Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αλεξ τι δαιφορα εχει η φαντα και η κοκα κολα? τα ιδια σκατα ειναι ολα τους! πινετε που πινετε τετοια παρτε μια λουξ ή εψα που ειναι ελαχιστα πιο καλες

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κάτι κάνει...

Τι έχεις ?

δεν έχω κάτι. Απλά για να "επαναφέρω τις ισορροπίες στο σώμα μου" :P

Πολλά τα χρόνια που είχα περίεργο ωράριο ύπνου, κακές διατροφικέ συνήθειες, μηδέν εξάσκηση, πράγματα που έκανα και "αποσυντόνιζαν" το τσι, ή ότι είναι αυτό που λέμε ενέργεια του σώματος κλπ :P

Λυπάμαι αλλά είσαι εντελώς λάθος. Είναι αδύνατο να ξεμάθεις συνήθειες καθώς ο εγκέφαλος έχει ήδη δημιουργήσει νευρωνικά μονοπάτια τα οποία δεν καταστρέφονται.

Αν θες λοιπόν να αλλάξεις μια κακή συνήθεια, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος είναι να την αντικαταστήσεις με μία άλλη.

Άρα το μήνυμα ειναι επιστημονικά ορθό και πολύ πρακτικό, trust me.

Υ.Γ. όλοι εσείς που δεν πίνετε, δεν καπνίζετε, δεν τρώτε αηδίες, ελπίζω τουλάχιστον να πηδ.... :)

οπως είπε και ο σιλβερ, δεν διαφωνώ με την ατάκα αυτή καθεαυτή αλλά με τον τρόπο που μερικές εταιρίες (όπως αυτή) την χρησιμοποιούν για να εκμεταλλεύονται άτομα τα οποία είναι πιο ευκολόπιστα κλπ.

Υπάρχει η μία προσέγγιση που λέει: Σκάψε, σκάψε βαθιά στο υποσυνείδητο, στις πρωτόλειες παιδικές εμπειρίες και βιώματα για να βρεις τα γεγονότα που σε διαμόρφωσαν ως χαρακτήρα και πιθανώς να σε ώθησαν σε κακές συνήθειες όπως ναρκωτικά, τσιγάρο, ποτό, τζόγος, κτλ. Αυτή η προσέγγιση θέλει να αλλάξει το άτομο συνολικά και μέσω αυτής της αλλαγής να καταπολεμηθεί η κακή συνήθεια.

Υπάρχει και η άλλη προσέγγιση που λέει: Αδιαφορώ για ό,τι σε έφερε εδώ, με νοιάζει μόνο το τώρα και η κακή συνήθεια, και πώς θα πολεμήσω αυτήν αποκλειστικά, σαν σπυρί που πρέπει να καθαριστεί και βάζεις κρέμα μόνο στο σπυρί, όχι σ' όλο το σώμα.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ την 1η στρατηγική. Έχω τις γνώσεις για να ξέρω που να σκάψω και τι ψάχνω να βρω και ταυτόχρονα την αυτοπειθαρχία για να αλλάξω όταν βρω το σημείο που πρέπει να αλλαχθεί.

Στο σύνολο του πληθυσμού όμως επιτυχία έχει η 2η. Οι περισσότεροι άνθρωποι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους. Ήταν η 1η μου μεγάλη απογοήτευση ως ψυχολόγος :)

Το μότο βασίζεται στα νέα επιστημονικά δεδομένα που κυριαρχούν στο χώρο της ψυχολογίας και βρίσκονται σε βιβλία "λαικής" κατανάλωσης όπως το Predictably Irrational ή το Stumbling on Hapiness. Από κει το τσίμπησε ο μαρκετίστας και είναι τόσο επιστημονικά ορθό όσο και πρακτικά χρήσιμο. Πολύς κόσμος έχει καταφέρει να βελτιώσει τη ζωή του χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική --> γυρνάω την πλάτη στο παρελθόν, χτίζω νέο παρόν. Πώς αποφεύγουν να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη; Έχουν συνοδηγό κάποιον ψυχολόγο που λειτουργεί ως σύστημα συναγερμού και τους ενημερώνει αν πρόκειται να κάνουν τα ίδια. Λίγοι το καταφέρνουν και μόνοι τους πάντως.

Ας κλείσουμε εδώ το οφτοπικ, άμα θες το συνεχίζουμε με πμ.

