Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλα καλά alex ωραίες ντουζιέρες αλλα όταν βλέπω πλακάκια , παρκέ κλπ μου γυρνάει το μάτι

φαντάζεσε να σου φύγει κανένας αλτήρας 40kg ή να ρίξεις πίσω καμια μπάρα φορτωμένη με 110kg πχ

χαχαχαχα

βασικά δεν ξέρω τι παίζει στις φώτο αλλά σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους που έχει ελεύθερα βάρη, ακόμα και πάγκους κτλ είναι με foam από κάτω. 

foam%20mats.jpg

εγω το μέρος το προσκύνησα όχι για τα απίστευτα βάρη που έχει... Εχει ένα rack (καλό rack) τα βασικά μηχανήματα και 2-3 πάγκους. Αλτήρες μέχρι 30 κιλά (πολύ λίγα). Είναι ο συνδυασμός πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου με dedicated αίθουσα για kick boxing που έχει 3 κρεμασμένους σάκους και μάλιστα thai bags 1.80 m που με έκανε να κλάψω. Αν ήταν έτσι το gym μου θα πήγαινα οπωσδήποτε 1 φορά την ευδομάδα για box

Είχε και όλα τα άλλα που δεν με ενδιαφέρουν (TRX και μαλακίες)

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Απορώ με alex και foti που έχουν μια οικονομική άνεση (σχετική) , πως δεν έχουν το rack και μια πλατφόρμα σπίτι τους. Έχετε κάτσει να βγάλετε τα έξοδα ενός προσωπικού γυμναστηρίου?

Δημοσ.

βασικά δεν ξέρω τι παίζει στις φώτο αλλά σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους που έχει ελεύθερα βάρη, ακόμα και πάγκους κτλ είναι με foam από κάτω. 

μάλλον θα τις είχαν βγάλει πριν το στρώσουν η οι φωτο δεν ειναι απο χώρους με ελευθερα

πολύ μηχάνημα , μπλιαχ  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ με alex και foti που έχουν μια οικονομική άνεση (σχετική) , πως δεν έχουν το rack και μια πλατφόρμα σπίτι τους. Έχετε κάτσει να βγάλετε τα έξοδα ενός προσωπικού γυμναστηρίου?

επειδή μένω στο νοίκι και δεν αξίζει να εξοπλίσω σπίτι, όταν ζήσω σε δικό μου σπίτι είναι πολύ πιθανό να έχει rack, σίγουρα θα έχει thai bag. (ο projectoras είναι άλλο θέμα, που πας χωρίς projector :D)

Παρόλα αυτά πάντα μου άρεσαν τα γυμναστήρια στο σπίτι όσο πειθαρχημένος και να είσαι, είναι δύσκολο να κάνεις σωστή δουλειά. Επίσης είμαι τύπος σπίτι-δουλειά και το gym χρειάζεται για να βλέπω λίγο κόσμο και να αλλάζω παραστάσεις. 

τα έξοδα ενός προσωπικού γυμναστηρίου αν μιλάμε για 1 rack , σάκο, 1 ολυμπιακή μπάρα, κάνα 2 μικρές μπάρες ένα πάγκο και τα βάρη δεν είναι το θέμα, το ποσό δεν είναι άξιο αναφοράς. 

μάλλον θα τις είχαν βγάλει πριν το στρώσουν η οι φωτο δεν ειναι απο χώρους με ελευθερα

πολύ μηχάνημα , μπλιαχ  :-D

Ναι στις φώτο δεν δείχνει τα ελεύθερα, αλλά έχει ότι χρειάζεται. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγω στο σπιτι δεν κανω γυμναστικη με την καμμια  δεν μπορω να το ζησω ,θελω να μπαινω   σε καταλληλο Mode  στο σπιτι θα βαριομουν .Μετα οτι και να παρεις στο σπιτι δεν μπορει να αντικαταστησει την ποικιλια οργανων του gym  συν οτι το δικο μου ειναι πολυ κοντα  .

• Like 3
Δημοσ.

επειδή μένω στο νοίκι και δεν αξίζει να εξοπλίσω σπίτι, όταν ζήσω σε δικό μου σπίτι είναι πολύ πιθανό να έχει rack, σίγουρα θα έχει thai bag. (ο projectoras είναι άλλο θέμα, που πας χωρίς projector :D)

Παρόλα αυτά πάντα μου άρεσαν τα γυμναστήρια στο σπίτι όσο πειθαρχημένος και να είσαι, είναι δύσκολο να κάνεις σωστή δουλειά. Επίσης είμαι τύπος σπίτι-δουλειά και το gym χρειάζεται για να βλέπω λίγο κόσμο και να αλλάζω παραστάσεις.

τα έξοδα ενός προσωπικού γυμναστηρίου αν μιλάμε για 1 rack , σάκο, 1 ολυμπιακή μπάρα, κάνα 2 μικρές μπάρες ένα πάγκο και τα βάρη δεν είναι το θέμα, το ποσό δεν είναι άξιο αναφοράς.

Ναι στις φώτο δεν δείχνει τα ελεύθερα, αλλά έχει ότι χρειάζεται.

Εγω στο σπιτι δεν κανω γυμναστικη με την καμμια δεν μπορω να το ζησω ,θελω να μπαινω σε καταλληλο Mode στο σπιτι θα βαριομουν .Μετα οτι και να παρεις στο σπιτι δεν μπορει να αντικαταστησει την ποικιλια οργανων του gym συν οτι το δικο μου ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου .

Επίσης στο σπίτι δεν προκειται να δεις τα ευτράπελα των ελληνικών γυμναστηρίων: λευκο σφικτερμαν μπλουζάκι και beats audio; Φραπεδιες; Εσπρεσακια; Τους χόνδρους απο το metal slug να ποζάρουν στον καθρέφτη Και αλλα πολλά.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης στο σπίτι δεν προκειται να δεις τα ευτράπελα των ελληνικών γυμναστηρίων: λευκο σφικτερμαν μπλουζάκι και beats audio; Φραπεδιες; Εσπρεσακια; Τους χόνδρους απο το metal slug να ποζάρουν στον καθρέφτη Και αλλα πολλά.

Ενταξει αυτο δεν  λεει κατι  και εξω βλεπεις καγκουρες και γυφτους  με την ιδια λογικη να μην βγαινουμε ποτε απο το σπιτι και να μην συχναζουμε σε δημοσιους χωρους .Να μπουμε και σε μια σπηλια και να μην βλεπουμε ανθρωπο ...

Δημοσ.

Ενταξει αυτο δεν  λεει κατι  και εξω βλεπεις καγκουρες και γυφτους  με την ιδια λογικη να μην βγαινουμε ποτε απο το σπιτι και να μην συχναζουμε σε δημοσιους χωρους .Να μπουμε και σε μια σπηλια και να μην βλεπουμε ανθρωπο ...

Για καλο το είπα. Δηλαδή να αργούμε να γυρίζουμε σπίτι για την κωμωδία του όλου θέματος...

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάνω κι εγω ενα update. Η σοβαρη φαση με μετρημενη διατροφη κλπ εχει ξεκινησει απο αρχες Γεναρη. Τοτε ημουν στα 70 κιλα. Σημερα ειμαι στα 73,5 περιπου με μειωση της μεσης κατα 0,5-1 εκατοστο περιπου(υψος 1.74). Λιπομετρηση δεν εχω κανει τωρα, δεν ξερω ακριβως που βρισκομαι.

Γνωμες, συμβουλες κλπ για το πως να συνεχισω με τη διατροφη το καλοκαιρι θελω κυριως.

Ευχαριστωωω

dgle.jpg

• Like 15
Δημοσ.

Για αρχή πέτα τη μπακατέλα και πάρε ένα android της προκοπής. Κατά τα άλλα μια χαρά τα πας, άστο αυτό το καλοκαίρι, συνέχισε να δίνεις έτσι ωραία, και πάμε για το επόμενο. Μην κόβεις την προσπάθεια τώρα για ποιοτικό όγκο. Και έτσι μια χαρά παραλίας είσαι .

• Like 2
Δημοσ.

Για μενα βάλε deadlifts πρώτη άσκηση και κανε 3-5 reps μονο για δυναμη σε αυτη.

Στις άλλες θα έβγαζα την 4 και θα έβαζα κωπηλατική με μπάρα. Αν μπορείς Pendlay rows ακόμα καλύτερα, γτ τότε μπορείς να βγάλεις και τα shrugs.

Τώρα για επαναλήψεις αμα βάλεις κωπηλατική με μπάρα κάνε 6-8 reps, το ίδιο και στην άσκηση 3. Στις άλλες 10-12 reps.

Άραγε να βάλω Κωπηλατικη με μπάρα όρθιος και να βγάλω αυτήν στο μηχάνημα?

Αν κάνω pendlay rows να την αφήσω την Κωπηλατικη γενικά? επίσης η ανοιχτή λαβή στα pull ups , δεν πιάνει καλύτερα φτερά?

Το μονόζυγο δεν θέλω να το αφήσω γιατι θέλω να φτάσω να το κάνω χωρις υποβοήθηση....

Δημοσ.

Θα κάνω κι εγω ενα update. Η σοβαρη φαση με μετρημενη διατροφη κλπ εχει ξεκινησει απο αρχες Γεναρη. Τοτε ημουν στα 70 κιλα. Σημερα ειμαι στα 73,5 περιπου με μειωση της μεσης κατα 0,5-1 εκατοστο περιπου(υψος 1.74). Λιπομετρηση δεν εχω κανει τωρα, δεν ξερω ακριβως που βρισκομαι.

Γνωμες, συμβουλες κλπ για το πως να συνεχισω με τη διατροφη το καλοκαιρι θελω κυριως.

Ευχαριστωωω

Μια χαρα σε βρισκω... 

Βασικα κομματια...

Μπραβο...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστωωω

dgle.jpg

Δυνατός...λίγο ακόμα το στήθος και θα είσαι gg

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστωωω

dgle.jpg

Μράβο όχι μόνο για την φώτο αλλά γιατί έβαλες 3.5 καθαρά κιλά σε 6 μήνες. Δεν γίνεται καλύτερα. Η καλύτερη συμβουλή νομίζω είναι συνέχισε ότι ακριβώς κάνεις και το καλοκαίρι. 

• Like 3
Δημοσ.

Μίμη κι εγώ συμφωνώ με Dakon και Alex...συνέχισε ό,τι κάνεις...μην σταματήσεις τώρα που πήρε μπρος το σώμα. Κατα τ' άλλα πολύ καλός και τα χέρια τζιτζι. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...