rupak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Φυσικά έχει νόημα να ανεβαίνεις. Αν έχεις μεγάλο έλλειμα θερμίδων εννοείται μυϊκή ανάπτυξη δεν υπάρχει αλλά δίνεις μεγάλο ερέθισμα στους μυς για να διατηρηθούν που σε υπο-θερμιδικές δίταιτες ένας από τους στόχους είναι να διατηρήσεις όσο περισσότερη μάζα μπορείς. Ναι γιατί από ανάπτυξη δεν παίζει σίγουρα υποθερμιδικά, οπότε δεν ήξερα αν έχει κάποιο νόημα η έξτρα κούραση να συνηθίσω το καινούριο βάρος. Αλλά αφού βοηθάει στην διατήρηση να σώσουμε ότι μπορούμε , οκ!
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ναι γιατί από ανάπτυξη δεν παίζει σίγουρα υποθερμιδικά, οπότε δεν ήξερα αν έχει κάποιο νόημα η έξτρα κούραση να συνηθίσω το καινούριο βάρος. Αλλά αφού βοηθάει στην διατήρηση να σώσουμε ότι μπορούμε , οκ! Κοίτα αν μιλάμε για μεγάλο θερμιδικό έλλειμα τότε ναι περαιτέρω ανάπτυξη δεν παίζει...αν μιλάμε για μικρό έλλειμα 100-150 θερμίδων και για όχι μεγάλη μείωση βάρους τότε -ανάλογα και πόσα χρόνια και πόσο σοβαρά ασχολείσαι- υπάρχει περίπτωση να φορτώσεις και ένα πολύ μικρό ποσοστό από μυς. 1
rupak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ε προφανώς τότε για μένα (αρχάριος) δεν ισχύει η περαιτέρω ανάπτυξη. Σαφέστατος o bosei! 1
thomasG4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Για αυτούς που σηκώνουν βάρη http://whatanimaldoyoulift.herokuapp.com/
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 δεν εχω καμμιασχεση με την εταιρια - απλα συμφωνω απολυτα με μυστικο ! 1
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ναι, μονο που στην προκειμένη είναι απλά μαρκετινίστικες ΠΑΠΑΡΙΕΣ. 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μαρκ ξε μαρκ αυτο που σου λεει ειναι σωστο .. μη κολλας , ξεκολλα ! προχωραμε παντα μπροστα , ποτε προς τα πισω σαν το καβουρα ..
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ο καβουρας νομιζω παει στο πλαι... Σημερα φασολακια με αρακα και πατατα βραστη... Πολυ φαι... Μου φαινεται εγω το χειμωνα θα ξεκινησω το κοψιμο...χαχαχχαχαχαχαχ
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 λιβε ετσι οπως το πας το θεμα το κοψιμο δεντρων με πριονι (χειροκινητο) gγια να κανεις τουμπανη πλατη,χερια ειναι αυτ που θα κανεις το χειμωνα ! 2
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 παντως ειμαι σιγουρος για κατι , ολα τα παιδια εχουν κανει σουπερ προοδο εδω , εσυ ομως σιγουρα περισσοτερο απο ολους , το χεις παρει πολυ ζεστα , εχεις ηδη τις βασεις τοσα χρονια, κανονισε να μας κομπλαρεις οταν ανεβασεις φωτο ρε κανονισε καλέ όλο το χειμώνα έτρωγε στάνες και τώρα πεινάει!!! ειμαι των ακρων εγω δεν μου αρεσουν οι μετριες καταστασεις , αν ειναι να κανεις κατι καντο σωστα ή μην το κανεις καθολου... Sent from my ipad4 using Insomnia 2
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σημερα επαθα τη δευτερη κραμπα , αυτη τη φορα στον τετρακεφαλο, του ιδιου ποδιου βεβαια. Δε της το χα να ποναει τοσο! Μασαζ και διατασεις, διατασεις και μασαζ..αυριο πιστευω δε θα χω τπτ οπως και τη προηγουμενη φορα. Θ αρχισω να πινω ακομα περισσοτερο νερο, θα το μετραω να μαι στα 2-2.5λτ και θα τρωω μπανανα καθε μερα. Αν τελικα αποδειχθει οτι δεν ειναι θεμα καλίου αλλα εχω ευαισθησια, θα ξενερωσω τη ζωη μου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μαργαριτα μαγνησιο θες για τις κραμπες! το θεμα ειναι οτι η κραμπα σε πιανει εκεινη την στιγμη και μετα σε αφηνει αυτο δεν σημαινει οτι εισαι και καλα! στο λεω γιατι και εγω ειμαι σε τετοια φαση! για την ωρα παιρνω μαγνησιο,παντα διατασεις(εκανα ετσι και αλλιως),παντα ζεσταμα(ετσι και αλλιως),ξεκουραση,σαουνα και καμια κρυοθεραπεια!
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν χρειάζεται να ξενερώσεις τώρα για τις κράμπες το θέμα θα λυθεί εν καιρώ και δες λίγο με μαγνήσιο/κάλιο πως τα πας. Ακόμα στην αρχή είσαι, αν ξενερώνεις και από τώρα γάμησε τα
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 βελονισμος, κάνει τίποτα ή είναι deja vu? εεε, placebo θελω να πω πρέπει να σταματήσω να μένω άυπνος πάνω απο Χ ώρες, δεν γινεται να φτάνω τέτοιο επίπεδο humor.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εμενα παλιοτερα γιατρος μου χε πει για καλιο κ μπανανες! Παντως ναι εχω ακουσει και για το μαγνησιο. Να παω να κανω καμια εξεταση αιματος για μαγνησιο, καλιο; Ναι σ αφηνει αλλα εμενα τουλαχιστον μενει το πιασιμο στο ποδι, σα να νιωθεις οτι ειναι στο οριο να σε ξαναπιασει. Οποτε το ξερω οτι δεν εχει περασει ετσι αμεσα το θεμα! Απλα ξενερωσα τη ζωη μου γιατι ηθελα να κανω για ωρα διαδρομο μετα καθως ειχα χρονο. Κι ελεγα θα βαλω ανηφορα φουλ κ τελικα σκ@τα. Διατασεις κανω παντα! Αν και το οτι πρεπει να κανεις διαταση την ωρα που σε πιανει η κραμπα δε παλευεται λεμε.. Ευτυχως μου τις εκανε η γυμναστρια αλλα κ παλι.. Μιλαμε για πονο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις