Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις διατάσεις λατρεύω να τις μισώ. Είμαι στο μεταίχμιο του σαδομαχισμού. Πονάει και δεν ξερω αν μου αρέσει αυτός ο πόνος ή όχι.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ρε μάγκες sorry αλλα έπρεπε να το ποστάρω

PW4HUwI.jpg

αχαχχααχαχχα μου θυμισε ενα παλικάρι

• Like 3
Δημοσ.

βελονισμος, κάνει τίποτα ή είναι deja vu? εεε, placebo θελω να πω

πρέπει να σταματήσω να μένω άυπνος πάνω απο Χ ώρες, δεν γινεται να φτάνω τέτοιο επίπεδο humor.

Κάτι κάνει...

Τι έχεις ?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ξενερώσεις τώρα για τις κράμπες το θέμα θα λυθεί εν καιρώ και δες λίγο με μαγνήσιο/κάλιο πως τα πας.

Ακόμα στην αρχή είσαι, αν ξενερώνεις και από τώρα γάμησε τα

Μου τη σπαει το ενδεχομενο του να εχω ευαισθησια, εκει κολλαω. Βλεπω ξερω γω οτι μου λειπει μαγνησιο/καλιο, το διορθωνω. Αν δεν ειναι εκει το θεμα κι εχω ευαισθησια θα στεναχωρηθω πολυ.

Δημοσ.

ναι, μονο που στην προκειμένη είναι απλά μαρκετινίστικες ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Λυπάμαι αλλά είσαι εντελώς λάθος. Είναι αδύνατο να ξεμάθεις συνήθειες καθώς ο εγκέφαλος έχει ήδη δημιουργήσει νευρωνικά μονοπάτια τα οποία δεν καταστρέφονται.

Αν θες λοιπόν να αλλάξεις μια κακή συνήθεια, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος είναι να την αντικαταστήσεις με μία άλλη.

Άρα το μήνυμα ειναι επιστημονικά ορθό και πολύ πρακτικό, trust me.

Υ.Γ. όλοι εσείς που δεν πίνετε, δεν καπνίζετε, δεν τρώτε αηδίες, ελπίζω τουλάχιστον να πηδ.... :)

• Like 2
Δημοσ.

ειμαι των ακρων εγω δεν μου αρεσουν οι μετριες καταστασεις , αν ειναι να κανεις κατι καντο σωστα ή μην το κανεις καθολου...

Ακριβως ! γι αυτο δε μπορω αυτους (βασικα αυτες κυριως) που βγαινουν , σκιζοντε στο παγωτο ,αλλα κοιτανε να ειναι 0%! 

ξσκιζοντε στο γλυκο - αλλα οκ να εινα απο στεβια !

οχι φιλε .. αν ειναι ετσι μην φας καθολου δε θα παθεις τιποτα !

αν φας ομως το παγωτο θα ειναι παρφε τιγκα στο σιροπι σοκολατα στην τρουφα και στο  τριμενο μπισκοτο να το ευχαριστηθεις !

αλλιως μη το φας καθολου , ετσι παει ..

''Έτσι είναι γιατί έτσι πάει

αν το νιώθεις μείνε, φύγε αν σε χαλάει'' που λεει και ο αρτεμης  :-)

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

μαργαριτα μπορει να ειναι απο κουραση οποτε εκει το μονο που κανεις ειναι ξεκουραση! και επισης παιζει και η αφυδατωση! στα λεω γιατι τα εχω περασει και τα περναω ακομη με τα ποδια λογο τρεξιματος

Δημοσ.

10453474_10152247679531245_2471197335334

δεν εχω καμμιασχεση με την εταιρια - απλα συμφωνω απολυτα με μυστικο !

Λυπάμαι αλλά είσαι εντελώς λάθος. Είναι αδύνατο να ξεμάθεις συνήθειες καθώς ο εγκέφαλος έχει ήδη δημιουργήσει νευρωνικά μονοπάτια τα οποία δεν καταστρέφονται.

Αν θες λοιπόν να αλλάξεις μια κακή συνήθεια, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος είναι να την αντικαταστήσεις με μία άλλη.

Άρα το μήνυμα ειναι επιστημονικά ορθό και πολύ πρακτικό, trust me.

Το εστιαζουμε ολη την ενεργεια μας, στην δημιουργια νεων πραγματων αντι στην καταπολεμηση των παλιων,ειναι τουλαχιστον ατυχης διατυπωση απο την πλευρα της εταιρειας.
Αλλαγη που δεν στηριζεται στην καταπολεμηση των παλιων πραγματων,αλλα στηριζεται αποκλειστικα στην δημιουργια νεων πραγματων ειναι απολυτα βεβαιο οτι θα οδηγησει σε αλλαγη που θα ειναι και παλι προς λαθος κατευθυνση γιατι κουβαλαει αμαρτιες του παρελθοντος και δινει σε αυτες την δυνατοτητα να συνεχισουν να μας κανουν την ζωη ποιο δυσκολη.
Δημοσ.

Αν υποθετικα εχουμε το 100% της ενεργειας , γιατι αυτη να την  ξοδεψουμε  50% για να καταπολεμησουμε κατι που μας χαλαει και το αλλο 50% για να δημιουργησουμε κατι νεο , και να μην χρησιμοποιησουμε και το 100% μονο για δημιουργια ?

εγω  μεταφραζω το μηνυμα ως εξης ...

μη κολλατε , μη μενετε πισω ! προχωρηστε μπροστα !

χρησιμοποιηστε ολη σας την ενεργεια πανω στο πως θα δημιουργησετε ενα ομορφο μελλον και οχι στο πως θα  καταπολεμησετε κατι απο το παρλελθον σας ..

Δημοσ.

Αν υποθετικα εχουμε το 100% της ενεργειας , γιατι αυτη να την  ξοδεψουμε  50% για να καταπολεμησουμε κατι που μας χαλαει και το αλλο 50% για να δημιουργησουμε κατι νεο , και να μην χρησιμοποιησουμε και το 100% μονο για δημιουργια ?

εγω  μεταφραζω το μηνυμα ως εξης ...

μη κολλατε , μη μενετε πισω ! προχωρηστε μπροστα !

χρησιμοποιηστε ολη σας την ενεργεια πανω στο πως θα δημιουργησετε ενα ομορφο μελλον και οχι στο πως θα  καταπολεμησετε κατι απο το παρλελθον σας ..

Το νεο δεν μπορει να χτιστει απο την μια στιγμη στην αλλη.Εισαι υποχρεωμενος να κανεις τις αλλαγες σταδιακα και με επιλεκτικη προτεραιοτητα για να εχεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Το να πιστευεις οτι εχεις την ικανοτητα να δωσεις το 100% της ενεργειας για να δημιουργησεις το νεο,προυποθετει να εχεις μια σταθερη βαση και να εισαι απαλλαγμενος απο τα οποιαδηποτε προβληματα μπορουν να σου περιορισουν αυτην την προσπαθεια,πραγμα που ειναι πρακτικα αδυνατο.
Δημοσ.

Το εστιαζουμε ολη την ενεργεια μας, στην δημιουργια νεων πραγματων αντι στην καταπολεμηση των παλιων,ειναι τουλαχιστον ατυχης διατυπωση απο την πλευρα της εταιρειας.
Αλλαγη που δεν στηριζεται στην καταπολεμηση των παλιων πραγματων,αλλα στηριζεται αποκλειστικα στην δημιουργια νεων πραγματων ειναι απολυτα βεβαιο οτι θα οδηγησει σε αλλαγη που θα ειναι και παλι προς λαθος κατευθυνση γιατι κουβαλαει αμαρτιες του παρελθοντος και δινει σε αυτες την δυνατοτητα να συνεχισουν να μας κανουν την ζωη ποιο δυσκολη.

"Σενάριο ζωής" το ονομάζει ο Φροιντ, τα λάθη που κάνουμε ξανά και ξανά. Συμφωνώ σ' αυτό.

Ωστόσο το μόττο βασίζεται στα ιατρικά δεδομένα που ανέφερα και σχετίζεται με αλλαγές σε συνήθειες, όχι άλλου είδους λάθη όπως το να διαλέγει κάποιος λάθος σύντροφο. Εσύ εκεί το πήγες κι εκεί φυσικά πρέπει να μελετήσεις το παρελθόν αν δε θες να το ξαναζήσεις.

Όμως η εικόνα αναφέρεται σε άλλους είδους αλλαγή.

Π.χ. θες να κόψεις μια ενοχλητική συνήθεια όπως το κάπνισμα; Δεν μπορείς να ξεμάθεις να καπνίζεις, αυτή η συνήθεια έχει ριζωθεί στη νευρωνική μνήμη -γι αυτό και νιώθουμε ενίοτε νοσταλγία για συνήθειες του παρελθόντος. Μπορείς όμως να το αντικαταστήσεις με μια άλλη συνήθεια, όπως η γυμναστική.

Κι αντί να καταναλώνεις την ενέργεια σου μη καπνίζοντας -δηλαδή στην καταπολέμηση της παλιάς συνήθειας, την εστιάζεις 100% στη νέα συνήθεια, τη γυμναστική.

Προτού το καταλάβεις καλά-καλά, η παλιά/κακιά συνήθεια έχει αντικατασταθεί με τη νέα/θετική. Έτσι απλά κάποιοι κόβουν το τσιγάρο εύκολα κι άλλοι παιδεύονται χρόνια. 

Αυτή είναι η ουσία του μηνύματος στην αφίσα, γι αυτό και δείχνει την κοπέλα να αθλείται. Αποφάσισε ποια κακιά συνήθεια θες να αντικαταστήσεις με καλή -όπως η γυμναστική-, κάντο, και μετά δώσε βαρύτητα στη νέα συνήθεια. Εκεί και μόνο εκεί.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες με τα ανθραλουχα ποτα zero τι γνωμη εχετε... Δεν πινω τα σποφευγω..

Που και που κανενα redbull αλλα σπανια...

Αλλα την παρασκευη πηγα για ποτο. Προτημισα να παρω λευκο κρασι, αλλα ηταν χαλια και ενα ποτηρι με εκανε σαν να ηπια το μπουκαλι. Οχι μονο εμενα αλλα και τη κοπελα που μασταν μαζι . Και ειπα ολη φορα να παιρνω κατι σφραγγιστω... Σε μαγαζια που δεν γνωριζω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...