yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μια που πιάσαμε τις συνταγές, άλλη μία για γλυκό. Έχει πολλές θερμίδες, αλλά είναι υγιεινό. Προτείνεται σ' αυτούς που θέλουν να παχύνουν (Αλαντίν, Αντώνης, κτλ). 250γρ ταχίνι. 300γρ ωμοί ξηροί καρποί της αρεσκείας σας. 100γρ μέλι 300γρ αποξηραμένα φρούτα κομμένα σε μικρά κομμάτια (καλυτερη επιλογή, σταφίδες + γκοτζιμπέρι, γευστικά κι ήδη μικρούλικα ) Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και στο τέλος, λιώνουμε 100γρ κουβερτούρα, τη ρίχνουμε στο μείγμα και τα ξανα-ανακατεύουμε. Το αφήνετε λίγο να κρυώσει κι έπειτα το βάζετε στο ψυγείο για λίγες ώρες, να σφίξει. Το διατηρείτε εκεί. Θεικό... Παρε καλομποκαλευρο.... Δεν το συνιστώ. 2
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Σημερα αρχισε το deload... Ωμοι... Ξυπνησα πιασμενος.. Τα ποδια μου τα ενιωθα απο χτες το βραδυ πιασμενα... Τελικα εγινε δουλεια χωρις να το παρω χαμπαρι εκεινη την στιγμη Γιατι γιαννη;;
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 και μιας που πιασαμε τις συνταγες, εχει καποιος συνταγη για protein bars χωρις πολλους ξηρους καρπους και με συστατικα που βρησκεις ευκολα στην ελλαδα; thanks
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 καλαμποκαλευρο τρώω μόνο το χειμώνα μια φορά στους 2 μήνες που θα μου θυμηθεί να φτιάξω μπομπότα , τραγανή και απο γευση θυμήζει doritosμετά την τρίβω με καυτό γάλα ή την τρώω με τυρί φέτα, απ τα αγαπημένα φαγητά των παιδικών μου χρόνων (παρέα με τον κόκκινο τραχανά που φτιάχναμε homemade , καμια σχέση με τα ξερατά του super market )η φωτογραφία ειναι οτι κοντινότερο βρήκα στο google γιατι τα υπόλιπα θυμήζουν ψωμί ή γαλατόπιτα (σε αυτή που λεω δεν μπαίνει άλλο αλευρι εκτός του καλαμποκαλευρου) αργεί ο χειμώνας
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 αργεί ο χειμώνας ναι ο γαμημενος!
wizzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ποσα κιλά είσαι ρε παλικάριμ;; Εάν ρωτάς εμένα, πριν δύο εβδομάδες που ζυγίστηκα, ήμουν 75,7. Επόμενο ζύγισμα, Πέμπτη 12/06.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δυο απο τα τελευταια γευματα μετα το gym : : Μαργαριτα θελεις να ανεβει 50% το γευμα σου ? ριξε λιγη ριγανη και μια σταγονα ωμο ελαιολαδο πανω στην φετα και προσθεσε ακομη μια φετα γαλοπουλα κοφτες πολυ μικρα κομματακια και ανακατεψε τες με το φαγητο! επισης αν τα πας καλα με το κρεμυδι , ριξε και απο αυτο ! αντε μας ανοιξατε την ορεξη παλι μεσημεριατικα ... 3
king2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Σε περιοδο ογκου cheat meals καθε ποτε επιτρεπονται?Σημερα χτυπησα μια σοκολατα αμυγδαλου 100gr και μου εφυγε η λιγουρα.Τον αλλο μηνα παλι σοκολατα.
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Σε περιοδο ογκου cheat meals καθε ποτε επιτρεπονται?Σημερα χτυπησα μια σοκολατα αμυγδαλου 100gr και μου εφυγε η λιγουρα.Τον αλλο μηνα παλι σοκολατα. δεν έχει θέμα επιτρέπεται η όχι ρε συ , δες πόσο σε παίρνει και κάντο κ μια φορά την εβδομάδα είσαι σε όγκο , δεν ειναι οτι θα θολώσεις κ θα ξενερώσεις . Βέβαια το οτι κάποιος ειναι σε όγκο δεν σημαίνει οτι μπορεί να τρώει σαβούρα με το κιλό no cost , σημασία έχει η μάζα που θα μπει να ειναι μυς at most. Οσο ποιο clean όγκος τόσο λιγότερη δουλειά για καθάρισμα. Τα έχουμε πει κ πιστευω όλοι τα ξέρουμε εδω μέσα. μια φορά το μηνα = τίποτα , dont worry 4
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δεν κάνει καλό μιξ το καλαμποκάλευρο στην ομελέτα Λίβε γιατί δεν "δένει". Γενικά το καλαμποκάλευρο είναι δύσκολο υλικό, ακόμη και τα ψωμιά από καλαμποκάλευρο έχουν κατά 30% κανονικό αλεύρι. Κινγκ, κάνε τη συνταγή που σου έγραψα. Λόγω της λιωμένης κουβερτούρας θα νομίζεις ότι τρως σοκολάτα αλλά σε αντίθεση με τη σοκολάτα που έχει στα 100γρ 600 θερμίδες και 5 πρωτεινη, αυτο το μιξ έχει μεν 600 θερμιδες αλλα 20 πρωτεινη. Για γλυκο, εχει πολυ πρωτεινη. Επισης, πολλα καλα λιπαρα απο ταχινι και ξηρους καρπους, και βιταμινες απο αποξηραμενα φρουτα. 1
king2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 δεν έχει θέμα επιτρέπεται η όχι ρε συ , δες πόσο σε παίρνει και κάντο κ μια φορά την εβδομάδα είσαι σε όγκο , δεν ειναι οτι θα θολώσεις κ θα ξενερώσεις . Βέβαια το οτι κάποιος ειναι σε όγκο δεν σημαίνει οτι μπορεί να τρώει σαβούρα με το κιλό no cost , σημασία έχει η μάζα που θα μπει να ειναι μυς at most. Οσο ποιο clean όγκος τόσο λιγότερη δουλειά για καθάρισμα. Τα έχουμε πει κ πιστευω όλοι τα ξέρουμε εδω μέσα. μια φορά το μηνα = τίποτα , dont worry Αν δεν ετρωγε η αδερφη μου που ειναι 45 κιλα και δεν μπορει να βαλει κιλα σοκολατες δεν θα εμπαινα στον πειρσσμο αλλα τι να κανεις.Για μια φορα το μηνα κανω κανα cheat meal οχι παραπανω.Παω για μια 2ωρη προπονηση σε λιγο να δωσουμε πονο μιας και ελιωσα στον υπνο. Δεν κάνει καλό μιξ το καλαμποκάλευρο στην ομελέτα Λίβε γιατί δεν "δένει". Γενικά το καλαμποκάλευρο είναι δύσκολο υλικό, ακόμη και τα ψωμιά από καλαμποκάλευρο έχουν κατά 30% κανονικό αλεύρι. Κινγκ, κάνε τη συνταγή που σου έγραψα. Λόγω της λιωμένης κουβερτούρας θα νομίζεις ότι τρως σοκολάτα αλλά σε αντίθεση με τη σοκολάτα που έχει στα 100γρ 600 θερμίδες και 5 πρωτεινη, αυτο το μιξ έχει μεν 600 θερμιδες αλλα 20 πρωτεινη. Για γλυκο, εχει πολυ πρωτεινη. Επισης, πολλα καλα λιπαρα απο ταχινι και ξηρους καρπους, και βιταμινες απο αποξηραμενα φρουτα. Θα την δοκιμασω σιγουρα.Μου φανηκαν αρκετα τα 100γρ μελι.Η σοκολατα που εφαγα ειχε 11γρ πρωτεινη και 17γρ κορεσμενα λιπαρα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Γιαννη οταν την κανω στο φουρνο τν ομελετα την κανω στο περιπου οπως λες , με λιγο αλευρι δλδ να φουσκωσει , μονο που χωνω μεσα κομματακια γαλοπουλας -για γευση- κρεμυδι , πιπερια , δε βαζω κασερι αλλα λιγη τριμενη φετα , πιπερι , λιγη ντοματα ψιλοκομμενη , και σε 15-20 λεπτακια κοβω ενα μεγαλο κομματι το βαζω σε ενα πιατο με μπροκολο και γινεται Ο χαμος .. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ρε σταματησα τις ασκησεις που ειναι δυναμη και τωρα κανω μονο τρεξιμο και κοιλιακους. Ε λοιπον με εχει πιασει μια απιστευτη βαρεμαρα να κανω αλλα πραγματα απο τοτε και θελω απλα να καθομαι σπιτι. Ουτε νευρο ουτε τιποτα οπως ηταν οταν εκανα βαρη. Θεμα συνηθειας ειναι? Τι φαση? Δικο μου απλα?
isim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Χτες δευτερη προπονηση. Στηθος-δικεφαλοι Στηθος Πιεσεις με μπαρα επικληνη 3x12x30 Πιεσεις με μπαρα οριζοντιο 3x12x40 (ζοριστηκα) Εκτασεις επικληνη και εκτασεις οριζοντιο superset 3x12x8 Δικεφαλοι Πιεσεις ισια μπαρα 3x12x15 μονο η μπαρα Πιεσεις στραβομπαρα 3x12x20 Πιεσεις δικεφαλα εναλλαξ ορθιος 3x12x5 Πρεπει να δυναμωσω 3
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Γιαννη οταν την κανω στο φουρνο τν ομελετα την κανω στο περιπου οπως λες , με λιγο αλευρι δλδ να φουσκωσει , μονο που χωνω μεσα κομματακια γαλοπουλας -για γευση- κρεμυδι , πιπερια , δε βαζω κασερι αλλα λιγη τριμενη φετα , πιπερι , λιγη ντοματα ψιλοκομμενη , και σε 15-20 λεπτακια κοβω ενα μεγαλο κομματι το βαζω σε ενα πιατο με μπροκολο και γινεται Ο χαμος .. Η ομελέτα θέλει αυγά και φαντασία . Απλά, αυτή του φούρνου θέλει και αλεύρι. Βοζινιωτη, το τρεξιμο ειναι θανατηφορα βαρετο, τουλαχιστον για μενα. Σε νιωθω. Ισιμ, θα δυναμωσεις. Ειναι λιγα τα κιλα αλλα γρηγορα θα αυξηθουν αν επιμεινεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις