isim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αν και παρακολουθώ το thread εδώ και καιρο, δεν εχω ποσταρει ποτε... Από κατω είναι ο isim (εγω δηλαδη) πριν από ένα χρονο και 2 μηνες περιπου οπου και σταματησα λογω μεγαλου φορτου εργασιας.. ένα χρονο μετα λοιπον αποφασισα να ξεκινησω παλι. αυριο θα τραβηξω άλλη μια φωτο στην ιδια ποζα να δειτε τα χαλια μου 10
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αν και παρακολουθώ το thread εδώ και καιρο, δεν εχω ποσταρει ποτε... Από κατω είναι ο isim (εγω δηλαδη) πριν από ένα χρονο και 2 μηνες περιπου οπου και σταματησα λογω μεγαλου φορτου εργασιας.. ένα χρονο μετα λοιπον αποφασισα να ξεκινησω παλι. αυριο θα τραβηξω άλλη μια φωτο στην ιδια ποζα να δειτε τα χαλια μου Ωραίος κι εσύ...προφανώς ξέρεις τι κάνεις. Έχεις πολύ ωραία μπαλαρίσματα πάντως σε στήθος-ώμους-τραπς. Καλό ξεκίνημα πάλι. 1
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπράβο ρε μάγκες, μια χαρά είστε! Όλα τα κορμιά στην πίστα! 2
Mau-Maus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) isim ωραιος ! mimis πολυ καλος ρε παιχτη μπραβο τεραστια διαφορα και συ σε πολυ λιγο καιρο .. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από Mau-Maus 1
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 mimi, μπράβο για το πειθαρχημένο διατροφικό πλάνο σου (αν εξαιρέσουμε τους λουκουμάδες μια φορά ) συνέχισε την καλή δουλειά... όντως έχεις κάνει καλή δουλειά στο σώμα σου, μόνο δύο σημεία είναι πίσω, τραπέζια και θωρακικός isim, καλή επάνοδο 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν και παρακολουθώ το thread εδώ και καιρο, δεν εχω ποσταρει ποτε... Από κατω είναι ο isim (εγω δηλαδη) πριν από ένα χρονο και 2 μηνες περιπου οπου και σταματησα λογω μεγαλου φορτου εργασιας.. ένα χρονο μετα λοιπον αποφασισα να ξεκινησω παλι. αυριο θα τραβηξω άλλη μια φωτο στην ιδια ποζα να δειτε τα χαλια μου Σε καταλαβαινω απολυτα... Αλλα αφου οηρες την αποφαση να ξαναρχισεις πιστευω θα επανελθεις συντομα...
tehAllantin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ξυπνησα 21:30 χτες. Δούλεψα. Σχόλασα 8. Μαλακίστηκα 1 ώρα γιατί το γυμν ανοίγει 9 σήμερα. Μπήκα μέσα. Έκανα το agile 8 για ζέσταμα. Πολύ καλές διατάσεις, κομπλέ τα πόδγια δίπλα στα χέρια (στα βατραχάκια πχ). Πάω στήθος, φουλ ενέργεια. Σκουώτ, έβαλα 1.25 πλάκες στις φτέρνες, ΑΛΛΟ επίπεδο στήριξης και ΚΑΨΙΜΟ στους 5κέφαλους..! Κάνω τα sidequest για περισσότερο exp με τα υπόλοιπα fanctions (pull ups/side bends/triceps pulldown). Έχω ακόμη 3 μπάρες rested. Κάνω κοιλιακούς στο πάτωμα, με τη medicine ball για να πιάσει πλάγια, στο μηχάνημα που είναι σαν κουνια, ταΜΠΑτα και το τέλος ραχιαίους. Πάω κάνω στρέτσιν. Γυρνάω με το ποδήλατο σπίτι (5χλμ) και δεν ένιωθα κούραση, τιποτα. Ήπια 1 εσπρέσο στο ξενοδοχείο στις 7 και έναν σε ένα καφέ για να περιμένω να ανοίξει το γυμναστηριο. (ΕΠΙΚ ΦΕΙΛ, πάω σε ένα κοφισοπ, λεω στην κοπέλα εκεί "θα μπορούσα να έχω έναν εσπρέσο;" in my defence, ΕΙΧΕ εσπρεσιέρα. Με κοιτάει, μου λέει "Θα μπορούσες να έχεις χόρτο;". Την κοιτάω, με κοιτάει, χαμηλώνω το βλέμμα και συνειδητοποιώ τι έκανα. "Sorry, i'm leaving now". Αυτά. Τώρα τρώω σάντουιτς με μαγιο/iceberb/τοματα/τυριμεαρκεταλιπαρα:(/γαλοπουλα/μαυρο ψωμί. Φαγητο προσωπικού σήμερα. Αυτο ηταν το γευμα μου. πανοραμική του δωματίου κυκλικής/προθέρμανσης. εγώ, ταίζω τα παπάκια. https://www.youtube.com/watch?v=JgQl0TszFRo πολλή καλημέρα σας! Την πέφτω εγώ, αφου δω 1 επεισόδιο SP και φάω! 2
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ξυπνησα 21:30 χτες. Δούλεψα. Σχόλασα 8. Μαλακίστηκα 1 ώρα γιατί το γυμν ανοίγει 9 σήμερα. Μπήκα μέσα. Έκανα το agile 8 για ζέσταμα. Πολύ καλές διατάσεις, κομπλέ τα πόδγια δίπλα στα χέρια (στα βατραχάκια πχ). Πάω στήθος, φουλ ενέργεια. Σκουώτ, έβαλα 1.25 πλάκες στις φτέρνες, ΑΛΛΟ επίπεδο στήριξης και ΚΑΨΙΜΟ στους 5κέφαλους..! Κάνω τα sidequest για περισσότερο exp με τα υπόλοιπα fanctions (pull ups/side bends/triceps pulldown). Έχω ακόμη 3 μπάρες rested. Κάνω κοιλιακούς στο πάτωμα, με τη medicine ball για να πιάσει πλάγια, στο μηχάνημα που είναι σαν κουνια, ταΜΠΑτα και το τέλος ραχιαίους. Πάω κάνω στρέτσιν. Γυρνάω με το ποδήλατο σπίτι (5χλμ) και δεν ένιωθα κούραση, τιποτα. Ήπια 1 εσπρέσο στο ξενοδοχείο στις 7 και έναν σε ένα καφέ για να περιμένω να ανοίξει το γυμναστηριο. (ΕΠΙΚ ΦΕΙΛ, πάω σε ένα κοφισοπ, λεω στην κοπέλα εκεί "θα μπορούσα να έχω έναν εσπρέσο;" in my defence, ΕΙΧΕ εσπρεσιέρα. Με κοιτάει, μου λέει "Θα μπορούσες να έχεις χόρτο;". Την κοιτάω, με κοιτάει, χαμηλώνω το βλέμμα και συνειδητοποιώ τι έκανα. "Sorry, i'm leaving now". Αυτά. Τώρα τρώω σάντουιτς με μαγιο/iceberb/τοματα/τυριμεαρκεταλιπαρα:(/γαλοπουλα/μαυρο ψωμί. Φαγητο προσωπικού σήμερα. Αυτο ηταν το γευμα μου. πανοραμική του δωματίου κυκλικής/προθέρμανσης. εγώ, ταίζω τα παπάκια. https://www.youtube.com/watch?v=JgQl0TszFRo πολλή καλημέρα σας! Την πέφτω εγώ, αφου δω 1 επεισόδιο SP και φάω! δεν ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβα αυτο. Επισης, που το βαζεις ολο αυτο το φαι; in other news 11:00 και το gym ηταν σχεδον αδειο. Ο_Ο
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ωραια φαση να ναι αδειο το gym! Εχεις την ησυχια και την ανεση σου! Εγω το απολαμβανω φουλ αυτο.. Σε 2 ωρες θα παω κι εγω , εχω μαθημα στις 3
tehAllantin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 δεν ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβα αυτο. Επισης, που το βαζεις ολο αυτο το φαι; in other news 11:00 και το gym ηταν σχεδον αδειο. Ο_Ο πήγα σε COFFΕESHOP για να πάρω ΚΑΦΕ. COFFEESHOP, μονο χασίσι, την καφετιέρα για μόστρα.. επίσης. Τέλη μαρτίου ήμουν 68 κιλά. Πλέον είμαι 71/72. 1
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 πήγα σε COFFΕESHOP για να πάρω ΚΑΦΕ. COFFEESHOP, μονο χασίσι, την καφετιέρα για μόστρα.. επίσης. Τέλη μαρτίου ήμουν 68 κιλά. Πλέον είμαι 71/72. νομιζα οτι ησουν Σουηδια.
tehAllantin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 α, οχι, "last year". Εχω εδώ απο τον φλεβάρη!
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν και παρακολουθώ το thread εδώ και καιρο, δεν εχω ποσταρει ποτε... Από κατω είναι ο isim (εγω δηλαδη) πριν από ένα χρονο και 2 μηνες περιπου οπου και σταματησα λογω μεγαλου φορτου εργασιας.. ένα χρονο μετα λοιπον αποφασισα να ξεκινησω παλι. αυριο θα τραβηξω άλλη μια φωτο στην ιδια ποζα να δειτε τα χαλια μου ε καλά ρε συ κ εγώ πήγα στρατό και - + πανω κάτω ενα χρόνο off βγήκα ,οτι ειχα έρθει σε μια καλή κατάσταση παπάρια και μετά άρχισα πάλι και σταμάτησα ξανά για χειρουργείο (ευτηχώς όμως δεν ηταν τόσο καιρό , 1,5 μηνας off this time) , δεν έχω καταφέρει να το πάρω σερί για κανα χρόνο ++ δυνατών προπονήσεων. Τώρα θα μπορέσω γιατι έφυγαν απ τη μέση αυτά που ειχα στο περίμενε κ έπρεπε να γίνουν. το σώμα θυμάται και επανέρχεται , εφόσον ξέρεις τι κάνεις δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. φωτογραφίες βγάλε πριν ξεκινήσεις για να τις βλέπεις να καταλαβαίνεις διαφορές . καλή αρχή
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πρωτη φορα κραμπα στο ποδι σημερα και γενικα ποδια ψοφια... Η χαρα των διατασεων!!!
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Σημερα ειχαμε προπονηση killers routine... μετα πηρα βαριοπουλα, το λαστιχο και αλτηρες 25 κιλους περιπου... Δωσαμε πονο, χτυπηματα με την βαριοπουλα, σηκωμα την ροδα και περπατημα με αλτηρες... Τρελη γλ@υλα... Αυριο ξεκιναω deload αλλα οι βασικες θα γινουν 5*5 ..... 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις