Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι κάνεις ακριβώς? 

πόσα χρόνια γυμνάζεσαι ?

σε τι κατάσταση βρίσκεσαι ? 

To πρόγραμμα που κάνω χονδρικά είναι το εξής:

Front squat

SOHP

Deadlift

Barbell curls

Hanging leg raises

-------------------------

Good mornings

Front squat

SOHP

One-arm dumbbell rows(croc rows) / Bent over rows

Weighted chin-ups / Pull-ups

To πρώτο μέρος μια φορά την εβδομάδα και το δεύτερο μέρος δυο φορές. Σοβαρά γυμνάζομαι ένα χρόνο περίπου. Μέχρι κάποιο διάστημα έκανα back squats αλλά τραύμάτισα το ισχύο μου και στάματησα. Λόγω προβλημάτων ευλιγισίας αποφάσισα να κάνω front squats μιας και με βολεύουν καλύτερα. Αργότερα μπορεί να ξανακάνω back squats. Σε τι κατάσταση βρίκομαι ειλικρινά δεν ξέρω. Γυμνάζομαι τρείς φορές την εβδομάδα και προπονούμαι τρείς φορές brazilian jiu jitsu.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Να σαι καλα γιαννη ..

Αφου νιωθω και ειμαι καλα δεν πειραζει θα ξεπεραστει..

Το αμαξι εμαθα τωρα οτι θελει 1000 ευρω για να φτιαχτει...

Αυριο καλουμε παλι να κανω το δρομολογιο με δικο μου αμαξι πλεον μεχρι να φτιαχτει το αλλο, αλλα θα την παλεψω..

Αυριο πρεπει να παω στην τροχαια να παρω ενα χαρτι μου ειπανε...

Και οτι αλλο προκυψει...

Ώρα είναι να μας πεις ότι είναι γυναικάρα κι αυτός :Ρ

μια μια περουκίτσα γίνεται φακαμπλ

αχχαχαχαχααχ

Πήγα τελικά γυμναστήριο και δεν ήταν τίποτα πραγματικά. Αφήστε το γεγονός οτι γνώρισα και κόσμο εκεί μέσα + οτι βρήκα και γνωστούς μου.

Με ψιλοπεθάνανε για πρώτη ημέρα αλλά δεν το βάζω κάτω, το ωραίο τώρα αρχίζει!!  :-)

Πήγα τελικά γυμναστήριο και δεν ήταν τίποτα πραγματικά. Αφήστε το γεγονός οτι γνώρισα και κόσμο εκεί μέσα + οτι βρήκα και γνωστούς μου.

Με ψιλοπεθάνανε για πρώτη ημέρα αλλά δεν το βάζω κάτω, το ωραίο τώρα αρχίζει!!  :-)

θυμάμαι οταν είχα αρχίσει 

είχα άγχος , σκεφτόμουν οτι θα είμαι σαν τον άκυρο, θα με κοιτάζουν περίεργα τίποτα τούμπανοι θα μου πει κανένας καμια μαλακία και θα πλακωθούμε κ 1002 άλλες βλακείες.

Τελικά είχα άδικο , σπάνια βρίσκεις κόσμο να πλακωθείς στα gym. Εχω πάει 2 φορές μονο να πλακωθώ και δεν το συνέχισα γιατι σέβομαι αυτόν π έχει το gym

τι ωραίο συναίσθημα όμως οταν αλλάζει η εξωτερική σου εμφάνιση και η δυναμη σου προς το καλύτερο 

θα το δεις  B) 

• Like 2

Νικο εισαι ο χανιμπαλ της Πατρας μου φαινεται...

Τι ετρωγες μικρος απορω...

Πλενε καλα τα φρουτα πριν τα φας μαλλον σε πειραζουν....

δεν τρώω φρούτα 

και τρως και ψευδεσαι...

εγω μαγειρεύω στα σκυλιά μου διάφορα φαγητά όπως ρύζι με κομμάτια κοτόπουλου ,καρότα και άλλα λαχανικά,και είναι duracell όλη μέρα 

ποτέ δεν μου αδυνάτισαν. Κάποιες φορες στην εβδομάδα τους δίνω και ξηρά τροφή 

με την μικρή να δω τι θα κάνω που έχει ψύχωση με το φαγητό και θέλει να τρώει όλη μέρα  :lol: 
της έδινα στην αρχή κονσέρβα που ηταν μικρό για να μην πνιγεί με την ξηρά και μετά άρχισα να της δίνω ξηρά τροφή και φαγητό που δίνω και στα μεγάλα.

το θέμα ειναι οτι δεν χορταίνει με τίποτα και γαβγίζει σαν τρελή άμα δει κάποιον να τρώει ή νομίζει οτι τρώει 
αν με δει να τρώω φρούτα , οτιδήποτε θέλει να το φάει (και όντως τρώει) 
αλλα δεν της δίνω γιατι εφόσον η ζάχαρη κάνει κακό στους σκύλους και τα φρούτα έχουν σάκχαρα λογικά δεν κάνει.

Γενικά πάσχει λίγο από συνεννόηση το θρεντ αλλά δε γαμείς.

@aekoriginal21 να προσέχεις πολύ τους γυμναστές στα γυμναστήρια, αραδιάζουν άπειρες μαλακίες.

Το κράταγες ε? Game is on. :P

Bring it.

• Like 2

Γενικά πάσχει λίγο από συνεννόηση το θρεντ αλλά δε γαμείς.

Ειναι και ο Νικος, αλλα ειμαστε και μεις. Αστα να πανε.

@aekoriginal21

Γενικα με τα γυμναστηρια θα πρεπει λιγο να ψαχτεις και μονος σου. 

Δηλαδη υπαρχουν πολλοι που θα σε πουν θα σε δωσω εγω ενα προγραμμα διατροφης για να το ακολουθησεις. Μπορει σε σενα να εχει τα αντιθετα αποτελεσματα. Πρεπει να πειραματιστεις στην αρχη. Να δεις τι σου αρεσει, αν αυτο που τρως το ευχαριστιεσαι και δεν το τρως επειδη εισαι αναγκασμενος. 

Να μετρησεις τις θερμιδες που λαμβανεις απο αυτα που τρως αν σου αρκουν, αν ειναι πολλες. Να βγαλεις το προγραμμα στα δικα συ μετρα και οχι ενα φιξ που ο γυμναστης αλλαζει 3 πραγματα ανα ατομο. 

Σε αυτο το site εχει συγκεντρωμενο ασκησιολογιο χωρισμενο σε τρεις κατηγοριες: με αλτηρες,μπαρα και με μηχανηματα.

http://www.armagosgym.gr/exercises.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...