Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ποσα εκανες ? ενα ? :-D

Την πρώτη φορά που το δοκίμασα 2 :D

Μετά που ξαναδοκίμασα έκανα 7 επαναλήψεις αργά όμως.

Μετά από μια βδομάδα...(σήμερα δηλαδή που ξαναδοκίμασα επειδή βαριόμουν) έκανα 10 αλλά γρήγορες επαναλήψεις.

Είναι φυσιολογικό που με πιάνει δηλαδή ο καρπός?

Δημοσ.

επειδη ειχατε βαλει ολοι πλατη :P (αν και εχω παρει κιλα καλα κρατιεμαι ακομη :P )

Ya9xEsIh--aASbAatcFoFMpHZjyXSB83I107XmeI

lqWsMbSLFCxvSExuyzK_jk4u8ei57FO5MNXENBNE

Tf7vY05owR0uJFP8fwPuyraxv_KZJdHdHPMTkdsh

mSKfNTNKfGjAga6DeojOwG4YgzFW507iNObUAbuI

GTCHpSpGCS9H9dCkw56vOv-5BFQW8x7QS1nD-azb

που πηγαν οι φωτό;

Δημοσ.

Ουτε εγω μπορω να τις δω..

Γιατι περιμενω πως και πως το σαββατο να ριμαξω την ροδα...

Αυριο ποδια deload...

Πολυ φαγητο σημερα λεμε... Οτι γινει... Αν ανεβαινω σε δυναμη τα αλλα διορθωνονται με λιγη υπομονη...

Κινγκ το χουμε ξαναπει αν φας κατι σημερα μην σε πιανει οανικος οτι μετα θα πρεπει να κανεις δυο ωρες γυμναστικη για να το καψεις. Αν ειναι ετσι να μην το φας καθολου..

Αλλα κατα την διαρκεια της εβδομαδας μπορει να κανει κατι παραπανω...

Δημοσ.

Την πρώτη φορά που το δοκίμασα 2 :D

Μετά που ξαναδοκίμασα έκανα 7 επαναλήψεις αργά όμως.

Μετά από μια βδομάδα...(σήμερα δηλαδή που ξαναδοκίμασα επειδή βαριόμουν) έκανα 10 αλλά γρήγορες επαναλήψεις.

Είναι φυσιολογικό που με πιάνει δηλαδή ο καρπός?

Οχι, τους βάζεις στραβά. Πρέπει να πονάνε οι τρικέφαλοι, όχι ο καρπός.

Φρόντισε να είναι στην ευθεία τα χέρια, αρκετά κοντά αλλά όχι κολλητά και σε ύψος λίγο πιο χαμηλά από το στήθος.

Επίσης, θα κάνεις όσες επαναλήψεις μπορείς ΑΡΓΑ. 5 αργές επαναλήψεις είναι πολύ πιο αποδοτικές από 15 γρήγορες.

Δημοσ.

Ρε maus  σε φαση οταν εισαι σε hardcore διατροφη  τι σκατα κανεις  οταν ειναι να βγεις  με φιλους να φατε εξω η' για ποτο .Αντικοινωνικοι θα γινουμε ...Και μην μου πεις επινα χυμο και τετοια.Δοκιμασα το Σαββατο  το σουπερ σετ που ειπες για στηθος με πεκ ντεκ extreme  καταστασεις εδωσε πολυ θα το καθιερωσω, μεχρι στιγμης οτι ασκησεις εχει πει τα σπανε .

.Πιστευω θα ειμαι ετοιμος πιο συντομα απο οτι υπολογιζα δινω 1μηνα περιπου για να κοψω οπως θελω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγω τις εβλεπα κανονικα! δεν ξερω τι σκατα γινεται καθε φορα! εφτιαξα τα λινκ στο αρχικο ποστ

Δημοσ.

οσοι δε θέλετε να τρώτε βρώμη+ αυγά για πρωινό αλλα δεν προλαβαίνετε πάρτε το μαζι σας

100γρ βρώμη
6 ασπράδια
1 κρόκος
μισο κουτάλι μπέκιν

χτύπημα στο multi -> μετά ψήσιμο στους 250 μέχρι να ξεκολλήσει απ τη φόρμα (λίγα λεπτά παίρνει)
αυτές οι φόρμες τις φωτογραφίας ειναι μιας χρήσης (1,5 euro νομίζω οι 6 ) αλλα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ξανά 2-3 φορές άνετα
πχ φτιάχνοντας αυτό η φόρμα έμεινε ανέπαφη.

το κόβετε και βάζετε μέσα τυρί low fat + γαλοπούλα βραστή για παράδειγμα, αναλόγος τι χρειάζεται ο καθένας, και κότα ψητή βάζεις κ ότι θες + μαρούλι/ντομάτα ξερω γω κ είναι κομπλε.

μου έκανε εντύπωση γιατι το πέτυχα καταλάθος και ειναι σαν ψωμί που παίρνεις απ το φούρνο η υφή του. Δηλαδή μη περιμένετε οτι θα ειναι σαν τσουρέκι η σαν αφρός , καμία σχέση.
Θα το βάλω για πρωινό με αρωματικά όπως μαχλέπι-κανέλλα-ξύσμα πορτοκαλι-κ ίσως καμια σταφίδα ή ξυρό καρπό, αλλα όπως ειπα κάνει κ για ψωμί σάντουιτς.

φωτο στο spoiler

post-212651-0-20901900-1402301066_thumb.jpgpost-212651-0-12709200-1402301069_thumb.jpgpost-212651-0-97711700-1402301071_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Θα το δοκιμασω στη λαδοκολλα. Ελπιζω να πετυχει κ να τρωγεται :-P

δε θα πετύχει γιατι θα απλώσει και δε θα τρώγεται,  θα το πετάξεις. Πριν μπει στη φόρμα ειναι ρευστό .

οτιδήποτε φτιάχνω τρώγεται , ποτέ δεν τρώω φαγητά που δεν ειναι νόστιμα γιαυτό κάντο όπως περιέγραψα

το θέμα ειναι να το έχεις κ στη μαγειρική καμια φορά, αλλα αυτό ειναι υπερβολικά ευκολο για να το βγει λαθος B)

κάθε μέρα πάντως βρίσκω και νεα πράγματα , λολ

εκεί που έλεγα οτι η μόνη λύση ηταν τόστ ολικής που ειναι σαν αέρας και θέλω 10 για να χορτάσω μου ήρθε η ιδέα 

Δημοσ.

δε θα πετύχει γιατι θα απλώσει και θα το πετάξεις. Πριν μπει στη φόρμα ειναι ρευστό .

οτιδήποτε φτιάχνω τρώγεται , ποτέ δεν τρώω φαγητά που δεν ειναι νόστιμα

το θέμα ειναι να το έχεις κ στη μαγειρική καμια φορά, αλλα αυτό ειναι υπερβολικά ευκολο για να το βγει λαθος B)

Να το βάλω στη φόρμα που ψήνω ψωμιά/τσουρέκια/κεικ (μακρόσθενη)

εγώ έχω θέμα με τα αυγά, οποιαδήποτε μορφή δοκιμάσα ...δεν/ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω !!!

p.s θα σε προσλάβω για fitness σεφ στην οικία μου, το έχεις !

• Like 1
Δημοσ.

Να το βάλω στη φόρμα που ψήνω ψωμιά/τσουρέκια/κεικ (μακρόσθενη)

εγώ έχω θέμα με τα αυγά, οποιαδήποτε μορφή δοκιμάσα ...δεν/ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω !!!

p.s θα σε προσλάβω για fitness σεφ στην οικία μου, το έχεις !

ναι , βάλε να δεις , αλλα να ξέρεις πως η φόρμες που λεω ειναι μπαμ για αυτή την ποσότητα ωστε να βγει σε σωστό πάχος και να κόβεται στη μέση να βάλεις μέσα πράγματα πχ. Αν ειναι μεγάλη κ απλώσει πολύ θα βγει πολυ λεπτό κ ουσιαστικά θα στεγνώσει υπερβολικά αλλα θέλει μια δοκιμή αρχικά να δεις πόσο σου βγαίνει. Τα αυγά με αυτό τον τρόπο δεν τα καταλαβαίνεις . Δηλαδή αν σε ενοχλούν τα αυγά σαν γευση κ θες ντε και καλά να τρως αυγά ειναι καλή επιλογή, απλά μη βάλεις κρόκο αν θες , δοκίμασε κ βλέπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω για πρωινο βαζω 1 1/2 scoop πρωτεινη (χρησιμοιποιω την ON 100% Whey εδώ και χρονια) 4 1/2 γεματες κουταλιες σουπας βρωμη και συμπληρωνω με κομματια φρουτα. Ριχνω οσο νερο χρειαζεται για να γινει χυλος ανακατευω τρωω tip από Pro BodyBuilder ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...