει στο σαιτ της), οτι ειναι εισαγομενο και οχι φρεσκο, οτι το ανακατευουν με διαφορα, κλπ.

2. Τι γνωμη εχετε για τη μυικη αστοχια; Το παρακανα, οντας αγυμναστος για πολλα χρονια (με λιγα και μικρα διαλειμματα γυμναστικης) και εκανα μια εξεταση πριν κανενα 10ημερο κι ειχα βγαλει 13.900 CPK. Γυρνουσα καμποσες μερες σε νοσοκομεια/γιατρους και επινα νερα συνεχεια. Το προγραμμα που ακολουθουσα ειχε εναλλαγες περιοδων μυικης αντοχης και μυικης ενδυναμωσης (στην ενδυναμωση ηταν η αστοχια).

Τωρα θελω σε καποια φαση να ξαναρχισω γυμναστικη και δεν ξερω τι θα παιξει με τη μυικη αστοχια. Πρεπει να φτανεις η δεν πρεπει; Η πρεπει μονο οταν εισαι πιο προχωρημενος; Και πως οριζεται το πιο προχωρημενος; Πως θα καταλαβω οτι τωρα μπορω να αρχισω παλι να φτανω σε μυικη αστοχια και οτι δε θα υπαρχει προβλημα;

Δημοσ.

1. Τι γνωμη εχετε για το γαλα απο τις γνωστες εταιριες; Μεχρι τωρα επινα καθε μερα, αλλα μου ειπανε διαφορα, οτι δινουν στις αγελαδες μεταλλαγμενες ζωοτροφες (το οποιο το εχει πει και η greenpeace σε ενα οδηγο καταναλωτων που εχει στο σαιτ της), οτι ειναι εισαγομενο και οχι φρεσκο, οτι το ανακατευουν με διαφορα, κλπ.

2. Τι γνωμη εχετε για τη μυικη αστοχια; Το παρακανα, οντας αγυμναστος για πολλα χρονια (με λιγα και μικρα διαλειμματα γυμναστικης) και εκανα μια εξεταση πριν κανενα 10ημερο κι ειχα βγαλει 13.900 CPK. Γυρνουσα καμποσες μερες σε νοσοκομεια/γιατρους και επινα νερα συνεχεια. Το προγραμμα που ακολουθουσα ειχε εναλλαγες περιοδων μυικης αντοχης και μυικης ενδυναμωσης (στην ενδυναμωση ηταν η αστοχια).

Τωρα θελω σε καποια φαση να ξαναρχισω γυμναστικη και δεν ξερω τι θα παιξει με τη μυικη αστοχια. Πρεπει να φτανεις η δεν πρεπει; Η πρεπει μονο οταν εισαι πιο προχωρημενος; Και πως οριζεται το πιο προχωρημενος; Πως θα καταλαβω οτι τωρα μπορω να αρχισω παλι να φτανω σε μυικη αστοχια και οτι δε θα υπαρχει προβλημα;

Για το γάλα δεν γνωρίζω προσωπικά...περίμενε τον Γιάννη που συνήθως απαντά σε αυτά.

Για την δεύτερη ερώτηση μάλλον εννοείς αποτυχία (όταν φτάνεις ένα σετ μέχρι εξάντλησης δεν εννοείς?).

Αν δεν είχες κάνει ένα διάλειμμα 3-4 ημερών από κάθε δραστηριότητα είναι λογικό να είχες ανεβασμένη CPK.

Δημοσ.

Για το γάλα δεν γνωρίζω προσωπικά...περίμενε τον Γιάννη που συνήθως απαντά σε αυτά.

Για την δεύτερη ερώτηση μάλλον εννοείς αποτυχία (όταν φτάνεις ένα σετ μέχρι εξάντλησης δεν εννοείς?).

Αν δεν είχες κάνει ένα διάλειμμα 3-4 ημερών από κάθε δραστηριότητα είναι λογικό να είχες ανεβασμένη CPK.

Ναι αυτο εννοω. Καλα ειναι δυνατον να ειναι οπως λες; Δηλαδη αυτο σημαινει οτι οσοι ασκουνται συστηματικα εχουν μονιμως τετοιες CPK; Αν ηταν ετσι επρεπε να παθαινουν ολοι νεφρικη ανεπαρκεια, και συντομα.

Οταν μου πηραν αιμα, ηταν το τριτο 24αωρο απο τοτε που ειχα κανει γυμναστικη τελευταια φορα.

Δημοσ.

Φίλε μου μήπως έχεις κάνει λάθος στο νούμερο;; 13.900 είναι waaaay too much. Μέχρι και ανακοπή παθαίνεις (καθώς και η καρδιά είναι ένας μυς). Σκέψου το φυσιολογικό είναι 100 κ σε μια περίπτωση μαραθωνοδρόμου φίλου μου είχε φτάσει 900! Προφανώς θέλει ξεκούραση, σωστή διατροφή πάνω απόλα και αρκετή ενυδάτωςη. Αυξημένη CPK σημαίνει καταστροφή μυών. Δε ξέρω τι πρόγραμμα έκανες ακριβώς ή αν ξεκουραζόσουν αλλά πρόσεξε το!

Ναι όποιος ασκείται έχει αυξημένη CPK.

Δημοσ.

Ναι αυτο εννοω. Καλα ειναι δυνατον να ειναι οπως λες; Δηλαδη αυτο σημαινει οτι οσοι ασκουνται συστηματικα εχουν μονιμως τετοιες CPK; Αν ηταν ετσι επρεπε να παθαινουν ολοι νεφρικη ανεπαρκεια, και συντομα.

Οταν μου πηραν αιμα, ηταν το τριτο 24αωρο απο τοτε που ειχα κανει γυμναστικη τελευταια φορα.

Αφού έκανες και το off και πάλι είχες τόσο ψηλές τιμές μίλα με τον γιατρό σου και δες τι χρειάζεται να κάνεις...ίσως να χρειαστείς και off μίας εβδομάδας και μετά ξανά εξέταση. Όπως και να έχει μίλα με τον γιατρό σου.

• Moderators
Δημοσ.

για τη cpk ειναι λογικο να ειναι σε ανεβασμενα επιπεδα αν γυμναζεσαι! για να κανεις σωστη μετρηση πρεπει να κατσεις καμια δεκαρια μερες! αν και το νουμερο σου ειναι πολυ μεγαλο! (εγω νομιζω ειχα 390-410 καπου εκει αν θυμαμαι καλα)

μπος απο τι σκατα ομως παιζει να ειναι ολη αυτη η κουραση που νοιωθω στα ποδια.? δηλαδη τωρα τα νοιωθω κανονικα.

αν παω να τρεξω ή να κανω κατι με τα ποδια στα 5 λεπτα θα τα νοιωθω κουρασμενα. Και αυτη η κουραση βγηκε αποτομα δεν ειναι οτι ξεκινησα να πεφτω σταδιακα! 

Δημοσ.

@ennoeitai ειχε τυχει σε φιλο μου που γυμναζοταν, να δει ανεβασμενες τιμες (οχι τοσο οσο η δικια σου βεβαια, μπας εβαλες κανα 0 παραπανω καταλαθος?)

Σ εκεινον για επανελεγχο ο γιατρος συστησε ν απεχει 1 βδομαδα-10 μερες απο γυμναστικη κ γενικα εντονη κοπωση.

Νομιζω οτι σε πρωτη φαση αυτο πρεπει να κανεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...