dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 όλα multi και τη φόρμα παρόλο που ήταν αντικολλητική την άλειψα με μια λαδωμένη χαρτοπετσέτα (όπως το τηγάνι)Δεν με βοηθάει το εν λόγω για τη διατριβή μου Αλαντίν
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σημερα στην δουλεια με τεντωσαν το κορμι... Ημουν ορθιος πανω σε ενα παταρι αλλα το κεφαλι μου ηταν συνεχεια στο πλαι... Με ελιωσαν. Λεω τι μαρτυριο ειναι αυτο. Σηκωσε αυτο, τραβα το αλλο. Πηγαινα εγω τα εβλεπα ολα θηρια, αλλα 80 κιλα, αλλα 120. Λεω τι με περασατε εδω κλαρκ.. Δεν το παιζα μαγκας, φωναζα τους αλλους και απαιτουσα να ερθουν να το σηκωσουμε/τραβηξουμε μαζι, μακακιες δεν κανω, ειπα οτι στο γυμναστηριο δινω πονο, αλλα εξω ποτε δεν το παιζω μπρατσαρας και μετα να κλαιω καμια μεση/ωμο. Σκηνικό: ξεβιδωσε αυτο το σιλο, το ξεβιδωνω. Τωρα του λεω . Με λεει θα το τραβηξεις προς τα σενα ερχεται μην φοβασαι, αυτο να ναι δυο μετρα επι 1,5 καμια 200 κιλα. Παω τιποτα, λεω δεν ξαναπροσπαθω, φωναζω ακομα εναν παλι τιποτα, καταληξαμε να μαστε 4 ατομα γιατι επρεπε να το σηκωσουμε. Λεω εδω μεσα πρεπει να με κοροιδευεται, αυτο ηθελε 4 ατομα για να σηκωθει και με βαζετε μονο, αλλη φορα αν δεν ερχεται και αλλος τα @@ μου θα παρετε... Θα περιμενω μπας και ερθει το αγιο πνευμα να το σηκωσει, παλι καλα που ειμαι σε deload φαση... 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γιατι μπριζωθηκα ετσι που αυριο θελω παλι να χτυπηθω με την ροδα.... Να αφησω μονο το σαββατο για ξεκουραση. Και μετα να μπω κανονικα στο φουλ προγραμμα Κυριακη Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη. Θα αλλαξω το σαββατο με την τριτη ωστε να κανω την ροδα τοτε(τριτη δηλαδη) ωστε να μην ξεκιναω την εβδομαδα πιασμενος. Αλλα ξεκουραστος... Τι λετε
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σήμερα ήταν μια ωραία μέρα! 1
wizzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 @Spect~: Φιλαράκι, ίσα που προλαβαίνεις! Έλα και κερνάω διαμονή, διατροφή, μετακινήσεις κτλ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γουιζι τρέχω Τελευταίο αγώνα την Κυριακή και μετά ασ'σταματάω τούς αγώνες τα πόδια μου έχουν καεί και δεν τραβάνε άλλο. Θα κανω χαλαρά τρεξίματα και κολύμπι απλά για συντήρηση. Όχι Φώτη ακόμη καλύτερο. (Για εμένα οι περισσότεροι δεν θα το θεωρούν σημαντικό)
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Όχι Φώτη ακόμη καλύτερο. (Για εμένα οι περισσότεροι δεν θα το θεωρούν σημαντικό) Ακομη καλυτερο δεν υπαρχει να το πουμε και αυτο
pant13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σημερα στην δουλεια με τεντωσαν το κορμι... Ημουν ορθιος πανω σε ενα παταρι αλλα το κεφαλι μου ηταν συνεχεια στο πλαι... Με ελιωσαν. Λεω τι μαρτυριο ειναι αυτο. Σηκωσε αυτο, τραβα το αλλο. Πηγαινα εγω τα εβλεπα ολα θηρια, αλλα 80 κιλα, αλλα 120. Λεω τι με περασατε εδω κλαρκ.. Δεν το παιζα μαγκας, φωναζα τους αλλους και απαιτουσα να ερθουν να το σηκωσουμε/τραβηξουμε μαζι, μακακιες δεν κανω, ειπα οτι στο γυμναστηριο δινω πονο, αλλα εξω ποτε δεν το παιζω μπρατσαρας και μετα να κλαιω καμια μεση/ωμο. Σκηνικό: ξεβιδωσε αυτο το σιλο, το ξεβιδωνω. Τωρα του λεω . Με λεει θα το τραβηξεις προς τα σενα ερχεται μην φοβασαι, αυτο να ναι δυο μετρα επι 1,5 καμια 200 κιλα. Παω τιποτα, λεω δεν ξαναπροσπαθω, φωναζω ακομα εναν παλι τιποτα, καταληξαμε να μαστε 4 ατομα γιατι επρεπε να το σηκωσουμε. Λεω εδω μεσα πρεπει να με κοροιδευεται, αυτο ηθελε 4 ατομα για να σηκωθει και με βαζετε μονο, αλλη φορα αν δεν ερχεται και αλλος τα @@ μου θα παρετε... Θα περιμενω μπας και ερθει το αγιο πνευμα να το σηκωσει, παλι καλα που ειμαι σε deload φαση... Τα ιδια αν εχεις περασει απο οικοδομη. Μαλιστα παιζει και δουλεμα και οι ιδιοι δεν σηκωνουν ουτε τα αρ.@δια τους. Σε μικρες κοινωνιες μαλιστα παιζουν και συγκρισεις του στυλ ειδα τον ταδε και σηκωνε δυο δυο τα τσιμεντα πχ. για να σε βαλουν στην πριζα και να κανεις το κλαρκ οπως το ειπες για να κανουν την δουλεια τους. Βρε ουστ, λαμογια
wizzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γουιζι τρέχω Τελευταίο αγώνα την Κυριακή και μετά ασ'σταματάω τούς αγώνες τα πόδια μου έχουν καεί και δεν τραβάνε άλλο. Θα κανω χαλαρά τρεξίματα και κολύμπι απλά για συντήρηση. Αγώνες στην μακρινή Κίνα πλέον;
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 καπως ετσι γουιζι! αν ολα πανε καλα του χρονου λεω να τρεξω το σεινικο τοιχος αν καταφερω! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 τςς!! θα σκισω ρε!! (αν παω) (και αν αντεξω να τερματισω)
alex_000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κονομησες? Όχι Φώτη ακόμη καλύτερο. (Για εμένα οι περισσότεροι δεν θα το θεωρούν σημαντικό) ασε ρε Φώτη, οι περισσότεροι είναι μικροί ακόμα και όλο γκομενίζουνε δεν σε πιανουνε... j/k 2
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Λεπόν, ήρθε το πακέτο γάντια+μπαντάζ+σάκος. Τον γεμίζω πριονίδι, όσο πο πακτωμένα μπορώ. Τον κρεμάω, του ρίχνω ένα ξεγυρισμένο 4λεπτο, τον ξεκρεμάω γιατί σακούλιασε, τον ξαναγεμίζω -ένα 30% επιπλέον ήθελε, άλλο ένα 4λεπτο, ξανά γέμισμα, αυτή τη φορά συμπλήρωσα με πανιά ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω "βουναλάκι" και επιπλέον να μη βγαίνουν τα πριονίδια από το φερμουάρ στο πάνω μέρος. Είναι πλέον πολύ καλά γεμισμένος. Νομίζω όμως ότι με μερικά χτυπήματα ακόμα θα χρειαστεί λίγα ακόμα πανιά, το πριονίδι έχει πολύ αέρα. Εμπειρία; Ένα έχω να πω: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις