king2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Live κορυφη η γυμναστικη με τη ροδα.Την πηρες απο καμια μαντρα η την ειχες?Εγω εχω κανα 2 μεγαλες απο το παλιο μας το τρακτερ και εχω και αλανα ισως να ψηθω να το δοκιμασω σαν κατι διαφορετικο. Τις τελευταιες 10 μερες εχει πεσει τρελη δουλεια με ενα 10 ωρο μεσα στον ηλιο σηκωνοντας πανω απο 10 τονους καθε μερα και γυρναω σπιτι στις 5.Η προπονηση εγινε 40λεπτη για αυτες τις μερες μιας και ειμαι πτωμα απο τη δουλεια.Η διατροφη συνεχιζετε κανονικα με τα 9 αυγα καθημερινα 100γρ βρωμης κοτοπουλακι τα 300γρ γιαουρτι το βραδυ με το μελι 2 τοστακια με ταχινι/γαλοπουλα 2 μπανανες,τα καρυδακια μας ολα κομπλε τα κιλα μπαινουν σταθερα. Spect εφτιαξα αυτο που ειπες με μια μπανανα στην καταψυξη,γαλα και στο μπλεντερ και ειναι κορυφη.Πολυ δροσιστικο οτι πρεπει για το καλοκαιρι.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλα δεν υπαρχει ρε παιδες...λιγο το αριστερο θελει να παρει την φορμα γιατι ειμαι δεξης, αλλα κυλαει καλα... Μ αρεσει παρα πολυ..Την αλλη εβδομαδα θα κανω πιο εντονη... Κινγκ δοκιμασετο... 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ριξε μια ματια εδω http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?16142-Albert-Beckles/page2 ανοιξα τυχαια το λινκ - αυτος που εχει κανει το αρχικο ποστ ο γιαννης διακογιαννης δλδ ειναι ο ανθρωπος που με μυησε στον αθλητισμο ειναι ο ανθρωπος που μου αλλαξε την ζωη , αυτος που χρωσταω τα παντα , ειναι ο ανθρωπος που εξ αιτιας του με βλεπουν σημερα μετα απο 20 χρονια συμαθητες μου με αναγνωριζουν αμεσως με φωναζουν - εννω εγω δε μπορω να τους αναγνωρισω ουτε κατα διανοια γιατι πολυ απλα μοιαζουν με τον πατερα μου εγω δειχνω τουλαχιστον 10 χρονια μικροτερος και αυτοι τουλαχιστον 10-15 χρονια μεγαλυτεροι ! οποιος δεν εχει ασχοληθει εστω λιγο με τον αθλητισμο δε μπορει να καταλαβει τι ποιοτητα ζωης κερδιζεις μεγαλωνοντας και σωματικα και πνευματικα ! ειχα την τυχη να με συμπαθησει απο παιδακι να με συμβουλεψει και να ασχοληθει μαζι μου ! ενα μεγαλο ευχαριστω στον γιαννη διακογιανη το μεγαλυτερο αθλητη bb που εβγαλε ποτε η ελλαδα αναγνωρισιμο και αποδεχτο απο ολους ! μπηκε κ διαβαστε με τι σεβασμο του μιλανε ολοι .. τον ρωτανε εκει διαφορα σαν δασκαλο και παντα κυριε γιαννη .. τον ρωατει λοιπον ενας για τους φοβερους πηχης καποιου αθλητη (Αλμπερτ Μπεκλες) παρτε λοιπον απαντηση απο τον γιαννη διακογιαννη για να καταλαβεται για τι γνωσεις μιλαμε ! αξιζει να αφιερωσετε 1 λεπτο να την διαβασετε , εξαλου λεει απιστευτα χρησιμα πραγματα ... ''Φιλε Χρηστο,σε γενικες γραμμες ο Μπεκλες χρησιμοποιουσε πολυ ελαφρια βαρη και με απομονωση.Ετσι,οι πηχεις δεν δουλευουν ποτε στο χαμηλο μερος τους .Φυσικα ισχυει και αυτο που γραφεις για τα γενετικα του στοιχεια.Ακομα και στους δικεφαλους του, που ειναι εξοχως προικισμενοι γενετικα και συγχρονως πολυ δουλεμενοι,συμβαινει το εξης περιεργο.Οταν τεντωνει τελειως το χερι του,τοτε οι μαζες του μικραινουν περισσοτερο απο οσο περιμενες οτι θα συμβει -σε σχεση παντα με τον ογκο που εχει οταν κορυφωνει το χερι του στη φαση που το εχει λυγισμενο .Δεν ειναι περαξενο γεγονος στη πραγματικοτητα,αν το καλοσκευτουμε.Αφου κανει συνεχως μισες επαναληψεις (απο τη μεση και επανω),και μονο κραμπες και μονο με ελαφρια βαρη,φυσικο ειναι ,ολη του η μαζα να παει στη κορυφη και πουθενα αλλου.Ο Μπεκλες με αυτο το σκεπτικο δημιουργησε σχολη και τον μυμηθηκαν πολλοι πρωταθλητες-χωρις αυτο να το κανουν μονο στα χερια, και χωρις να ανφερουν συγκεκριμενα ποιος το πρωτοξεκινησε.Απλα λεω οτι εκανε σχολη γιατι μετα απο εκεινον, το στυλ αυτο γενικευτηκε παρα πολυ, και θεωρηθηκε μαλιστα και σοβαρος επαγγελματισμος.Ο Αλμπερτ λοιπον, εφτιαξε μαζα μονο στη κορυφη και συγχρονως δεν χοντρυνε την αρθρωση -εκει που καταληγει ο δικεφαλος.Αρα για να γινουν αυτα τα δυο,δεν πρεπει να τεντωνεις τα χερια στις ασκησεις δικεφαλων ,ουτε και να χρησιμοποιεις βαρια βαρη.Αυτο ομως ειναι ενα τρυκ.Αφηνεις αγυμναστα διαφορα μερη για να δημιουργησεις εφε.Εχω γραψει τα καλυτερα λογια για τον Μπεκλες και θεωρω το κατορθωμα του αξιο μεχρι και για σοβαρη ιατρικη ερευνα,αλλα σε αυτον τον τομεα προτιμω αλλες προπονητικες φιλοσοφιες ,περισσοτερο χαρντ-κορ.Η προπονηση που με εκφραζει ειναι, να ανπτυσσουμε ΟΛΟΥΣ τους μυς στο μαξιμουμ, καθως επισης και την πραγματικη δυναμη, (οχι κλεψιματα και κολπα),και μετα να χρησιμοποιουμε και τα τρυκ του εντυπωσιασμου.Μιλωντας λοιπον για το χαμηλο μερος των δικεφαλων και το χαμηλο των πηχαιων,ο μονος αλλος τροπος για να γυμναστουν(εκτος απο το να τεντωνεις τα χερια στις ασκησεις δικεφαλων),ειναι να κανεις πολυ εντονα την προπονηση της πλατης.Χωρις να εχω διαβασει κατι συγκεκριμενο για τον Μπεκλες, εκτιμω οτι εκει ,εκανε μεν πληρεις κινησεις ,αλλα με ελαφρια βαρη και χωρις να φθανει μεχρι αποτυχιας,σε καθε σετ.Απλως γυμναζοταν με λιγη ενταση και για παρα πολλη ωρα.Οποτε ουτε εδω γυμναζονται οι πηχεις, και ειδικα στο χαμηλο τους μερος.Επαναλαμβανω οτι δεν το εχω διαβασει αυτο που περιγραφω για την πλατη του-απλως το υποθετω.Περα απο τον Αλμπερτ ,να επισημανω ,οτι αδρανουν οι πηχεις, οταν χρησιμοποιουμε μονιμως τα στραπς στη προπονηση πλατης...// Ειναι απλα απιστευτα αυτα που λεει .. εγκυκλοπαιδια ... απλα respect .. 5
silverado Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ανοιξα τυχαια το λινκ - αυτος που εχει κανει το αρχικο ποστ ο γιαννης διακογιαννης δλδ ειναι ο ανθρωπος που με μυησε στον αθλητισμο ειναι ο ανθρωπος που μου αλλαξε την ζωη , αυτος που χρωσταω τα παντα , ειναι ο ανθρωπος που εξ αιτιας του με βλεπουν σημερα μετα απο 20 χρονια συμαθητες μου με αναγνωριζουν αμεσως με φωναζουν - εννω εγω δε μπορω να τους αναγνωρισω ουτε κατα διανοια γιατι πολυ απλα μοιαζουν με τον πατερα μου εγω δειχνω τουλαχιστον 10 χρονια μικροτερος και αυτοι τουλαχιστον 10-15 χρονια μεγαλυτεροι ! οποιος δεν εχει ασχοληθει εστω λιγο με τον αθλητισμο δε μπορει να καταλαβει τι ποιοτητα ζωης κερδιζεις μεγαλωνοντας και σωματικα και πνευματικα ! ειχα την τυχη να με συμπαθησει απο παιδακι να με συμβουλεψει και να ασχοληθει μαζι μου ! ενα μεγαλο ευχαριστω στον γιαννη διακογιανη το μεγαλυτερο αθλητη bb που εβγαλε ποτε η ελλαδα αναγνωρισιμο και αποδεχτο απο ολους ! μπηκε κ διαβαστε με τι σεβασμο του μιλανε ολοι .. τον ρωτανε εκει διαφορα σαν δασκαλο και παντα κυριε γιαννη .. τον ρωατει λοιπον ενας για τους πηχης καποιου αθλητη ! παρτε λοιπον απαντηση απο τον γιαννη διακογιαννη για να καταλαβεται για τι γνωσεις μιλαμε ! αξιζει να αφιερωσετε 1 λεπτο να την διαβασετε , εξαλου λεει απιστευτα χρησιμα πραγματα ... ''Φιλε Χρηστο,σε γενικες γραμμες ο Μπεκλες χρησιμοποιουσε πολυ ελαφρια βαρη και με απομονωση.Ετσι,οι πηχεις δεν δουλευουν ποτε στο χαμηλο μερος τους .Φυσικα ισχυει και αυτο που γραφεις για τα γενετικα του στοιχεια.Ακομα και στους δικεφαλους του, που ειναι εξοχως προικισμενοι γενετικα και συγχρονως πολυ δουλεμενοι,συμβαινει το εξης περιεργο.Οταν τεντωνει τελειως το χερι του,τοτε οι μαζες του μικραινουν περισσοτερο απο οσο περιμενες οτι θα συμβει -σε σχεση παντα με τον ογκο που εχει οταν κορυφωνει το χερι του στη φαση που το εχει λυγισμενο .Δεν ειναι περαξενο γεγονος στη πραγματικοτητα,αν το καλοσκευτουμε.Αφου κανει συνεχως μισες επαναληψεις (απο τη μεση και επανω),και μονο κραμπες και μονο με ελαφρια βαρη,φυσικο ειναι ,ολη του η μαζα να παει στη κορυφη και πουθενα αλλου.Ο Μπεκλες με αυτο το σκεπτικο δημιουργησε σχολη και τον μυμηθηκαν πολλοι πρωταθλητες-χωρις αυτο να το κανουν μονο στα χερια, και χωρις να ανφερουν συγκεκριμενα ποιος το πρωτοξεκινησε.Απλα λεω οτι εκανε σχολη γιατι μετα απο εκεινον, το στυλ αυτο γενικευτηκε παρα πολυ, και θεωρηθηκε μαλιστα και σοβαρος επαγγελματισμος.Ο Αλμπερτ λοιπον, εφτιαξε μαζα μονο στη κορυφη και συγχρονως δεν χοντρυνε την αρθρωση -εκει που καταληγει ο δικεφαλος.Αρα για να γινουν αυτα τα δυο,δεν πρεπει να τεντωνεις τα χερια στις ασκησεις δικεφαλων ,ουτε και να χρησιμοποιεις βαρια βαρη.Αυτο ομως ειναι ενα τρυκ.Αφηνεις αγυμναστα διαφορα μερη για να δημιουργησεις εφε.Εχω γραψει τα καλυτερα λογια για τον Μπεκλες και θεωρω το κατορθωμα του αξιο μεχρι και για σοβαρη ιατρικη ερευνα,αλλα σε αυτον τον τομεα προτιμω αλλες προπονητικες φιλοσοφιες ,περισσοτερο χαρντ-κορ.Η προπονηση που με εκφραζει ειναι, να ανπτυσσουμε ΟΛΟΥΣ τους μυς στο μαξιμουμ, καθως επισης και την πραγματικη δυναμη, (οχι κλεψιματα και κολπα),και μετα να χρησιμοποιουμε και τα τρυκ του εντυπωσιασμου.Μιλωντας λοιπον για το χαμηλο μερος των δικεφαλων και το χαμηλο των πηχαιων,ο μονος αλλος τροπος για να γυμναστουν(εκτος απο το να τεντωνεις τα χερια στις ασκησεις δικεφαλων),ειναι να κανεις πολυ εντονα την προπονηση της πλατης.Χωρις να εχω διαβασει κατι συγκεκριμενο για τον Μπεκλες, εκτιμω οτι εκει ,εκανε μεν πληρεις κινησεις ,αλλα με ελαφρια βαρη και χωρις να φθανει μεχρι αποτυχιας,σε καθε σετ.Απλως γυμναζοταν με λιγη ενταση και για παρα πολλη ωρα.Οποτε ουτε εδω γυμναζονται οι πηχεις, και ειδικα στο χαμηλο τους μερος.Επαναλαμβανω οτι δεν το εχω διαβασει αυτο που περιγραφω για την πλατη του-απλως το υποθετω.Περα απο τον Αλμπερτ ,να επισημανω ,οτι αδρανουν οι πηχεις, οταν χρησιμοποιουμε μονιμως τα στραπς στη προπονηση πλατης...// Ειναι απλα απιστευτα αυτα που λεει .. εγκυκλοπαιδια ... απλα respect .. Θα επρεπε να σε μαθει ομως να κοιμασαι νωριτερα.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Θα επρεπε να σε μαθει ομως να κοιμασαι νωριτερα. Παρε εσυ λιγο ψεκασμο για να μαθεις χααχαααχ πλακα κανω φιλεεεεεε 1
silverado Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Παρε εσυ λιγο ψεκασμο για να μαθεις original.jpg χααχαααχ πλακα κανω φιλεεεεεε Δεν ψεκαζει,τα τζαμια πλενει γιατι κατω τον περιμενουν για επιθεωρηση. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ωραιος ο δασκαλος Μαους (Εγω κοιμηθηκα απο τις 21.30) 1
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 To κέρατό μου μέσα. Κλειστό το γυμναστηριο σημερα και κούμπωσα και pre work out Όλο αργίες είναι οι πούστηδες, μετά λένε εμάς . Καλημέρα παιδάκια! 1
Ison_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν ασκησούλες για το σπίτι χωρίς εξοπλισμό που να γυμνάζουν, σε συνδυασμό μεταξύ τους, όλες τις μυικές ομάδες; Η μία από αυτές φαντάζομαι είναι οι κάμψεις. Υπάρχουν δυο τρεις άλλες που να συμπληρώνουν τις υπόλοιπες ομάδες;
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 http://www.bodybuilding.com/fun/top-5-home-workouts-from-forum.html http://greatist.com/fitness/50-bodyweight-exercises-you-can-do-anywhere 3
wizzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 I am back! 89.32χλμ σήμερα, μοιρασμένη διαδρομή (ανήφορα: 44,97χλμ, κατήφορα: 44,35χλμ), κλίσεις 7-8%, μέση ταχύτητα 22,7χλμ/ώρα, 3094 θερμίδες αποχαιρέτησαν το σώμα μου! Μια χαρά!
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 To κέρατό μου μέσα. Κλειστό το γυμναστηριο σημερα και κούμπωσα και pre work out Όλο αργίες είναι οι πούστηδες, μετά λένε εμάς . Καλημέρα παιδάκια! εγώ σούταρα μια βιταμίνη c στο δεξί κωλομέρι κ είμαι έτοιμος να κρατήσω τη γη στις πλάτες μου 1
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Λοιπόν , αφήστε αυτά τα χαζά και η ερώτηση είναι μία Ποιο είναι το ποιο υγιεινό παγωτό που μπορώ να ΑΓΟΡΑΣΩ εκεί έξω. Λίγη ζάχαρη, μπόλικη πρωτείνη, ωραία γεύση, σχετικά ισορροπημένα λιπαρά. έχω και εγώ μεγάλο θέμα εθισμού στο παγωτό το καλοκαίρι που δεν ξεπερνάω με τίποτα. Αντί να ταλαιπωρούμαι σκέφτομαι να το παλέψω με την κλασσική παγωμένη banana στο mixer + 1 κουταλιά σιρόπι σοκολάτας + (drumroll) πρωτεΐνη συμπλήρωμα και ψάχνω να αγοράσω μια που να έχει τέρμα σοκολατένια γεύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις