Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

παει και ο τελευταιος πολεμιος της σκονης - επεσε και αυτος ! :)

σπεκτ επειδη βαριεμαι να ψαχνω ριξε αν θελεις αλλη μια την συνταγη αναλυτικα ετσι οπως την ειχες ποσταρει !

Δημοσ.

εγώ σούταρα μια βιταμίνη c στο δεξί κωλομέρι κ είμαι έτοιμος να κρατήσω τη γη στις πλάτες μου :-)

Αν εχουμε σεισμους την εβαψες.   :-)
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μαους για ποια συνταγη απο ολες λες? :P

μια που μπορει να εννοεις!

για ατομικο μιλκσεικ

1 μπανανα κομμενη σε φετες την βαζεις στην καταψυξη! 

οταν παγωσει την πετας στο μπλεντερ με γαλα (ή οτι αλλο θες απλα με το γαλα εχει την καλυτερη υφη) + πρωτεινη (ή κακαο ή οτι αλλο θες) 

τα χτυπας μεχρι να παρουν κρεμωδη υφη και ετοιμο!

για παγωτο φαση

βαζεις 2-3 μπανανες στην καταψυξη 

οταν παγωσουν τις χτυπας στο μπλεντερ μεχρι να γινουν κρεμα

αν θες μετα προσθετεις παλι κακαο,πρωτεινη,φυστικοβουτυρο ή οτι αλλο θες

τα ξανα χτυπας και οταν ετοιμαστουν τα βαζεις σε ενα μπολ και στην καταψυξη και το τρως οποτε θες αργοτερα σαν παγωτο!

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

και αλλο ενα χελθι σνακ πανευκολο και γρηγορο!!

Υλικα 

1 μηλο 

1 μπανανα

1 κουπα βρωμη

κανελα

Διαδικασια

κοβουμε το μηλο σε φετες και το βαζουμε στο μικροκυματων καλυμενο με μια βρεγμενη χαρτοπετσετα για 1 λεπτα περιπου για να μαλακωσουν

οταν ειναι αρκετα μαλακΑ κανουμε πουρε το μηλο και τη μπανανα και τα ανακατεβουμε με τη βρωμη και την κανελα

φτιαχνουμε τα μπισκοτακια και τα βαζουμε στο μικροκυματων για 1-2 λεπτα ξεσκεπαστα

τα αφηνουμε να κρυωσουν και ειναι ετοιμα

βγαζει περιπου στα 10 ισως και παραπανω μπισκοτα

• Like 1
Δημοσ.

παει και ο τελευταιος πολεμιος της σκονης - επεσε και αυτος ! :)

σπεκτ επειδη βαριεμαι να ψαχνω ριξε αν θελεις αλλη μια την συνταγη αναλυτικα ετσι οπως την ειχες ποσταρει !

ακόμα πολέμιος είμαι αλλά για να βάλεις στο παγωτο μπανανα να το κάνεις τούμπανο λέει :D

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω θελω συνταγη

Δημητρα πως την εκανες; Αν δε μεινεις νηστικη πες μας :P

Παντως εχω να πω οτι η διατροφη, για μενα, παιζει να ναι κ πιο δυσκολη απ τη γυμναστικη. Θελει "κοτσια" κ πυγμη να πεις ξαφνικα οτι αλλαζεις διατροφικες συνηθειες. Να ρχεται ο μπαμπας μου να μου λεει παω για σουβλακι, θες; Και να λεω οχι! Σπαραζει η καρδια μου λεμε :P

Δυο απο τα τελευταια γευματα μετα το gym

post-179314-0-29745800-1402228162_thumb.jpg

post-179314-0-28715300-1402228184_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

Αν έχεις μίξερ χειρός θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, ειδάλλως, να ΄ναι καλά το πηρούνι.

Παίρνεις 5-6 αυγά, τα χτυπάς να γίνουν ομελέτα.

Ρίχνεις μέσα λίγο τυρι/κασέρι και τόσο αλεύρι ώστε να σφίξει -αλλά όχι πολύ, μη βγει πέτρα, δεν κάνουμε ψωμί :). Κάπως παχύρευστος χυλός.

Ετοιμάζεις ταψί με λαδόκολα και ρίχνεις μέσα το μίγμα. Το ψήνεις στους 200' για 10 λεπτά, ανάβεις το γκριλ κι άλλο τόσο μετά για να ξεροψηθεί.

Φουσκώνει, ξεκολλάει πανεύκολα και τη λαδόκολα τη διπλώνεις και την κρατάς για παρόμοια χρήση. Απλό και πολύ γευστικό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...