Υ.Γ. Επειδή δεν βρίσκω αρκετά πανιά, άμα στο σάκο του μποξ βάλω στο κέντρο σακούλες με άμμο -για να καλύψουν μεγάλο μέρος του όγκου- και περιμετρικά πανιά, θα έχω θέμα με τα χέρια μου;

Το βολδ, απλά με τρομάζει να το ανακαλύψω :P Δεν ξέρω γιατί, πως κλπ, αλλά ξέρω πως η ψυχή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βρίσκεται σε... αναταραχή, αναβρασμό, turmoil ελληνιστί. Άμα ψάξω και στο υποσυνείδητο και στα πρώτα παιδικά βιώματα, την έβαψα :P

ΥΓ. Κοιμήθηκα 16 ώρες, έχω φτάσει αισίως τα 70,8 κιλά, το σώμα αλλάζει, κάτι είναι κι αυτό :P

(μαναχά μαλλιά που δε βγάζω δλδ :D )

πες την να αρχίσει να πίνει sprite η fanta. Εκ πείρας σου λέω ότι η coca cola σε μεγάλες ποσότητες χαλάει στομάχι και έντερα.

εγώ πέρυσι το καλοκαίρι δοκίμασα να κάνω το εξής, επειδή ήμουν κι εγώ "εθισμένος" στα bubbly αναψυκτικά (πορτοκαλάδα κυρίως) και ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ. Έπαιρνα ένα φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό και έστυβα μισό λεμόνι. Το τερπνόν μετά του οφελιμου. Και δεν μου έλειψε η πορτοκαλάδα και "καλό μου έκανε" το νερό με το λεμόνι.

Δημοσ.

bulking! βαζεις μυς και λιπος(οσο λιγοτερο μπορεις) το χειμωνα  και μετα κανεις cutting και χανεις λιπος και μυς (οσο λιγοτερο μπορεις)

και βγαινεις στην παραλια φετες!

η το κάνεις το καλοκαίρι κάνοντας τους παραλίες να μοιάζουν ακρίδες

αχχαχαχαχαχαχαχααχχααχα

Δημοσ.

αλεξ τι δαιφορα εχει η φαντα και η κοκα κολα? τα ιδια σκατα ειναι ολα τους! πινετε που πινετε τετοια παρτε μια λουξ ή εψα που ειναι ελαχιστα πιο καλες

Ολα είναι σκατά αλλά όχι ίδια σκατα. Η coca cola είναι διαβρωτικό για σωλήνες όχι ροφημα. Για την sprite η την fanta δεν ισχύει αυτό. 

Εγώ πλέον πίνω ένα κουτάκι 330 μλ την ημέρα (fanta)

• Like 2
Δημοσ.

@viper2005

αν βάλεις whey φτιάξτες χωρίς να τις ψήσεις , δεν χρειάζεται εφόσον δεν βάζεις αυγά .
whey+oats+milk+peanuts πχ
ειναι κ καλοκαίρι , τις βάζεις ψηγείο κ γουστάρεις , αν θες να τις πάρεις μαζί σου τις βάζεις σε καμια τσάντα που κρατάει θερμοκρασία.

------
αν ηταν uk είχε φύγει παραγγελία
όπως και κάποιες άλλες "do u even lift" "100% natty you jelly?" "no added juice"

σήμερα ηταν η πρώτη full προπόνηση στήθους και μου έκανε εντύπωση οτι πήγα με ενα μπλουζάκι small που καθόταν μπαμ πάνω μου και μετά το ένιωθα οτι θα σκιστεί . κάτι μου λέει πως μέσα στους επόμενους 2 μηνες τα χέρια μου θα γίνουν μεγαλύτερα απότι ηταν την τελευταία φορά . :mellow:
weird shit , nice shit

αυτή τη μαλακία λες και μου κάνουν ηλεκτροσόκ κάτω απ το δέρμα (αναπλάθονται τα νευρα στην περιοχή της εγχείρησης) δεν τη μπορώ, ελπίζω να κρατήσει λίγο xD

Δημοσ.

Μετά από τρεις μέρες απολύτης ξεκούρασης και πλατσα πλουτσα, μπαίνω κανονικά προπόνηση ή χλρ πρώτες δυο τρεις μέρες;

Δημοσ.

