alex_000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πολυ δυσκολο προγραμμα anyway δεν το εχω κανει ποτε . δικό μου είναι που να το βρείς να το κάνεις 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα ήταν στη γεύση βρε =P Απλά επειδή ειναι 4κιλη και όχι κανά κιλό, μην παει για πέταμα και μαζί το 100ρικο. Οπότε άμα εχει δοκιμάσει κανεις... Οι γεύσεις είναι καθαρά υποκειμενικές.... πες μας γούστα σου μπας και βοηθήσει κανείς...
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 γουελ , της ον μου αρεσε πολυ η double rich choco απλα λεω να αλλαξω απο σοκολατα. δεν θα ηθελα να να εχει γευση φρουτων. η γευση του ροφηματος σογιας μου αρεσει παρα πολυ επισης.(φοβαμαι λιγο την βανιλια μηπως ειναι πολυ γλυκια) δηλαδη στην τελικη περισσοτερο ψαχνω κατι προς το ουδετερο παρα στο εντονο. τωρα πολυ ψαξιμο για το τιποτα , ξερω αλλα εφοσον εχουν δοκιμαστει αρκετες εδω μεσα...
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 sorry αλλά εμείς οι ΤΡΟΥ του φίτνες δεν κοιτάμε/δεν μας απασχολούν οι γεύσεις. Θέλουμε να ΠΟΝΑΜΕ στο γυμναστήριο, τα όποια μας συμπληρώματα να είναι ΔΥΝΑΤΑ και ΌΧΙ γευστικά και τα φαγητά μας στεγνά που μόνο ένας dedicated άθρωπας τα τρώει και κανένας άλλος (για πρωινό έχω 2 σαντουιτσάρες με μαύρο ψωμί/γαλοπούλα/μαγιο/iceberg/τομάτα και τυρί oud/παλαιωμένο με 50% λιπαρά, λολ, γάλα και βρώμη με chia)
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 να πω διευθυνση να μου τη στειλεις σε ο,τι γευση θες? =p γιατι δεν τις τρως μετα τις σαντουιτσαρες btw? βρωμη - γαλα - πρωτεινη -φρουτακια ξερωγω για πρωι...βαλε τα λιπαρα μετα να σε κρατησουν εκει περα τουλαχιστον
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 δεν γουστάρω μία όταν ξυπνάω να πίνω την πρωτείνη. Τρώω πρώτα τα σαντουιτς που τα γουστάρω τρελά και τα νιώθω "φαί" και μετά την βρώμη με το γάλα (δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλα είπαμε, πονος! ) Πρωτείνη μετα το γυμναστήριο. Μεσημεριανο, κοτόπουλο βραστό/μακαρόνια ολικής βρασμένα στο νερο από το κοτόπουλο, σαλάτα iceberg τοματα βαλσάμικο, ακτινίδια.
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 πήρα ένα mini φορμάκι για να ψήνω μέσα τη συνταγή τοu nicoc με τα αυγουλάκια 1
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 καλό είναι, θα σου πρότεινα να βρεις σιλικόνης, είναι απείρως καλύτερα.
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 δημητρα , την εκανα και γω αλλα εκανα τη μαλακια και δεν τα εβαλα στο μουλτι και τα ανακατεψα και βγηκε περιεργο + οτι δεν ξεκολλαγε ευκολα. χτυπα τα καλα στο μουλτι να μην μεινει τιποτα. επισης στη φορμα σου μπορει να θελει περισσοτερη δοση γιατι εμενα δεν γινοταν σαντουις γιατι βγηκε αρκετα λεπτο. και ναι απο την σιλικονης ξεκολαει μπαμ μπαμ.
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 θα κοιτάξω για σιλικόνη σε τόσο μικρή διάμετρο.εμένα στο αλουμίνιο δεν ξεκολλούσε ... έβαλα και λίγη πρωτεΐνη σοκολάτας για τη γεύση
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 βρες καμια ορθογωνια καλυτερα... δεν ειχε πει αν θελει αερα η αντιστασεις...
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 κοιτα, στις φόρμες αλουμινίου αν δεν θες να σου κολλήσει κάτι βουτυρώνεις/λαδώνεις και περνάς και ένα πουδράρισμα με αλεύρι ή βρώμη περασμένη στο μπλέντερ να έχει υφή άλευρου. Εγώ γιαυτή τη δουλειά κάνω τη βρώμη στο μπλέντερ και την περνάω από σιτάκι. Λέει πόση χωρητικότητα έχει η φόρμα; 15 cm διάμετρο και 6,5cm υψος, μικρούλα είναι! βρες καμια ορθογωνια καλυτερα... δεν ειχε πει αν θελει αερα η αντιστασεις... καλά, δεν έχει και διαφορά τρελή. Με αέρα απλά θέλει λιγότερο χρόνο. Άσε που πολλοί φούρνοι με αέρα δεν κάνουν καλή κατανωμή και σου βγαίνει η ζύμη ψημένη όπως να'ναι. Και οκ, μπορείς να γυρνάς κάποιες παρασκευές, αλλά πχ, αν ανοίξεις να γυρίσεις τα κέικ, δεν θα σου φουσκώσουν ποτέ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ναι κούτσικο, για να παίρνει όγκο στο ψύσιμο. Στα αλουμινένια το άλειφα με λαδάκι. το μείγμα ήταν 3ασπράδια, 1 κρόκος, 10γρμ πρωτεϊνη και 50γρμ νιφαδες βρώμης, συν το ξύσμα πορτοκαλιού(όλα αλεσμένα στο μούλτι) Τον φούρνο τον είχα στο 250, μήπως να το χαμηλώσω?
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 λέει η φόρμα χωρητικότητα; Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να βάλεις και λίιιιιγο λαδάκι ή βούτυρο στο μείγμα για να μην ειναι ντιπ τούβλο και λίιιιγο bacin powder για να σου σηκωθεί λίγο ( ). Τον φούρνο δοκίμασε στο 180-200. Επειδη βλέπω πως η φόρμα ειναι μικρή σε προθερμασμενο φούρνο τσέκαρέ την στα 10 λεπτά φάση (με ένα μαχαιράκι, το βάζεις στο κεικ και αν το τραβήξεις και είναι "στεγνό" εισαι οκ.) Κανονικά για να κάνεις cakeοειδές είναι βούτυρο+ζάχαρη στο μιξερ μέχρι να ασπρίσει, μετά όλα τα υγρά και μετά όλα τα σταθερά. Στην προκειμένη περίπτωση οι δόσεις είναι τόσο μικρές που δεν παίζει το μίξερ να τα "πιάσει". Μπορέις να χτυπήσεις τα αυγά με τη πρωτείνη να γίνουν μαρέγκα και μετά να προσθέσεις τα στερεά και να ανακατέψεις απαλά με κινησεις από κάτω προς τα πάνω κυκλικές με μία εύκαμπτη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσπάθησε να το κάνεις με αγάπη φροντίδα και προδέρμ γιανα σου μείνει αέρας στο μείγμα και βάλτο στη φόρμα. Θα βγει ωραίο και αφράτο. εδιτ, ΜΗΝ γεμισεις τη φορμα παραπάνω από τη μέση ή ελάχιστα παραπάνω!! (στην περίπτωση που βάλεις bacin).
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημητραααα μεγεια το σκευος! Αντε κανε τη συνταγη και στειλε φωτο να καμαρωσουμε Επιστροφη απο το gym .. Μετα τη μια ωρα του περσοναλ , 20' διαδρομος με 11% ανηφορα κι ενα 3λεπτο με 15% για να κλεισει καλα η μερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις