Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εγω δεν θελω να ασχολειτε κανεις μαζι μου... Ολοι λενε την βλακεια τους απλα ετσι.. Μου την δινουν στα νευρα ειδικα ενας σαπιοκοιλιας να μου δινει συμβουλες... Ο πατερας μου παλι για τις ριζες μου ελεγε. Οταν με ειδες με την βαριοπουλα
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μωρέ κάνε το deload χωρίς drop η failure...τι νόημα έχει εβδομάδα που πρέπει να είναι χαλαρή για ΚΝΣ να το ταλαιπωρείς τελικά με το failure ? το failure με λίγα κιλά δεν νομιζω ότι ταλαιπωρεί το ΚΝΣ μόνο οι μυς τραβιούνται. Στις 15 επαναλήψεις ... τι ΚΝΣ ξέρω γω?
bosei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 το failure με λίγα κιλά δεν νομιζω ότι ταλαιπωρεί το ΚΝΣ μόνο οι μυς τραβιούνται. Στις 15 επαναλήψεις ... τι ΚΝΣ ξέρω γω? Κι όμως...μπορεί το ΚΝΣ να μην τρώει το κάψιμο που τρώει με τα πιό βαριά κιλά αλλά εφόσον πάς σε failure το ΚΝΣ έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ό,τι μυϊκή ίνα μπορεί άρα το αποτέλεσμα τελικά είναι παρόμοιο. Εγώ λέω κάτσε άραξε...είναι και μία ευκαιρία το deload να φτιάχνεις και το form σου στις ασκήσεις ή να δοκιμάσεις κάτι σε μία εκτέλεση άσκησης που δεν δοκιμάζεις στο κανονικό πρόγραμμα.
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τελικα χτες ημουν σε μια φαση που ενιωθα λιγο βαρυ το τετρακεφαλο, και στα δυο ποδια, οταν καθομουν ή περπαταγα. Νταξει αυτο δεν ηταν τιποτα. Αλλα το προβλημα ηταν οταν πηγαινα να κατσω/σηκωθω απο καπου ή σε σκαλες, τραβαγανε του κερατα.λεω αυριο θα ξυπνησω κ θα μαι οκ. Τελικα σημερα ειμαι λιιιγο καλυτερα αλλα ακομα το θεμα υπαρχει...κανονικα εχω προπονηση στις 3, δε ξερω τι θα κανω.. ή που θα παω και θα κοιταξω να μην επιβαρυνω τη συγκεκριμενη περιοχη ή που δε θα παω καθολου. Η δευτερη περιπτωση βεβαια δε μ αρεσει γιατι θα μαι τρι-τετ-πεμπτη εκτος προπονησεων, κ μαλλον δε θα μπορω να παω λογω σχολης κ τη Παρασκευη. #%$@# @Liver εχετε πολλους ειδικους εκει τριγυρω;
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κι όμως...μπορεί το ΚΝΣ να μην τρώει το κάψιμο που τρώει με τα πιό βαριά κιλά αλλά εφόσον πάς σε failure το ΚΝΣ έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ό,τι μυϊκή ίνα μπορεί άρα το αποτέλεσμα τελικά είναι παρόμοιο. Εγώ λέω κάτσε άραξε...είναι και μία ευκαιρία το deload να φτιάχνεις και το form σου στις ασκήσεις ή να δοκιμάσεις κάτι σε μία εκτέλεση άσκησης που δεν δοκιμάζεις στο κανονικό πρόγραμμα. αυτό έκανα, ασχολήθηκα με mind muscle connection και κάθησα με το κλαρκ και έμαθα να κάνω front squat. 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κι όμως...μπορεί το ΚΝΣ να μην τρώει το κάψιμο που τρώει με τα πιό βαριά κιλά αλλά εφόσον πάς σε failure το ΚΝΣ έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ό,τι μυϊκή ίνα μπορεί άρα το αποτέλεσμα τελικά είναι παρόμοιο. Εγώ λέω κάτσε άραξε...είναι και μία ευκαιρία το deload να φτιάχνεις και το form σου στις ασκήσεις ή να δοκιμάσεις κάτι σε μία εκτέλεση άσκησης που δεν δοκιμάζεις στο κανονικό πρόγραμμα. το failure με λίγα κιλά δεν νομιζω ότι ταλαιπωρεί το ΚΝΣ μόνο οι μυς τραβιούνται. Στις 15 επαναλήψεις ... τι ΚΝΣ ξέρω γω? Εγω αυτο με το failure δεν το καταλαβα ποτε .Δηλαδη κανεις 15 επαναληψεις π.χ και στην 16 δεν μπορεις να συνεχισεις αυτο ειναι ?Και αν υπερβαλεις εαυτο και κανεις και την 16η.Πως θα βγαλεις προγραμμα ετσι συνεχεια στο οριο ? Πολυ καψιμο το κοβω . 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγω αυτο με το failure δεν το καταλαβα ποτε .Δηλαδη κανεις 15 επαναληψεις π.χ και στην 16 δεν μπορεις να συνεχισεις αυτο ειναι ?Και αν υπερβαλεις εαυτο και κανεις και την 16η.Πως θα βγαλεις προγραμμα ετσι συνεχεια στο οριο ? Πολυ καψιμο το κοβω . Στα λειτουργικα κιλα σηκωνεις ενα χ βαρος οπου στην 7η επαναληψη να βγαινει σε αποτυχια. Για να βγαζεις 15 επαναληψεις σημαινει οτι το βαρος ειναι λιγο, ο,τι το χεις.
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Στα λειτουργικα κιλα σηκωνεις ενα χ βαρος οπου στην 7η επαναληψη να βγαινει σε αποτυχια. Για να βγαζεις 15 επαναληψεις σημαινει οτι το βαρος ειναι λιγο, ο,τι το χεις. οκ 7 οσες ειναι και παλι αν κανεις 8 γιατι εδωσες οτι ειχες και δεν ειχες το αποτελεσμα το ιδιο ειναι , αν ολο το προγραμμα βγαινει στο οριο θα τραυματιστεις εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει .
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγω ένα χρόνο τώρα όλα τα σετ τα κάνω σε failure (και τα drop set τους). Αν δεν το κάνω αυτό δεν καταλαβαίνω ότι έκανα προπόνηση. failure στις Χ επαναλήψεις είναι να κάνεις Χ ακριβώς και να μην μπορείς να κάνεις άλλη. 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγω ένα χρόνο τώρα όλα τα σετ τα κάνω σε failure (και τα drop set τους). Αν δεν το κάνω αυτό δεν καταλαβαίνω ότι έκανα προπόνηση. failure στις Χ επαναλήψεις είναι να κάνεις Χ ακριβώς και να μην μπορείς να κάνεις άλλη. ποσες φορες την βδομαδα πας gym και ποσες σετ κανεις π.χ ωμους ?
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Gym παω μέρα παρα μέρα δηλαδή 7 μέρες στις 15 και η προπόνηση είναι η ίδια full body κάθε μέρα. Ωμους κάνω 2 σετ (+4 drop set)
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Gym παω μέρα παρα μέρα δηλαδή 7 μέρες στις 15 και η προπόνηση είναι η ίδια full body κάθε μέρα. Ωμους κάνω 2 σετ. Πολυ δυσκολο προγραμμα anyway δεν το εχω κανει ποτε .
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τελειώνει η ΟΝ και λέω να πάρω καμία άλλη. Είδα που λέγατε για την tpw, την έψαξα αλλά η 4κιλη στα 67 ειναι 80αρα μετά είδα την 90αρα την 2κιλη. Εχει δοκιμάσει κανεις καμία γεύση απο αυτές της tpw? http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-90-isolate-2000gr-detail δεν την εχει τη στρατσιατελα που είχε πει ο μποσει στην 90αρα που είχε προτείνει και την double rich chocolate.
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τελειώνει η ΟΝ και λέω να πάρω καμία άλλη. Είδα που λέγατε για την tpw, την έψαξα αλλά η 4κιλη στα 67 ειναι 80αρα μετά είδα την 90αρα την 2κιλη. Εχει δοκιμάσει κανεις καμία γεύση απο αυτές της tpw? http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-90-isolate-2000gr-detail δεν την εχει τη στρατσιατελα που είχε πει ο μποσει στην 90αρα που είχε προτείνει και την double rich chocolate. 90αρα 4κιλη http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-90-isolate-4000gr-detail#.U5gIg_mSzh6
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα ήταν στη γεύση βρε =P Απλά επειδή ειναι 4κιλη και όχι κανά κιλό, μην παει για πέταμα και μαζί το 100ρικο. Οπότε άμα εχει δοκιμάσει κανεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις