Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και παρακολουθώ το thread εδώ και καιρο, δεν εχω ποσταρει ποτε... Από κατω είναι ο isim (εγω δηλαδη) πριν από ένα χρονο και 2 μηνες περιπου οπου και σταματησα λογω μεγαλου φορτου εργασιας..

tn_gallery_45627_1127_221711.png

ένα χρονο μετα λοιπον αποφασισα να ξεκινησω παλι. αυριο θα τραβηξω άλλη μια φωτο στην ιδια ποζα να δειτε τα χαλια μου :cry:

• Like 10
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν και παρακολουθώ το thread εδώ και καιρο, δεν εχω ποσταρει ποτε... Από κατω είναι ο isim (εγω δηλαδη) πριν από ένα χρονο και 2 μηνες περιπου οπου και σταματησα λογω μεγαλου φορτου εργασιας..

ένα χρονο μετα λοιπον αποφασισα να ξεκινησω παλι. αυριο θα τραβηξω άλλη μια φωτο στην ιδια ποζα να δειτε τα χαλια μου :cry:

Ωραίος κι εσύ...προφανώς ξέρεις τι κάνεις. Έχεις πολύ ωραία μπαλαρίσματα πάντως σε στήθος-ώμους-τραπς. Καλό ξεκίνημα πάλι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

isim  ωραιος !

mimis πολυ καλος ρε παιχτη μπραβο τεραστια διαφορα και συ σε πολυ λιγο καιρο ..

Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 1
Δημοσ.

mimi, μπράβο για το πειθαρχημένο διατροφικό πλάνο σου  (αν εξαιρέσουμε τους λουκουμάδες μια φορά :P
συνέχισε την καλή δουλειά... όντως έχεις κάνει καλή δουλειά στο σώμα σου, μόνο δύο σημεία είναι πίσω, τραπέζια και θωρακικός 

isim, καλή επάνοδο

• Like 1
Δημοσ.

Αν και παρακολουθώ το thread εδώ και καιρο, δεν εχω ποσταρει ποτε... Από κατω είναι ο isim (εγω δηλαδη) πριν από ένα χρονο και 2 μηνες περιπου οπου και σταματησα λογω μεγαλου φορτου εργασιας..

ένα χρονο μετα λοιπον αποφασισα να ξεκινησω παλι. αυριο θα τραβηξω άλλη μια φωτο στην ιδια ποζα να δειτε τα χαλια μου :cry:

Σε καταλαβαινω απολυτα...

Αλλα αφου οηρες την αποφαση να ξαναρχισεις πιστευω θα επανελθεις συντομα...

Δημοσ.

ξυπνησα 21:30 χτες. Δούλεψα. Σχόλασα 8. Μαλακίστηκα 1 ώρα γιατί το γυμν ανοίγει 9 σήμερα. Μπήκα μέσα. Έκανα το agile 8 για ζέσταμα. Πολύ καλές διατάσεις, κομπλέ τα πόδγια δίπλα στα χέρια (στα βατραχάκια πχ). Πάω στήθος, φουλ ενέργεια. Σκουώτ, έβαλα 1.25 πλάκες στις φτέρνες, ΑΛΛΟ επίπεδο στήριξης και ΚΑΨΙΜΟ στους 5κέφαλους..! Κάνω τα sidequest για περισσότερο exp με τα υπόλοιπα fanctions (pull ups/side bends/triceps pulldown). Έχω ακόμη 3 μπάρες rested. Κάνω κοιλιακούς στο πάτωμα, με τη medicine ball για να πιάσει πλάγια, στο μηχάνημα που είναι σαν κουνια, ταΜΠΑτα και το τέλος  ραχιαίους. Πάω κάνω στρέτσιν. Γυρνάω με το ποδήλατο σπίτι (5χλμ) και δεν ένιωθα κούραση, τιποτα. Ήπια 1 εσπρέσο στο ξενοδοχείο στις 7 και έναν σε ένα καφέ για  να περιμένω να ανοίξει το γυμναστηριο. (ΕΠΙΚ ΦΕΙΛ, πάω σε ένα κοφισοπ, λεω στην κοπέλα εκεί "θα μπορούσα να έχω έναν εσπρέσο;" in my defence, ΕΙΧΕ εσπρεσιέρα. Με κοιτάει, μου λέει "Θα μπορούσες να έχεις χόρτο;". Την κοιτάω, με κοιτάει, χαμηλώνω το βλέμμα και συνειδητοποιώ τι έκανα. "Sorry, i'm leaving now". Αυτά. Τώρα τρώω σάντουιτς με μαγιο/iceberb/τοματα/τυριμεαρκεταλιπαρα:(/γαλοπουλα/μαυρο ψωμί.

Φαγητο προσωπικού σήμερα. Αυτο ηταν το γευμα μου.

2014-06-07-0230_zpsb75e3c43.png

πανοραμική του δωματίου κυκλικής/προθέρμανσης.

10337745_10152467721144375_1937346406268

εγώ, ταίζω τα παπάκια.

πολλή καλημέρα σας! Την πέφτω εγώ, αφου δω 1 επεισόδιο SP και φάω!

• Like 2
Δημοσ.

ξυπνησα 21:30 χτες. Δούλεψα. Σχόλασα 8. Μαλακίστηκα 1 ώρα γιατί το γυμν ανοίγει 9 σήμερα. Μπήκα μέσα. Έκανα το agile 8 για ζέσταμα. Πολύ καλές διατάσεις, κομπλέ τα πόδγια δίπλα στα χέρια (στα βατραχάκια πχ). Πάω στήθος, φουλ ενέργεια. Σκουώτ, έβαλα 1.25 πλάκες στις φτέρνες, ΑΛΛΟ επίπεδο στήριξης και ΚΑΨΙΜΟ στους 5κέφαλους..! Κάνω τα sidequest για περισσότερο exp με τα υπόλοιπα fanctions (pull ups/side bends/triceps pulldown). Έχω ακόμη 3 μπάρες rested. Κάνω κοιλιακούς στο πάτωμα, με τη medicine ball για να πιάσει πλάγια, στο μηχάνημα που είναι σαν κουνια, ταΜΠΑτα και το τέλος  ραχιαίους. Πάω κάνω στρέτσιν. Γυρνάω με το ποδήλατο σπίτι (5χλμ) και δεν ένιωθα κούραση, τιποτα. Ήπια 1 εσπρέσο στο ξενοδοχείο στις 7 και έναν σε ένα καφέ για  να περιμένω να ανοίξει το γυμναστηριο. (ΕΠΙΚ ΦΕΙΛ, πάω σε ένα κοφισοπ, λεω στην κοπέλα εκεί "θα μπορούσα να έχω έναν εσπρέσο;" in my defence, ΕΙΧΕ εσπρεσιέρα. Με κοιτάει, μου λέει "Θα μπορούσες να έχεις χόρτο;". Την κοιτάω, με κοιτάει, χαμηλώνω το βλέμμα και συνειδητοποιώ τι έκανα. "Sorry, i'm leaving now". Αυτά. Τώρα τρώω σάντουιτς με μαγιο/iceberb/τοματα/τυριμεαρκεταλιπαρα:(/γαλοπουλα/μαυρο ψωμί.

Φαγητο προσωπικού σήμερα. Αυτο ηταν το γευμα μου.

2014-06-07-0230_zpsb75e3c43.png

πανοραμική του δωματίου κυκλικής/προθέρμανσης.

10337745_10152467721144375_1937346406268

εγώ, ταίζω τα παπάκια.

πολλή καλημέρα σας! Την πέφτω εγώ, αφου δω 1 επεισόδιο SP και φάω!

δεν ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβα αυτο. Επισης, που το βαζεις ολο αυτο το φαι;

in other news

11:00 και το gym ηταν σχεδον αδειο. Ο_Ο

Δημοσ.

Ωραια φαση να ναι αδειο το gym! Εχεις την ησυχια και την ανεση σου! Εγω το απολαμβανω φουλ αυτο..

Σε 2 ωρες θα παω κι εγω , εχω μαθημα στις 3 :D

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβα αυτο. Επισης, που το βαζεις ολο αυτο το φαι;

in other news

11:00 και το gym ηταν σχεδον αδειο. Ο_Ο

πήγα σε COFFΕESHOP για να πάρω ΚΑΦΕ. COFFEESHOP, μονο χασίσι, την καφετιέρα για μόστρα..

επίσης. Τέλη μαρτίου ήμουν 68 κιλά. Πλέον είμαι 71/72.

• Like 1
Δημοσ.

πήγα σε COFFΕESHOP για να πάρω ΚΑΦΕ. COFFEESHOP, μονο χασίσι, την καφετιέρα για μόστρα..

επίσης. Τέλη μαρτίου ήμουν 68 κιλά. Πλέον είμαι 71/72.

νομιζα οτι ησουν Σουηδια.

Δημοσ.

ε καλά ρε συ κ εγώ πήγα στρατό και - + πανω κάτω ενα χρόνο off βγήκα ,οτι ειχα έρθει σε μια καλή κατάσταση παπάρια και μετά άρχισα πάλι και σταμάτησα ξανά για χειρουργείο (ευτηχώς όμως δεν ηταν τόσο καιρό , 1,5 μηνας off this time) , δεν έχω καταφέρει να το πάρω σερί για κανα χρόνο ++ δυνατών προπονήσεων. Τώρα θα μπορέσω γιατι έφυγαν απ τη μέση αυτά που ειχα στο περίμενε κ έπρεπε να γίνουν.

το σώμα θυμάται και επανέρχεται , εφόσον ξέρεις τι κάνεις δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

φωτογραφίες βγάλε πριν ξεκινήσεις για να τις βλέπεις να καταλαβαίνεις διαφορές .

καλή αρχή B)

Δημοσ.

Σημερα ειχαμε προπονηση killers routine...

μετα πηρα βαριοπουλα, το λαστιχο και αλτηρες 25 κιλους περιπου...

Δωσαμε πονο, χτυπηματα με την βαριοπουλα, σηκωμα την ροδα και περπατημα με αλτηρες...

Τρελη γλ@υλα...

10389284_308575385972086_607849282815825

1528564_308575365972088_3381759930912774

Αυριο ξεκιναω deload αλλα οι βασικες θα γινουν 5*5 .....

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...