nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 5000 τρόποι υπάρχουν να φας το φαγητό σου , το σημαντικό ειναι να σου αρέσει αυτό που τρως , όχι να το τρως ξεροκαταπίνοντας κ να σε βολευει στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σου
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Οχι, τους βάζεις στραβά. Πρέπει να πονάνε οι τρικέφαλοι, όχι ο καρπός. Φρόντισε να είναι στην ευθεία τα χέρια, αρκετά κοντά αλλά όχι κολλητά και σε ύψος λίγο πιο χαμηλά από το στήθος. Επίσης, θα κάνεις όσες επαναλήψεις μπορείς ΑΡΓΑ. 5 αργές επαναλήψεις είναι πολύ πιο αποδοτικές από 15 γρήγορες. Στο τέλοσ με πιάνει και πονάω.Μετά που θα σηκωθώ δηλαδή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στο τέλοσ με πιάνει και πονάω.Μετά που θα σηκωθώ δηλαδή. διατασεις και γυμνασε τους καρπους!
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Νικο, ένα έχω να σου πω!!! το ξύσμα πορτοκαλιού αφιέρωσε !!
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ρε maus σε φαση οταν εισαι σε hardcore διατροφη τι σκατα κανεις οταν ειναι να βγεις με φιλους να φατε εξω η' για ποτο .Αντικοινωνικοι θα γινουμε ...Και μην μου πεις επινα χυμο και τετοια.Δοκιμασα το Σαββατο το σουπερ σετ που ειπες για στηθος με πεκ ντεκ extreme καταστασεις εδωσε πολυ θα το καθιερωσω, μεχρι στιγμης οτι ασκησεις εχει πει τα σπανε . .Πιστευω θα ειμαι ετοιμος πιο συντομα απο οτι υπολογιζα δινω 1μηνα περιπου για να κοψω οπως θελω. Φωτη σε νιωθω απολυτα , εχω περασει για παααρα πολυ καιρο απο την φαση να ειναι ολη η παρεα στα κλαμπακια η στα μπουζουκια με το ποτο στο χερι και γω να την βγαζω νε τον χυμο ανανα η το περιερ λεμονι σαν τον υπανθρωπο ! τωρα εχω καταληψει στα ενα-δυο ποτηρακια λευκο κρασι οταν βγαινω και ειμαι κομπλε μιας και ειναι το μονο που μπορω να πιω καπως ευχαριστα -τα ποτα δε μαρεσουν καθολου- και μιας και δεν ειμαι ποτε πλεον σε χαρντκορ διατροφικες καταστασεις οποτε δε το σκεφτομαι ! τωρα στο φαι εξω οντως υπαρχει προβλημα απο την στιγμη που η δικια μου πχ κ η παρεα λατρεουν τα Friday's εννω εγω τα σιχανομαι ! δε μπορω τις γαμωσαλτσες τους κ οποτε παμε την βγαζω με σαλατες ! στο φαι τους ψηνω οποτε μπορω να πηγαινουμε σε ταβερνες για κρεατικα! παντως ειμαι σιγουρος για κατι , ολα τα παιδια εχουν κανει σουπερ προοδο εδω , εσυ ομως σιγουρα περισσοτερο απο ολους , το χεις παρει πολυ ζεστα , εχεις ηδη τις βασεις τοσα χρονια, κανονισε να μας κομπλαρεις οταν ανεβασεις φωτο ρε κανονισε 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 παντως ειμαι σιγουρος για κατι , ολα τα παιδια εχουν κανει σουπερ προοδο εδω , εσυ ομως σιγουρα περισσοτερο απο ολους , το χεις παρει πολυ ζεστα , εχεις ηδη τις βασεις τοσα χρονια, κανονισε να μας κομπλαρεις οταν ανεβασεις φωτο ρε κανονισε καλέ όλο το χειμώνα έτρωγε στάνες και τώρα πεινάει!!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μονο εγω που ειμαι στριμμενος οταν παμε εξω ειτε για φαγητο ειτε σε τσιπουραδικο κτλ λεω απλα δεν θελω κατι και οταν πανε να μουν πουν καποιοι απο την παρεα πιες ρε ενα ποτηρι ετσι για το καλο τους λεω απλα και στεγνα δεν παιζει (και δεν το κανω για θεμα διατροφης απλα δεν θελω να πιω) γενικα δεν με απασχολει τι θα πουνε οι αλλοι για μενα οποτε κανω αυτο που γουσταρω οτι και να λενε! αν τους αρεσει καλος αλλιως πουλο 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 σπεκτ υπανθρωπε -- εδω πιο διπλα εχει ενα νημα γι αυτους που τους αρεσει να βγαινουν μονοι τους ! αν συνεχισεις ετσι - το πουλο με την μια, και σε οποιον αρεσει - σε βλεπω να γραφεις εκει καθημερινα δημητρα το χειμωνα τα εκανε αυτα ο φωτης , εδω και κατι μηνες που χει μπει σε προγραμμα σε παιζει να χει φαει ουτε τσιχλα για γλυκο , εχει πεσει πολυ πεινα ! νικολα η φωτο τα σπαει , δειχνει σουπερ ! πες μου κατι , αυτη η δοσολογια που λες βγαζει μονο μια φορμα ? 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μαους πραγματικα με εχει κουρασει η ανρθωπινη βλακεια και η ψευτια που εχουμε και προτιμω να κατσω μεσα να αραξω απο το να βγω με ατομα που δεν γουσταρω απλα για να πω οτι βγηκα! χιλιες φορες μονος παρα με ατομα που με βλαπτουν ειτε ψυχικα ειτε σωματικα ειτε να πανε να γαμηθουν 3
rupak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ερώτηση προς τους παλιούς: όταν κάποιος είναι σε υποθερμιδική ή έστω ισο-, έχει κάποιο νόημα , από θέμα μυικής ανάπτυξης, να ανεβάσει κιλά σε κάποια άσκηση ? ξέρω ακούγεται λίγο οξύμωρο αλλά αντί για 2μέρες ρεπό από βάρη που είχα κανονικά , έκανα ένα 4ημερο ρεπό λόγω εξεταστικής και όταν πηγα ξανα για πάγκο είχα φοβερή διαφορά που μάλλον οφείλεται στο ότι ξεκουράστηκα 4 μέρες. Το θέμα μου όμως είναι ότι αφού είμαι σε φάση που χάνω κιλά, έπεσα ήδη απο τα 89 που ήμουν μετά το Πάσχα στα 87περίπου, αν θα έχω κάποιο "κέρδος" ανεβάζωντας αντίσταση στα βάρη.
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μονο εγω που ειμαι στριμμενος οταν παμε εξω ειτε για φαγητο ειτε σε τσιπουραδικο κτλ λεω απλα δεν θελω κατι και οταν πανε να μουν πουν καποιοι απο την παρεα πιες ρε ενα ποτηρι ετσι για το καλο τους λεω απλα και στεγνα δεν παιζει (και δεν το κανω για θεμα διατροφης απλα δεν θελω να πιω) γενικα δεν με απασχολει τι θα πουνε οι αλλοι για μενα οποτε κανω αυτο που γουσταρω οτι και να λενε! αν τους αρεσει καλος αλλιως πουλο thats my boy!! φωτό από την αίθουσα κυκλικής/προθέρμανσης του γυμναστηρίου στο κέντρο. ειναι πανοραμική, γιαυτό χάνει λίγο. Σήμερα έκανα deadlift/shoulder press. ΔΕΝ μπορώ να έχω την μέση/πλάτη έτσι όπως ειχε ποστάρει φωτό ο αλεξ (νομιζω), δηλαδή να έχω την καμπύλη ανάποδη καμπούρα φάση. Δεν κάνω καμπούρα, είναι σχετικά ευθεία, αλλά δεν "φτάνω" να παρω σωστη φόρμα. Λογικά με την προπόνηση/εξάσκηση θα βελτιωθω, but still... Σήμερα είχε και γαμώ τα πρωινά! Πήγα βόλτα και βρήκα ένα πάρκο το οποίο είχε γρασίδι μεχρι το κανάλι! Τέλεια ήταν! Άρχισα να περπατάω ξυπόλητος κλπ, παιδάκι κανονικά. Βγάζω την μπλούζα, ξαπλάρω ανάσκελα. Σε κάποια φάση γυρνάω μπρούμυτα, ζωάρα σκεφτομαι! 0.3 μικροδευτερόλεπτα μετά αρχίζει να βρέχει! ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ. 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 σπεκτ μαζι σου ειμαι ! και γω δε βγαινω με κοπανους η με ατομα που με χαλανε , απλα επειδη στις διατροφικες μας συνηθειες εμεις ειμαστε η εξερεση και οχι ο κανονας , πρεπει να βαζουμε λιγο νερο στο κρασι μας ! 9στους10 δηλαδη πινουν, και 9στους 10 τρωνε τον αγλεωρα δε σημαινει οτι ειναι παπαρες γενικοτερα , πρεπει να προσαρμοστουμε κ μεις λιγο , να παμε σε αυτα τα γαμωFriday's που τα σιχενομαστε 1