Κανονικα, 3 μερες δεν ειναι τιποτα. Ισα-ισα που θα δεις οτι σηκωνεις και παραπανω ;)

Πριονίδι, ε; Χμ, εχω φιλο μαραγκο, θα παω να δω τι παιζει. Σκεφτομαι να το βαλω σε σακουλες σκουπιδιων, να βαλω πρωτα μια στο κεντρο, να γεμισω γυρω -γυρω οσα πανια εχω ωστε να δημιουργηθει το 1ο επιπεδο, και το ιδιο μεχρι να γεμισει. Ετσι ελπιζω να μην μπορεσουν οι σακουλες να αλλαξουν θεση και να πανε ολες στον πατο οπως ειπε ο Αλεξ. Θα δουμε, αμα δεν πιασει, τα βγαζω εξω και δοκιμαζω κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

σωστα , μπες κανονικα !

οταν τα αφηνουμε για καιρο πανω απο 10 - 15 μερες δηλαδη , στι ξεκινημα καλο ειναι να κανουμε 2-3 προπονησεις χαλαρα λιγο απο ολα , ολες τις μυικες ομαδες , και μετα μπαινουμε σε προγραμμα ..

Δημοσ.

Γιατι μπορω !

Παιχταρα, ασε καμια στανη κ για μας
εσενα θα σου αφησω , του dakon ομως που τον εχω στην μπoυκα θα του αφησω τα κοκαλα για να δει πως ειναι και απο την αλλη πλευρα :P Sent from my ipad4 using Insomnia
Δημοσ.

Σιγα μη σκασει, θα πλακωσει τα πακοτινια κι αντε γεια! :P

Υ.Γ. Μολις παραγγειλα σακο+γαντια+μπανταζ, με γεια μου ωρε!

• Like 4
Δημοσ.

<p>Σιγα μη σκασει, θα πλακωσει τα πακοτινια κι αντε γεια! :P</p> <p> </p> <p>Υ.Γ. Μολις παραγγειλα σακο+γαντια+μπανταζ, με γεια μου ωρε!</p>

κατσε να τα δει η συζυγος και βλεπω να επιστρεφονται σε dt!

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα, 3 μερες δεν ειναι τιποτα. Ισα-ισα που θα δεις οτι σηκωνεις και παραπανω ;)

Πριονίδι, ε; Χμ, εχω φιλο μαραγκο, θα παω να δω τι παιζει. Σκεφτομαι να το βαλω σε σακουλες σκουπιδιων, να βαλω πρωτα μια στο κεντρο, να γεμισω γυρω -γυρω οσα πανια εχω ωστε να δημιουργηθει το 1ο επιπεδο, και το ιδιο μεχρι να γεμισει. Ετσι ελπιζω να μην μπορεσουν οι σακουλες να αλλαξουν θεση και να πανε ολες στον πατο οπως ειπε ο Αλεξ. Θα δουμε, αμα δεν πιασει, τα βγαζω εξω και δοκιμαζω κατι αλλο.

Τον σάκο μπορείς να τον γεμίσεις και όλο με πριονίδι, η να ανακατέψεις πριονίδι και κουρέλια. Είναι και τα δύο αποδεκτά υλικά. 

Σιγα μη σκασει, θα πλακωσει τα πακοτινια κι αντε γεια! :P

Υ.Γ. Μολις παραγγειλα σακο+γαντια+μπανταζ, με γεια μου ωρε!

τον πήρες άδειο τον σάκο η γεμάτο?

Δημοσ.

Άδειο, εξ ου και η συζήτηση πώς να τον γεμίσω. Ώστε μπορώ να βάλω και το πριονίδι έτσι χύμα, ε; Ωραία.

Φώτη, έφτιαξα με τα χεράκια μου μια αποθήκη 25τμ εκτός σπιτιού, την οποία εξόπλισα με κουζίνα-νεροχύτη-πάγκο για να μαγειρεύουμε/πλένουμε έξω και να μη λερώνετε το σπίτι (οπότε να είναι η σύζυγος ικανοποιημένη) + χτιστή ντουζιέρα για να πλενόμαστε έξω όταν γυρνάμε από τη θάλασσα (οπότε να είναι η συζυγος ικανοποιημένη Νο2) κι εκεί έχω επίσης το γυμναστήριο + μουσικές πρόβες για να μην τους ενοχλώ στο σπίτι (οπότε και να είναι η σύζυγος ικανοποιημένη Νο3).

Όχι οτι δε θα βρει κάτι άλλο να γκρινιάξει και να πέσει παντόφλα, αλλά στο θέμα της γυμναστικής είμαι άνετος B)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...