Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιαννη ν τον πηρες αδειο και τον γεμισεις με ρουχα και  σου βγει ελαφρυς   , βαλε στο κεντρο μερικες  σακουλες πολυ καλα σφραγισμενες  με αμμο ! απλα προσεξε  γυρω γυρω να εχει πολλα ρουχα  μη βρει το χερι στην αμμο κ τραυματιστεις !

επισης τα ρουχα να ειναι πολυ καλα συμπιεσμενα ! ριξε μια ματια

http://youtu.be/gLGddvvvAIk

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δεν ειναι καλυτερα ρε να τον παρει καποιος  γεματο που θα ειναι σιγουρα σωστα κατανεμημενο το γεμισμα ?Το αλλο πατεντα το κοβω  με πολλες υποψηφιοτητες για fail  η'κανω λαθος?

Δημοσ.

Σιγα μη σκασει, θα πλακωσει τα πακοτινια κι αντε γεια! :P

Υ.Γ. Μολις παραγγειλα σακο+γαντια+μπανταζ, με γεια μου ωρε!

Ζηλεύετε ρε. Πότε θα καταλάβετε ότι η κοιλιά είναι αρχοντιά?

Με γιες!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετοιμο το πρωινό για αυριο-μεθαυριο made by me (μέσα έχει 2 γαλοπουλες 2 τυριά άρλα 5% και μαρούλι . Θα έβαζα ντομάτα αλλα δεν ειχα

post-212651-0-45333000-1402408457_thumb.jpgpost-212651-0-48328400-1402408455_thumb.jpgpost-212651-0-30954800-1402408460_thumb.jpg

ωραίο βγαίνει τελικά (το χθεσινό δεν το έκανα για σαντουιτσ)
καλή εναλακτική :-)

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 3
Δημοσ.

Τα έλεγε ένα παλικάρι στο γυμναστήριο. Στην ερώτηση πως θα ήθελες να γίνεις απάντησε ''έχεις δει κάτι πατεράδες σαν ντουλάπες με κοιλιά, στην παραλία, με ένα ψυγειάκι με μπύρες, ένα παιδί στον ώμο και το άλλο να κρέμεται από το το άλλο χέρι και μια ομπρέλα στη μασχάλη? ''

Κάπως έτσι, απλά με το παιδί να είναι 12 χρονών ή κάτι :P Ειδικά τα κορίτσια μου, αν αξιωθώ για μια κόρη τουλχ, θέλω να μπορώ να τα σηκώνω με το ένα χέρι μέχρι να πάω  65 :P

• Like 3
Δημοσ.

Έχει πέσει πολύ πόνος και λέω να πιέσω τον εαυτό μου να κάνει ένα είδος deload για μια ευδομάδα. Απλά να παίζω με το 70% των κιλών που παίζω τώρα, μέχρι failure με ένα drop set, νομίζω θα μου κάνει καλό. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πέσει πολύ πόνος και λέω να πιέσω τον εαυτό μου να κάνει ένα είδος deload για μια ευδομάδα. Απλά να παίζω με το 70% των κιλών που παίζω τώρα, μέχρι failure με ένα drop set, νομίζω θα μου κάνει καλό. 

Μωρέ κάνε το deload χωρίς drop η failure...τι νόημα έχει εβδομάδα που πρέπει να είναι χαλαρή για ΚΝΣ να το ταλαιπωρείς τελικά με το failure ? 

• Like 5
Δημοσ.

Εχει χαλασει η γλουταμινη, η κρεατινη και μου τελειωσανε τα Ω3 ωϊμεεεεεεεε

φίλε πάρε το 166 σε προλαβαίνουν δε σε προλαβαίνουν

• Like 3
Δημοσ.

Τρελη αφυδατωση σημερα στο τρεξιμο (7:30 αρχισα, ο ηλιος επιανε αλλα δεν ηταν δυνατος). Και ηταν μονο 4 χιλιομετρα, jesus.

Δημοσ.

Σημερα ταχα μερα ξεκουρασης..

Κοιμαμαι σηκωνομαι με ορεξη...

Παω παιρνω βαριοπουλα, 25 κιλους αλτηρες και ροδα και αρχιζω..

Παιρναει ενας εξυπνος μου λεει καλα αν δεν αρχισεις τρεξιμο και δεν κανεις 2000 καμψεις με αυτα δεν κανεις τιποτα. Λεω καλα. Φυγε τωρα μην αρχισω αντι για το λαστιχο και βαραω εσενα με την βαριοπουλα....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...