Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το θεμα καρδια-βαρη να πω τα εξης:

Δεν ειμαι κανενα τουμπανο που να με ειδε ο γιατρος και να ειπε ωχ αυτος κανει τρελα βαρη και παιρνει και διαφορα.

Ο ενας μου ειπε μεχρι τα 30 να σταματησω πληρως τα βαρη και να τα αντικαταστησω με αεροβια ενω ο αλλος μου

ειπε οκ κανε αλλα στη φαση με 2 10κιλα βαρακια οχι τιποτα παραπανω.

Αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι τα βαρη πιθανως να επιβαρυνουν την καρδια οταν κανεις ανω του 1/2 του σωματικου

σου βαρους και ισως να εχεις θεμα με αορτικο ανευρυσμα η με καμια βαλβιδα.

Για την αθλητικη καρδια που ανεφερε ενας φιλος ειναι πιο συχνη στους τρεχαλατζηδες παρα σε οσους κανουν βαρη που

και παλι πρεπει να κανεις τουλαχιστον 1 ωρα την ημερα σκληρη ασκηση για να εμφανιστει.

Ριξε μια ματια εδω 

http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?16142-Albert-Beckles/page2

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ειναι καλή φάση αλλα την αλλάξαμε επειδη δεν βγαίναν τα ευρώ.

Με τι την αλλαξες? Απο amazon βγαινει ψιλοφθηνα αλλα αμα υπαρχει και τπτ αξιολογο και φθηνοτερο, γιατι οχι??

Πηγα σε ενα γυμναστήριο στην πάτρα χτες και χάζεψα. 3 μεγάλοι όροφοι και στο υπόγειο αίθουσα για box μεγάλη με τρεις σάκους. Γιατί δε έχει και το δικό μου gym τμημα kick boxing γαμω..... μόνο ζουμπες και les mills και μαλακίες. 

Μελανό σημείο μια παρέα παιδιών που μου τα ζάλισε όταν έκανα squat με πόσα σετ έχεις και μαλακίες και κόντεψα να τους ορμήξω... όλα αυτά για να κάνουν decline bench press

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για τον εαυτό σου από το να χρησιμοποιείς το squat rack για οποιαδήποτε άσκηση μπορεί να γίνει αλλού. Πραγματικα 9/10 σπασαρχίδες που στα ζαλίζουν όταν κάνεις squat είναι για να κάνουνε bicep curls στο rack να πουμε. Ντροπή

Σε ποιο γυμναστηριο αν επιτρεπεται φιλε μου??

• Like 1
Δημοσ.

Μαργαρίτα, όσο γυμνάζεις τον 4κεφαλο τόσο τα πονάκια γονάτου θα μειώνονται

Ετσι :) Ολα θα μειωθουν δε θα μεινει τιποτα λεμε... Θ ανοιξει το στηθος/πλατη, θα ρθει η συσφιξη & γιατι οχι και η γραμμωση. Εχω πορωθει τρελλα :D

Δημοσ.

Ετσι :) Ολα θα μειωθουν δε θα μεινει τιποτα λεμε... Θ ανοιξει το στηθος/πλατη, θα ρθει η συσφιξη & γιατι οχι και η γραμμωση. Εχω πορωθει τρελλα :D

έρχεται η ανάπτυξη!!! 

Δημοσ.

Με τι την αλλαξες? Απο amazon βγαινει ψιλοφθηνα αλλα αμα υπαρχει και τπτ αξιολογο και φθηνοτερο, γιατι οχι??

the protein works [whey, concentrate]

Δημοσ.

Παιδιά μια τελευταία ερώτηση και σόρρυ για το πρήξιμο των τελευταίων ημερών. Επειδή βαρέθηκα τα ασπράδια τα τρώω σχεδόν μια βδομάδα τώρα μεταπροπονητικά, για αλλαγή θέλω να πάω σε whey ώστε να έχω εναλλάξ ασπράδια-whey.

Έχετε να προτείνετε κάτι φθηνο και καλό; Διάβασα για την on gold αλλά η τιμή της είναι γύρω στα 50 ευρώ.. Τόσο πάνε όλες;

Δημοσ.

Γνωρίζω ότι έχει ειπωθεί. Το τελευταίο μου όμως ερώτημα παραμένει...

Αυτή που λέμε τις τελευταίες μέρες που είναι φθηνή και αξιοπρεπής είναι Link.png Site: αυτή . Αν περιηγηθείς στο site θα δεις τι τιμες παίζουν.

Δημοσ.

Σε ποιο γυμναστηριο αν επιτρεπεται φιλε μου??

Λέγεται gym factor και είναι πάνω στην Ελληνος Στρατιώτου 

https://www.facebook.com/pages/GYM-Factor/271582472897714

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή που λέμε τις τελευταίες μέρες που είναι φθηνή και αξιοπρεπής είναι Link.png Site: αυτή . Αν περιηγηθείς στο site θα δεις τι τιμες παίζουν.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα το ψάξω...

Δημοσ.

όλα καλά alex ωραίες ντουζιέρες αλλα όταν βλέπω πλακάκια , παρκέ κλπ μου γυρνάει το μάτι
φαντάζεσε να σου φύγει κανένας αλτήρας 40kg ή να ρίξεις πίσω καμια μπάρα φορτωμένη με 110kg πχ
χαχαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...