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ερώτηση προς τους παλιούς: όταν κάποιος είναι σε υποθερμιδική ή έστω ισο-, έχει κάποιο νόημα , από θέμα μυικής ανάπτυξης, να ανεβάσει κιλά σε κάποια άσκηση ? ξέρω ακούγεται λίγο οξύμωρο αλλά αντί για 2μέρες ρεπό από βάρη που είχα κανονικά , έκανα ένα 4ημερο ρεπό λόγω εξεταστικής και όταν πηγα ξανα για πάγκο είχα φοβερή διαφορά που μάλλον οφείλεται στο ότι ξεκουράστηκα 4 μέρες. Το θέμα μου όμως είναι ότι αφού είμαι σε φάση που χάνω κιλά, έπεσα ήδη απο τα 89 που ήμουν μετά το Πάσχα στα 87περίπου, αν θα έχω κάποιο "κέρδος" ανεβάζωντας αντίσταση στα βάρη. Φυσικά έχει νόημα να ανεβαίνεις. Αν έχεις μεγάλο έλλειμα θερμίδων εννοείται μυϊκή ανάπτυξη δεν υπάρχει αλλά δίνεις μεγάλο ερέθισμα στους μυς για να διατηρηθούν που σε υπο-θερμιδικές δίταιτες ένας από τους στόχους είναι να διατηρήσεις όσο περισσότερη μάζα μπορείς.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 εμένα δεν μου αρέσει το αλκοολ σαν γευση , για να πιώ αλκοολ θα πρέπει να πιώ πολύ να γίνω κώλος , μόνο γιαυτό θα έπινα να γελάσω να γίνει καμια μαλακία , αλλιώς δενοπότε δεν, σπάνια θα πιώ μου αρέσει να διασκεδάζω αλλα αλκοολ οπως ειπα δεν και κάπνισμα που το σταμάτησα για την εγχείρηση 99,9% δεν θα το ξαναρχίσω ποτέ , ειναι βρωμιά και με ρίχνει σωματικά. Αρα τι μένει εκτός απο την προπόνηση που προσωπικά ειναι ενα απο τα πράγματα που διασκεδάζω ? λίγα πράγματα , απλά πρέπει να ειμαστε έξυπνοι και να βάζουμε προτεραιοτητες, υγεία/στόχος/διασκέδαση/socializing κ πάει λέγονταςσχετικά με τα υπόλοιπα που γράφετε ειναι κάπως περίπλοκο το θέμαΕίχα πολλούς φιλους που θα μπορούσα να αράζω κάθε μέρα φάση everyday is a party κ έκοψα λίγο γιατι ηταν too much μακροχρόνιααυτό που καταλαβαίνω με τον καιρό και προσπαθώ να χονέψω ειναι οτι ολα τα καλά σ αυτή τη ζωή θέλουν κ ενα μέτρο.για εμένα δεν ειναι οκ ουτε να γίνουμε αντικοινωνικοί ούτε να τα γαμ@σουμε ολα , το θέμα ειναι πόσο μπορείς να κρατηθείς σε μια μέση κατάσταση.δε μπορώ να γράψω όπως θα ήθελα αλλα ελπίζω να γίνομαι κατανοητός κ ελπίζω κάποια στιγμή να μου φύγει η μαλακία απ τον εγκέφαλο κ να σκεφτώ περισότερο το μελλον γιατι αυτή τη στιγμή θελω τα πάντα @mau-mausναι , μια βγάζει αλλα ειναι μεγάλη . Σε αυτή φτιάχνω κεικ 700-800γρ (αν λέει κάτι για το μέγεθος) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μαους θα παω μαζι τους οπου γουσταρουν (εχουμε ξεπερασει το θεμα της βλακειας και μιλαμε οτι εχουμε βρει ατομα που μπορουμε να κανουμε παρεα) απλα δεν θα με υποχρεωσουν να φαω ή να πιω κατι που δεν θελω! το προβλημα του κοσμου γενικα παντως ειναι οτι νομιζουν οτι επειδη δεν πινω ή δεν τρωω καποιες τροφες ή δεν κλαμπαρω καθε μερα κτλ και γενικα το οτι κανω "ασκητικη" ζωη νομιζουν οτι δεν διασκεδαζω και δεν ευχαριστιεμαι τη ζωη μου! την ευχαριστιεμαι περισσοτερο και θα την ευχαριστιεμαι για περισσοτερο απο τους περισσοτερους! εμενα με χαλαρωνει να ακουω σακεντελιες και να γυμναζομαι! εσενα σαρεσει να ακους σκυλαδικα , να πινεις καθε μερα και να κανεις ταγκ στις 3 τα ξημερωματα και να λες ποσο μουναρα εινα η γκομενα απεναντι και ποσο μαλακες ειναι ολοι οι αντρες! ε για μενα αυτοι μπορουν ελευθερα να αυτοκτονησουν! και ναι δεν συμπαθω κανεναν! ειμαι στριμμενος οσο δεν παει γιατι ο κοσμος εινα ηλιθιος! αν ομως εισαι σωστος και κολλαω μαζι σου δεν εχω καμια σχεση με το στριμαδι που ειμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις